Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 188

Θέμα: Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    ναι ok ...
    αλλά μήπως θα καλύτερα να μου τα πεις σε πμ?????????

uγ¨:το κ4 δεν είναι δικό μου !

οχι ! εδω όλα στο δημόσιο χώρο! να πανε μετά στην Espresso, Traffic, και στις λοιπές μεσημεριανές εκπομπές !! Αυριο Δευτέρα ξεκινάει το πρόγραμμα! ΛΟΛ

ΠοΥ ΕΙΣΑΙ idi NA TA ΔΕΙΣ??! ΛΟΛ :rotflmao: :rotflmao:
    OMG!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    μετα χαρας αναγνωσα το μυνημα της φιλης μας r6van...

ο αντιλογος και η επικοδομιτικη συζητηση βασισμενη σε επιχειρηματα ειναι σιγουρο πως οφελουν τους ενεχομενους στον διαλογο αυτο και επιφερουν λυσεις και απαντησεις σε καιρια ζητηματα που μας απσχολουν.....εκτος απο το συγκεκριμενο.....

κοπελια ...... αναπαραγεις τα ιδια στερεοτυπα και κλισε που ακουγονται στις trendy παρεες αγοριων και κοριτσιων

α)δεν υπαρχουν αντρες.......αν τους ψαχνετε στα πρωϊναδικα ,στα
    life-style εντυπα και στους super-wow χωρους ....ναι συμφωνο
    δεν υπαρχουν.

β)Οταν λες αντρες εννοεις το στυλ της δεκαετιας του '60?....γιατι ξερω κατι τετοιους που δουλευουν σοβαντεπι - γυψοσανιδα σε οικοδομη αλλα καμια δεν καταδεχετε να βγει μαζι τους γιατι τι θα πουν οι φιλες τους......? κατα τα αλλα ειναι μορτες-ντομπροι - και σηκωνουν και το χερι τους και ριχνουν καμια αναποδη γιατι ο αντρας ειναι αντρας!!!

γ)δεν υπαρχει χειροτερος χωρος για γνωριμια φλερτ απο τα μπαρ και τα clubs.Εκτος του οτι ολοι (αντρες - γυναικες) ειναι στην τσιτα λογο του και καλα κλιματος <δειξε κουλ και ανετος> δεν μπορεις να μιλησεις απο τα db και η προταση σου - προσκληση σε μια κοπελα '' παμε να φαμε στην Λουτσα'' μπορει να παρερμηνευθει λογο του ηχου και να φας (δικαιως) καμια χαστουκα......εναλλακτικα μπορεις να κανεις σαχλες και χαβαλε.....αυτο τις χαλαρωνει λιγο και δεν αισθανονται ''απειλη''

δ)επιμενω στις παραδοσιακες αξιες.....εμεις φυσικα θα προτεινουμε και για καφε και για φαγητο και θα τα πληρωκουμε κι ολας αλλα η ειδοποιος διαφορα ειναι να τα κανεις ολα αυτα γιατι τα νοιωθεις και οχι επειδη πρεπει :winka

ε)στο προτυπο του αντρος που περιγραφεις(μπορει να κανω και λαθος......) δεν περιεχεται και το καρφωμα και το ξενοκοιταγμα?δεν ειναι 100%αρσενικη ιδιοτητα αυτο?

τωρα περα απο την πλακα νομιζω οτι το σημαντικοτερο ειναι η ελλειψη επικοινωνιας που υπαρχει γενικοτερα και ο επαναπροσδιορισμος των ρολλων αντρων-γυναικων ....απο την μια εσεις γαλουχηστε με τον ρολο της μανας - συζηγου και απο την αλλη η εποχη μας προβαλλει το προτυπο της χειραφετημενης-επιτυχημενης καριεριστριας που δεν εχει αναγκη κανενα......ειναι μπερδεμα λιγο δεν ειναι ?

παντως πιστευω οτι εσυ δεν εισαι τετοιο κοριτσι και ειναι μαγκια σου που σε ενα αντροκρατουμενο forum ορθωσες το αναστημα σου και βροντοφωναξες ....ειμαι εδω !!ειμαι γυναικα και υποστηριζω τις αποψεις μου σοβινιστικα γουρουνια!!!!-αφου οδηγας και μηχανη μια χαρα θα εισαι....-

.....200.000 χιλιαδες χρονια εξελιξης δεν μπορει να κανουν λαθος!!
    οι ισορροπεια θα αποκατασταθει....απλα θα παρει λιγο χρονο ....μεχρι τοτε αραχτε και ακολουθηστε την τελευταια συμβουλη της φιλης μας.......γ****** γιατι
    χανομαστε !!!!

.....αληθεια κοπελια τι κανεις το Σαββατο?:wacko:

ανακοίνωση !
    δεν έχω πληρώσει κανέναν !!!!

ποιος σας έβαλε βρε αλήτες-μαλλιάδες-μηχανοβιοι
    να μου κάνετε πλάκα ?

ε?εεεεε?
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Άσχετο μόλις γύρισα από Άμστερνταμ.

Δεν έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί γιατί βαριέμαι. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είσαι στον άσσο σου φταίνε όλα, οι γυναίκες οι άντρες, οι μηχανές τα αυτοκίνητα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πάντως γκρινιάζοντας δεν αλλάζει τίποτα.
    Triple 1050

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Όλοι έχετε δίκαια ερωτήματα και επιχειρήματα, αλλα η απάντηση είναι κάπου στη μέση.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί και ολοι έχουμε διαφορετική άποψη για το τι ζητάμε απο το αλλο μας μισό καθώς και για το πόσο θέλουμε να είναι "το αλλο μας μισό". Είμαι σίγουρος πως θα εκπλαγήτε αν κάτσετε και μιλήσετε με ειλικρίνια (χωρίς μ******ς τώρα) μεταξύ σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για οποιαδήποτε επιτυχημένη σχέση. Δε νομίζω να μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας μέσα απο άπειρα μυνήματα στο συγκεκριμένο forum...

Το live chat είναι το καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Δέλεαρ κανείς;;;

Υ.Γ: Εγω μένω Χανιά οπότε δε νομίζω πως θα μπορέσω να παρεβρεθώ αλλα σίγουρα θα ήθελα να μάθω νέα απο τη "μάχη" των δύο φύλων .
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

τα χω με την μπουμπού μου αυτόν τον καιρό !

δεν μπορώ .......

θα ζηλέψει τα 1000αρια σας και μετά θα μου κρατάει μουτράκια

Εγώ δεν εχω ούτε 1000άρι (αν και θα ήθελα πάρα πολύ!), ούτε ζητάω κάτι παραπάνω απο μια φιλική κουβέντα με εσας τους συμforumίτες (σ.σ σιγά μην είμαστε και στρουμφάκια...), αλλα η απόσταση ζορίζει έτσι κι' αλλιώς .

Εγω δεν ψάχνω.
    Εγω θέλω το κορίτσι μου πίσω .
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Νέο μέλος Το avatar του/της HAYA

«Όταν ο θεός έδειχνε το φεγγάρι ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο»

Και για να προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός. Θα το θεωρούσα κατάντια για μένα να είμαι με «γκόμενα» που θα μου «κάτσει» επειδή έπεσε στην παγίδα του αυτοκινήτου μου ή της μηχανής μου. Έτσι κι αλλιώς κανένα από τα δύο δεν το αγόρασα με το σκεπτικό πως θα με κοιτάζουν οι «γκόμενες». Μήπως ξεχνάτε ότι μια γρήγορη βόλτα με την καλή σας (φυσικά και μιλάω για τη μοτοσικλέτα σας) είναι μια καθαρά εγωιστική απόλαυση ακόμα κι αν είστε παρέα με άλλους ομοϊδεάτες ; Και δυστυχώς το ότι κάποιος καβαλάει μια μηχανή δεν είναι αποδεικτικό ανοιχτού πνεύματος και ελεύθερου μυαλού. Αν σκεφτείτε ότι για κάποιους εδώ μέσα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να με στολίσουν με διάφορα κοσμητικά αν με συναντήσουν να οδηγώ το cabrio μου ενώ αν με έβλεπαν καβάλα στη μηχανή μου θα ήμουν μια χαρά παλικάρι. Χαλαρώστε λιγάκι και ψάξτε για γυναίκες που θα είναι μαζί σας γι αυτά που κουβαλάτε μέσα σας και όχι για το τι καβαλάτε

Re: «Όταν ο θεός έδειχνε το φεγγάρι ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο»

Αρχικά δημιουργήθηκε από HAYA
    Και για να προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός. Θα το θεωρούσα κατάντια για μένα να είμαι με «γκόμενα» που θα μου «κάτσει» επειδή έπεσε στην παγίδα του αυτοκινήτου μου ή της μηχανής μου. Έτσι κι αλλιώς κανένα από τα δύο δεν το αγόρασα με το σκεπτικό πως θα με κοιτάζουν οι «γκόμενες». Μήπως ξεχνάτε ότι μια γρήγορη βόλτα με την καλή σας (φυσικά και μιλάω για τη μοτοσικλέτα σας) είναι μια καθαρά εγωιστική απόλαυση ακόμα κι αν είστε παρέα με άλλους ομοϊδεάτες ; Και δυστυχώς το ότι κάποιος καβαλάει μια μηχανή δεν είναι αποδεικτικό ανοιχτού πνεύματος και ελεύθερου μυαλού. Αν σκεφτείτε ότι για κάποιους εδώ μέσα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να με στολίσουν με διάφορα κοσμητικά αν με συναντήσουν να οδηγώ το cabrio μου ενώ αν με έβλεπαν καβάλα στη μηχανή μου θα ήμουν μια χαρά παλικάρι. Χαλαρώστε λιγάκι και ψάξτε για γυναίκες που θα είναι μαζί σας γι αυτά που κουβαλάτε μέσα σας και όχι για το τι καβαλάτε
    Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

+1000 haya

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Δεσποινις Βανεσα παρακαλω ελεγξτε τα προσωπικα σας μηνυματα.

+1000 haya

Ευχαριστω.

Ανήσυχο Μέλος...

Re: Δεσποινις Βανεσα παρακαλω ελεγξτε τα προσωπικα σας μηνυματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1

Ευχαριστω.

EΔΩ ΥΠΑΑΑΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΑΑΑΑΣ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΣ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Η μηχανη δεν ειναι παγιδα για γυναικες.Το αντιθετο γιατι με κρανος ποιος εχει ορεξη να κανει καμακι; Koιτανε λιγο αλλα ο οδηγος μηχανης εχει το μυαλο του αλλου οποτε δεν αξιοποιει την καποια αρχικη καλη εντυπωση. Ο ιδιος οδηγος σε ενα απλο αυτοκινητο ειναι στην βιτρινα και μπορει να πουλησει τον εαυτο του καλυτερα σε μια κοπελα.

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    μετα απο τους "καβγαδες" και τους ερωτες ειπα να πεταχτω και εγω....

τα πραγματα πιστευω πως ειναι απλα...αν καθεστε και ασχολειστε με γκομενακια τα οποια ψαρωνονουν με τη μηχανη η το αμαξι σας (και συνηθος με κατι τετοιες κοπελες ασχολουνται οι αντρες)...τοτε ειναι σιγουρο πως η γκομενα ειναι 9-5 οπως λεγαμε και σ'ενα ποστ στις γενικες..
    το original α-μηχανο™ μελος

όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
    Μπράβο ρε μάτια, εύγε!

Εδώ το έχω να σου ζητήσω και τις παντοφλίτσες μου, αλλά δεν πειράζει, θα πάω να σου φέρω τριαντάφυλλα ξυπόλητος γιατί είσαι σπαθί!

Πάντως ότι και να πείτε εμείς σας αγαπάμε γιατί καβαλάτε και αυτό αυτόματα σας βγάζει από την μάζα των γυναικών και σας κάνει ξεχωριστές αφού προφανώς χρησιμοποιείτε κάποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούν οι κοινές θνητές.

Μάγκες ξεκολλάτε και αφήστε τις ανούσιες συζητήσεις. Τις σχέσεις των ανθρώπων τις ζεις.-
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε μου την γνωμη σας :
    από yannis24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 08:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 12:33
  3. Για πειτε τη γνωμη σας για την στολη της motocubo
    από HarisS2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 06:30
  4. Για πειτε την γνωμη σας!!!!!!!
    από abrestas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2009, 15:44
  5. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •