Σελίδα 76 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σαφως και υπάρχει

(καλα σοβαρα ρωτας κατι τέτοιο ρε Βαγγέλη; )
    Σοβαρότατα.Γιατί δεν έχω δει κανέναν ενοχλημένο πουσταρά να τηλεφωνεί στην αστυνομία σε άπειρα περιστατικά τέτοιου είδους που έχω συναντήσει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Σοβαρότατα.Γιατί δεν έχω δει κανέναν ενοχλημένο πουσταρά να τηλεφωνεί στην αστυνομία σε άπειρα περιστατικά τέτοιου είδους που έχω συναντήσει.
    Για το "Χαμογελο του Παιδιου" ξερεις τιποτα;

Για τις οργανωσεις καταπολέμησης ενδοοικογενειακής βίας; Για τις σχετικές γραμμές καταγγελίας;

Μη λέτε ό,τι σας έρχεται και μην εξισώνεται άσχετες καταστάσεις.

Πανω απ' όλα δειτε το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Ξεκολάτε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μεσα στό σπίτι μου,μπορώ να φυσάω τον καπνό στα μούτρα τού 5χρονου παιδιού μου;

Για αυτό έχεις κάτι να απαντήσεις καπετάνιο?

@stvr1: Άστο ρε φίλε, αν ζωγραφίζεις όπως γράφεις... δεν θέλω.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μεσα στό σπίτι μου,μπορώ να φυσάω τον καπνό στα μούτρα τού 5χρονου παιδιού μου;

Για αυτό έχεις κάτι να απαντήσεις καπετάνιο?
    Δε χρειάζεται.

Θλιβομαι μονο και που το διαβαζω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για το "Χαμογελο του Παιδιου" ξερεις τιποτα;

Για τις οργανωσεις καταπολέμησης ενδοοικογενειακής βίας; Για τις σχετικές γραμμές καταγγελίας;

Μη λέτε ό,τι σας έρχεται και μην εξισώνεται άσχετες καταστάσεις.

Πανω απ' όλα δειτε το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Ξεκολάτε
    Ναι Ηλία μου ξέρω.Το "χαμόγελο τού παιδιού",όπως και άλλοι συναφείς φορείς,δημιουργήθηκαν για να εφαρμοστεί το λογικό,το αυτανόητο...η μη βία στα παιδιά.Παπάρια!

Το κράτος τη θέλει τη βία,απ' αυτήν τρέφεται.Γι' αυτό και την συντηρεί.Αν ήταν διαφορετικά θα είχαν ήδη βγει νόμοι που θα τσίμπαγαν οποιονδήποτε μαλάκα
    που θα μιλούσε άσσχημα στο παιδί του,όχι να χειροδικήσει κιόλας.Τέλος πάντων...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Δε χρειάζεται.

Θλιβομαι μονο και που το διαβαζω
    Η πραγματική θλίψη θα έρθει όταν σού κάνουν τα κουμάντα τους και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι Ηλία.

Το δικό μου θέμα δεν είναι το τσιγάρο,η βλακεία που μάς δέρνει είναι.
    moto perpetuo

hasta luego.

Η πραγματική θλίψη θα έρθει όταν σού κάνουν τα κουμάντα τους και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι Ηλία.
    Προφανως και κανουν. Ακόμα και μέσα στο σπιτι μου, στο άσυλο ΔΕΝ μπορω να κανω οτι θελω, οι νομοι ισχύουν και εκει.

Όπως ισχύουν σε καθε μορφη οργανωμένης κοινωνίας εδω και μερικές χιλιαδες χρονια. Εαν νομιζετε οτι τωρα κινδυνεύουν οι ελευθερίες μας (πιασαρικο επιχείρημα για να συνεχίσεις να καπνιζεις), διαβαστε λιγο ιστορία για το πώς ζουσαν οι ανθρωποι παλια.

Ναι ξέρω, "εκει οδηγούμαστε". Το ακουω χρονια αλλα ακόμα δεν το 'χω δει κι εκεινος ο αγγλος σοσιαλιστης έπεσε κατα 26 χρονια εξω στην προφητεία του.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αν αρχίσω και σπάω στο ξύλο το παιδί μου,υπάρχει κανας αντίστοιχος νόμος;Ή το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;
    υπάρχει

ο 3500/2006 περί ενδοοικογενειακής βίας

http://www.isotita.gr/var/uploads/NO.../N.%203500.pdf

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    υπάρχει

ο 3500/2006 περί ενδοοικογενειακής βίας

http://www.isotita.gr/var/uploads/NO.../N.%203500.pdf
    Ναι φίλε μου,υπάρχει και το γνωρίζω.Δεν άκουσα όμως ούτε ντόρος να γίνεται από τούς αγανακτισμένους πολίτες,ούτε τεράστια πρόστιμα να πέφτουν ούτε τίποτα.

Μπορεί ο καθένας(μη έχων βιολογικό πρόβλημα)να κάνει παιδιά,μπορεί να τα σκοτώνει καθημερινά με τη συμπεριφορά,τα λόγια και τίς πράξεις σου...
    βάρδα να μην καπνίσει στο καφενείο ή στο αυτοκίνητό του.

Ας πάψουμε επιτέλους να στεκόμαστε στην επιφάνεια τών πραγμάτων.Η κατάσταση με το τσγάρο είναι το πρόσχημα.
    Το αποτέλεσμα είναι πιο μεγάλη η απομόνωση,η αντιπαλότητα,ο φόβος και τα λοιπά συναφή.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    αυτό το θέμα δεν παλεύεται... Αλλα θα πω την παπαριά μου μόνο και μόνο για τον σεβασμό που τρέφω για τον Λεωνίδα ως μη καπνιστή και για συντρόφους καπνιστές.

...................

ΥΓ. Ο καριόλης ο γέρος που έπαιρνε τους μπάτσους όταν παίζαμε μπάλα τα μεσημέρια ή κάναμε πάρτυ μέχρι αργά μήπως νιώθει δικαιωμένος που η συμπεριφορά του δεν είναι ρουφιανιά αλλά λογική αντίδραση νομοταγή πολίτη?

o mon dieux

πέστα ρε αδέρφι γαμώ την τρέλα μου με τους ταλιμπαν του υγιεινισμού
    βρήκαν παπά (το κράτος) να θάψουνε πέντε έξι (όλους τους καπνιστές)

Και απ την άλλη έχει ανακηρυχθεί η υγεία το υπερτατο ηθικό καθήκον των γονιών ή όποιου άλλου. Ε λοιπόν στα παπάρια μας, τι τρέλα είναι αυτή; Όποιος το έχει το παιδί σε αποστείρωση είναι καλός γονιός;;; Και όποιος καπνίζει στο σπιτι με το παιδί του ή στο αυτοκίνητο, είναι για φτύσιμο!!!! Άκου εδώ ηθική!

Μάγκες ο Μεσαίωνας μπροστά σας ήταν παρένθεση προοδευτισμού, θα τα ξεχάσουμε όλα εντός του 2010

Παλαιό μέλος
    Ναι φίλε μου,υπάρχει και το γνωρίζω.Δεν άκουσα όμως ούτε ντόρος να γίνεται από τούς αγανακτισμένους πολίτες,ούτε τεράστια πρόστιμα να πέφτουν ούτε τίποτα.
    Μήπως δεν γίνεται ντόρος απλά επειδή κανένας δεν θεωρεί ότι με το νόμο αυτό του στερήται το "δικαίωμα" να δέρνει το παιδί του;; Μήπως επειδή καταλαβαίνουμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι απλά επιλογή μας;;;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται πάντα ντόρος και δεν είναι αυτονόητα κάποια πράγματα; Ή γιατί δεν πρέπει να καταγκήλουμε την μια παρανομία αν δεν έχουμε καταγκήλει την άλλη;

Και στο τέλος έγω τον γονιο που σαπίζει το παιδί του στο ξύλο δεν θα τον καταγκήλω, θα τον σαπίσω στο ξύλο αν τον δω... Γιατί δεν είναι όλα ίδια...

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [i]@stvr1: Άστο ρε φίλε, αν ζωγραφίζεις όπως γράφεις... δεν θέλω.
    Τώρα, εγώ δεν ξέρω να γράφω;... Εσύ διαβάζεις ότι θέλεις;...
    Δεν έχει σημασία, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και το θέμα του thread δεν είναι αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Μήπως δεν γίνεται ντόρος απλά επειδή κανένας δεν θεωρεί ότι με το νόμο αυτό του στερήται το "δικαίωμα" να δέρνει το παιδί του;; Μήπως επειδή καταλαβαίνουμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι απλά επιλογή μας;;;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται πάντα ντόρος και δεν είναι αυτονόητα κάποια πράγματα; Ή γιατί δεν πρέπει να καταγκήλουμε την μια παρανομία αν δεν έχουμε καταγκήλει την άλλη;

Και στο τέλος έγω τον γονιο που σαπίζει το παιδί του στο ξύλο δεν θα τον καταγκήλω, θα τον σαπίσω στο ξύλο αν τον δω... Γιατί δεν είναι όλα ίδια...
    Είπα και πριν ότι το κάπνισμα είναι το πρόσχημα.Ένα σύστημα εξουσίας για να ευδοκιμήσει,χρειάζεται φοβισμένους,απομονωμένους,βίαιους,φανατικούς και βασικά ηλίθιους πολίτες.
    Όχι νοήμονες,ενωμένους,μορφωμένους και σκεπτόμενους.Γι' αυτό άλλωστε η τηλεόραση και η μουσική-στην εμπορική της έκφραση- απευθύνεται στην πρώτη ομάδα.Οι άλλες δε τέχνες(ποίηση,λογοτεχνία,ζωγραφική)μάς κουνάν το μαντήλι και μόνο όποιος θέλει να ψάξει,θα βρει.

Με την απαγόρευση τού καπνίσματος,αυτό που πετυχαίνεται είναι ένα "βάρος" στην ψυχολογία και τών καπνιστών και τών μη.
    Ήδη έχουν τρέξει κάποιες χιλιάδες καταγγελίες και έχει ο Θεός.Συμφωνώ(αν και καπνιστής)ότι είναι πολύ καλύτερα να μην βρωμάνε οι δημόσιοι χώροι,τα ρούχα μας κλπ κλπ...
    αλλά γιατί ΟΛΑ τα μαγαζιά;Γιατί να μην υπάρχει ελευθερία επιλογής;Παλιά στον ηλεκτρικό υπήρχαν βαγόνια καπνιζόντων.

Πρόσεξε...δεν λέω πως ήταν καλύτερα όταν τα βαγόνια βρωμάγανε μπαγιάτικη νικοτίνη,ούτε πως είναι εύλογο ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία επιλογής για τα μαγαζιά,για τον απλούστατο λόγο
    ότι κανένας μαγαζάτορας δεν θα επιλέξει "πράσινο" προκειμένου να έχει δουλειά.

Λέω ότι ο κόσμος παλιότερα ήταν πιο ήσυχος,χαμογελούσαν περισσότερο και δεν έτρεχε τίποτα αν αναβε κανα τσιγάρο στο τρένο,στο εστιατόριο ή σε εμπορικό μαγαζί.Ανοίγαν τα παράθυρα και το προσπερνούσαν.

Τώρα μάς έχει πιάσει λύσσα και βρίσκουμε ευκαιρία να βγάλουμε τ' απωθημένα μας απ' τα προβλήματα(οικονομικά στην επιφάνεια,ψυχολογικά στο βάθος)που μάς βασανίζουν.

Δες πώς πλακώνονται στο δρόμο καθημερινά,πώς οδηγούν σαν παλαβοί,πώς παρκάρουν όπου νά'ναι και στα παπάρια τους,πώς..πώς...

Η απαγόρευση τοιύ καπνίσματος πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει,παρά θα λύσει.Έτσι πιστεύω.
    moto perpetuo

hasta luego.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    οταν θα πας στο σπιτι του κολλητου σου και θα καπνιζουν ολοι στη γιορτή του τι θα κανεις?

το σπιτι του κολλητού σου ΔΕΝ είναι δημόσιος χώρος.

Άρα ο νόμος ΔΕΝ εφαρμόζεται.

Εκεί κάνει κουμάντο ο κολλητός σου. Αυτός θα σου πει αν θα καπνίσεις ή όχι.

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Λέω ότι ο κόσμος παλιότερα ήταν πιο ήσυχος,χαμογελούσαν περισσότερο και δεν έτρεχε τίποτα αν αναβε κανα τσιγάρο στο τρένο,στο εστιατόριο ή σε εμπορικό μαγαζί.Ανοίγαν τα παράθυρα και το προσπερνούσαν.

Τώρα μάς έχει πιάσει λύσσα και βρίσκουμε ευκαιρία να βγάλουμε τ' απωθημένα μας απ' τα προβλήματα...
    Πιστεύω πως είπες μεγάλη κουβέντα
    Ααααατσα

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF