Τι να την κανεις τη Ferrari αμα εχεις μαντζαφλαρι![]()
Της κοντης ψ...ς της φταινε οι τριχες![]()
Τι να την κανεις τη Ferrari αμα εχεις μαντζαφλαρι![]()
Της κοντης ψ...ς της φταινε οι τριχες![]()
Keep on rocking in a free world !!!
και μονο που παραμενει ο τιτλος του θεματος,ειναι δεικτης της φθινοπωρινης ανιας μας...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Γουσταρω συζητηση!
Και τη Βανεσα που μπαινει στο κοπο να υπερασπιζεται τις γυναίκες, ενω η ιδια θεωρεί οτι (οι περισσοτερες) ειναι ακριβως οπως τις περιγραψανε οι παραπανω! (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που ως γνωστον επιβεβαιώνουν το κανονα και καλούνται παραυτα να μου στήλουν πμ για καφε!)
ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (ή «ΑΝΤΡΕΣ») !!!!
Θελει πολυ ανάλυση και βαριέμαι...
![]()
για την καταντια των αντρων ποιος ευθυνεται![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ...
ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΟΙΤΑΞΩ.
ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥΤΣΟΠΑΓΙΔΕΣ.
Τι να πω, δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Πραγματικά το έχουμε χάσει τελείως εμείς οι άντρες. Να πω δύο πράγματα που πιστεύω και ακολουθώ.
Η γυναίκα αυτό που χρειάζεται από έναν άντρα είναι η εξασφάλιση. Παλιά αυτό γινότανε με τα μπράτσα του άντρα που καθάριζε για τα πάντα με αυτά, σήμερα αυτό γίνεται με το πορτοφόλι. Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ άσκοπο show off με ακριβά μοδάτα ρούχα, cabriole (πολύ παίζει αυτό το παράδειγμα…) και από πίσω χρεωμένες κάρτες… μιλάω για σοβαρούς άντρες που πρώτα θα σκιστούν να βρουν μια δουλειά και μετά θα ψάχνουν για γκόμενα. Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!!![]()
Έλεος ρε ξυπνάτε !!
Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει ! Επίσης ακόμα και η καριερίστρια, όταν προχωράει σε μια σχέση θέλει να αισθάνεται ότι μπορεί να σταματήσει όποτε θελήσει και ότι μπορεί να τη συντηρεί ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ! άσχετο με το αν τελικά 2 μισθοί είναι καλύτερα και κανένας δεν θέλει να χάσει μοιραία κάποιες ανέσεις, όμως η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ, χρειάζεται αυτή τη σιγουριά !!!
Τώρα αν κάποιος αγοράζει μηχανή με δόσεις μέχρι το 2020 την αποκαλεί “μωρό μου” “αγάπη μου” δίνει χρήματα για accessories κτλ. και μετά δεν έχει να πάει για καφέ Ε, είναι προφανές για τις προτεραιότητες του και άντε να μην του πω τίποτα που θέλει και γκόμενα, μάλλον ΓΥΝΑΙΚΑΙ γιατί χαζογκομενάκια μάλλον θα βρει εύκολα αλλά θα την χάσει και αυτή μόλις της ζητήσει τα €0,20 συμπλήρωμα για τον καφέ…
Επίσης για μένα πάντα, η μηχανή μου είναι μια προσωπική ευχαρίστηση και μια πολυτέλεια που κάποια στιγμή αποφάσισα ότι μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου αφού πρώτα είχα πετύχει πιο σημαντικά για μένα πράγματα (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Δεν θα έχω ποτέ την απαίτηση να ανεβάσω πάνω της την γυναίκα μου στολισμένη και με τη γόβα της, ΕΛΕΟΣ ! Ναι οι γυναίκες είναι αυτάρεσκα πλάσματα αλλά και εμένα έτσι μου αρέσουν !!!![]()
Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ είτε σας αρέσει είτε όχι, συμπεριφερθείτε λοιπόν ανάλογα και μετά τα ξαναλέμε….![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
... Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!!![]()
Έλεος ρε ξυπνάτε !!
Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει !
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ???:a24:
![]()
ΑΝΤΡΑΣ ΙΣΩΣ ????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ???:a24:
![]()
Course captain?
καλα δε ξερω ....Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
ΑΝΤΡΑΣ ΙΣΩΣ ????
σοβαρα μιλας???? εκει δειχνεις ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ???
αυτα λεω παραπανω....
Αν διαβάσει λίγο ολόκληρο το post μου πιστεύω ότι θα καταλάβεις. Με μεμονωμένες προτάσεις δεν βγάζεις σωστό συμπέρασμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα δε ξερω ....
σοβαρα μιλας???? εκει δειχνεις ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ???
αυτα λεω παραπανω....![]()
Course captain?
Κάτσε ρε φίλε... Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τί το στραβό έχει η σκέψη:
"δουλεύω για να ζήσω."
Και μετά εξήγησέ μου τους λόγους για τους οποίους είναι προτιμότερο το:
"ο/η Χ να συντηρεί τον/την Υ"
οταν γινει η Γυναικα μου και εχουμε κοινο πορτοφολι θα την κερναω ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνεις οικογένεια θα το καταλάβεις από μόνος σου ( λέγεται και αντρικός εγωισμός )Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Κάτσε ρε φίλε... Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τί το στραβό έχει η σκέψη:
"δουλεύω για να ζήσω."
Και μετά εξήγησέ μου τους λόγους για τους οποίους είναι προτιμότερο το:
"ο/η Χ να συντηρεί τον/την Υ"
Επίσης ΔΕΝ είπα ότι είναι προτιμότερο…..
Course captain?
Κάτσε, γιατί τα μπλέκεις... μίλησα γω για οικογένεια; Μίλησε κανείς μέχρι τώρα για οικογένεια; Απ'όσο μπορώ να δω στα ποστ, όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνεις οικογένεια θα το καταλάβεις από μόνος σου ( λέγεται και αντρικός εγωισμός )
Επίσης ΔΕΝ είπα ότι είναι προτιμότερο…..
Μην περιμένει καμία γυναίκα να της δώσω σημασία αν δε μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της.
Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Εμένα στ'αρχίδια μου τα λεφτά, μου αρκεί να έχω φαΐ να τρώω. Θες να σε κεράσω; Πάρε το πορτοφόλι μου και κάνε το περιεχόμενο σαΐτες. Αν νομίζει καμία γυναίκα ότι σημαίνει κάτι ότι ο άλλος τις κερνάει, πράγματι, κάτι σημαίνει. Το τι πραγματικά σημαίνει όμως, Χρειάζεται ψάξιμο. Οι γυναίκες όμως γιατι το αναλύουν τόσο το ζήτημα και δίνουν βάρος στο αν ο άλλος θα τις κεράσει ή όχι; Αυτό έχουν για κριτήριο; Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις φέρονται σα σκατά... Εμ, έλα μου ντε...
Εγώ ξέρω πολύ καλά το λόγο που οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να είναι λεφτάδες. Εσύ τον ξέρεις; Αν ναι, τότε θα είναι πολύ πιό ξεκάθαρη όλη αυτή η συζήτηση.
Γω από τη μεριά μου, δεν έχω κάτι να μάθω...
χμ...την προσωπικη μου αποψη επι του θεματος δεν θα την εκφρασω για λογους που αφορουν εμενα και μονο...
αλλα.....ρε ξανθοπιπινο(βανεσσα) δεν εχεις αφησει ουτε ενα ss 1000> πανω στο οποιο να μην εχεις φωτογραφηθει....ελεος...
και μετα λες για αποφυγη κατηγοριοποιησεων και πινακιδων...
αντε μετα να ρθω εγω(τριτο προσωπο) να σου την πεσω με τον εξαρια μου....
ψωναρα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...