να το συνεχίσουμε αύριο? με βγήκανε τα ματάκια ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!!
:wacko:![]()
+08:45πμΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!
:wacko:![]()
Pap ΞΥΠΝΑ και ΓΡΑΦΕ!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+08:45πμ
Pap ΞΥΠΝΑ και ΓΡΑΦΕ!!!![]()
μαλλον περιμενει ν αρχισει να ξεκινησει η βροχεν
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μαλλον περιμενει ν αρχισει να ξεκινησει η βροχεν
:wacko:
Ηδη ξεκίνησε και ακόμα να μπει να γράψει!![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ηδη ξεκίνησε και ακόμα να μπει να γράψει!![]()
Απο την ωρα που ξεκινησε να γραφει δεν εχει σταματησει να βρεχει![]()
για αυτό σταμάτησα ρε, να στεγνώσουμε ...θα ξαναρχίσω μετα τις 17:30, να προλάβετε να πάτε και και στα σπίτια σας![]()
πρέπει να μπω και στο κατάλληλο mood που λένε και στο χωριό μου και η δουλειά δε βοηθάει ...
συνεχάω ...
Κάποια στιγμή μας τελείωσε και η Γερμανία. Με ανακούφιση είδα μπροστά μου τις ταμπέλες που οριοθετούν τα σύνορα της με τη Δανία! Μάλλον δεν ήμουν ο μόνος που ανυπομονούσε γι αυτή τη στιγμή … αν παρατηρήσατε τις φωτογραφίες, θα δείτε ότι ο Ηλίας και ο Γιάννης έχουν φωτογραφηθεί μπροστά στην ταμπέλα που γράφει: Danemark 1km. Για τέτοια ανυπομονησία μιλάμε!
Τους προσπερνώ και σταματάω στην κανονική ταμπέλα.
Φωτογραφίζω και ξεσπάω σε γέλια όταν σκέφτομαι πόσες φορές πριν, μας έχει τονίσει ο Ηλίας ότι θέλει να σταματήσουμε στα σύνορα για φωτογραφία. Αν δεν κάνω λάθος, κάποιος είχε παραγγείλει τη συγκεκριμένη φωτό.
Ξανακαβαλάω, πατάω μίζα και μου κόβεται το γέλιο …
Από κάπου έρχεται ένα περίεργο φρφρφρφρφρφρρφρφρρρρρ που δε μπορώ να εντοπίσω. Από κάπου το σκάνε τα καυσέρια, από κάπου που δεν πρέπει …
Πάνω στους λαιμούς της arrow βιδώνει ένα προστατευτικό για να αποφεύγονται τα εγκαύματα. Ο λαιμός έχει κοπεί γύρω από την κόλληση, τα καυσαέρια δραπετεύουν και το ΤΑ ξεφυσάει λαχανιασμένο …
Ωραία υποδοχή, σκέφτομαι και ξεκινάω έχοντας πλέον το δεξί πόδι όχι στο μαρσπιέ, αλλά τεντωμένο μπροστά να πιέζει το προστατευτικό προς τα μέσα ώστε να κλείνει την τρύπα. Τουλάχιστον θα ξεχαστούμε με το τοπίο, σκέφτομαι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχα την εντύπωση ότι το πέρασμα από τη Δανία θα μου έμενε αξέχαστο. Είχα φτιάξει στο μυαλό μου μια παραμυθένια εικόνα. Ε, μ΄αυτήν έμεινα! Το πέρασμα από τη Δανία θα μπορούσε να είναι εναλλακτική ποινή για βαρυποινίτη. Μπορεί να έφταιγαν τα ''διαδικαστικά'' χιλιόμετρα που κουβαλούσαμε ήδη, μπορεί η υπομονή μας να είχε εξαντληθεί, πάντως το διάβασμα μιας λευκής κόλλας Α4 αποτελεί πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία απο τη συγκεκριμένη διαδρομή…
Τουλάχιστον στη Δανία βρήκαμε συνεργείο! τα παιδιά έκαναν υποχρεωτικό διάλειμμα σε burger king ενώ εγώ με τον μάστορα επιδιδόμασταν σε πατέντες με λαμάκια, σφιγκτήρες κλπ. Αλλάξαμε και λάμπα!!!
Για ντίζα ούτε λόγος, έκοψα μόνο μερικές σελίδες απο παλιά περιοδικά με συνεργεία Honda σε άλλες πόλεις της Δανίας και συνεχίσαμε. Ανυπομονούσαμε πλέον να μυρίσουμε θάλασσα!
μόνο για στιγμή έσπασε η μονοτονία ...
Θυμάμαι πως ξέσπασα σε νευρικό γέλιο, σε σημείο που έκλαιγα μέσα στο κράνος όταν μας προσπέρασε ένα ασθενοφόρο. Ο Ηλίας με κοίταζε απορημένος προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη
''μάλλον κάποιος μπροστά μας δεν τα κατάφερε!!! Πρέπει να πέθανε από βαρεμάραααα!!!'' του φώναζα, αλλά δε μπορούσε να με ακούσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ τα φιόρδ θα τα επισκευτώ με την μέλλουσα πεθερά μου![]()
κοίτα που ΄πεσε δουλειά, πάνω που ΄χα πάρει φόρα ...
μας περιμένει και μια συναγρίδα 6 κιλών, δυστυχώς δεν προλαβαίνω ....
Θοδωρή, ελπίζω να είσαι ήδη στο δρόμο!
Την εφαγες αυτη τη συναγριδααααααααααααα ;;;;;;
νυχτωσε !!
![]()
![]()
κάτσε ρε, 6 κιλα ειναι αυτα, δεν ειναι και λιγα:wacko: