Σελίδα 48 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748495051525358 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 907

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
    φανταζομε πως ο οποιος και να ειταν στην θεση του δεν θα παρακαλουσε να τον παρουν μαζι.και εγω φυγεται θα ελεγα και ο ποιος αλλος το ιδιο.δεν ειναι ωραιο να εισαι βαρος σε κανενα...εμεις τι κανουμε ομως?
    Δεν μπορείς να πάρεις κάποιον με το ζόρι, επιμένεις ναι, σίγουρα επιμένεις πολύ και του λες να μην λέει μαλακίες. Αν ήμουν εγώ στη θέση του και ήμουν μονός, θα έκανα τηλ. σπίτι μου, θα εξασφάλιζα την μεταφορά της μοτό μου και θα την ακολουθούσα όσο και να με πίεζαν πάντως. Τέλος πάντων θα μας τα πει ο ίδιος.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΔΕΝ μπωρο να καταλαβω πως 100 μοτο απο την αθηνα αφησαν εναν ''δικο τους'' 300 χιλ μακρια.100 μοτο....δεν μπωρουσε να γυριση δικαβαλο?καταλαβενω βεβεα την εξτρα ταλαιπορια του οδηγου αλλα εντελη ποιος ο σκοπος της ''μοτοπαρεας''?
    Δωσε μου λιγη ωρα να βγαλω τα βρεγμενα και να στεγνωσω καπως γιατι περίμενα 2 ωρες στο δρομο υπο βροχη για να έρθει η οδικη να φορτώσει και θα σου εξηγήσω.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    perastikos back home!
    Έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα ξάπλα....

Για όσους δεν ξέρουν ποιος ήμουν... ο λαλάκας με το καλοκαιρινό μπουφάν της Spidi από το πατρινό group :rotflmao:
    Αυτή την εβδομάδα είχα τόσο τρέξιμο στη δουλειά που αποφάσισα τελευταία στιγμή να έρθω στην εκδρομή... Αποτέλεσμα, να μην σκεφτώ καθόλου το θέμα καιρός. Δεν με χάλασε

Πολλές για όλους και μία extra για τους διοργανωτές και μία για τον vaska που ήταν ο leader μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    perastikos back home!
    Έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα ξάπλα....

Για όσους δεν ξέρουν ποιος ήμουν... ο λαλάκας με το καλοκαιρινό μπουφάν της Spidi από το πατρινό group :rotflmao:
    Αυτή την εβδομάδα είχα τόσο τρέξιμο στη δουλειά που αποφάσισα τελευταία στιγμή να έρθω στην εκδρομή... Αποτέλεσμα, να μην σκεφτώ καθόλου το θέμα καιρός. Δεν με χάλασε

Πολλές για όλους και μία extra για τους διοργανωτές και μία για τον vaska που ήταν ο leader μας
    Το bmw ενταξει ρε? Δεν ξεμεινες πουθενα ετσι?

Μπραβο παιδακια μπραβο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δωσε μου λιγη ωρα να βγαλω τα βρεγμενα και να στεγνωσω καπως γιατι περίμενα 2 ωρες στο δρομο υπο βροχη για να έρθει η οδικη να φορτώσει και θα σου εξηγήσω.

οκ

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ΔΕΝ μπωρο να καταλαβω πως 100 μοτο απο την αθηνα αφησαν εναν ''δικο τους'' 300 χιλ μακρια.100 μοτο....δεν μπωρουσε να γυριση δικαβαλο?καταλαβενω βεβεα την εξτρα ταλαιπορια του οδηγου αλλα εντελη ποιος ο σκοπος της ''μοτοπαρεας''?

Μιλησα πριν λιγο για πολοστη φορα με τον mike. οντως ειναι στο λεωφορειο αλλα γιατι επρεπε να παει μαζι με το φορτηγο στην Τριπολη για τις διατυπωσεις της μεταφορας καθως δεν ειχε οδικη βοηθεια και την καλεσαμε εκεινη την στιγμη.
    επισης ο mike μου ειπε οτι του ζητηθηκε απο τα παιδια να τον παρουν μαζι ειδικα ο danaos αλλα ο ιδιος δεν δεχτηκε και νομιζω οι λογοι ειναι προφανης.
    φιλε γιαννη λογικα αυτη τη στιγμη μιλας με τον mike και ελπιζω να σου λυθουν οι αποριες.
    δεν χρειαζεται να λεμε περισοτερα επι του παρωντος καθοτι εδω θα ειμαστε να τα πει και ο ιδιος.
    απο μενα μπραβο και respekt στον καπτεν και τον danaos75.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Σας γράφω από την νέα ζελατίνα μου double bubble bath , λειτουργεί μόνο ζεστή σε θερμοκρασία πυρετού.
    Αυτά ,περισσότερα αργότερα . Εύχομαι όλοι να έφτασαν καλά σπίτια τους χωρίς απρόοπτα !!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Σας γράφω από την νέα ζελατίνα μου double bubble bath , λειτουργεί μόνο ζεστή σε θερμοκρασία πυρετού.
    Αυτά ,περισσότερα αργότερα . Εύχομαι όλοι να έφτασαν καλά σπίτια τους χωρίς απρόοπτα !!!

Τώωωωρα κατάλαβα ποιός είσαι
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

τα γαντια σου με εσωσαν!

χρωσταω
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    Μιλησα πριν λιγο για πολοστη φορα με τον mike. οντως ειναι στο λεωφορειο αλλα γιατι επρεπε να παει μαζι με το φορτηγο στην Τριπολη για τις διατυπωσεις της μεταφορας καθως δεν ειχε οδικη βοηθεια και την καλεσαμε εκεινη την στιγμη.
    επισης ο mike μου ειπε οτι του ζητηθηκε απο τα παιδια να τον παρουν μαζι ειδικα ο danaos αλλα ο ιδιος δεν δεχτηκε και νομιζω οι λογοι ειναι προφανης.
    φιλε γιαννη λογικα αυτη τη στιγμη μιλας με τον mike και ελπιζω να σου λυθουν οι αποριες.
    δεν χρειαζεται να λεμε περισοτερα επι του παρωντος καθοτι εδω θα ειμαστε να τα πει και ο ιδιος.
    απο μενα μπραβο και respekt στον καπτεν και τον danaos75.
    πραγματι μιλουσα και εγω για πολοστη φορα μαζι του,και μου επισημανε πως ολα δουλεψαν ρολο'ι' και να μην εχω θεμα(?)που εμεινε πισω γιατι ετσι και αλιως αυτος το ζητησε.εφοσον λοιπον ειναι ετσι καταλαβενω πως ειμαι λαθος και ζηταω συγνωμη αν μιλησα καπως η αν ζητησα παραλογα πραγματα.προφανος εχω λανθασμενα διαφορετικη αποψη στα περι ''οργανωσης''θεματα.ζητω και παλι συγνωμη.

έβαλα και motogp για downloading και είμαστε έτοιμοι για καληνύχτες !!! :ZZZ:

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Το bmw ενταξει ρε? Δεν ξεμεινες πουθενα ετσι?
    K@βλα....

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος.... χαλάνε τα BMW?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    χαλάνε τα BMW?
    Νωρις ειναι ακομα,θα μαθεις σιγα σιγα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    τα γαντια σου με εσωσαν!

χρωσταω
    Ναι καμιά 100στή ευρώ

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Ναι καμιά 100στή ευρώ
    Σε "γρανάζωσε" για τα καλά τώρα granazi
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παρόμοια θέματα