Σελίδα 75 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιο τόμαρο
    αυτό το θέμα δεν παλεύεται... Αλλα θα πω την παπαριά μου μόνο και μόνο για τον σεβασμό που τρέφω για τον Λεωνίδα ως μη καπνιστή και για συντρόφους καπνιστές.

Α. Κατα καιρούς κάποιοι αποφασίζουν τι είναι καλό και τι κακό. Βάζουν τους επιστήμονες και τους στατιστικολόγους να λένε τις παπαριές τους και ακολουθούν οι επαγγελματίες υποχόνδριοι ως "αγανακτισμένοι πολίτες" για να δέσει το γλυκό. Αυτό συμβαίνε σε κάθε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.
    Το τσιγάρο έχει υπάρξει απο θανατηφόρο εως εξαιρετικα φιλικό στην υγεία. Οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις παπαριές των "ειδικών". Ούτε των μεν ούτε των δε. Στο κάτω κάτω όλοι οι "το κάπνισμα σκοτώνει" δεν ήταν αυτοί που μας τα ζάλισαν με τον ιο των χείρων? Δεν ήταν αυτοί που έβαζαν αφίσσες στους δημόσιους χώρους και έλεγαν στα παιδάκια να μην ακουμπάει το ένα το άλλο?

Β. "Στην ευρώπη που...". Και στην ευρώπη τα ίδιασ κατά είναι. Καπιταλισμό σε κρίση έχει κι εκεί. Νέοι νόμοι, κι άλλοι νόμοι και δεν έχουν μείνει και πολλά που να μην απαγορεύονται. Πριν τους νόμους προηγείται η ιδεολογία. Και ο υγιεινισμός σαν ιδεολογία πρέζα είναι. Από πελάτης των καπνοπαραγωγών να γίνω πελάτης των φαρμακοβιομηχάνων? Δε μας χέζεις ρε νταλλάρα?

Γ. Όποιος πιστεύει ότι το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει πιστεύει και ότι το β-στρομ πιάνει 320 σε ανηφόρα, ότι ο γαίδαρος πετάει, κτλ, κτλ.

Δ. Όποιοος πιστεύει ότι το κάπνισμα σκοτώνει είναι απλά αφελής. Το κάπνισμα επιβαρύνει μια γαμημένη υγεία από ουκ όλιγους κοινωνικούς οικονομικούς συναισθηματικούς λόγους. Για τους φανατικούς καπνιστές (σαν και του λόγου μου) δηλαδή είναι σαν γρατζουνιά σε ένα σώμα που το πάτησε νταλίκα. Από που θες να αρχίσω? Από το τζανκ φουντ? Το άγχοςε της δουλειάς? Την οδηγική κουλτούρα? Τους μπάτσους? (ετσι για να γουστάρουμε χιχι). Τον καθαρό αέρα? Τα βιολογικά? Τα φάρμακα? Την καθηστική ζωή? Το πετρέλαιο? Και πάερι λέγοντας.

Ε. Όποιος νομίζει ότι οι απαγορεύσεις διαμορφώνουν κουλτούρα αλληλοσεβασμού πιστεύει ότι ο κύριος κράτος διδάσκει αλληλοσεβασμό. Παπάρια ρίγανη. Ασκήσεις ελέγχου μαζικών συμπεριφορών και επιβολής νόμου για τις δύσκολες ώρες κάνει.

ΣΤ. Ο αλληλοσεβασμός δεν είναι ούτε το σε γράφω στ' αρχίδια μου, ούτε το "θα το πω στον μπαμπά μου" (όπου το κράτος είναι ο μπαμπάς μας γιατί μας έχει γαμήσει τη μάνα...). Ο αλληλοσεβασμός κατακτιέται. Ο καπνός κάποιους πολλούς τους ενοχλεί. Οκ. Κάποιους τους ενοχλεί (και μιλάω σοβαρά) τα βαρειά αρώματα, οι μηχανές γενικώς, οι κόρνες, τα ντουμάνια κτλ. Οπότε μιλάμε για ένα κόσμο όπου όλοι ενοχλούνται από όλους και συντάσονται ανάλογα με τα συμφέροντά τους με τις αντίστοιχες απαγορεύσεις. Όμορφα. Είμαστε οι μαλάκες του αιώνα έτσι κι αλλιώς. Πχ. Όλοι συμφωνούν ότι το αλκοόλ και η οδήγηση είναι μαλακία. Ωραία λοιπόν. Έρχεται ο κύριος κράτος και λέει "μισή μπύρα για τους μοτοσυκλετιστές". Δηλαδή με μισή μπύρα είσαι παράνομος. Ενω μετά από οκτώ ώρες στον υπολογιστή ή στο τιμόνι συνεχίζεις να μπορείς να οδηγείς κανονικά έ? Οχι. Οπότε ο κύριος κράτος επιβάλει με βάση τα συμφέροντά του και κάθε φορά θα βρει τους αντίστοιχους υποστηρικτές.

