Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Ζωγραφιώτες Βοήθεια

Ζωγραφιώτες Βοήθεια

Μένω στην περιοχή ανηφορικά απο το mymarket στην πλατεία Γαρδένιας.

Κάθε νύχτα περνάει ενα γαμημένο ζωντόβολο με ξετάπωτη εξάτμιση ανηφορίζοντας τελειωμένος. Απο τον 4ο οροφο που είμαι μου χαλάει τον ύπνο κάθε μέρα και επειδή ξυπνάω πρωι, μου γαμεί και την μέρα γιατι είμαι κομμάτια την επόμενη.

Δεν τον έχω δεί (ακόμα) αλλα είναι σίγουρα μονοκύλινδρο μεσαίου κυβισμού (μάλλον 600αρι).

Θελω την βοηθειά σας να τον εντοπίσω. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο απο την περιραφή που έδωσα, αλλα είναι ο μοναδικός (απο τους πολλους) που κάνει τόσο θόρυβο. Οποιος μένει εκεί κοντά είμαι σίγουρος πως έχει καταλαβει ποιος είναι γιατι ο τυπος ξυπνάει και πεθαμένο.

Δεν ξέρω ακομα τι θα του κάνω αμα τον βρώ. Μάλλον θα ξεκινήσω απο αστυνομία (και οποιος με πεί Αρτέμη Μάτσα *χ/ μου). Αν δεν γίνει τιποτα, σκεφτομαι διαφορα βασανιστικά σεναρια.

Του εύχομαι του καριόλη οταν πάει στην κόλαση να ακούει τον ήχο της εξάτμισής του για μια αιωνιότητα.

Παρακαλώ πολύ όποιος έχει πληροφορίες να μου στείλει ενα πμ.

Ευχαριστω

Racefit Growler...τελος!!
    κατι αντιστοιχο κ στη στυλιδα εδω κ μερικες μερες...
    γνωστο τσογλανι "καμμενο"(ο νοων νοειτο)
    εχει βαλει μια ξεταπωτη εξατμα (fmf ή akrapa)
    στο xr650 που εχει....μιλαμε σου παιρνει τα αυτια στην κυριολεξια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    την ωρα που περνανε, ριχτε τους εναν κουβα νερο με σαπουναδα να φερει μερικες σβουρες απο το μπαλκονι και αν οντως περνανε καθε βραδυ, σταματηστε μια ομαδα Δ.Ι.Α.Σ. κανονιστε ενα μυστικο μπλοκο και πιαστε τον και κοψτε του πισινο
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    την ωρα που περνανε, ριχτε τους εναν κουβα νερο με σαπουναδα να φερει μερικες σβουρες απο το μπαλκονι και αν οντως περνανε καθε βραδυ, σταματηστε μια ομαδα Δ.Ι.Α.Σ. κανονιστε ενα μυστικο μπλοκο και πιαστε τον και κοψτε του πισινο
    αυτο με το νερο χλωμο το κοβω...αν ο αλλος περναει με σπασμενη 2α-3η σημαινει 80χλμ+
    σιγουρα....με την ομαδα διας ισως κ να γινει κατι...αν κανουν υπηρεσια κ το βραδυ :smilea:

Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι ο ήρεμος, την στήνεις κάπου, τον συναντάς και του λες το παράπονό σου ήρεμα και πολιτισμένα, ίσως έτσι καταλάβει. Η δράση φέρνει αντίδραση αρνητική πολλές φορές.

Αν δεν καταλάβει το ξανασυζητάμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    την ωρα που περνανε, ριχτε τους εναν κουβα νερο με σαπουναδα να φερει μερικες σβουρες απο το μπαλκονι
    Ούτε για αστείο τέτοια πράγματα παίδες, μη γίνουμε και φονιάδες στο τέλος..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι ο ήρεμος, την στήνεις κάπου, τον συναντάς και του λες το παράπονό σου ήρεμα και πολιτισμένα, ίσως έτσι καταλάβει. Η δράση φέρνει αντίδραση αρνητική πολλές φορές.

Nαι ...ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ...>! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ !!!!

οσο για τον κουβα με την σαπουναδα.... ΔΕν το βρισκο και πολυ "ενταξει"....

να σπασει χερια ποδια και να παει νοσοκομειο ενας μοτοσυκλετιστης απο τετοια υπουλη παγιδα?ΔΕ ΛΕΕΙ

Καταγγελια και να πληρωσει την κληση οσο 2 ΑΚΡΑμποβιΤζ

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Και την επόμενη μέρα της μπουγάδας θα δούμε στο σε είδα:

"Την είδα την άσφαλτο από κοντά εχθές το βράδυ και την μέτρησα χαλικάκι, χαλικάκι επειδή κάποιος τσόγλανος που του ήρθε να ποτίσει τα πατσούρια του στις 1.00 ηώρα το βράδυ πέταξε το νερό απ' το μπαλκόνι. Ευτυχώς που δε μου ήρθε και ο κουβάς στο κεφάλι, γιατί το κράνος το είχα αφήσει στο σπίτι για να ακούω καλύτερα αν ρετάρει το χτ στους κόφτες. Ούτε καντάδα να του έκανα του μ@λ@κ@. Τι άνθρωποι υπάρχουν ρε π00 μου?!!! Ο απολογισμός της ζημιάς είναι κάτι σπασμένα πλαστικά αλλά απ' τις ακράπες έμεινε μόνο ο σιγαστήρας επειδή τον είχα στο σπίτι. Ε ρε και τον πετύχω την επόμενη φορά τι έχει να γίνει".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Και την επόμενη μέρα της μπουγάδας θα δούμε στο σε είδα:

