Σελίδα 58 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108158 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτος ο κουπερ πρεπει να ναι ο ΣΙΣΣΕ της προπονητικης

ολα στην τυχη του βγαινουν:rotflmao:

1) ο ΣΙΣΣΕς αλλη μια φορα πεταξε 2 μπαλακια στο ρελαντι και δειξε ποιος ειναι ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΟς ΣΚΟΡΕΡ ΑΥΤΗς ΤΗς ΧΩΡΑΣ

2) ο νιομπλιας αντιγραφει ΤΕΝ ΚΑΤΕ βαζοντας τον κατσουρ να παιζει σαν κρυφο φορ.
    Αυτο το κωλοπαιδο τελικα νομιζω, πως επιτηδες δεν κανει τιποτα οταν παιζει σαν αμυντικο χαφ ή σεντερ μπακ, για να τον βαζουν να παιζει μπροστα
    να σκοραρει και να κανει το κομματι του

εχει απωθημενα το παλικαρι να γινει φορ :rotflmao:
    δεν πειραζει, αν ειναι να παιζει λιγο με αυτο το ρολο
    και να προσφερει

ας παει το παλιαμπελο
    Για τον Κούπερ γράφω και μου απαντάς με παράδειγμα τον Σισσέ (στον οποίο δεν έχω αναφερθεί ποτέ) και τον Κατσουράνη (στον οποίο δεν έχω αναφερθεί ποτέ επίσης)!!!

Εγώ τί να υποθέσω τώρα;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Για τον Κούπερ γράφω και μου απαντάς με παράδειγμα τον Σισσέ (στον οποίο δεν έχω αναφερθεί ποτέ) και τον Κατσουράνη (στον οποίο δεν έχω αναφερθεί ποτέ επίσης)!!!

Εγώ τί να υποθέσω τώρα;
    σε σενα πηγαινε μονο οτι ο κουπερ ειναι ο σισσε της προπονητικης

που ολοι λενε οτι

αυτα που κανει ειναι κατα τυχη..

το 1) και το 2) ηταν γενικα σχολια ΑΣΧΕΤΑ με το ποστ σου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τωρα δηλαδη του ηρθε η μπαλα πανω στην γραμμη, την εσπρωξε απλα και θα τον κανουμε να παιζει κρυφο φορ?
    Ε, είναι σαν ο Κούπερ να είχε σχεδιάσει το γκολ του Άρη!

Μαλακία φάουλ του Γκαρσία, μαλακία του τείχους, μαλακία του Κρέσιτς και γκολ σε κενή εστία...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

σε σενα πηγαινε μονο οτι ο κουπερ ειναι ο σισσε της προπονητικης

που ολοι λενε οτι

αυτα που κανει ειναι κατα τυχη..

το 1) και το 2) ηταν γενικα σχολια ΑΣΧΕΤΑ με το ποστ σου
    Πάλι καλά γιατί κόντεψα να παλαβώσω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τωρα δηλαδη του ηρθε η μπαλα πανω στην γραμμη, την εσπρωξε απλα και θα τον κανουμε να παιζει κρυφο φορ?
    καλ μην γινεσε και συ σαν τους γαυρους που λενε οτι ο σισσε σκοραρει απο κωλοφαρδια

ο κατσουρ εχει δειξει οτι εχει αισθηση της περιοχης, να βρισκετε εκει που πρεπει
    να σκοραρει

αυτο που λες "την εσπρωξε" εσυ που χεις παιξει μπαλα θα ξερεις οτι δεν το κανουν ολοι,
    ΟΧΙ γιατι δεν μπορουν να την σπρωξουν, αλλα γιατι δεν ειναι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ την καταλληλη στιγμη για να την σπρωξουν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ναι

ο χαβιτο δεν εχει παρει ΠΟΤΕ εντολη απο τον κουπερ να ειναι πανω δεξια στην περιοχη και να μπει τρενο στην περιοχη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ κατάληξης του φαουλ

αυτο δηλαδη που κανουν συνηθως οι αμυντικοι (περιμενουν να δουν που θα παει η μπαλα, και μετα πανε να καλυψουν) και γιαυτο και μενει μονος του ο τερμας σε περιπτωση κακης αποκρουσης

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μαλακία φάουλ του Γκαρσία, μαλακία του τείχους, μαλακία του Κρέσιτς και γκολ σε κενή εστία...
    για τον κατσου εννοω

γιατι δεν ειναι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ την καταλληλη στιγμη για να την σπρωξουν..

νταξ

μιλτος θεοδοσιου....

" καλησπερα σε ολους..η αεκ ειναι μια ανάσα - να μην πω πολυ κοντα - μια ανασα...."

Τί θες να σου πω; Δεν αποδεικνύει και τίποτα το σημερινό ματς. Τουλάχιστον δεν αποδεικνύει ότι η ομάδα είναι κουρασμένη. Έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης, αλλά δεν αποδεικνύεται ότι είναι μόνο θέμα κούρασης. Προχτές δηλαδή γιατί έτρεχαν; Άσε που έλειπαν και σημαντικοί βασικοί παίκτες.

Από κει και πέρα ο Άρης κατέβηκε καθαρά για το Χ (το οποίο όντως είχε άνετα) και απλά του έκατσε ένα στημένο κι έβαλε γκολ. Μία καθαρή φάση είχε μόνο στο υπόλοιπο παιχνίδι, το σουτ του Χαβίτο, όπως είχαμε κι εμείς του Μουσλίμοβιτς και κάτι άλλες ψιλές...

Τώρα τί παραπάνω έκανε από εμάς εγώ δεν το καταλαβαίνω; Ούτε τί το ιδιαίτερο έκανε ο Κούπερ είδα! Έπαιζε εκτός έδρας κι έκανε το πιο εύκολο κι αυτονόητο. Φουλ άμυνα κι ότι βγει και δυστυχώς για εμάς του βγήκε!

ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ............ΜΕ ΛΑΝΤΑ...!!!

Βόλος,Ξάνθη, Άρης............καί έπεται συνέχεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ....!!!
    Άρχίσατε τίς βόλτες στό Ζάππειο....
    Καί ή Τούμπα φλέγεται ...............όπως παλιά....:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ.............ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΛΙΑ....

Είδικά έκεί πού δήλωσε...........ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΠΕΡΣΥ ΠΟΛΛΑ.....

Έβαλα τά κλάμματα..........:rotflmao:

Ποιά ΑΕΚ καί μαλακίες έδώ μιλάμε...........σκέτη

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ.......... :rotflmao:

ναι

ο χαβιτο δεν εχει παρει ΠΟΤΕ εντολη απο τον κουπερ να ειναι πανω δεξια στην περιοχη και να μπει τρενο στην περιοχη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ κατάληξης του φαουλ

αυτο δηλαδη που κανουν συνηθως οι αμυντικοι (περιμενουν να δουν που θα παει η μπαλα, και μετα πανε να καλυψουν) και γιαυτο και μενει μονος του ο τερμας σε περιπτωση κακης αποκρουσης

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:rotflmao:
    Ούτε ως αστείο δε μπορώ να το εκλάβω αυτό. Μια φάση που προέρχεται από 3 απανωτές μαλακίες δικές μας και μιλάς για εντολές; ΕΤΥΧΕ Ή ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ............ΜΕ ΛΑΝΤΑ...!!!

Βόλος,Ξάνθη, Άρης............καί έπεται συνέχεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ....!!!
    Άρχίσατε τίς βόλτες στό Ζάππειο....
    Καί ή Τούμπα φλέγεται ...............όπως παλιά....:rotflmao: :rotflmao:

Πάντως μου αρέσει που όλοι πέρυσι μας κοροϊδεύατε για μισό-μηδέν και αντιποδόσφαιρο και φέτος βρίσκετε ότι ο Άρης παίζει μπαλάρα με 3 ολόκληρα γκολ στο πρωτάθλημα!!!

Όλοι του 50-50 είστε τελικά...

ΥΓ Το Ζάππειο πού ακριβώς κολλάει;

Ούτε ως αστείο δε μπορώ να το εκλάβω αυτό. Μια φάση που προέρχεται από 3 απανωτές μαλακίες δικές μας και μιλάς για εντολές; ΕΤΥΧΕ Ή ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ε αν δεν μπορεις να το εκλαβεις ουτε ως αστειο

δεν εχεις ιδεα απο εντολες προπονητων

και τακτικες στα στημενα

και γενικως

τι ειναι αυτο το πραγμα που παιζετε με ενα τοπι που το κυνηγανε 22 μαντραχαλοι που φορανε σορτσακια:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ε αν δεν μπορεις να το εκλαβεις ουτε ως αστειο

δεν εχεις ιδεα απο εντολες προπονητων

και τακτικες στα στημενα

και γενικως

τι ειναι αυτο το πραγμα που παιζετε με ενα τοπι που το κυνηγανε 22 μαντραχαλοι που φορανε σορτσακια:rotflmao:
    Δηλαδή πού ακριβώς θα έπρεπε να στέκεται αυτός; Στη σέντρα; Ή το ότι έτρεξε πρώτος ήταν εντολή;

Μάλιστα... Νομίζω ότι και το σουτ προς την εστία μετά από εντολή Κούπερ έγινε, αλλιώς μπορεί και να το έστελνε στην κερκίδα!

Αφού δεν το έχεις μην το κουράζεις... Μείνε στα βασικά.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε