Σελίδα 62 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    sfero... και το 2004 όπως είπα, τους παίκτες τους αναγνωρίζαμε μόνο απο το πρόγραμμα.... είδες όμως τι κόντεψε να γινει τότε. Σε μια ομάδα δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα δύο σταθμά.. θα εκτροχιαστούν και οι μικρότεροι και δικαίως... άσε που το έχουν κάνει ήδη.

Gandalf
    Άλλες συνθήκες τότε. Είχες ένα όραμα, ο κόσμος ήταν ενωμένος, υποτίθεται διοίκηση με μέλλον κλπ.

Φαντάσου όπως είναι τώρα σκατά εντός κι εκτό γηπέδου να μην έπαιρνες κι αποτελέσματα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Δεν το είδα ρε φίλε.. .όπως και κανένα άλλο αγώνα της SL. Προτίμησα να πάω βόλτα. Οπότε μόνο αν έχεις κανά βιντεάκι μπορώ να σχολιάσω.

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

Καί τό μουνί χτενίζεται...........όπου μουνί άντιλαμβάνεσαι...:rotflmao:
    Λές κι άμα έδινε κίτρινη στό Δέλλα καί φάουλ στό ήμικύκλιο
    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ....
    Ά πέστου νά σού πεί καί γιά τό σπρώξιμο στό Σκόκο..!!

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ...........μέ τό φάουλ τού Δέλλα άν ήταν
    ή δέ ήταν θά άσχολούμαστε...??
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ................ΠΛΗΡΩΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..........
    Χαρίστηκε στόν Δέλλα μιά κίτρινη καί δέν έδωσε ένα φάουλ στήν Ξάνθη........
    ΦΟΒΕΡΟ...........
    Άσε πού ήταν άλλά Καραγκούνη,άπλωσε στραβά τό πόδι σά νάχε πλατυποδία.
    Ό Δέλλας παλιά καραβάνα τό τράβηξε τό ποδαράκι του καί τό κοράκι είδε θέατρο....
    ΞΑΝΑ ΦΟΒΕΡΟ.............

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΙΤΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.............ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ.....???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Άλλες συνθήκες τότε. Είχες ένα όραμα, ο κόσμος ήταν ενωμένος, υποτίθεται διοίκηση με μέλλον κλπ.
    όλα είναι θέμα πράξεων και θέλησης. Ο Αδαμίδης αν ήθελε μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Χρήματα και τότε δεν είχαμε αν θυμάσαι .. ούτε προπονητικό ... ούτε γήπεδο. Το θέμα είναι πόσο θες να αλλάξεις καταστάσεις. ή μήπως νομίζεις πως αν ο Αδαμίδης έλεγε πως όποιος δεν σέβεται την ΑΕΚ βλέπει εξέδρα και το έπραττε πραγματικά , δεν θα είχε απήχηση στον κόσμο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

απλα ρε μαγε καποιες γκομενες εδω μεσα ξερουν να λενε για τις αλλες ομαδες...αλλα δεν παντελονια για να πουν για την δικη τους....καταλαβες?

τελικα ρε μαγε...φετος θα τερματισετε πανω απο την καβαλα?? καθε χρονο το ιδιο αγχος

ασε που φετος σας περναει και η κερκυρα προς το παρων

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εμείς.. σου λέω απο τώρα πως μόνο μέσα στην πεντάδα φέτος για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι να μου απαντήσεις εσύ αν μπείτε σε διαδικασία play-off και δεν μπείτε δεύτεροι τι θα γίνει. Διότι 50-50% θα πάει φέτος.. αλλά στο ποιός θα έχει το παρασκήνιο μαζί του και οχι για το ποιός θα πάρει δίκαιη διαιτησία.. οπότε έχει πιθανότητες ο κόκκινος να περάσει και πρώτος.

Για πες.. για πες.. αν βγείτε δευτερο-τρίτοι (τον ΑΡΗ τον έχω ικανό να σας τον φορέσει) τι θα γίνει τότε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εμείς.. σου λέω απο τώρα πως μόνο μέσα στην πεντάδα φέτος για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι να μου απαντήσεις εσύ αν μπείτε σε διαδικασία play-off και δεν μπείτε δεύτεροι τι θα γίνει. Διότι 50-50% θα πάει φέτος.. αλλά στο ποιός θα έχει το παρασκήνιο μαζί του και οχι για το ποιός θα πάρει δίκαιη διαιτησία.. οπότε έχει πιθανότητες ο κόκκινος να περάσει και πρώτος.

Για πες.. για πες.. αν βγείτε δευτερο-τρίτοι (τον ΑΡΗ τον έχω ικανό να σας τον φορέσει) τι θα γίνει τότε;

Gandalf
    den kserw re file eilikrina....eimaste ikanoi gai to kalutero kai to xeirotero.
    proswpika den pisteuw oti tha vgoume toso xamila poules, mias kai oi alles omades antikimenika den einai toso kaluteres mas

vlepoume

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έτσι όπως είμαστε... σώθηκες.

Το λεω επειδη ειστε ετσι οπως εισαστε......!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το λεω επειδη ειστε ετσι οπως εισαστε......!!!!

Μπαααααα
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........

Ποιά όμάδα τελικά μιά καί μιλάμε γιά Καβάλα........

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.........??????:rotflmao: :rotflmao:

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ.......ΡΩΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ...

Gandalf
    Δεν ειναι 50/50.
    Για μια/δυο ακομα αγωνηστικες ακομα -ετσι για ξεκαρφωμα- θα παρει καποια σφυριγματα ο οσφπ και μετα τελος!
    ο Πατερας εχει τη διαιτησια!
    Το πρωταθλημα θα το παρει ο ΠΑΟ!

Πάντως για τον "στρατηγό" Κούπερ δε μου απάντησε κανείς.

Έπαιξε σύστημα Σάντος ναι ή όχι; Κι αν ναι, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε μισό-μηδέν κι Άρης παίζει καλή μπάλα (με τρία γκολ κι αυτά με το ζόρι);

Βασικά αυτή η απορία μού γεννήθηκε διαβάζοντας και διάφορα άρθρα αυτές τις μέρες για πορτοφόλια, μαέστρους και καθηγητές. Ή εγώ είμαι τυφλός ή ο Άρης έκανε μια ευκαιρία (πλην του γκολ που ήταν από γκέλα) σε όλο το ματς; Όπως κι ο ΠΑΟΚ έκανε μία καθαρή και μερικές ακόμη ψιλές.

Αυτό θεωρείται μαεστρία, όταν έπαιζε για 3 αποτελέσματα (και να χάνανε δεν θα έτρεχε και κάτι), με πολύ λιγότερο άγχος κι ερχόταν κι από πιο εύκολο ματς στην Ευρώπη (πάλι εκτός έδρας άρα λιγότερη πίεση για νίκη); Ξεκίνησε ή όχι για καρφωτό Χ κι ότι κάτσει; Με τον ΠΑΟΚ να έχει 3-4 σοβαρές απουσίες και χωρίς περιθώρια σοβαρών αλλαγών (δεν εξετάζω αν έκανε μαλακίες ο Δερμιτζάκης, π.χ. Βιτόλο, γιατί μετά Χριστόν προφήτης δε γίνομαι).

Πείτε μου αν είδατε κάτι διαφορετικό (τα τρεξίματα δεν είναι θέμα προπονητή, τουλάχιστον όχι του Δερμιτζάκη, αλλού πρέπει να κοιτάμε γι' αυτό Θ.Ζ.), τουλάχιστον να μάθω και κάτι.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    sfero και τον Σαντος υπηρχαν δημοσιογραφοι και οπαδοι (οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες) που τον αποκαλουσαν καθηγητή και δάσκαλο.

Αλλο αν πονουσαν τα ματια σου απο το μπετον αρμέ. Εγω με 2 χρονια Σάντος, όταν εβλεπα μπαρτσελόνα στην τηλεόραση, έβγαζα αγχος - το παραδέχομαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    sfero και τον Σαντος υπηρχαν δημοσιογραφοι και οπαδοι (οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες) που τον αποκαλουσαν καθηγητή και δάσκαλο.

Αλλο αν πονουσαν τα ματια σου απο το μπετον αρμέ. Εγω με 2 χρονια Σάντος, όταν εβλεπα μπαρτσελόνα στην τηλεόραση, έβγαζα αγχος - το παραδέχομαι.
    Προσοχή! Δε μιλάω για το θέαμα. Τυφλός δεν είμαι. Μιλάω για την αποτελεσματικότητα. Όμως ο σωστός προπονητής φαίνεται από τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το υλικό.

Αν ο Σάντος είχε τους παίχτες της Μπαρτσελόνα κι έπαιζε όπως ο ΠΑΟΚ τότε να μιλούσαμε για καταστροφή του ποδοσφαίρου. Αν όμως πήγαινε με αυτό το υλικό να παίξει φαντεζί τότε, εκτός του ότι θα έτρωγες 5 γκολ σε κάθε ματς, θα γελούσαν και οι πέτρες. Βγήκε ψηλά δύο απανωτές χρονιές με μύρρια προβλήματα και χαμηλό μπάτζετ. Αυτό μετράει ή το θέαμα που -δεν- έδωσε;

Προσωπικά εγώ γουστάρω ωραία μπάλα, αλλά αν ξέρω ότι η ομάδα μου δεν μπορεί να την παίξει, προτιμώ το αποτέλεσμα κι αφήνω την ομορφιά σε άλλους που μπορούν (ή νομίζουν ότι μπορούν). Βάζω Μπάρτσα και γουστάρω και μετά γυρνάω στο μισό-μηδέν και θέλω μόνο νίκη.

Προφανώς και δεν κρίνω τον Άρη μιας κι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, αλλά δε δέχομαι τα περί καθηγητών και μαέστρων, όταν με το ίδιο σύστημα όλοι με φώναζαν άμπαλο και μισό-μηδέν, αλλά πήρα 2 διπλά στον γάβρο, κέρδισα πολλά ντέρμπι κι έτρωγα γκολ με αίτηση!

Δεν ξέρω ούτε από συστήματα, ούτε από θέσεις παιχτών, ρόμβους κλπ, αλλά μια βασική εικόνα του αγώνα μπορώ να την καταλάβω κι αυτό που είδα από τον Άρη μόνο μαγεία δε μου φάνηκε. Έκανε μία ευκαιρία κι έβαλε ένα γκολ από γκέλα με μία ομάδα με απουσίες και σαφώς πιο κουρασμένη. Να μη συζητήσω για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Άρη στη σεζόν όπου πλην Ατλέτικο σε κανένα δεν άξιζε να κερδίσει.

Καβάλα; Μέχρι το 0-1 τον είχε μονότερμα και μετά το γκολ έπαιξε φουλ άμυνα, όπως προχτές.
    Εργοτέλη; Γκολ στο 93 (κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν κωλόφαρδος ενώ αυτοί ήρωες που παλεύουν ως το τέλος).
    Πανιώνιο; Με κατεβασμένα χέρια.
    ΠΑΟ; Έχασε άδικα μεν αλλά έπαιζε εντός έδρας και δεν έκανε φάση.
    Γιαγκελόνια εκτός; Δύο γκολ στην αρχή και μετά όλοι πίσω.
    Γιαγκελόνια εντός; Μούφα πέναλτι και με τρελές ευκαιρίες από τους άλλους.
    Ρόζενμποργκ; Μία φάση, ένα γκολ και πλήρης ανυπαρξία.

Αυτή είναι η μαγεία του Κούπερ; Κι αν ναι γιατί ο Σάντος ήταν ο καταστροφέας; Γιατί το μισό-μηδέν και οι κοροϊδίες;

Τελικά τί είναι ο Κούπερ; Δάσκαλος ή καταστροφέας; Πάντως να είναι ο ένας έτσι κι ο copy-paste αλλιώς δε γίνεται!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    μην ξεχνας οτι ο κουπερ δεν εχει συμπληρωσει χρονο στην Ελλαδα.

δεν γουσταρω να γραφω υπερ του ρουλη αλλα μετα απο χρονια που εφερναν στον παγκο κατι υπεροχους τυπους τουλαχιστον τωρα εφεραν εναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Προφανώς και δεν κρίνω τον Άρη μιας κι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, αλλά δε δέχομαι τα περί καθηγητών και μαέστρων, όταν με το ίδιο σύστημα όλοι με φώναζαν άμπαλο και μισό-μηδέν, αλλά πήρα 2 διπλά στον γάβρο, κέρδισα πολλά ντέρμπι κι έτρωγα γκολ με αίτηση!

Δεν ξέρω ούτε από συστήματα, ούτε από θέσεις παιχτών, ρόμβους κλπ, αλλά μια βασική εικόνα του αγώνα μπορώ να την καταλάβω κι αυτό που είδα από τον Άρη μόνο μαγεία δε μου φάνηκε. Έκανε μία ευκαιρία κι έβαλε ένα γκολ από γκέλα με μία ομάδα με απουσίες και σαφώς πιο κουρασμένη. Να μη συζητήσω για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Άρη στη σεζόν όπου πλην Ατλέτικο σε κανένα δεν άξιζε να κερδίσει.

+1
    apla o kouper einai proponitis anagnwrismenos kai sun to oti den exei poly kairo ston pago tou ari, prosmetrountai ta apotelesmata alliws...
    px...an o aris ena xrono akoma sinexisei na paizei etsi...tha exie kai ekei kraximo.

alla oxi duo metra kai duo stathma...oti kanate eseis kanei o aris....kai sto derby apla tou ekatse

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε