Λοιπόν έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από τα χέρια μου (παραμένω όμως κουλός). Το θέμα μου είναι η αντίδραση των άλλων στη θέα των μηχανακίων μου. Συνοπτικά:
-Varadero: ένας συνάδελφος στο δρόμο με είχε ρωτήσει για τη ζελατίνα, αν είμαι ικανοποιημένος κλπ. Στα συν το βλέμα κορασίδων που έλεγε "πως το κουμαντάρει αυτό το θηρίο, σκέψου εμένα που είμαι 60 κιλά κλπ". Κλασική αντίδραση άσχετων.
-2 Transalp: Καμία αντίδραση/ερώτηση ούτε από μοτοσυκλετιστή ούτε άσχετο. Οι κορασίδες κοιτάζανε τα Varadero.
-Fazer: Κανένα απολύτως σχόλιο. Στα φανάρια μόνο μαρσαρίσματα από διπλανές μοτό
-CBF: Σαν να ήμουν με τα πόδια. Αφού αναρωτιέμαι αν ποτέ έκανα 12.000 χλμ με αυτό το μηχανάκι ή το είδα στον ύπνο μου.
-1100 ΧΧ.: Το μόνο μηχανάκι που τα αυτοκίνητα ανοίγαν δρόμο να περάσω όταν με έβλεπαν στους καθρέπτες. Μια φορά άφησα ένα παπί να με περάσει στην κίνηση και μόνο που δε μου φίλησε το χέρι.
Εδώ και 4 μήνες έχω καινούργιο μηχανάκι. Ποτέ δε με έχουν ρωτήσει τόσες φορές πόσο κάνει, τί μάρκα είναι, πόσο καίει. Μιλάμε παντού, στα βενζινάδικα, στο δρόμο, άπό μέσα από τα αυτοκίνητα. Τις προάλλες ένα τζιπ έκανε σλάλομ σε φανάρι να με φτάσει και πάνω που νόμιζα ότι θ'αρχίσει τα μπινελίκια κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: Κανά τεσσάρι? Τί τεσσάρι του λέω, προίκα δίνεις? Όχι, μου λέει, κανά τεσσάρι κάνει?
Είδες που πάνω σε ένα Honda (SH 300) συναντάς τους καλύτερους ανθρώπους?