"Την είδα την άσφαλτο από κοντά εχθές το βράδυ και την μέτρησα χαλικάκι, χαλικάκι επειδή κάποιος τσόγλανος που του ήρθε να ποτίσει τα πατσούρια του στις 1.00 ηώρα το βράδυ πέταξε το νερό απ' το μπαλκόνι. Ευτυχώς που δε μου ήρθε και ο κουβάς στο κεφάλι, γιατί το κράνος το είχα αφήσει στο σπίτι για να ακούω καλύτερα αν ρετάρει το χτ στους κόφτες. Ούτε καντάδα να του έκανα του μ@λ@κ@. Τι άνθρωποι υπάρχουν ρε π00 μου?!!! Ο απολογισμός της ζημιάς είναι κάτι σπασμένα πλαστικά αλλά απ' τις ακράπες έμεινε μόνο ο σιγαστήρας επειδή τον είχα στο σπίτι. Ε ρε και τον πετύχω την επόμενη φορά τι έχει να γίνει".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλό... πολύ καλό
    Όχι τίποτα άλλο, να εμπλουτίζονται και τα ήδη υπάρχοντα θέματα.
    Όσο για το νερό, ίσως να είναι υπερβολικό τώρα που το λέμε ήρεμα, εκείνη τη στιγμή όμως... δεν ξέρω...
    Πάντως για την ομάδα ΔΙΑΣ εγώ επιμένω
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Μα καλά, που είναι οι μαχητές της ρουφιανιάς???
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και γαμώ τα θρεντ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

το θέμα όμως είναι ότι αυτό που χαρακτηρίζει ως "δράση" είναι στην πραγματικότητα η "αντίδραση" του daddy78 στην "δράση" του ξετάπωτου.

Και το κακό είναι ότι ο ξετάπωτος ούτε καν το καταλαβαίνει.
    Για να μην πω ότι θα τσαντιστεί κιόλας όταν του την πει και θα το παίζει και αδικημένος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    το θέμα όμως είναι ότι αυτό που χαρακτηρίζει ως "δράση" είναι στην πραγματικότητα η "αντίδραση" του daddy78 στην "δράση" του ξετάπωτου.
    Και το κακό είναι ότι ο ξετάπωτος ούτε καν το καταλαβαίνει.
    Για να μην πω ότι θα τσαντιστεί κιόλας όταν του την πει και θα το παίζει και αδικημένος.
    Σωστός αλλά δεν χάνει τιποτα να δοκιμάσει με τον ήρεμο τρόπο σαν αντίδραση, δεν λέω να πάει να του τα χώσει αλλά να του αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ένας ίχνος ανθρωπιάς θα του έχει μείνει του ξετάπωτου, δεν μπορεί..αν πάλι όχι..πάμε στην αντίδραση της αντίδρασης κλπ κλπ..

Το να αρχίσουμε τους τσαμπουκάδες ή τις απειλές με αστυνομίες δεν πιστεύω να τον συνετήσουν, αντιθέτως μπορεί πολύ εύκολα να κάνει στέκι την περιοχή κι άντε ξανακοιμήσου εσύ μετά.. απ'την αστυνομία μπορείς να περιμένεις πολλά;

Για τα σενάρια "παγίδες","νερά","λάδια" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ούτε συζήτηση εννοείται..

Έφευγα από το σπίτι, περνάω από ένα στενό καμιά 500αριά μέτρα μακριά...
    Τύπος γύρω στα 55-60 στο μπαλκόνι...

"Αι στο $^$^, μας έχεις ζαλίσει τα $^%&@, ^*!@ τη μηχανή σου, τσογλ#@%$! !!!!!!"

Είναι ένας ΧΤ600άρης, μάλλον χωρίς εξάτμιση που τον ακούω συχνά, αλλά όχι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Τον έχω πετύχει και 2-3 φορές.
    "Ρε φίλε, πως την παλεύεις?"
    "ΧΤ power κι έτσι μου λέει... "

Ο άνθρωπος στο μπαλκόνι θα τα'χει δει όλα γιατί από κάπου εκεί περνάει συνέχεια, είδε μπλε ΧΤ και τα'χωνε κανονικά.

Φυσικά σταμάτησα, έχωσα και δυό γκαζιές να καταλάβει ότι δεν είμαι εγώ, γελάσαμε, μου ζήτησε συγγνώμη και έφυγα.

Τι τραβάμε κι εμείς οι καμικάζι-τσαντάκηδες...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ταλαιπωρία όντως με τον κάθε κάγκουρα που χαλάει τον ύπνο του καθενώς
    Είναι ιερό πράμα ο ύπνος και η ηρεμία του άλλου.
    Βασικά φίλε μου επειδή έχεις μαζέψει πολλά νεύρα θα έλεγα να δεις ποιος είναι και
    να πάρεις αριθμό πινακίδας και να πας αστυνομία γιατί στην περίπτωση που πας να
    του μιλήσεις και αυτός στο παίξει κάπως μάλλον ξύλο θα πέσει και δεν λέει.
    Εδώ που τα λέμε τέτοια άτομα σφαλιάρες θέλουν αλλά άστο δεν είναι επιλογή.
    Εγώ με "μαμά" εξάτμιση και όταν γυρνάω αργά από βόλτα το σβήνο και το αφήνω
    να τσουλίσει μέχρι το σπίτι.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF