σκαω!
![]()
ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!
![]()
σκαω!
![]()
ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ωραίο έγινε!
Η σέλλα το χαλάει λίγο Σπύρο, πρέπει τουλάχιστον να λεει HONDA με άσπρα γράμματα για να μην κάνει μπαμ απο μακριά.
Φτιάχνεις αρνητικό (στένσιλ) και το βαφεις.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εχω flat-bed ψηφιακης εκτυπωσης να δωσω το λογοτυπο απευθειας στο δερμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίο έγινε!
Η σέλλα το χαλάει λίγο Σπύρο, πρέπει τουλάχιστον να λεει HONDA με άσπρα γράμματα για να μην κάνει μπαμ απο μακριά.
Φτιάχνεις αρνητικό (στένσιλ) και το βαφεις.![]()
η τεχνικη που αναφερεις εσυ?
Αυτό θα έπρεπε να το κάνεις πριν ραφτεί η σέλλα. Αν μπορείς να το κάνεις τωρα που η σέλλα είνα έτοιμη κάντο, αλλά δεν νομίζω να γίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εχω flat-bed ψηφιακης εκτυπωσης να δωσω το λογοτυπο απευθειας στο δερμα...
η τεχνικη που αναφερεις εσυ?
Τωρα θα φτιαξεις ενα αυτοκόλλητο στενσιλ (αρνητικό) με το λογότυπο, θα το κολλήσεις πανω στη σέλλα και θα βαψεις με ασπρο χρώμα που να πιάνει καλά στο πλαστικό και να εχει αρκετή ελαστικότητα ωστε να μην αρχίσει να φευγει μετα απο λιγο καιρό.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Άψογος όπως πάντα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Γεια σου ρε first start ...
Εισαι καλλιτεχνης...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:![]()
Αψογο το εργαλειο . Να το χαιρεσαι .
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
φίλε μου πραγματικά πολύ ωραία δουλεια! με μεράκι. μας εδωσες υλικό για συζήτηση, ιστορίες απο περασμένα χρονια καθώς και ενα λόγο να μετανιώνουμε που δεν αγοράσαμε, πουλήσαμε, ή δεν κρατήσαμε το συγκεκριμένο παπακι!!
και παλι![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
γεια και χαρα και παλι πολυ καλη δουλεια ευγε.....νομιζω οτι το παπι ειναι HONDA C90 ECONOMY CUB η SUPER CUB, τρεις ταχυτητες ,μιζα η χωρις...το GLX εβγαινε 50 και 70 με τεσσερεις ταχυτητες...γι αυτο ειναι και περιζητητα.. :rotflmao: :rotflmao: οπτικα περα απτα γραφικα δεν θυμαμε να ειχαν αλλη διαφορα....ειχα ανακατασκευασει ενα c90 και εγω πληρως ενα πριν μερικα χρονια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραιος Σπυρο!!!![]()
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
![]()
![]()
![]()
αν δεν κανω λαθος το super cup ηταν γιαπωνεζικο και το glx ταιβανεζικο . :smilea:
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Και τα δυο ηταν made in japanΑρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
αν δεν κανω λαθος το super cup ηταν γιαπωνεζικο και το glx ταιβανεζικο . :smilea:
To super cup ηταν για την ιαπωνικη αγορα.
Ειχε διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης(προς το καλυτερο) και ηταν κλειστο σε σχεση με το glx που ηταν για την ελληνικη αγορα.
Οσα super cup κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν ειχαν εισαχθει μεταχειρισμενα.
Το super cup 50 ηταν τετραταχυτο με μιζα ,το αριστερο καπακι ηταν ιδιο με τοτ astrea,και το μπροστινο με κοντρα.
Το glx 50 εβγαινε με μιζα και χωρις και τετραταχυτο.
Το glx 90 ηταν τριταχυτο με αλλα φλας (κερατα) αλλο κωλοφαναρο και λοξα μασπιε συνεπιβατη.
Το glx και το super cup δεν εβγαιναν 70.
Υπηρχε και στρογγυλοφαναρο super cup με τρεις ταχυτητες χωρις μιζα ιδιο με το c50 12v αλλα ηταν κλειστο,βασικα το μοτερ ηταν τελειως διαφορετικο απο το 12v.
Αυτα ξερω,ειχα στην κατοχη μου στρογγυλο super cup και τωρα εχω super cup glx στυλ.
Δεν κανω τον εξυπνο,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος
![]()
Tο Γιαπωνέζικο Super Cub 50 (εισαγωγης από Ιαπωνία μόνο), δεν πήγαινε βήμα αλλά είχε μίζα. Με τα κλασσικά φτιαξίματα πάντως γινόταν όπως ενα κανονικό C50 6volt που ηταν και τα πιο γρήγορα 50ρια παπιά από μαμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Υπηρχε και στρογγυλοφαναρο super cup με τρεις ταχυτητες χωρις μιζα ιδιο με το c50 12v αλλα ηταν κλειστο,βασικα το μοτερ ηταν τελειως διαφορετικο απο το 12v.
Τα μοντέλα ηταν Cub τα απλά C50,70,90 και Super Cub τα άλλα οχι Super Cup.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Eχεις δικιο Αρη sorry για το ορθογραφικο λαθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα μοντέλα ηταν Cub τα απλά C50,70,90 και Super Cub τα άλλα οχι Super Cup.![]()
Οσον αφορα το παπι ομως 6v ηταν η ''πεταλουδα'' που στα καπακια του μοτερ ειχε σχαρα και εκεινο το περιεργο τιμονι .
Για αυτο δεν εχω πληροφοριες![]()
![]()
Το τριαρι super cub ομως ηταν χωρις μιζα, ειχε εκκεντροφορο με ρουλεμαν ,η κεφαλη ηταν κλειστη και οτι και να του εκανα δεν πηγε πανω απο 70 χιλιομετρα μεχρι που το πουλησα και ησυχασα.Λυπαμαι μονο την κεφαλη απο εξαβολτο εβδομηνταρι που του ειχα βαλει μπας και φιλοτιμηθει και παρει τα ποδια του .![]()
εγω παντος και αυτο που ειχα c90 super cub αλλα κι απο αυτα που εχουν περασει απ τα χερια φιλων δεν εχω δει ποτε καποιο να γραφει πανω GLX 90........Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Και τα δυο ηταν made in japan
To super cup ηταν για την ιαπωνικη αγορα.
Ειχε διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης(προς το καλυτερο) και ηταν κλειστο σε σχεση με το glx που ηταν για την ελληνικη αγορα.
Οσα super cup κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν ειχαν εισαχθει μεταχειρισμενα.
Το super cup 50 ηταν τετραταχυτο με μιζα ,το αριστερο καπακι ηταν ιδιο με τοτ astrea,και το μπροστινο με κοντρα.
Το glx 50 εβγαινε με μιζα και χωρις και τετραταχυτο.
Το glx 90 ηταν τριταχυτο με αλλα φλας (κερατα) αλλο κωλοφαναρο και λοξα μασπιε συνεπιβατη.
Το glx και το super cup δεν εβγαιναν 70.
Αυτα ξερω,ειχα στην κατοχη μου στρογγυλο super cup και τωρα εχω super cup glx στυλ.
Δεν κανω τον εξυπνο,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος
![]()