Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 75

Θέμα: "Κυνοδοντας"

"Κυνοδοντας"

Το να δω μια ταινια αθλια δεν με πειραζει, μια ταινια που "πλασαρεται" σαν... κουλτουρα αλλα ειναι ταινια του κωλου... με πειραζει σοβαρα στο στομαχι...

Αισθανομαι σαν να εφαγα χαλασμενη τυροπιτα: "Κυνοδοντας". Ελληνικη μαλακια.

Οριστε κ ενα λινκ

http://www.myfilm.gr/4788.html

Re: "Κυνοδοντας"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Το να δω μια ταινια αθλια δεν με πειραζει, μια ταινια που "πλασαρεται" σαν... κουλτουρα αλλα ειναι ταινια του κωλου... με πειραζει σοβαρα στο στομαχι...

Αισθανομαι σαν να εφαγα χαλασμενη τυροπιτα: "Κυνοδοντας". Ελληνικη μαλακια.

Οριστε κ ενα λινκ

http://www.myfilm.gr/4788.html
    είπες και κάτι υπέρσωστο

εγώ έκανα και το λάθος να δώσω 7ε για να τη δω
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    η πιο ακυρη ακυρη ακυρη ταινια που σχεδον δεν ειδα!! πραγματικα ειναι δυνατον καποιος να εχει τοσο μικρη σκηνοθετικη ικανοτητα και να αυτοαποκαλυτε πρωτοπορος? ειναι δυνατον? και οχι τιιποτα αλλο αυτο το εκτρωμα πηρε και βραβειο.
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    η ταινια ειναι αλληγορικη και ακροβατει σε ενα σχοινι πανω απο το θεατρο του παραλογου,τον μετα-μεταμοντερνισμο(αυτο που καλλιτεχνικα διανυουμε τωρα σε κυριαρχη βαση στο θεατρο και το σινεμα,αλλα που να ξερεις εσυ) και την αστικοτιτα της οικογενειας.φερνωντας κομματια απο το Φουκο(ελα μαλλον τον ξερεις),μαλλον οχι ηθελημενα,και δουλευωντας με δομες λογου σχεδον "λακανικες",η ταινια παραβαλεται στον τροπο οπου οι γονεις,η οικογενεια και σε κλιμακα η κοινωνια,στιγματιζουν,γενικευουν,παραποιουν και τελικα απορριπτουν,δαιμονοποιωντας καποιον που δεν ξερουν τι ειναι και τι μπορει να κανει....πριν βγεις και πεις πως ειναι βλακεια κλπ κλπ μια ταινια,κατσε λιγο να σκεφτεις...η συγκεκριμενη ειναι εξαιρετικη.αν παλι θες να περασεις μιαμιση ωρα ευχαριστα,κανε ενα μασαζ.μην πηγαινεις σινεμα,τουλαχιστον οχι σε τετοιες ταινιες.

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    ελα ρε,εριξα τρελο γελιο μεχρι δακρυων με τον κολλητο μου οταν την ειδαμε...μιλαμε για απιστευτη κωμωδια,αμα την παρεις στα σοβαρα παει το εχασες το παιχνιδι..
    πρεπει να δεις και το "με την ψυχη στο στομα" η το "σπιρτοκουτο"..εκει σε θελω!

καποιοι λενε οτι ειναι σκληρες ταινιες για γερα στομαχια και ετσι,εγω λεω το εξης:
    αμα δεν εχεις παει σε μοναδα του στρατου που να εχεις πηξει απο την κομπλα,αμα δεν εχεις δουλεψει σε κωλοδουλεια που εχει να κανει με καθημερινη επαφη με μαλακες και αμα δεν εχεις δει και καμμια 10αρια σπλατεριες του ρομερο και του φουλτσι ειναι λογικο να
    παρακολουθεις αυτες τις ταινιες και να σου προκαλουν δεος και δυσφορια απο την υπερτατη τεχνη που υπηρετουν....
    εμενα μου βγαζουν καλο,κλασικο,μεχρι αναφιλητων γελιο

http://www.youtube.com/watch?v=xo54iFymOXg

χριστε μου γινεται ολο και καλυτερο

http://www.youtube.com/watch?v=3Zgqe...eature=related

οι ταινιες αυτες σου βγαζουν αμυντικο χιουμορ.
    ξερεις πως μια τετοια ζωη θα την αντεξεις μονο για λιγο.1 χρονο στρατο,1-2 χρονια κωλοδουλεια.εχεις ενα τελος.εχεις περασει απο εκει γι αυτο γελας τωρα.η νομιζεις πως εχεις περασει και πως εχεις τελειωσε

Καλα μερικοι βλεπουν αυτες τις μαλακιες, μπορει να μην περναει ευχαριστα η ωρα τους... Αλλα αισθανονται ξεχωριστοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    η ταινια ειναι αλληγορικη και ακροβατει σε ενα σχοινι πανω απο το θεατρο του παραλογου,τον μετα-μεταμοντερνισμο(αυτο που καλλιτεχνικα διανυουμε τωρα σε κυριαρχη βαση στο θεατρο και το σινεμα,αλλα που να ξερεις εσυ) και την αστικοτιτα της οικογενειας.φερνωντας κομματια απο το Φουκο(ελα μαλλον τον ξερεις),μαλλον οχι ηθελημενα,και δουλευωντας με δομες λογου σχεδον "λακανικες",η ταινια παραβαλεται στον τροπο οπου οι γονεις,η οικογενεια και σε κλιμακα η κοινωνια,στιγματιζουν,γενικευουν,παραποιουν και τελικα απορριπτουν,δαιμονοποιωντας καποιον που δεν ξερουν τι ειναι και τι μπορει να κανει....πριν βγεις και πεις πως ειναι βλακεια κλπ κλπ μια ταινια,κατσε λιγο να σκεφτεις...η συγκεκριμενη ειναι εξαιρετικη.αν παλι θες να περασεις μιαμιση ωρα ευχαριστα,κανε ενα μασαζ.μην πηγαινεις σινεμα,τουλαχιστον οχι σε τετοιες ταινιες.
    μα φυσικα που να ξερω εγω. ο χωριατης. εσυ ο μορφομενος που ξερεις και τι σημαινει αλληγορικο εξηγησε το και σε εμας. το να βλεπεις κατι που στο τελος απλα σ αφηνει μια αηδια γιατι περι αηδιας ταινια μιλαμε δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα. το να μ μιλας για λακονικοτητα για στιγματισμο απο την κοινωνια αλλα και οτι βρισκομαστε σε μια μεταμοντερνα εποχη νομιζω οτι δεν εχει ουσια. ο κινηματογραφος οπως και τα περισσοτερα μμε προσπαθουν περασουν ειτε φανερα ειτε κρυφα μηνυματα προς του δεκτες. ειμαι κατα αυτου αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχω δει ταινιες που μ εχουν αγγιξει ελληνικες. με ουσια. με σεναριο. με αγαπη προς τον δεκτη. αλλα το να βλεπω μια ταινια που απλα ειναι ψευτοκουλτουρας και το να εχω εσενα να κανει copy paste απο καποιο site ανοησιες περι δαιμονοποιησης της κοινωνιας και μιλοντας για καποιον σαν το φουκο για εμενα απλα τον προσβαλεις αν εχεις διαβασει εστω και ενα εργο του με το να τον βαζεισ διπλα σε ενα τετοιο απλα τερατουργημα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    μα φυσικα που να ξερω εγω. ο χωριατης. εσυ ο μορφομενος που ξερεις και τι σημαινει αλληγορικο εξηγησε το και σε εμας. το να βλεπεις κατι που στο τελος απλα σ αφηνει μια αηδια γιατι περι αηδιας ταινια μιλαμε δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα. το να μ μιλας για λακονικοτητα για στιγματισμο απο την κοινωνια αλλα και οτι βρισκομαστε σε μια μεταμοντερνα εποχη νομιζω οτι δεν εχει ουσια. ο κινηματογραφος οπως και τα περισσοτερα μμε προσπαθουν περασουν ειτε φανερα ειτε κρυφα μηνυματα προς του δεκτες. ειμαι κατα αυτου αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχω δει ταινιες που μ εχουν αγγιξει ελληνικες. με ουσια. με σεναριο. με αγαπη προς τον δεκτη. αλλα το να βλεπω μια ταινια που απλα ειναι ψευτοκουλτουρας και το να εχω εσενα να κανει copy paste απο καποιο site ανοησιες περι δαιμονοποιησης της κοινωνιας και μιλοντας για καποιον σαν το φουκο για εμενα απλα τον προσβαλεις αν εχεις διαβασει εστω και ενα εργο του με το να τον βαζεισ διπλα σε ενα τετοιο απλα τερατουργημα!!
    δεν εκανα copy-paste τιποτα.ουτε για λακωνικοτητα μιλησα.οι χωριατες δεν ειναι αμορφωτοι ουτε χαζοι.μαλλον τον φουκο τον εχεις ακουσει αμυδρα.δε συνεχιζω γιατι δεν υπαρχει και λογος,βλεπε ο,τι θελεις.το τι νομιζεις πως εχει ουσια ομως δε με νοιαζει και πολυο κινηματογραφος δεν ειναι μμε.αλλα αντι αλλων διαβασες!καληνυχτα,γενικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Καλα μερικοι βλεπουν αυτες τις μαλακιες, μπορει να μην περναει ευχαριστα η ωρα τους... Αλλα αισθανονται ξεχωριστοι...

ο,τι να ναι λεμε ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    φουκο VS ντοστογιεφσκι

http://www.youtube.com/watch?v=4RLaO...eature=related
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

δεν εκανα copy-paste τιποτα.ουτε για λακωνικοτητα μιλησα.οι χωριατες δεν ειναι αμορφωτοι ουτε χαζοι.μαλλον τον φουκο τον εχεις ακουσει αμυδρα.δε συνεχιζω γιατι δεν υπαρχει και λογος,βλεπε ο,τι θελεις.το τι νομιζεις πως εχει ουσια ομως δε με νοιαζει και πολυο κινηματογραφος δεν ειναι μμε.αλλα αντι αλλων διαβασες!καληνυχτα,γενικα
    αν θεωρεις οτι ο κινηματογραφος δεν ανηκει στα μεσα διεθνους επικοινωνιας συγνωμη αλλα εσυ εχεις μαυρα μεσανυχτα! θα χαιρομουν πολυ να ερχοσουν leeds που ειμαι ετσι ωστε να δεις ενα τμημα της βιβλιοθηκης που ειναι αφιερωμενο στον γαλλο φιλοσοφο που ανεφερες!! καλη σ νυχτα και εσενα! απλα μερικες φορες το να βγαζει καποιος τα εσωψυχα του και καποιοι αλλοι απλα να τα δεχονται ισως επειδη και μονο ισως εχουν βρεθει σε μια αντιστοιχη κατασταση εμενα δεν μ λεει κατι.. αντιθετος αν μπορουσες να δεις εστω και κατι τετοιο και να μ ελεγες την γνωμη σ... θα σ ημουν ευγνομων!!
    http://www.youtube.com/watch?v=69GcxpZSJXs

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    αν θεωρεις οτι ο κινηματογραφος δεν ανηκει στα μεσα διεθνους επικοινωνιας συγνωμη αλλα εσυ εχεις μαυρα μεσανυχτα! θα χαιρομουν πολυ να ερχοσουν leeds που ειμαι ετσι ωστε να δεις ενα τμημα της βιβλιοθηκης που ειναι αφιερωμενο στον γαλλο φιλοσοφο που ανεφερες!! καλη σ νυχτα και εσενα! απλα μερικες φορες το να βγαζει καποιος τα εσωψυχα του και καποιοι αλλοι απλα να τα δεχονται ισως επειδη και μονο ισως εχουν βρεθει σε μια αντιστοιχη κατασταση εμενα δεν μ λεει κατι.. αντιθετος αν μπορουσες να δεις εστω και κατι τετοιο και να μ ελεγες την γνωμη σ... θα σ ημουν ευγνομων!!
    http://www.youtube.com/watch?v=69GcxpZSJXs
    επειδη η βιβλιοθηκη στο Leeds που εισαι εχει βιβλια για τον η του Foucault,δε σημαινει ουτε πως τα εχεις διαβασει ουτε πως τα εχεις αναλυσει η χρησιμοποιησει στην δουλεια σου.
    κατι που εχω κανει εγω ομως,στο πανεπιστημιο που ειμαι και που,παρεπιπτοντως,ειναι καλυτερο απο το Leeds(απλα επειδη ηθελες να τις μετρησουμε,τις βιβλιοθηκες)
    μμε σημαινει μεσα μαζικης ενημερωσης και οχι επικοινωνιας.
    ο κινηματογραφος δεν ειναι τιποτα απο τα δυο πρακτικα,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τετοιου ειδους ταινιες.
    τα υπολοιπα που λες ειναι ασυναρτητα και δεν εχουν καμμια σχεση ουτε με αυτα που ειπα εγω αλλα ουτε και με αυτο που πραγματευεται η ταινια.δεν κανει επικληση στο συναισθημα η ταινια ετσι ωστε τα εσωψυχα κλπ κλπ που αναφερεις να σχετιζονται καπως.ξαναδες την αφου διαβασεις και καταλαβεις το πρωτο μου ποστ.δεν ειναι κακο να μην τα πιασεις ολα με την πρωτη φορα.ακομα και ο Φουκο εδωσε 2 φορες εξετασεις για να περασει σε κατι που ηθελε(αλλα μαλλον το ξερεις αφου τα εχει η βιβλιοθηκη σου)

την ταινια που μου λες την εχω δει.αυτη η ταινια ειναι για εσωψυχα κλπ κλπ.αυτα που ασχολειται ειναι θεματα που ποιητες,συγγραφεις και σκηνοθετες εχουν εξαντλησει εδω και καιρο(πολυ πριν το '89 που βγηκε).

τελοσπαντων,αρκετα ασχοληθηκα.ο καθενας εχει την γνωμη του.

[].αυτα που ασχολειται ειναι θεματα που ποιητες,συγγραφεις και σκηνοθετες εχουν εξαντλησει εδω και καιρο(πολυ πριν το '89 που βγηκε).
    Τα οντολογικα θεματα μπορει να εχουν πολυερμηνευτεί αλλα δεν εχουν εξαντληθει ,βασικα, δεν εξαντλουνται για το λογο οτι μας υπερβαινουν. Δε ζουμε αρκετα για να τα απαντησουμε.Κι ακομα κι αν τα απαντησουμε δε σταματουν να μας ταλανίζουν, οποτε τα ξαναρωταμε. Για μενα η "γλωσσα" που χρησιμοποιουμε μου ειναι αδιαφορο αν ειναι αναχρονιστικη ή καινοτόμος. Αυτα ειναι για τους κριτικους τεχνης

Αυτο είναι μονο μια αποψη .
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    Αποκαλύφτηκες!!!:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	__1229009637.jpg 
Προβολές:	1538 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	212831

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