30 την ημερα εγγλεζε...μιλαμε για πολυ στριψιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε φιλε δεν εισαι ο μονος που στριβει σ' αυτη τη γη ξερεις :rotflmao:![]()
![]()
30 την ημερα εγγλεζε...μιλαμε για πολυ στριψιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε φιλε δεν εισαι ο μονος που στριβει σ' αυτη τη γη ξερεις :rotflmao:![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι εξαιρουμενων κάποιων, το moto.gr είναι γεμάτο γέρους....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάποτε στην άγρια δύση (εκει που ήσασταν δλδ αλλά σε κομμάτι με στροφούλες)....
...αναπολώντας την περασμένη νιότη...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τσιμπουκια κανει πλέον...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
30 την ημερα εγγλεζε...μιλαμε για πολυ στριψιμο...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χαρηκαν που σας γνωρισα (οσους γνωρισα)...
ηθελα να τα πω για λιγο με ολους σας αλλα ειναι κομματι δυσκολο.
+990 στον Vaska που ηταν αψογος leader.μαλλον βοηθησε και η συζηγος σου(ξερεις ρε, πισω απο καθε μεγαλο ανδρα ,βρισκεται και μια εξυπνη γυναικα δε λενε)
+990 στο Nio ,επειδη εκανε ατυπη "σκουπα"
+990 στο γκρουπ μου...
+990 στον Manalishi που εκανε και αυτος ατυπη "σκουπα" στο γκρουπ του γυρισμου ,με τους συνηθεις υποπτους...ευχαριστω φιλε!!!χρωσταψ κερασμα...
+990 στον Νικο (1000r) για το δευτερο αυτοκολλητο moto.gr
Μικε ,εσυ να σαι καλα και τα σιδερα...![]()
...
(πιστευα οτι θα ημουν η στατιστικη της μερας ,οσων αφορα τις σαβουρες και τελικα την αρπαξε αυτος που δεν επρεπε να την αρπαξει...)
@ Cpt. Αψογος ...![]()
![]()
![]()
αυτα απο μενα...αντε και στα επομενα...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
χαρηκαν που σας γνωρισα (οσους γνωρισα)...
ηθελα να τα πω για λιγο με ολους σας αλλα ειναι κομματι δυσκολο.
+990 στον Vaska που ηταν αψογος leader.μαλλον βοηθησε και η συζηγος σου(ξερεις ρε, πισω απο καθε μεγαλο ανδρα ,βρισκεται και μια εξυπνη γυναικα δε λενε)
+990 στο Nio ,επειδη εκανε ατυπη "σκουπα"
+990 στο γκρουπ μου...
+990 στον Manalishi που εκανε και αυτος ατυπη "σκουπα" στο γκρουπ του γυρισμου ,με τους συνηθεις υποπτους...ευχαριστω φιλε!!!χρωσταψ κερασμα...
+990 στον Νικο (1000r) για το δευτερο αυτοκολλητο moto.gr
Μικε ,εσυ να σαι καλα και τα σιδερα...![]()
...
(πιστευα οτι θα ημουν η στατιστικη της μερας ,οσων αφορα τις σαβουρες και τελικα την αρπαξε αυτος που δεν επρεπε να την αρπαξει...)
@ Cpt. Αψογος ...![]()
![]()
![]()
αυτα απο μενα...αντε και στα επομενα...
![]()
![]()
Τι άψογος leader λες στον κόσμο ρε??? Χαθήκαμε 2 φορές αλλά ευτυχώς ήταν εκεί ο daz και το σώσαμε. Όσο για τη γυναίκα μου λίγα τα λόγια σου φιλαράκι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας...
![]()
![]()
Να 'σαι καλά φίλος και πάντα όρθιος
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
2 φορες???εγω γιατι καταλαβα μονο τη μια???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι άψογος leader λες στον κόσμο ρε??? Χαθήκαμε 2 φορές αλλά ευτυχώς ήταν εκεί ο daz και το σώσαμε. Όσο για τη γυναίκα μου λίγα τα λόγια σου φιλαράκι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας...
![]()
![]()
Να 'σαι καλά φίλος και πάντα όρθιος
πιανει και αυτη που την κανατε μεσα για βυτινα???
εκει γελασα πολυ παντως!!
"100 μετρα πριν την πρωτη εισοδο για βυτινα....παμε ευθεια για καγκαδια..οκ παιδες..οκ οκ..
πρωτη...και τσουπ στα 100 μετρα στριβει ο λεαντερ για βυτινα και εχω μεινει με τον κατεμι να κοιταζομαστε!!μεγαλες στιγμες!!!!"
το οτι φτασαμε ομως πρωτοι γιατι δεν το λεει κανεις!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΑΝΤΕΡ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ!!
πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μου τη χρεώσανε ως λάθος.Έτσι κι αλλιώς απλά θα περνάγαμε μέσα από Βυτίνα αλλά είμαι μεγαλόψυχος και λέω "δεν πειράζει". Το σημαντικό είναι ότι κρατηθήκαμε σε Ελληνικά χώματα γιατί έπαιζε δυνατά και το σενάριο να την κάνουμε Μαυροβούνι όπως άλλωστε είχα γράψει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
2 φορες???εγω γιατι καταλαβα μονο τη μια???
πιανει και αυτη που την κανατε μεσα για βυτινα???
εκει γελασα πολυ παντως!!
"100 μετρα πριν την πρωτη εισοδο για βυτινα....παμε ευθεια για καγκαδια..οκ παιδες..οκ οκ..
πρωτη...και τσουπ στα 100 μετρα στριβει ο λεαντερ για βυτινα και εχω μεινει με τον κατεμι να κοιταζομαστε!!μεγαλες στιγμες!!!!"
το οτι φτασαμε ομως πρωτοι γιατι δεν το λεει κανεις!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΑΝΤΕΡ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ!!
πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
για μενα ,γι'αυτο εισαι Ο leader...γιατι "χαθηκαμε"...το κακο ειναι οτι "χαθηκαμε" για λιγο...![]()
για την Χρυσα παρεξηγησες...δεν θελω γυναικες αλλων...μου φτανει και η γκρινια της δικης μου...
Λες για το σημείο που σας φτάσαμε και δε μας αφηνατε να περάσουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
[...]πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι καπετανιο....θυμασαι που ειχα ανοιξει τα χερια μου και δεν χωρουσες????κατι σαν τον caprio ston τιτανικο ημουν:rotflmao: :rotflmao:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ πάλι λέω στον λίντερ του γκρούπ μου να πάει να μαμηθεί.
και δεν είμαι ο μόνος που συμμερίζεται την ίδια γνώμη με μένα....![]()
Δεν φταίω εγώ που είσαι κουλός και καθυστερείς τον κόσμο!!!!!!![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
αχχααχχα του αξιζε.Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Δεν φταίω εγώ που είσαι κουλός και καθυστερείς τον κόσμο!!!!!!![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ωραία διαδρομή και ωραία βόλτα αν και δεν την ευχαριστήθηκα γιατί δεν ήμουν με δικό μου μηχανάκι και το χέρι μου με κούρασε πάρα πολύ στο σφιχτό στροφιλίκι. Δεν πειράζει, το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν πολλά χαρούμενα και ευχαριστημένα πρόσωπα παρά τις όποιες αναποδιές.
Ευχαριστούμε και τον Pap που μας είχε στο νου του μια φορά που χάσαμε μια στροφή και μετά που μπλεχτήκαμε μαζί τους.
Κι ένα ευχαριστώ σε όλους για την οργάνωση και για την παρέα.
Και του χρόνου περισσότεροι.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Παναγιώτη, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αλλά θα τα πούμε άλλη φορά από κοντά. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
Εγω νομιζα οτι τα ανοιξες για να μαζευεις τα κομματια απο το χαρχαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ναι καπετανιο....θυμασαι που ειχα ανοιξει τα χερια μου και δεν χωρουσες????κατι σαν τον caprio ston τιτανικο ημουν:rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais