Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 217

Θέμα: Μας τη λένε και τα "νομιστεράκια" τώρα, ρε!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουμε αυτό που πολύ απλά κάνει (και) η Τουρκία. Δεν τους σταματάει και τους αφήνει να πάνε πιο πέρα.
    Ναι δεις τι εστί βερύκοκο κε Ευρωπαίε!
    Για μαλάκες έχεις τους Ευρωπαίους?
    Τόσα φράγκα σκάνε ως επιδότηση ανά κεφάλι λαθρομετανάστη που μένει στην Ελλάδα.
    Κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και οι απατεώνες εδώ κονομάνε εκμεταλευόμενοι τις "ανθρωπιστικές" επιδοτήσεις.

Δε γκρικ γουέι

Ένας και από τους λόγους που μας ανέχονται στην ΕΕ είναι και το γεγονός ότι είμαστε κέντρο υποδοχής (κι έπειτα και διαμονής) λαθρομεταναστών.Η Ελλάδα λειτουργεί ως κυματοθράυστης για την Ευρώπη.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Φίλε super_toto δε στη λέω, σόρρυ αν φάνηκε έτσι επειδή χρησιμοποίησα την έκφραση σου "βόθρο της ενημέρωσης". Κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Για τους υπόλοιπους λέω που τους δείχνουν το δάσος και κοιτάνε το δάχτυλο.

+1 Cpt. Haddock

Τελικά έχει δίκιο ο Μαροκινός ε; Είμαστε για την πάρτη μας! Και είναι πολύ ρηχή η αντίληψη μας για τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας...

Εμένα, προσωπικά, με προβληματίζει πάρα πολύ που ακόμα και "ο τελευταίος" έχει πρόβλημα μαζί μας και έχει αυτή την άποψη για μας. Μήπως να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας;;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    "νομιστερακια" δεν ειναι οι μπατσοι ? (κατα την 17Ν)

ποτε εγιναν οι μαροκινοι ?

Η εκφραση "φασωθηκα" υπαρχει ακομα ή γερασα απότομα?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οποιαδηποτε κοινωνια δεν μπορει να απορροφησει ομαλα τους "ξενους" ειναι καταδικασμενη να εχει προβληματα

καμμια κοινωνια δεν μπορει να απορροφησει ΟΛΟΥΣ τους "ξενους",
    αφου ειναι ουτοπικο να μιλησουμε για 0% ανεργεια

εχω την αισθηση ομως πως στην ελλαδα η απορροφηση ειναι πολυ μικρη =μεγαλα προβληματα

το ιδιο συμβαινει και με τα ιδια τα ατομα της κοινωνιας, δηλαδη οσους γεννηθηκαν εδω,
    ουτε αυτους μπορει να απορροφησει ικανοποιητικα το ελληνικο κρατος, ποσο μαλλον τους ξενους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    "νομιστερακια" δεν ειναι οι μπατσοι ? (κατα την 17Ν)
    "Νενέκοι" λέγονται βρε αγράμματε , νεόπλουτε , σφουγγοκολάριε , Πανοραμίτη......

....ουστ αποδώ που θα μας κάνεις και επαναστατική γυμναστική με Remus τιτάνιουμ....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    "Νενέκοι" λέγονται βρε αγράμματε , νεόπλουτε , σφουγγοκολάριε , Πανοραμίτη......

....ουστ αποδώ που θα μας κάνεις και επαναστατική γυμναστική με Remus τιτάνιουμ....
    Παρασκευή 15/2/91. Στις 12.15 στην Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ. ΥΥΒ 8430 κρεμ. Μάλλον Ντότζ αλλά μοντέλο που δεν έχω ξαναδεί. Λεωφορειάκι. Μέσα είχε διάσπαρτα 6-7 Νομιστεράκια.

απο εδώ

δεν εχω ρεμους τιτανιουμ καρντια μου

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παρασκευή 15/2/91. Στις 12.15 στην Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ. ΥΥΒ 8430 κρεμ. Μάλλον Ντότζ αλλά μοντέλο που δεν έχω ξαναδεί. Λεωφορειάκι. Μέσα είχε διάσπαρτα 6-7 Νομιστεράκια.

απο εδώ

Για googl-άρισε το " Δεν μιλάω με νενέκους" να δεις τι βγάζει......

δεν εχω ρεμους τιτανιουμ καρντια μου
    ...α ναι ξέχασα..σε λίγο θ' αρχίσεις τα Rossus πουτάνιουμ.......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    εμετικό site , εμετικό άρθρο, εμετική προπαγάνδα !!! Κρίμα που πρέπει να τα ανεχόμαστε στο moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ "φυσιολογικα" μου ακουγονται ολα αυτα...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τα "νομιστεράκια" δεν εχουν το δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους;
    ΟΧΙ!!!
    Ας πάνε να την πούνε στη Nomisterland, απ'όπου προέρχονται... αλλά εκεί, ασφαλώς, δεν τους "παίρνει"...
    Εμείς εδώ που είμαστε ανοιχτόμυαλοι, δημοκράτες, πολιτισμένοι, προοδευτικοί και ανθρωπιστές, ας καθήσουμε να απολαμβάνουμε με το καντάρι τη βρωμιά και την αχαριστία όλων αυτών!
    Εννοείται ότι δεν είναι όλοι κακοί, εννοείται ότι υπάρχουν Έλληνες τρις χειρότεροι, αλλά το να γεμίζουμε και σκατά (παρα)εισαγωγής είναι κάτι που εμένα τουλάχιστον με εξοργίζει!
    ...το νου σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
    ΟΧΙ!!!
    Ας πάνε να την πούνε στη Nomisterland, απ'όπου προέρχονται... αλλά εκεί, ασφαλώς, δεν τους "παίρνει"...
    Εμείς εδώ που είμαστε ανοιχτόμυαλοι, δημοκράτες, πολιτισμένοι, προοδευτικοί και ανθρωπιστές, ας καθήσουμε να απολαμβάνουμε με το καντάρι τη βρωμιά και την αχαριστία όλων αυτών!
    Εννοείται ότι δεν είναι όλοι κακοί, εννοείται ότι υπάρχουν Έλληνες τρις χειρότεροι, αλλά το να γεμίζουμε και σκατά (παρα)εισαγωγής είναι κάτι που εμένα τουλάχιστον με εξοργίζει!
    Σου διαφεύγει οτι με αντιστοιχα "σκατα" γεμίσαμε κι εμεις καποτε αλλες χώρες.

Δεν πειράζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σου διαφεύγει οτι με αντιστοιχα "σκατα" γεμίσαμε κι εμεις καποτε αλλες χώρες.

Δεν πειράζει

Δεν νομίζω ποτέ οι Έλληνες να πήγαν ΛΑΘΡΑΙΑ μετανάστες στο εξωτερικό, ούτε άκουσα ποτέ αντίστοιχη δήλωση από μερίδα Ελλήνων του εξωτερικού σχετική με την όποια χώρα τους φιλοξενούσε/φιλοξενεί! Ασφαλώς κάποιοι θα ξεκίνησαν ΝΟΜΙΜΑ, αλλά με φιλοδοξίες τελικά να διαπρέψουν στην παρανομία και κάποιοι θα το πέτυχαν κι όλα, αλλά εδώ μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, σε επίπεδο ατόμων κι όχι για μαζική αντίληψη κοινότητας μεταναστών!
    Αν έχεις κάτι υπόψιν σου, πες μας...
    ...το νου σου!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Φίλε super_toto δε στη λέω, σόρρυ αν φάνηκε έτσι επειδή χρησιμοποίησα την έκφραση σου "βόθρο της ενημέρωσης". Κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Για τους υπόλοιπους λέω που τους δείχνουν το δάσος και κοιτάνε το δάχτυλο.

+1 Cpt. Haddock

Τελικά έχει δίκιο ο Μαροκινός ε; Είμαστε για την πάρτη μας! Και είναι πολύ ρηχή η αντίληψη μας για τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας...

Εμένα, προσωπικά, με προβληματίζει πάρα πολύ που ακόμα και "ο τελευταίος" έχει πρόβλημα μαζί μας και έχει αυτή την άποψη για μας. Μήπως να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας;;
    Κάτσε γιατί αρχίζουμε να χάνουμε λίγο την μπάλα νομίζω!

+1 κι από μένα στο Πακετάνιο , γενικά στο θέμα.

Ειδικά όμως, δεν την βλέπω και πολύ σόϊ την φάση.

Δηλαδή, κλέβω, σκοτώνω,βιάζω, με κυνηγάει η αστυνομία όλου του κόσμου......... την κάνω για άλλη χώρα......... συνεχίζω να κλέβω και να κάνω τα δικά μου όπως εγώ γουστάρω ,

κι όταν με ποιάνουν στην κουβέντα : Χαλια αυτή η χώρα και γεμάτη πρεζάκια.

Βγάλ'την σκούφια σου και βάρα με δηλαδή!
    Τελικά , οι απόψεις είναι όντως σαν τις κολωτρυπίδες. Το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε και τις συζητάμε όλοι μας, την κάθε μία ξεχωριστά!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
    Αν έχεις κάτι υπόψιν σου, πες μας...
    Ετυχε να γνωρίσω πολλους Αυστραλους παλιότερα. Η γνώμη που είχαν για τους wogs δεν ήταν κι η καλύτερη.

Πάντως ήταν καλύτερη απο τη γνώμη που έχεις εσυ για τα "νομιστεράκια", δυστυχώς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Κάτσε γιατί αρχίζουμε να χάνουμε λίγο την μπάλα νομίζω!

+1 κι από μένα στο Πακετάνιο , γενικά στο θέμα.

Ειδικά όμως, δεν την βλέπω και πολύ σόϊ την φάση.

Δηλαδή, κλέβω, σκοτώνω,βιάζω, με κυνηγάει η αστυνομία όλου του κόσμου......... την κάνω για άλλη χώρα......... συνεχίζω να κλέβω και να κάνω τα δικά μου όπως εγώ γουστάρω ,

κι όταν με ποιάνουν στην κουβέντα : Χαλια αυτή η χώρα και γεμάτη πρεζάκια.

Βγάλ'την σκούφια σου και βάρα με δηλαδή!
    Τελικά , οι απόψεις είναι όντως σαν τις κολωτρυπίδες. Το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε και τις συζητάμε όλοι μας, την κάθε μία ξεχωριστά!
    Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Αυτός είπε ότι κλέβει. Δεν είπε ότι σκοτώνει ή βιάζει. Και κλέβει για να επιβιώσει. Και αυτό επειδή δεν βρίσκει δουλειά.
    Τα πρεζόνια μόνα τους γίνανε έτσι. Εντάξει, θα έπρεπε από την ιδανική κοινωνία να υπάρχει καλύτερη καθοδήγηση ώστε να μην καταλήξουν εκεί, αλλά κάποια στιγμή το επέλεξαν. Αυτός δεν επέλεξε τίποτα. Έφυγε από την πατρίδα του για να επιβιώσει και θέλει να πάει στη Γαλλία για κάτι καλύτερο (μάλλον δεν διαβάζει εφημερίδες).

Για την αστυνομία που λες, εμείς τους διαχειριζόμαστε λάθος. Ή τους κρατάς ή τους διώχνεις, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Και αν τους κρατήσεις, τους κρατάς νόμιμα και φροντίζεις να έχουν δουλειές. Αλλά εμείς εδώ τους θέλαμε τυχοδιώκτες, για να δουλεύουν για πάρτη μας με τρεις κι εξήντα και να μην αντιδρούν φοβούμενοι την αστυνομία και την απέλαση.

Είμαστε κι εμείς λίγο τομάρια, δεν είμαστε;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF