Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Ερωτήσεις

Ερωτήσεις

Λοιπόν έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από τα χέρια μου (παραμένω όμως κουλός). Το θέμα μου είναι η αντίδραση των άλλων στη θέα των μηχανακίων μου. Συνοπτικά:
    -Varadero: ένας συνάδελφος στο δρόμο με είχε ρωτήσει για τη ζελατίνα, αν είμαι ικανοποιημένος κλπ. Στα συν το βλέμα κορασίδων που έλεγε "πως το κουμαντάρει αυτό το θηρίο, σκέψου εμένα που είμαι 60 κιλά κλπ". Κλασική αντίδραση άσχετων.
    -2 Transalp: Καμία αντίδραση/ερώτηση ούτε από μοτοσυκλετιστή ούτε άσχετο. Οι κορασίδες κοιτάζανε τα Varadero.
    -Fazer: Κανένα απολύτως σχόλιο. Στα φανάρια μόνο μαρσαρίσματα από διπλανές μοτό
    -CBF: Σαν να ήμουν με τα πόδια. Αφού αναρωτιέμαι αν ποτέ έκανα 12.000 χλμ με αυτό το μηχανάκι ή το είδα στον ύπνο μου.
    -1100 ΧΧ.: Το μόνο μηχανάκι που τα αυτοκίνητα ανοίγαν δρόμο να περάσω όταν με έβλεπαν στους καθρέπτες. Μια φορά άφησα ένα παπί να με περάσει στην κίνηση και μόνο που δε μου φίλησε το χέρι.
    Εδώ και 4 μήνες έχω καινούργιο μηχανάκι. Ποτέ δε με έχουν ρωτήσει τόσες φορές πόσο κάνει, τί μάρκα είναι, πόσο καίει. Μιλάμε παντού, στα βενζινάδικα, στο δρόμο, άπό μέσα από τα αυτοκίνητα. Τις προάλλες ένα τζιπ έκανε σλάλομ σε φανάρι να με φτάσει και πάνω που νόμιζα ότι θ'αρχίσει τα μπινελίκια κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: Κανά τεσσάρι? Τί τεσσάρι του λέω, προίκα δίνεις? Όχι, μου λέει, κανά τεσσάρι κάνει?
    Είδες που πάνω σε ένα Honda (SH 300) συναντάς τους καλύτερους ανθρώπους?

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Θα με κανεις να παρω Varadero ρε φιλε....
    - Omnia mea mecum porto -

Re: Ερωτήσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval

Τις προάλλες ένα τζιπ έκανε σλάλομ σε φανάρι να με φτάσει και πάνω που νόμιζα ότι θ'αρχίσει τα μπινελίκια κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: Κανά τεσσάρι? Τί τεσσάρι του λέω, προίκα δίνεις? Όχι, μου λέει, κανά τεσσάρι κάνει?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Πάντως όταν με ρωτάνε σε φανάρια διάφορα για τη μηχανή με πιάνει αμηχανία δεν γουστάρω πολύ.
    "Ρε φιλάρα το χιλιάρι είναι;"
    "Πόσα πιάνει;"
    "Θα κάνεις σούζα;"
    "Στρίβει, στρίβει ;"
    Το πιο ωραίο το άκουσα στην Αλεξάνδρας όμως σε ένα φανάρι. Ένας τυπάρας γύρω στα 50 πάνω σε ένα
    αρκετά παλιό μηχανάκι κοίταγε το Monster που είχα τότε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
    Μου λέει "Είσαι πολύ μερακλής ρε φίλε"
    Αυτό μου άρεσε

Τι θυμήθηκα...

Είμαι παρκαρισμένος έξω από την επιθεώρηση εργασίας στη Ν. Ιωνίας και στρίβω τσιγάρο.

Πιτσιρικάς με παπί κοιτάει το μηχανάκι και ρωτάει "Πω ρε φίλε... Πως το στρίβεις έτσι;"

Μες τη ζαλούρα μου, δεν κατάλαβα ότι κοίταγε το μπροστινό λάστιχο. Το οποίο ήταν φυτιλιασμένο από Σέρρες. Νόμιζα ότι έλεγε για το τσιγάρο.

-Τι εννοείς πώς το στρίβω; Εύκολο είναι.

-Ρε φίλε πότε το έστριψες έτσι;

-Δεν καταλαβαίνω... Τι πότε; Τώρα μόλις το έστριψα.

-Με δουλεύεις ρε φίλε; Από που έρχεσαι και πρόλαβες να το στρίψεις έτσι;

-Από Μελίσσια!
    Think faster than you ride

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Τι θυμήθηκα...

Είμαι παρκαρισμένος έξω από την επιθεώρηση εργασίας στη Ν. Ιωνίας και στρίβω τσιγάρο.

Πιτσιρικάς με παπί κοιτάει το μηχανάκι και ρωτάει "Πω ρε φίλε... Πως το στρίβεις έτσι;"

Μες τη ζαλούρα μου, δεν κατάλαβα ότι κοίταγε το μπροστινό λάστιχο. Το οποίο ήταν φυτιλιασμένο από Σέρρες. Νόμιζα ότι έλεγε για το τσιγάρο.

-Από Μελίσσια!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τι θυμήθηκα...

-Από Μελίσσια!

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

-Από Μελίσσια!

Re: Ερωτήσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval

Ενώ σε ένα supersport με πολυεστερικά και mivv συναντάς συχνά τους χειρότερους :rotflmao:

Τι θυμήθηκα...

-Από Μελίσσια!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Θα έμεινε μαλάκας :rotflmao: :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