Σελίδα 203 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 103153193198199200201202203204205206207208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.031 έως 3.045 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Poli vari to programma!
    Είναι βαριά του τσολιά... Χούφτωνε!

Θέλει η ντάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

Χτύπησα στο ebay τα εξής:
    Κάτω τιμονόπλακα
    Καλάμια/Μπότες Κ8
    Άξονα Κ8
    4έμβολες δαγκάνες από Κ8
    Δισκόπλακες 310mm από Κ8
    Εμπρός τροχό από Κ8
    Εμπρός λασπωτήρα
    Ένα μαρσπιέ... Κάποιος καριόλης μου έφαγε το δεύτερο.

Μπαίνουμε σε σειρά λέμε...

καλό το ρελάνς! κοπάνα τα επάνω και φωτό για να δούμε το αποτέλεσμα..ρε γ@μώτο, ένα τιμόνι μου έμεινε, θα με προλάβεις?

Εμ... Μπα, δεν σε προλαβαίνω. Κόλλημα/βάψιμο πλαστικά, καπάκι αριστερό, προβολέα, βάση, καθρέφτες, τιμόνι και καβαλέτα... Μάλλον και τα σωληνάκια φρένων αφού είναι "διαλυμένο", ευκαιρία είναι... Σκέφτομαι και τη γκαζιέρα του R6, διάβασα σε αμερικάνικο φόρουμ ότι μπαίνει και κονταίνει πολύ τη διαδρομή... Moto psycho που λένε και οι Megadeth...:rotflmao:

Είδατε το νέο GSXR600/750? Είναι ιδέα μου ή ο προβολέας είναι σχεδόν ίδιος με το "παλιό" πλέον Bandit?

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Καλησπέρα αδέρφια, ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μπει ABS σε bandit650 09 γιατί έχω βρει μια ευκαιρία αλλά με χαλάει που δεν έχει. Ευχαριστώ
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Έχω δει και πουλάνε μονάδες ABS στο ebay. To θέμα είναι, αν το βάλεις, θέλεις νέες ζάντες πιθανώς γιατί τα κέντρα των ΑΒSάτων έχουν και το δαχτυλίδι του αισθητήρα στροφών, νέο κύκλωμα φρένων... Με τόσα λεφτά παραπάνω που θα δώσεις, βρίσκεις μοντέλο με ABS.

Επίσης, μοντέλο 2009 χωρίς ABS δεν υπάρχει. Είναι μοντέλο 2007, με πρώτη άδεια 2009...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Είδατε το νέο GSXR600/750? Είναι ιδέα μου ή ο προβολέας είναι σχεδόν ίδιος με το "παλιό" πλέον Bandit? [/B][/QUOTE]
    Όντως είναι σχεδόν ίδιο!!!!
    Άσε δ που για μένα το bandit k8 eίναι πολύ πιο ωραίο απο το τελευταίο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Έχω δει και πουλάνε μονάδες ABS στο ebay. To θέμα είναι, αν το βάλεις, θέλεις νέες ζάντες πιθανώς γιατί τα κέντρα των ΑΒSάτων έχουν και το δαχτυλίδι του αισθητήρα στροφών, νέο κύκλωμα φρένων... Με τόσα λεφτά παραπάνω που θα δώσεις, βρίσκεις μοντέλο με ABS.

Επίσης, μοντέλο 2009 χωρίς ABS δεν υπάρχει. Είναι μοντέλο 2007, με πρώτη άδεια 2009...
    σε ευχαριστώ! Με μια γρήγορη ματιά μπορώ να ξεχωρίσω τα μοντέλα από χρονιά σε χρονιά? Αν όχι κοιτάω αριθμό πλαισίου, σωληνάκια φρένων κλπ?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αδέρφια, μια μικρή βοήθεια. Για αυτό το μηχανάκι πρόκειται: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/951289/
    Ο πωλητής επιμένει ότι είναι 2009 και ότι υπήρχε και με και χωρίς ABS... Τι κάνω?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Αδέρφια, μια μικρή βοήθεια. Για αυτό το μηχανάκι πρόκειται: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/951289/
    Ο πωλητής επιμένει ότι είναι 2009 και ότι υπήρχε και με και χωρίς ABS... Τι κάνω?
    Μοντέλο 09 και ασημί κινητήρας και χωρίς ABS;
    Ή 08 ή 07 είναι, αν ήταν 09 θα είχε κινητήρα μάυρο και άλλα fairing και φυσικά ABS. Το αν έχει ABS μπορείς να το τσεκάρεις από τον ανάλογο αισθητήρα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος
    φιλε οντως το δικο μου ειναι 09 και οταν πηγα να το παρω
    υπηρχε το ιδιο ακριβως χωρις abs μονο που ηταν 200 E φθηνοτερο!!!
    ασχετα αν η αντιπροσωπια εδω ξεστοκαρε τα μοντελα του 08 σαν 09

το 09 οπως αναφερει κι ο ingenius ειναι αυτο με το μαυρο μοτερ το οποιο
    ο Σφακ εισηγαγε το 10!

ολα τα bandit τα 650 ειναι 07-08-09 μοντελα με η χωρις abs......

Τι κάνω?
    Να χαλαρώσεις... Δεν σε πιέζει κανείς να αγοράσεις αυτό το μηχανάκι. Ναι, ΟΚ, είναι "καινούριο". Από την άλλη, το ABS είναι καλό να το έχεις... Αν δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι να πάρεις μηχανή, θα σου έλεγα καλύτερα να περιμένεις λίγο, μπορεί να βρεθεί κάτι. Είχε ένα "τούμπανο" στο forum στις αγγελίες μέχρι πριν λίγες μέρες, στα 4000, φορτωμένο με πολλά έξτρα, ακόμα και gps. Και ψάξε και αλλού... Θα μου πεις αν είσαι Πατρινός πως να τα ελέγξεις... Αυτό είναι ένα θεματάκι, όντως. Η βιασύνη πάντως δεν είναι καλός σύμβουλος. Έχει και αλλού πορτοκαλιές και σε καλύτερες τιμές, με ABS.

π.χ.
    http://www.automoto.gr/used-bikes-SU...IT-396393.html
    http://www.automoto.gr/used-bikes-SU...T-1683794.html

Επίσης.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, το Κ9 είναι με ασημένιο μοτέρ. Δεν μπορούμε να λέμε ότι Κ9 είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ εισαγωγή και πώληση ρε παιδιά...

Τα μοντέλα 2010 έτσι για την ιστορία, η Suzuki επίσημα από ότι βλέπω τα σημειώνει L0, όχι Κ10.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Είχε ένα "τούμπανο" στο forum στις αγγελίες μέχρι πριν λίγες μέρες, στα 4000, φορτωμένο με πολλά έξτρα, ακόμα και gps.
    το έχασα για μισή ώρα! εννοείται θα το χτύπαγα... θα κοιτάξω και το automoto, ευχαριστώ
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Καλό ψάξιμο

Επιτέλους ο Αγγλάρας απάντησε!
    Σύντομα λοιπόν όλα τα "σίδερα" θα είναι ΟΚ. Υβρίδιο κ5/κ7...

Μένει προβολέας, βάση, καθρέφτες, κόλλημα/βάψιμο πλαστικά. Προβολέα και βάση δεν έχω βρει ebay. Πίκρα... Είναι κανένα 400άρι

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •