Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    10?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p9105081.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	23508

11?

Όνομα:	p9105082.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	23509

12?

Όνομα:	p9105084.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	83,8 KB 
ID:	23510

Θέα από τον καφέ......

13?

Όνομα:	p9105085.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	58,5 KB 
ID:	23511

14?

Όνομα:	p9105086.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	96,2 KB 
ID:	23512

Θέα από καφέ νούμερο 2..... (Με κανόνα των τρίτων βεβαίως βεβαίως.....)

By After

Όνομα:	p9105087.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	23513

Αύριο από τη δουλειά θα ποστάρω link που θα έχει μέσα όλες τις φωτό ασυμπίεστες σε 2560χ1920. Αυτές που έβαλα μέχρι τώρα ήταν 800χ600 και έπεσε πολύ συμπίεση. Οι ασυμπίεστες είναι περίπου 15 mega.

Αυτά προς το παρόν, θα επανέρθω.....

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ????? ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Λοιπόν, για άλλη μια φορά να πω ότι χτες ήταν πολύ καλά.

Αν και αρχικά από το ποστ δεν φαινόταν ότι θα μαζευτούμε πάνω από 4-5 τελικά πρέπει να ήμασταν 10-13 άτομα/μηχανές. Κάποιοι συναντηθήκαμε από Αθήνα και ανεβήκαμε πάνω, κάποιοι ήταν ήδη πάνω και κάποιοι μας βρήκαν μετά.

Η διαδρομή που έγινε το «πάνω-κάτω» ήταν το σημείο που πρότεινε ο gmakris, από την πηγή μέχρι λίγο πριν την καφετέρια Πανόραμα στην διασταύρωση που πάει για Διόνυσο. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν περίπου 5-6 χιλιόμετρα. Εγώ βέβαια στην αρχή έκανα λάθος και ενώ όλοι οι υπόλοιποι έκαναν την αναστροφή στη πηγή, εγώ συνέχιζα μέχρι κάτω που αρχίζει ο δρόμος..... Παρέσυρα και τον bonepeeler γμτ μέχρι κάτω.....sorry! Η κίνηση ήταν από ελάχιστη έως λίγη, υγρασίες και τέτοια δεν υπήρχαν, η άσφαλτος αποδείχτηκε οκ αλλά όχι και πίστα ή Ναύπακτο βεβαίως..... Πας πάντως και δεν την φοβάσαι. Αν και από κάποιο σημείο και μετά πίεζα λίγο την μηχανή ανοίγοντας (σχετικά) νωρίς (για τις δυνατότητες μου τουλάχιστον) δεν είχα κανένα γλίστρημα, ούτε σε εξόδους, ούτε σε εισόδους, ούτε μέσα στη στροφή. Και έχω και τελειωμένο πίσω λάστιχο.......

Κάποια στιγμή μου παρουσίασε στο φρενάρισμα ένα κούνημα σαν να περνάει ο μπροστά τροχός από πολύ μικρά σαμαράκια αλλά μετά που το σκέφτηκα πρέπει να ήταν γιατί η μπροστά ζάντα μου θέλει φτιάξιμο, έχει ένα μικρό χτύπημα από λακκούβα (έναν κρατήρα που είχα περάσει από πάνω στην Εθνική.....)

Μετά τα πρώτα 2-3 περάσματα άρχισα για πρώτη φορά να δοκιμάζω να βγάζω σώμα δειλά δειλά στην αρχή και περισσότερο μετά. Νομίζω κάτι κατάφερα, δυστυχώς δεν έτυχε να κάνουμε κανένα πέρασμα με τον gmakris ή κάποιον άλλο που να ξέρει από πίσω μου να με βλέπει να μου πει αν (για αρχή τουλάχιστον) το κάνω σωστά αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σύντομα πάλι ελπίζω! Πάντως νομίζω κάτι κατάφερα καθώς έστριβα με μεγαλύτερη σιγουριά και μικρότερες κλίσεις από ότι χωρίς να βγαίνω έξω καθόλου. Αποκάλυψη για μένα, το χάρηκα πολύ!

Και αυτό που με βοήθησε να το χαρώ ήταν όλα όσα έχω διαβάσει από Keith Code. Ειδικά τα θέμα με το «όπου κοιτάς πας» (πάει και ανάποδα, «όπου θες να πας, κοίτα») είναι θησαυρός...... Αλλά και άλλα, τι να πρωτοπούμε τώρα, πχ όταν νομίζεις ότι δεν σε παίρνει όπως έχεις στρίψει και σκέφτεσαι να φρενάρεις τότε «αν έχεις περιθώρια υπό κλίση να φρενάρεις τότε έχεις και για να στρίψεις», ή το να είσαι χαλαρός πάνω στη μηχανή, ρευστές και όχι απότομες κινήσεις κτλ κτλ κτλ...... Και δεν είναι θησαυρός τόσο για «γρήγορη» οδήγηση όσο είναι για ΑΣΦΑΛΗ οδήγηση! Πολλές φορές έλεγα «πω πω με πολλά μπήκα, φρέναρε τώρα!» αλλά κατευθείαν ξεκολλούσα και έλεγα «ξεκόλλα, δεν φρενάρεις τώρα, είσαι καλύτερα αν απλά το στρίψεις», κολλούσα το βλέμμα στην έξοδο και τσουπ......οκ η στροφή! Και το καλό είναι ότι αυτά μου βγαίνανε κατευθείαν, σαν να είναι το φυσικό επακόλουθο......μάλλον βοήθησε η επανάληψη των αναγνώσεων και φυσικά και η πρακτική..... Αν κάποιος ΔΕΝ έχει το βιβλίο τότε ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσει...... (pm me on this, pdf rules ) Είναι η πιο φτηνή επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την ασφάλεια σας.......

Για το GSXR να πω ότι για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πολύ καλός δάσκαλος, πραγματικά αυτό το μηχανάκι όσο περνάει ο καιρός με εκπλήσσει όλο και περισσότερο...... Άψογο σε όλα, δεν με δυσκόλεψε ούτε με φόβισε πουθενά..... Πιο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσα να είμαι.......

Αυτά τα ολίγα(!) παίδες, ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα!

PS. Ρε παιδιά, ξεκινώντας από κάτω (από την καφετέρια περίπου δλδ), στις πρώτες στροφές, είχε μια δεξιά που είχε κάτι θάμνους (ένας ψιλοέμπαινε και μέσα στο δρόμο λίγο) και δεν έβλεπες, ήταν τυφλή δλδ, δεν ήταν δύσκολη, απλά τυφλή. Ε αυτή ήταν η μόνη που με φόβιζε πολύ, μιλάμε περνούσα πολύυυυυ κότα από εκεί. Του συνέβη και κανενός άλλου αυτό σε αυτή τη στροφή?

PS2. Ωρέ Θρασύβουλα, όταν φεύγαμε τι σε κόλλησε εκεί 2 φορές? Όπως σε έβλεπα από πίσω πάντως χαλαρά σε έπαιρνε να το γύρεις κι άλλο και να είσαι οκ. Στο λέω απλά για να το ξέρεις, δεν ήσουν οριακά δλδ, μάλλον ξεχάστηκες ή κάτι σου τράβηξε το μάτι?

Πολλές φορές έλεγα «πω πω με πολλά μπήκα, φρέναρε τώρα!» αλλά κατευθείαν ξεκολλούσα και έλεγα «ξεκόλλα, δεν φρενάρεις τώρα, είσαι καλύτερα αν απλά το στρίψεις», κολλούσα το βλέμμα στην έξοδο και τσουπ......οκ η στροφή!
    Κατι που δυστυχως το εκανα και εγω στο παρελθον με αποτελεσμα να στελνω αδιαβαστη την μηχανη!
    Συνηθως η μηχανη εχει πολυ περισσοτερα περιθωρια απο οτι νομιζουμε!
    Μαλλον τα δικα μας φτανουμε....

Παντως εκανα εξασκηση σε ορισμενα πραγματα και νιωθω πολυ καλυτερα με τον τροπο οδηγησης μου!
    Φανταστειτε να ειχαμε την δυνατοτητα να μπαινουνε σε πιστα οποτε θελουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Φανταστειτε να ειχαμε την δυνατοτητα να μπαινουνε σε πιστα οποτε θελουμε...
    Στο μυαλό μου είσαι ρε Γιώργο...... Κι εγώ σκεφτόμουν πόσο καλά θα ήταν και πόσο θα βελτιωνόμουν αν έμπαινα Σέρρες 4-5 μέρες καθημερινή με ελάχιστο ή καθόλου κόσμο μέσα.........

Ίσως το κάνω πριν χαλάσει ο καιρός για Χειμώνα, απλά θέλω

1. Να φτιάξω το αυτοκίνητο ώστε να θεωρείται αξιόπιστο για ταξίδι και
    2. Να πάρω ένα μτχ τρέιλερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Λοιπόν, για άλλη μια φορά να πω ότι χτες ήταν πολύ καλά.

PS2. Ωρέ Θρασύβουλα, όταν φεύγαμε τι σε κόλλησε εκεί 2 φορές? Όπως σε έβλεπα από πίσω πάντως χαλαρά σε έπαιρνε να το γύρεις κι άλλο και να είσαι οκ. Στο λέω απλά για να το ξέρεις, δεν ήσουν οριακά δλδ, μάλλον ξεχάστηκες ή κάτι σου τράβηξε το μάτι?

XM ..... TO ΤΟ ΞΕΡΩ ... ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΙΛΕ ... ΕΙΔΕΣ ??? ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ... ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ??? ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ... ΜΑΛΑΚΙΑ ... ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ Η ΚΑ@ΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ... ΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ .... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ .... ΕΥΤΥΧΩΣ .... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ... ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΟΧΩΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΠΝΙΑ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ...
    ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ . ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΜΙΚΡΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ SBS ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ,ΣΧΕΔΟΝ , ΤΟ ΜΑΣΠΙΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΟΝΑΤΟ - ΑΣΦΑΛΤΟΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ . ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΗΝ ΞΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΣΠΙΕ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ...

1. ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ .. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ , ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ .. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΗΧΑΝΗ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ... ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ .....
    3. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ 2 . ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΛΜ . ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΛΜ . ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ... ΤΣΟΥΠ .... ΒΓΗΚΕΣ
    ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ????? ΣΟΡΥ . ΤΕΛΕΙΩΣΑ ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ???????
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

.
    Kαι εγω χαρηκα παιδια την διαδρομη και την παρεα σας.

Ο δρομος αυτος εχει καλη ασφαλτο και σε μερικα σημεια κραταει αρκετα καλα.
    Στο σημειο που αναφερει ο Σταυρος οι πρωτες στροφες και κυριως οι 4 δεξιές, εχουν λιγοτερη προσφυση και θελουν λιγη προσοχη.

Σε οτι αφορα το γονατο Μιλτο, το εχεις μονο ως σημειο αναφορας για την κληση που εχει το μηχανακι σου ελεγχοντας ετσι τα περιθωρια του (το γονατο δεν "κλειδωνει" και αλλαζει θεση συνεχως αναλογα με τις συνθηκες οδηγησης)

Στη χθεσινη βολτα, εκανα συνολικα 180χλμ απο τα οποια τα 160 ηταν μονο στην Πεντελη.......
    Θεωρω την διαδρομη αυτη ιδανικη για να ψαχτει καποιος οδηγος αρκει να μην παει "κομματια" για να μπορει να ασχοληθει με την τεχνικη του......

Επειδη ειχα καιρο να παω θα το ξανακανω εφοσον χορτασα στροφιλικια, ενω 10 λεπτα μετα ειχα επιστρεψει σπιτι μου......

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ???????

Μην σου πω και αυτην την στιγμη........

!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    XM ..... TO ΤΟ ΞΕΡΩ ... ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΙΛΕ ... ΕΙΔΕΣ ???
    Ναι, θυμάμαι που έλεγες για τον πονοκέφαλο. Και έχεις απόλυτο δίκιο, είναι και αυτό μια μορφή προπόνησης, να συνηθίσουμε να μην οδηγάμε υπό τέτοιες συνθήκες αλλά αν πρέπει να οδηγήσεις να έχεις τουλάχιστον την αυτοσυγκράτηση να πεις «θα πάω χαλαρά, ίσα ίσα να φτάσω σπίτι». Και είναι και λογικό να συμβαίνει έτσι, ακόμα και 5% να σε απασχολεί κάτι από την συγκέντρωση σου στην οδήγηση είναι σημαντικό.

Για το 1 που λες νομίζω θα συμφωνήσω με τον gmakris, στην θεωρία βέβαια το στηρίζω εγώ, το γόνατο λένε είναι μόνο σημείο αναφοράς, σε βοηθάει να ξέρεις που βρίσκεσαι όσον αφορά τις κλίσεις.

Για τα 2 και 3 νομίζω έχεις δίκιο.

Σχετικά με το πότε θα το ξανακάνουμε που λέτε όλοι εγώ λέω να το ξανακάνουμε όποτε θέλετε..... Μέσα στη βδομάδα θα έχω κανά 2 μέρες το μηχανάκι στο μηχανικό για να μου φτιάξει τις ζάντες και να μου αλλάξει τα λάστιχα, μάλλον Τετάρτη και Πέμπτη το βλέπω αυτό...... Σίγουρα θέλω να πάω μια καθημερινή όμως οπότε ίσως ανέβω Δευτέρα-Τρίτη ή Παρασκευή.......

Τώρα για το Σάββατο δεν ξέρω, έλεγα μπας και πήγαινα Ναύπακτο μια και είναι super από ότι λέτε όλοι το μέρος όσον αφορά ποιότητα ασφάλτου αλλά αν δεν έχω στρώσει λάστιχα μέχρι τότε μάλλον θα προτιμήσω να κάνω μερικά χαλαρά περάσματα Πεντέλη και πάλι...... Και να πάω το μεθεπόμενο Σάββατο Ναύπακτο. Ή αν ψήνεστε πάλι για Πεντέλη το Σάββατο τότε θα προτιμήσω την παρέα σας παρά την Ναύπακτο έτσι κι αλλιώς..........

(Βρε κάτι μου λέει ότι ο after πήγε και σήμερα Πεντέλη...........)

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 11:29
  3. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕΛΗ;
    από toyota στο forum Συναντήσεις & βόλτες