Ζ. Που είμασταν? Α, ναι. Ο ρουφιάνος. Τα κοινωνικά ζητήματα λύνωνται κοινωνικά. Αυτό δυστυχώς δεν παίζει. Από πότε το "θα το πω στο μπαμπά μου" έγινε πολιτισμένη συμπεριφορά και όχι συμπεριφορά δειλού? Εϊναι σκατορουφιανιά όπως είναι σκατοψυχιά να επιβάλλει το δίκιο του ο "δυνατότερος". Οπότε ο "με πειράζει ο καπνός" και ο απολαμβάνω το τσιγάρο για να ζήσουν μαζί πρέπει να σέβετε ο ένας τον άλλο. Δηλαδή θα μειώνω των απόλαυση μου θα μετριάζεις την ενόχλησή σου. Ακριβώς επειδή αυτό είναι διατεθειμένοι ελάχιστοι να το κάνουν έρχεται η ιδεολογία και οι νόμοι. "Δε θα καπνίζεις καθόλου γιατί με "σκοτώνει" ο καπνός σου. Να πως οι μύθοι γίνονται νόμος. Οι καπνιστές δεν είναι ούτε άγιοι-ες ούτε το ίδιο πράγμα όλοι-ες.Το ίδιο ισχύοι και για τους μη-καπνιστές. Οι αντικαπνιστές όμως ομωγενοποιούνται από τον κοινό τους αγώνα να μου κόψουν το τσιγάρο γιατί έτσι γουστάρουν. Οκ. Αλλά δε θα κάτσω να με γαμήσουν κιόλα γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.

Και τέλος γιατί σας τα ζάλισα θα μπορούσε τουλάχιστον να επιλέχει ο κάθε χώρος αν θα είναι καπνιζόντων ή μή. Αλλά όχι. Δηλαδή όποιο μπαρ γουστάρει να επιλέγει. Αλλά όχι. Συνολική επιβολή. Ε, στα παπάρια μου. Ετσι κι αλλιώς είναι ακριβά τα ποτά τους και χάλια η μουσικές τους. Θα γουστάρουμε αλλιώς. Να μια νίκη των αντικαπνιστών. Μόλις ττελειώσουν με την απαγόρευση του καπνίσματος με τι θα ασχολούνται? Και πολύ περισσότερο είναι τόσο αφελείς και υποχόνδριοι (οι αντικαπνιστές όχι οι μη καπνιστές) που θα νομίζουν ότι είναι δικιά τους νίκη. Και ο κύριος κράτος θα τρίβει τα χεράκια του με τους χαρούμενους υπηκόους του... Αν και τελικά το τσιγάρο είναι το λιγότερο σε σχέση με τα μελλούμενα...

ΥΓ. Ο καριόλης ο γέρος που έπαιρνε τους μπάτσους όταν παίζαμε μπάλα τα μεσημέρια ή κάναμε πάρτυ μέχρι αργά μήπως νιώθει δικαιωμένος που η συμπεριφορά του δεν είναι ρουφιανιά αλλά λογική αντίδραση νομοταγή πολίτη?
    γης μαδιαμ...

Βασικά ο κόσμος καίγεται και το μ...ι χτενίζεται.

Ολα τα πρόβλήματα στην Ελλάδα έχουν καθαρά παιδαγωγικό υπόβαθρο. Αφού έχουμε φτάσει στο αμήν, περνάμε στο μέτρο της καταστολής και ξεχνάμε το μέτρο της πρόβλεψης. Το θέμα βέβαια είναι, γιατί δεν προβλέπουμε? Γιατί περιμένουμε να μας μαλώσουν οι Ευρωπαίοι για να σεβαστούμε τον συνάνθρωπο μας? Μάλλον η απάντηση είναι γνωστή σε όλους και θα είναι η ίδια πάντα (τα συμφέροντα των εκάστοτε ενδιαφερόμενων).

Όσον αφορά τώρα τις πτυχές του συγκεκριμένου μέτρου αλλά και τον τρόπο με τον οποιό εφαρμόζεται, το μόνο που μπορεί να πεί κανείς είναι πως αγγίζει τα όρια της γελειότητας ( διαφοροποιήσεις ή εσκεμμένες καθυστερήσεις για μπουζούκια, καζίνο - Τηλεφωνικές γραμμές που θυμίζουν άλλες εποχές).

Φυσικά και πρέπει να σεβόμαστε τον συμπολίτη μας, φυσικά και είμαστε ανεγκέφαλοι αν καπνίζουμε στο αυτοκίνητο υπο την παρουσία παιδιών ΑΛΛΑ θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η ελευθερία επιλογής του καπνίσματος σε κάθε πολίτη, καθώς και η ύπαρξη χώρων όπου θα μπορεί αυτός να ασκήσει το δικαίωμα του ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα πρέπει να θεσμοθετηθεί ένα νέο σώμα αστυνομίας που να συλλαμβάνει και να συμμορφώνει τους << ανίκανους>> νοητκά, ηθικά και ψυχολογικά πολίτες που δεν ξέρουν το καλό τους και επιβαρύνουν το σύνολο οικονομικά με τις θεραπείες κατά του καρκίνου.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω απο τις αρχές την λειτουργία ενός νέου αριθμού καταγγελίας απο τους πολίτες, μόνο που αυτή τη φορά θα καταγγέλλουν τα μαγαζιά που δεν έχουν ράμπες και ειδικές τουαλέτες για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Αλλά τι λέω, μάλλον τζάμπα θα πάει. Δεν είδα και πολλούς να κόπτονται ως τώρα. Φαίνεται πως πέρα απο τον καπνό ενοχλεί και η θέα ενός αναπήρου απέναντι μας.
    Will Grows Power

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou [/B]
    Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το πιάσω κομμάτι κομμάτι, γιατί έτσι κι αλλιώς η γενίκευση πάει σύνεφο. Με λίγα λόγια όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι υποχόνδριος, εθισμένος στα φάρμακα και άλλα τέτοια γραφικά.
    Κανένας δεν σου είπε να κόψεις το τσιγάρο. Να μην καπνίζεις σε δημόσιους κλειστούς χώρους σου λένε.
    Θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε το κοτόπουλο έκοψα με την γρίπη των πουλερικών, ούτε πλενόμουν με betadine στην άλλη και δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη αν δεν έχω ανεβάσει 40 πυρετό.

ΥΓ. Ο γέρος που περιγράφεις είναι όσο καριόλης όσο ο μαλάκας που κάθε βράδυ θυμάται ότι θέλει να γίνει dj και κρατάει στο πόδι ένα οικοδομικό τετράγωνο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soufeas
    Φυσικά και πρέπει να σεβόμαστε τον συμπολίτη μας, φυσικά και είμαστε ανεγκέφαλοι αν καπνίζουμε στο αυτοκίνητο υπο την παρουσία παιδιών ΑΛΛΑ θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η ελευθερία επιλογής του καπνίσματος σε κάθε πολίτη, καθώς και η ύπαρξη χώρων όπου θα μπορεί αυτός να ασκήσει το δικαίωμα του[..].

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω απο τις αρχές την λειτουργία ενός νέου αριθμού καταγγελίας απο τους πολίτες, μόνο που αυτή τη φορά θα καταγγέλλουν τα μαγαζιά που δεν έχουν ράμπες και ειδικές τουαλέτες για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Αλλά τι λέω, μάλλον τζάμπα θα πάει. Δεν είδα και πολλούς να κόπτονται ως τώρα. Φαίνεται πως πέρα απο τον καπνό ενοχλεί και η θέα ενός αναπήρου απέναντι μας.
    Από τις πλέον σωστές τοποθετήσεις...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    +100000 soufeas... αλλά στου κουφού την πόρτα... τι να λέμε τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    [B]Δεν σε διώχνει κανείς, σε συγκεκριμένη περίπτωση, θα σου ζήταγα κάτι και αν ήθελες το έκανες.

Αν δεν θυμάσαι τι γράφεις, μπορείς να τα ξαναδιαβάζεις.
    Και ναι, θα το έκανα. Θα πήγαινα και θα καθόμουν από την μεριά που φυσάει ο άνεμος.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το πιάσω κομμάτι κομμάτι, γιατί έτσι κι αλλιώς η γενίκευση πάει σύνεφο. Με λίγα λόγια όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι υποχόνδριος, εθισμένος στα φάρμακα και άλλα τέτοια γραφικά.
    Κανένας δεν σου είπε να κόψεις το τσιγάρο. Να μην καπνίζεις σε δημόσιους κλειστούς χώρους σου λένε.
    Θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε το κοτόπουλο έκοψα με την γρίπη των πουλερικών, ούτε πλενόμουν με betadine στην άλλη και δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη αν δεν έχω ανεβάσει 40 πυρετό.

ΥΓ. Ο γέρος που περιγράφεις είναι όσο καριόλης όσο ο μαλάκας που κάθε βράδυ θυμάται ότι θέλει να γίνει dj και κρατάει στο πόδι ένα οικοδομικό τετράγωνο.
    Λεπόν επειδή δεν τό πιασες. Το ξαναματαλέω. Δεν είναι η απογόρευση του τσιγάρου το πρόβλημα (προφανώς για μένα), αλλά οι απαγορεύσεις μαζικών συμπεριφορών. Η επιβολή κανονικότητας και το πόσο εύκολα οι απαγορεύσεις έχουν και φανατικούς οπαδούς. Ξαναλέω (και βαριεστημένα αποχωρώ γενικολογώντας) ότι αναφέρομε στους αντι- καπνιστες και όχι στους μη καπνιστες. Ναι οι αντι-καπνιστες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Και οχι δεν γνωρίζω dj's (μιας και δεν σου αρέσει να γενικολογείς) αλλα ξέρω πολλούς κυρίους που η μόνη ασχολία στη ζωή τους είναι ότι τους "ενοχλεί". Τεσπα ξαναμανα, δεν με τρελαίνει η απαγόρευση του τσιγάρου , με ανησυχεί που έχουν τόσους οπαδούς οι απαγορεύσεις... Και μάλιστα τόσο φανατικούς. Και όντως ασχολούμε με την απαγόρευση του καπνίσματος μόνο και μόνο γιατί είναι πρόδρομος και manual περαιτέρω απαγορεύσεων με βάση το τι θεωρείται "κανονικό" και τι οχι` όχι γιατί είναι το σοβαρότερο θέμα στον πλανήτη.

ΥΓ. Με τους φίλους και γνωστούς μου μη καπνιστές πάντως δεν χρειαζόμασταν και δεν χρειαζόμαστε μπαμπούλα. Αντε και με τη νίκη.
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Λεπόν επειδή δεν τό πιασες. Το ξαναματαλέω. Δεν είναι η απογόρευση του τσιγάρου το πρόβλημα (προφανώς για μένα), αλλά οι απαγορεύσεις μαζικών συμπεριφορών. Η επιβολή κανονικότητας και το πόσο εύκολα οι απαγορεύσεις έχουν και φανατικούς οπαδούς. Ξαναλέω (και βαριεστημένα αποχωρώ γενικολογώντας) ότι αναφέρομε στους αντι- καπνιστες και όχι στους μη καπνιστες. Ναι οι αντι-καπνιστες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Και οχι δεν γνωρίζω dj's (μιας και δεν σου αρέσει να γενικολογείς) αλλα ξέρω πολλούς κυρίους που η μόνη ασχολία στη ζωή τους είναι ότι τους "ενοχλεί". Τεσπα ξαναμανα, δεν με τρελαίνει η απαγόρευση του τσιγάρου , με ανησυχεί που έχουν τόσους οπαδούς οι απαγορεύσεις... Και μάλιστα τόσο φανατικούς. Και όντως ασχολούμε με την απαγόρευση του καπνίσματος μόνο και μόνο γιατί είναι πρόδρομος και manual περαιτέρω απαγορεύσεων με βάση το τι θεωρείται "κανονικό" και τι οχι` όχι γιατί είναι το σοβαρότερο θέμα στον πλανήτη.

ΥΓ. Με τους φίλους και γνωστούς μου μη καπνιστές πάντως δεν χρειαζόμασταν και δεν χρειαζόμαστε μπαμπούλα. Αντε και με τη νίκη.

44 σελίδες σε 8 σειρές.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

καπως ετσι αρχισαν ολα φιλε μου και που καταληξαμε?

δικαιωμα ψηφου στις γυναικες,μονογαμια και τωρα απαγορευση καπνισματος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Δεν σε διώχνει κανείς, σε συγκεκριμένη περίπτωση, θα σου ζήταγα κάτι και αν ήθελες το έκανες.

Αν δεν θυμάσαι τι γράφεις, μπορείς να τα ξαναδιαβάζεις.
    Και ναι, θα το έκανα. Θα πήγαινα και θα καθόμουν από την μεριά που φυσάει ο άνεμος.
    Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα και στα ξαναλέω μπας και το καταλάβεις: Σε εξωτερικό χώρο δεν είναι τόσο ενοχλητικό. ΑΝ σε συγκεκριμένες συνθήκες γίνει μπορεί κάποιος να ζητήσει από τον καπνιστή να το σβήσει ή να αλλάξει θέση σε σχέση με το πως κινήται ο καπνός. Ο καπνιστής δεν είναι υποχρεομένος να κάνει τίποτα αν δεν θέλει και το θεωρεί παράλογο και μπορεί να υποδείξει στον μη καπνιστή να κάτσει κάπου που δεν πάει ο καπνός.
    Το τί θα κάνει ο καθ'ενας είναι δικό του θέμα, δεν διώχνει κανένας κανέναν, ζητάνε ή προτείνουν μια λύση για να περάσουν καλά όλοι. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;;;
    ΧΑΡΗ ζητάς από τον καπνιστή αν είσαι σε εξωτερικό χώρο. Τόσο απλά.
    Την άλλη φορά αν έχω χρόνο θα το ζωγραφίσω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    καπως ετσι αρχισαν ολα φιλε μου και που καταληξαμε?

δικαιωμα ψηφου στις γυναικες, μονογαμια και τωρα απαγορευση καπνισματος...

δεν υπαρχει ο νομος περι μοιχειας πλεον ρε...

εκτος και αν εννοεις τον "εχω παραπανω απο εναν γαμο ταυτοχρονα" που και αυτο λυνεται νομιζω απλα αλλαζοντας το θρησκευμα σου...

Παλαιό μέλος

Δεν απαγορεύεται το καπνισμα γενικά, όσο και αν κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν έτσι, αλλά το κάπνισμα σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. Τώρα αν θεωρείς ότι είναι επιβολή κανονικότητας να κάνεις το τσιγάρο σου έξω και να μην φλομώσεις τους γύρω σου πάω πάσο.

Όσο για το dj, ήταν απλώς ένα ακραίο παράδειγμα (που δυστυχώς το έζησα για πολλά χρόνια), όσο ακραίο θεωρώ και το δικό σου με τον γέρο (και αυτό το έχω ζήσει). Γιατί σε αυτά τα θέματα η ακραία συμπεριφορά είναι λάθος και στην μια και στην άλλη περίπτωση.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μά'στα.Αν δηλαδή καπνίζω στο αυτοκίνητό μου και πίσω έχω έχω το 5χρονο πχ παιδί μου,πληρώνω από ενάμισυ μέχρι 3 χιλιάρικα πρόστιμο.

Αν αρχίσω και σπάω στο ξύλο το παιδί μου,υπάρχει κανας αντίστοιχος νόμος;Ή το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;

Μεσα στό σπίτι μου,μπορώ να φυσάω τον καπνό στα μούτρα τού 5χρονου παιδιού μου;

Δε μας χέζετε ρε εξουσιόσκυλα λέω γω!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αν αρχίσω και σπάω στο ξύλο το παιδί μου,υπάρχει κανας αντίστοιχος νόμος;Ή το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;
    Σαφως και υπάρχει

(καλα σοβαρα ρωτας κατι τέτοιο ρε Βαγγέλη; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF