Είναι βαριά του τσολιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Poli vari to programma!Χούφτωνε!
Είναι βαριά του τσολιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Poli vari to programma!Χούφτωνε!
Θέλει η ντάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
Χτύπησα στο ebay τα εξής:
Κάτω τιμονόπλακα
Καλάμια/Μπότες Κ8
Άξονα Κ8
4έμβολες δαγκάνες από Κ8
Δισκόπλακες 310mm από Κ8
Εμπρός τροχό από Κ8
Εμπρός λασπωτήρα
Ένα μαρσπιέ... Κάποιος καριόλης μου έφαγε το δεύτερο.
Μπαίνουμε σε σειρά λέμε...![]()
καλό το ρελάνς! κοπάνα τα επάνω και φωτό για να δούμε το αποτέλεσμα..ρε γ@μώτο, ένα τιμόνι μου έμεινε, θα με προλάβεις?
Εμ... Μπα, δεν σε προλαβαίνω. Κόλλημα/βάψιμο πλαστικά, καπάκι αριστερό, προβολέα, βάση, καθρέφτες, τιμόνι και καβαλέτα... Μάλλον και τα σωληνάκια φρένων αφού είναι "διαλυμένο", ευκαιρία είναι... Σκέφτομαι και τη γκαζιέρα του R6, διάβασα σε αμερικάνικο φόρουμ ότι μπαίνει και κονταίνει πολύ τη διαδρομή... Moto psycho που λένε και οι Megadeth...:rotflmao:
Είδατε το νέο GSXR600/750? Είναι ιδέα μου ή ο προβολέας είναι σχεδόν ίδιος με το "παλιό" πλέον Bandit?![]()
Καλησπέρα αδέρφια, ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μπει ABS σε bandit650 09 γιατί έχω βρει μια ευκαιρία αλλά με χαλάει που δεν έχει. Ευχαριστώ![]()
Έχω δει και πουλάνε μονάδες ABS στο ebay. To θέμα είναι, αν το βάλεις, θέλεις νέες ζάντες πιθανώς γιατί τα κέντρα των ΑΒSάτων έχουν και το δαχτυλίδι του αισθητήρα στροφών, νέο κύκλωμα φρένων... Με τόσα λεφτά παραπάνω που θα δώσεις, βρίσκεις μοντέλο με ABS.
Επίσης, μοντέλο 2009 χωρίς ABS δεν υπάρχει. Είναι μοντέλο 2007, με πρώτη άδεια 2009...
Είδατε το νέο GSXR600/750? Είναι ιδέα μου ή ο προβολέας είναι σχεδόν ίδιος με το "παλιό" πλέον Bandit?[/B][/QUOTE]
Όντως είναι σχεδόν ίδιο!!!!
Άσε δ που για μένα το bandit k8 eίναι πολύ πιο ωραίο απο το τελευταίο....
σε ευχαριστώ! Με μια γρήγορη ματιά μπορώ να ξεχωρίσω τα μοντέλα από χρονιά σε χρονιά? Αν όχι κοιτάω αριθμό πλαισίου, σωληνάκια φρένων κλπ?Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Έχω δει και πουλάνε μονάδες ABS στο ebay. To θέμα είναι, αν το βάλεις, θέλεις νέες ζάντες πιθανώς γιατί τα κέντρα των ΑΒSάτων έχουν και το δαχτυλίδι του αισθητήρα στροφών, νέο κύκλωμα φρένων... Με τόσα λεφτά παραπάνω που θα δώσεις, βρίσκεις μοντέλο με ABS.
Επίσης, μοντέλο 2009 χωρίς ABS δεν υπάρχει. Είναι μοντέλο 2007, με πρώτη άδεια 2009...
Αδέρφια, μια μικρή βοήθεια. Για αυτό το μηχανάκι πρόκειται: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/951289/
Ο πωλητής επιμένει ότι είναι 2009 και ότι υπήρχε και με και χωρίς ABS... Τι κάνω?![]()
Μοντέλο 09 και ασημί κινητήρας και χωρίς ABS;Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Αδέρφια, μια μικρή βοήθεια. Για αυτό το μηχανάκι πρόκειται: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/951289/
Ο πωλητής επιμένει ότι είναι 2009 και ότι υπήρχε και με και χωρίς ABS... Τι κάνω?![]()
![]()
Ή 08 ή 07 είναι, αν ήταν 09 θα είχε κινητήρα μάυρο και άλλα fairing και φυσικά ABS. Το αν έχει ABS μπορείς να το τσεκάρεις από τον ανάλογο αισθητήρα![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
φιλε οντως το δικο μου ειναι 09 και οταν πηγα να το παρωΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
υπηρχε το ιδιο ακριβως χωρις abs μονο που ηταν 200 E φθηνοτερο!!!
ασχετα αν η αντιπροσωπια εδω ξεστοκαρε τα μοντελα του 08 σαν 09
το 09 οπως αναφερει κι ο ingenius ειναι αυτο με το μαυρο μοτερ το οποιο
ο Σφακ εισηγαγε το 10!
ολα τα bandit τα 650 ειναι 07-08-09 μοντελα με η χωρις abs......
Να χαλαρώσεις... Δεν σε πιέζει κανείς να αγοράσεις αυτό το μηχανάκι. Ναι, ΟΚ, είναι "καινούριο". Από την άλλη, το ABS είναι καλό να το έχεις... Αν δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι να πάρεις μηχανή, θα σου έλεγα καλύτερα να περιμένεις λίγο, μπορεί να βρεθεί κάτι. Είχε ένα "τούμπανο" στο forum στις αγγελίες μέχρι πριν λίγες μέρες, στα 4000, φορτωμένο με πολλά έξτρα, ακόμα και gps. Και ψάξε και αλλού... Θα μου πεις αν είσαι Πατρινός πως να τα ελέγξεις... Αυτό είναι ένα θεματάκι, όντως. Η βιασύνη πάντως δεν είναι καλός σύμβουλος. Έχει και αλλού πορτοκαλιές και σε καλύτερες τιμές, με ABS.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Τι κάνω?![]()
π.χ.
http://www.automoto.gr/used-bikes-SU...IT-396393.html
http://www.automoto.gr/used-bikes-SU...T-1683794.html
Επίσης.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, το Κ9 είναι με ασημένιο μοτέρ. Δεν μπορούμε να λέμε ότι Κ9 είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ εισαγωγή και πώληση ρε παιδιά...
Τα μοντέλα 2010 έτσι για την ιστορία, η Suzuki επίσημα από ότι βλέπω τα σημειώνει L0, όχι Κ10.
το έχασα για μισή ώρα! εννοείται θα το χτύπαγα... θα κοιτάξω και το automoto, ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Είχε ένα "τούμπανο" στο forum στις αγγελίες μέχρι πριν λίγες μέρες, στα 4000, φορτωμένο με πολλά έξτρα, ακόμα και gps.![]()
Καλό ψάξιμο![]()
Επιτέλους ο Αγγλάρας απάντησε!
Σύντομα λοιπόν όλα τα "σίδερα" θα είναι ΟΚ. Υβρίδιο κ5/κ7...
Μένει προβολέας, βάση, καθρέφτες, κόλλημα/βάψιμο πλαστικά. Προβολέα και βάση δεν έχω βρει ebay. Πίκρα... Είναι κανένα 400άρι![]()