εισαι απόλυτος σ'αυτο που λες μάστορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τα λάδια φταίνε μάστορα !!!! Torco είπαμε έβαλες???
εισαι απόλυτος σ'αυτο που λες μάστορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τα λάδια φταίνε μάστορα !!!! Torco είπαμε έβαλες???
RIDE MORE TALK LESS
Πλακα σου κανει μωρε μου ψαρωνεις και εσυ. Τα ιδια εχει βαλει και αυτος στην χοντρη του...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
εισαι απόλυτος σ'αυτο που λες μάστορα?![]()
μου το χαλάς,μου το χαλάς :rotflmao: α,και καλόστριφτο το εργαλειοΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πλακα σου κανει μωρε μου ψαρωνεις και εσυ. Τα ιδια εχει βαλει και αυτος στην χοντρη του...![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
Nα 'σε καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μου το χαλάς,μου το χαλάς :rotflmao: α,και καλόστριφτο το εργαλειο![]()
Ελα διπλα να κερασω σοκολατακι
![]()
τελικα σκορπισε η απλως εμεινε και δεν ξερουμε τον λογο?
frankly my dear, i dont give a damn...
μακαρι να σκορπιζε να το πεταγα το ρημαδιΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τελικα σκορπισε η απλως εμεινε και δεν ξερουμε τον λογο?.φορτισα μπαταρια,δινει ρευμα στο μπουζι, γυρναει το μοτερ αλλα δεν αρνειται το γ@μημενο να παρει
RIDE MORE TALK LESS
με κρυο μοτερ,βγαλε μπουζι και πατωντας μιζα βαλε δαχτυλο στην τρυπα...(λιγο σε τσοντα κανει αυτο,αλλα μονο ετσι μπορω να το θεσω)...
αν δεν αισθανεσαι πιεση,μαλλον το πιστονακι σου εχει αποδημησει εις τοπον χλοερον...
τα ιδια ακριβως ειχα παθει με ax-1 250 και 1 χρονο αργοτερα το χα δει και σε dominator 250...δισταγμοι,στροφομετρο πανω κατω σα τρελό και τετοια.Και στα 2 ηλεκτρονικη.
εγραψε οτι δινει ρευμα στο μπουζι...συνηθως ,οταν μας χαιρετουν οι ηλεκτρονικες ,ρευμα στο μπουζι δεν παιζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
τα ιδια ακριβως ειχα παθει με ax-1 250 και 1 χρονο αργοτερα το χα δει και σε dominator 250...δισταγμοι,στροφομετρο πανω κατω σα τρελό και τετοια.Και στα 2 ηλεκτρονικη.
μακαρι να μην ειναι αυτο που λεω φυσικα...
αν και στριμοκωλα εκει κατω νοιωθω πιεση.χθες που το αφησα για βαλβιδες ειπα στον μηχανικο να μετρησει και συμπιεση. σημερα που το πηρα μου ειπε οτι ειναι ενταξει.η ηλεκτρονικη σ'αφηνει κατευθειαν ή σε προειδοποιει(τοκ-τοκ :rotflmao: )
RIDE MORE TALK LESS
πολλες φορες,μια δουλευει,μια οχι...δυστυχως,στανταρ δεν μπορει να σου πει κανεις...απλως βαζεις αλλη και τσεκαρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
αν και στριμοκωλα εκει κατω νοιωθω πιεση.χθες που το αφησα για βαλβιδες ειπα στον μηχανικο να μετρησει και συμπιεση. σημερα που το πηρα μου ειπε οτι ειναι ενταξει.η ηλεκτρονικη σ'αφηνει κατευθειαν ή σε προειδοποιει(τοκ-τοκ :rotflmao: )
αρα παω για αναζητηση ηλεκτρονικης και βλεπουμε,thanks reinmeister και XlitosΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πολλες φορες,μια δουλευει,μια οχι...δυστυχως,στανταρ δεν μπορει να σου πει κανεις...απλως βαζεις αλλη και τσεκαρεις...![]()
RIDE MORE TALK LESS
Αν σε βοηθα,οταν ειχα το serow και την ειχε ακουσει η ηλεκτρονικη, το μηχανακι οποτε το θυμονταν μπορει να επερνε και με την πρωτη μιζια μπορει και με την εκατοστη...Αν εβγαζες την ηλεκτρονικη και την κοπανουσες να τρανταχτει τοτε ξεκολλουσε και επερνε αμεσως. Ετσι καταλαβαμε οτι φταιει η ηλεκτρονικη
![]()
Την αλλαξαμε με μια μεταχειρισμενη και ηταν κομπλε...![]()
Μα καλά ρε μαλάκα όλα σου τα μηχανάκια τα δέρνεις πριν τα βάλεις μπρος?? Ένα λέω ένα της προκοπής δεν θα υπάρξει στα χέρια σου, όλα με το βίτσιο τους? Το ένα το κοπανάς το άλλο το κλωτσάς τι διάολο?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν σε βοηθα,οταν ειχα το serow και την ειχε ακουσει η ηλεκτρονικη, το μηχανακι οποτε το θυμονταν μπορει να επερνε και με την πρωτη μιζια μπορει και με την εκατοστη...Αν εβγαζες την ηλεκτρονικη και την κοπανουσες να τρανταχτει τοτε ξεκολλουσε και επερνε αμεσως. Ετσι καταλαβαμε οτι φταιει η ηλεκτρονικη
![]()
Την αλλαξαμε με μια μεταχειρισμενη και ηταν κομπλε...![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μα καλά ρε μαλάκα όλα σου τα μηχανάκια τα δέρνεις πριν τα βάλεις μπρος?? Ένα λέω ένα της προκοπής δεν θα υπάρξει στα χέρια σου, όλα με το βίτσιο τους? Το ένα το κοπανάς το άλλο το κλωτσάς τι διάολο?:rotflmao:
![]()