Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: Montegi : Pedrosa out

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μην λέμε οτι νάναι τώρα....παρασύρθηκες πάλι.

Τί σχέση είχε το 500 με το RCV212?

Καμμία απολύτως. Ο γιατρός ηταν νέος και δοκίμαζε τις δυνάμες του σε κάθε κατηγορία που ανέβαινε.
    Την πρωτη χρονια έτρωγε τις τούμπες του, αν και συνηθως ηταν 2ος στο πρωτάθλημα στο τέλος και την επόμενη χρονιά το κέρδιζε.

Αμα έβαζες τον Stoner σε 500 θα ετρωγε ενα high που θα τον έβαζε σε τροχιά.
    κανεις πλακα τωρα...μιλαμε για τον ιδιο ροσσι που μολις δοκιμασε το screamer του τιτανα ειπε μονο μια λεξη...FUCK...και φυσικα ακολουθησε την ευκολη λυση του big bang...

και ο στονερ την δευτερη του χρονια πηρε πρωταθλημα...

με αμα και εαν δεν κανουμε δουλεια μαστορα...

αλλα anyway...το επομενο πρωταθλημα κοντα ειναι...οπως και το μεγαλυτερο ξεμαλλιασμα οπαδων στο μοτο ever...
    frankly my dear, i dont give a damn...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κανεις πλακα τωρα...μιλαμε για τον ιδιο ροσσι που μολις δοκιμασε το screamer του τιτανα ειπε μονο μια λεξη...FUCK...και φυσικα ακολουθησε την ευκολη λυση του big bang...

αλλα anyway...το επομενο πρωταθλημα κοντα ειναι...οπως και το μεγαλυτερο ξεμαλλιασμα οπαδων στο μοτο ever...
    θα σου παντησω με δυο λεξεις

LAGUNA SECA.
    :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οπως και το μεγαλυτερο ξεμαλλιασμα οπαδων στο μοτο ever...
    Νομίζω πως και οι δύο έχουμε λάβει τα μέτρα μας για να μην πονάμε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    θα σου παντησω με δυο λεξεις

LAGUNA SECA.
    εχω απαντησει με χιλιες δυο λεξεις σε αυτο...

@byron...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Νομίζω πως και οι δύο έχουμε λάβει τα μέτρα μας για να μην πονάμε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι μλκς :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Μια κι εγω εχω μαλλιά ακόμα, να σου απαντήσω...

Nαι το οδήγησε και είπε FUCK. Και? Ακόμα κιο Doohan το οδηγούσε bing bang για καιρό.

Ο Stoner μπορούσε να το οδηγήσει και να πάρει και πρωτάθλημα? Ούτε γύρο δεν θα έκανε πριν ξεπεράσει την ταχύτητα διαφυγής από την γή και δεν θα τον ξαναβλέπαμε ποτέ.

Εδω έτρωγε τα High με το RCV που ηταν σαν παπί σε σχέση με το 500 και έκανε τα καλύτερα, ευκολότερα, αβάδιστα, παντιλίκια λέμε.
    Καταλαβαίνω οτι συμπαθείς τον Stonerάκη, κι εγω τον συμπαθούσα μεχρι που άρχισε τις κλάψες.

Ναι κοντά είναι το πρωτάθλημα και ήδη κυκλοφορούν μπλουζάκια Valentino Rosso στους κύκλους των Ducatisti.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Απ΄ότι ακούγεται, το team θα ντυθεί στα κόκκινα.

Ρε παιδες μια ερωτηση. Ο Ροσι μετα απο μαχη με καποιον αλλον οδηγο, εχει κλαφτει ποτε για τις κινησεις που εκανε ο αντιπαλος κατα τη διαρκεια του αγωνα? Εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο, αλλα ρωταω εσας αφου ειστε πιο ενημερωμενοι.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Ρε παιδες μια ερωτηση. Ο Ροσι μετα απο μαχη με καποιον αλλον οδηγο, εχει κλαφτει ποτε για τις κινησεις που εκανε ο αντιπαλος κατα τη διαρκεια του αγωνα? Εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο, αλλα ρωταω εσας αφου ειστε πιο ενημερωμενοι.
    με τον ελιας αν θυμαμαι καλα τοτε που πηρε ο χευντεν το πρωταθλημα.
    και οντως ο ελιας τοτε ηταν απιστευτος
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ρε παιδια κουλ

καταρχην ολοι τους οσο ταπα πανε τωρα το ιδιο θα πηγαιναν κ με 500 διχρονα λες κ ειναι ευκολο το 800 .. πιστευω οι 4 που κερδιζουν ειναι ταλεντα επιπεδου ρεινι-σβαντς-ντουχαν .. ουτε τοτε τα τζιπι δν ηταν σε τοσο εξαιρετικα υψηλο επιπεδο ωστε κανεις αλλος να μην μπορει καν να πλησιασει βαθρο

2) ολοι τρωνε τουμπες στην πρωτη τους χρονια

επειτα ρειν εχεις πιαστει στο φαστερ που μιλαει για το 500 κ οχι σκρημερ ή μπιγκ μπανγκ .. "φακ" ειπε συγκρινοντας το 500 με το 250 την πρωτη φορα που το καβαλησε.. ηταν ειλικρινης τουλαχιστον. δν νομιζω να ναι ευκολο το ενα κ "αντρικιο" το αλλο ειναι τι βολευει τον καθενα μαλλον. κ απ οσο ξερω κ γω κ ο ντουχαν μπιγκ μπανγκ το ειχε απο παλια οπως λεει κ ο σαπιλα

κατα τ αλλα για το λορεντσο δν το χα σκεφτει ετσι οπως το παρουσιαζεις κ θα συμφωνησω φαινεται το σημαντικοτερο γι αυτον ειναι μονο να μεινει μπροστα απ το ροσσι

σαπιλα ο φουρουσαβα αν δε δω δηλωσεις του δν πιστευω οτι θα παιρνε το μερος του λορε για κανενα λογο. το οτι φευγει του χρονου, ειναι αρκετο για να μη θελει ο ροσσι να μεινει στη γιαμαχα

αυτο παιζει να ναι το τελευταιο βαθρο του ροσσι με γιαμαχα πλακα πλακα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ρε παιδια κουλ

cool είμαστε Βασίλη.
    Φαίνεται οτι και ο Furusawa αλλά ακόμα και ο Jarvis του την είπαν.

http://www.gpone.com/index.php/en/sl...ito-rossi.html

Γι αυτό λέω καλα να παθουν αυτό που θα πάθουν του χρόνου.

Να ξέρεις οτι απ ότι εχουν πεί αυτοί που τα εχουν οδηγήσει, τα 500 δεν συγκρίνονται με τίποτα με τα τετράχρονα.
    Τα 800 είναι πιο δύσκολα απο τα 1000 αλλά είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά.
    Το 500 είχει powerband τόσο απαιτητικό που αμφιβάλλω αν κανενας αλλος εκτός Rossi και Capirossi θα μπορούσαν να τα πάνε.
    Απλά γιατί είναι καλομαθημένοι, αν καθόντουσαν να τσακιστούν κανα δυό χρόνια κάποιοι θα τα μαθαιναν.
    Ακόμα και ο stoner οταν ρωτήθηκε επι τούτου απάντησε υπερ του δέοντος διπλωματικά..κοινώς γαργάρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εγώ πιστεύω ότι μόλις οι οδηγοί αυτοί μπουν στην πίστα τα ξεχνάνε όλα. Και στρατηγικές και όλα.
    Σφαγή γίνεται να γουστάρουμε εμείς. Ο Rossi το έχει πει ότι ο Lorenjo είναι ένας άξιος αντίπαλος
    και αυτό μετράει αν το λέει ένας κυρίαρχος πρωταθλητής. Καλά έκανε και δεν τον άφησε τον
    Γιωργάκη να περάσει! Αν θες να είσαι πρωταθλητής απέδειξε το.
    Για εμένα ο Γιωργάκης είναι τέρας ψυχολογίας γιατί συνεχίζει να είναι μάχημος μετά από τόσες
    πίπες που έχει φάει από το Rossi. Αυτό που μου τη δίνει είναι όταν γίνεται αλαζονικός και υπερόπτης
    και όταν δεν του δίνουν το φαί στο στόμα κλαίει.
    Μωρή γαλότσα τι κλαίγεσαι που σου τα έχωσε στον κώλο ο Rossi?
    Δεν θυμάμαι ποτέ το Rossi να έχει κλαφτεί. Με τον Elias στην συνέντευξη είχε πει "Elias drove like a devil"
    και άλλη μία φορά που έχασε τον αγώνα από τον Gibernau στην τελευταία στροφή απλά δεν μιλιόταν.
    Δεν είπε κάτι όμως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Εγώ πιστεύω ότι μόλις οι οδηγοί αυτοί μπουν στην πίστα τα ξεχνάνε όλα. Και στρατηγικές και όλα.
    Σφαγή γίνεται να γουστάρουμε εμείς. Ο Rossi το έχει πει ότι ο Lorenjo είναι ένας άξιος αντίπαλος
    και αυτό μετράει αν το λέει ένας κυρίαρχος πρωταθλητής. Καλά έκανε και δεν τον άφησε τον
    Γιωργάκη να περάσει! Αν θες να είσαι πρωταθλητής απέδειξε το.
    Για εμένα ο Γιωργάκης είναι τέρας ψυχολογίας γιατί συνεχίζει να είναι μάχημος μετά από τόσες
    πίπες που έχει φάει από το Rossi. Αυτό που μου τη δίνει είναι όταν γίνεται αλαζονικός και υπερόπτης
    και όταν δεν του δίνουν το φαί στο στόμα κλαίει.
    Μωρή γαλότσα τι κλαίγεσαι που σου τα έχωσε στον κώλο ο Rossi?
    Δεν θυμάμαι ποτέ το Rossi να έχει κλαφτεί. Με τον Elias στην συνέντευξη είχε πει "Elias drove like a devil"
    και άλλη μία φορά που έχασε τον αγώνα από τον Gibernau στην τελευταία στροφή απλά δεν μιλιόταν.
    Δεν είπε κάτι όμως.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ......

ετσι ετσι...να γινουμε μπιλιες απο τωρα...

κοιτα ρε που στο τελος θα μου βγαλουνε τα 1000 των 250 ιππων υπερκυβισμενες παπιες...

κοντος ψαλμος αλληλουια κοριτσα...ολες οι αποριες μας θα λυθουν...

υ.γ. θα γελουσα πολυ παντως, αν ο ροσσι μετα την αθλια συμπεριφορα της γιαμαπα εκανε την εξης δηλωση...

"εγω τρεχω για να κερδιζω ανεξαρτητως συνθηκων...επειδη ομως,πρωτα απ ολα ειμαι επαγελματιας,δεν μπορω παρα να υπακουσω τις εντολες της ομαδας μου και να καθομαι σταθερα πισω απο τον λορενθο..."

βλεπω τον τρισκαταρατο να ετοιμαζει απο τωρα γλυφιντζουρια σε σχημα πεους,με το 46 αναγλυφΩ...

ετσι ετσι...να γινουμε μπιλιες απο τωρα...

κοιτα ρε που στο τελος θα μου βγαλουνε τα 1000 των 250 ιππων υπερκυβισμενες παπιες...

κοντος ψαλμος αλληλουια κοριτσα...ολες οι αποριες μας θα λυθουν...

υ.γ. θα γελουσα πολυ παντως, αν ο ροσσι μετα την αθλια συμπεριφορα της γιαμαπα εκανε την εξης δηλωση...

"εγω τρεχω για να κερδιζω ανεξαρτητως συνθηκων...επειδη ομως,πρωτα απ ολα ειμαι επαγελματιας,δεν μπορω παρα να υπακουσω τις εντολες της ομαδας μου και να καθομαι σταθερα πισω απο τον λορενθο..."

βλεπω τον τρισκαταρατο να ετοιμαζει απο τωρα γλυφιντζουρια σε σχημα πεους,με το 46 αναγλυφΩ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλη μια φορα που ειχε "κλαφτει" ο Ροσσης, ηταν σε ενα περιστατικο με τον Biaggi που τον εχε βγαλει εκτος πιστας στην εξοδο μιας στροφης.
    Το κλαφτει σε εισαγωγικα γιατι επεξαν κατι μπουφλες πριν ανεβουν στο ποντιουμ
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Burn...out...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2009, 03:05
  2. Look carefully at the next Girl you ask out!!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 08:50
  3. paides help me out please....!!!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 11:53
  4. Chech This Out!!!
    από DrkAngel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 12:48
  5. Απο way out west