ΠΑΙΔΙΑ Ο GTSIROS ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ!!!!
ΕΥΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΟΣΤ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ
...
bugs... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
κοιμάσαι όρθιος, αν το νομίζεις αυτό...
Αν ίσχυε, όντως, κάτι τέτοιο, τότε δε θα γινόντουσαν ούτε διαζύγια, όλες θα κάναν τις σωστές επιλογές στους ερωτικούς συντρόφους κτλ κτλ. Κάτι τέτοιο, όμως, η ζωή, μας αναγκάζει να δεχτούμε ότι δεν γίνεται. Παραδείγματα υπάρχουν αμέτρητα.
Η εξαίρεση είναι οι γυναίκες που μπορούν να διαισθανθούν αν ο άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές, όπως αντίστοιχα εξαίρεση είναι και οι άντρες που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτές.
Οι υπόλοιποι απλά παίζουν θέατρο με τον εαυτό τους και τη σχέση τους.
Αυτά.
Σοβαρολογείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλάδη συμφωνείς με αυτά που λέω;
![]()
![]()
Το ότι κάθεστε και γράφετε σε αυτό το thread σημαίνει ότι:
1ον: Δε βγαίνετε έξω να κυνηγήσετε γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
2ον: Δε δουλεύετε να βγάλετε λεφτά, να σας κυνηγούν οι γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
Κοντολογίς, είστε μπακούρια που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους!
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i gomeno-pagida mixani pou parapebei se gniso arseniko einai san na foras bluza pou na lei ton exw 30 pontous
(toso mikro??)
iparxoun kapoies pou tha tsimbisoun kai stis dio periptwseis
alla meta tha prepei na tous apodixeis ta legomena sou...
kai an ise fuska tha gineis rezili...
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι από την δική μου πιστεύω ότι μια ζωή δεν μου φτάνει για να μαθαίνω, οπότε δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Γω από τη μεριά μου, δεν έχω κάτι να μάθω...
Μια άποψη κατέθεσα δεν προσπαθώ να σας την βάλω στο κεφάλι
Όποιος θέλει ας ακούσει και μια άποψη που δεν θα χαϊδέψει τα αυτάκια του, όποιος δεν θέλει ας μην το κάνει :a12:
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Πάλι τα μπλέκεις. Δεν έχω κάτι να μάθω πάνω στο θέμα. Συ γιατί γενίκευσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Εγώ πάλι από την δική μου πιστεύω ότι μια ζωή δεν μου φτάνει για να μαθαίνω, οπότε δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.
Εξάλλου, ακόμα δεν απάντησες στα ερωτήματά μου. Αντί να μου λες ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας (προσπερνώ ότι αυτό υποννοεί ότι "εγώ" δεν μπορώ να κάνω σοβαρή κουβέντα, "ενώ" εσύ είσαι), γιατί δεν λες τις σκέψεις σου πάνω σε αυτά:
Κάτσε ρε φίλε... Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τί το στραβό έχει η σκέψη:
"δουλεύω για να ζήσω."
Και μετά εξήγησέ μου τους λόγους για τους οποίους είναι προτιμότερο το:
"ο/η Χ να συντηρεί τον/την Υ"Μην περιμένει καμία γυναίκα να της δώσω σημασία αν δε μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της.
Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Εμένα στ'αρχίδια μου τα λεφτά, μου αρκεί να έχω φαΐ να τρώω. Θες να σε κεράσω; Πάρε το πορτοφόλι μου και κάνε το περιεχόμενο σαΐτες. Αν νομίζει καμία γυναίκα ότι σημαίνει κάτι ότι ο άλλος τις κερνάει, πράγματι, κάτι σημαίνει. Το τι πραγματικά σημαίνει όμως, Χρειάζεται ψάξιμο. Οι γυναίκες όμως γιατι το αναλύουν τόσο το ζήτημα και δίνουν βάρος στο αν ο άλλος θα τις κεράσει ή όχι; Αυτό έχουν για κριτήριο; Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις φέρονται σα σκατά... Εμ, έλα μου ντε...
Εγώ ξέρω πολύ καλά το λόγο που οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να είναι λεφτάδες. Εσύ τον ξέρεις; Αν ναι, τότε θα είναι πολύ πιό ξεκάθαρη όλη αυτή η συζήτηση.Μπορείς να απαντήσεις; Ή, όπως έχω παρατηρήσει ότι κάνουν οι περισσότεροι που δεν μπορουν να απαντήσουν, θα αρχίσεις να σχολιάζεις εμένα και ότι δε μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση; Γιατί εγώ γράφω τις σκέψεις μου και τις στηρίζω. Συ, τί κάνεις;κοιμάσαι όρθιος, αν το νομίζεις αυτό...
Αν ίσχυε, όντως, κάτι τέτοιο, τότε δε θα γινόντουσαν ούτε διαζύγια, όλες θα κάναν τις σωστές επιλογές στους ερωτικούς συντρόφους κτλ κτλ. Κάτι τέτοιο, όμως, η ζωή, μας αναγκάζει να δεχτούμε ότι δεν γίνεται. Παραδείγματα υπάρχουν αμέτρητα.
Η εξαίρεση είναι οι γυναίκες που μπορούν να διαισθανθούν αν ο άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές, όπως αντίστοιχα εξαίρεση είναι και οι άντρες που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτές.
Οι υπόλοιποι απλά παίζουν θέατρο με τον εαυτό τους και τη σχέση τους.
Απάντα. Περιμένω.
kapote ixa ena ford escord tou 84 aspro
o 8eos na to kani aspro apo trakarisma ta mprostina ftera itan alagmena ke mavra ke to kapo asimenio ke pezane kati skouries
ke os epitopliston itan gemato ginekes mesa
mia mera se ena fanari ime ego ke 4 ginekes mesa sto ford ke skai dipla ena puntu turbo metaliko mple me ena stereofoniko 1500 wat sto terma ke 5 mpakoures pou kitagan to ford ke tis ginekes panikovliti se mia fasi anigo to para8iro ke tous fonazo
ksenerotes ine magkes.....:rotflmao: :rotflmao:
ke me mourlanane stin fapa....:rotflmao:
lipon to ti malakies diavasa edo anamesa sas den legete
kalo ine na to svisi o sta8is afto to post giati ginomaste rezili gia ali mia fora
ke apodikniete poso malakes ine i andres gia ali mia fora
ftanoun afta?
pios apo esas agorase mixani gia na vgazi gkomenes?
![]()
pistevete oti i mixani 8a ine pote endiksi ploutou gia mia ili8ia gineka pou entiposiazete apo afto?
ke telos panton afto psaxnete ili8ies pou entiposiazonte apo ta ilika aga8a sas?
diladi an iste o malakas ton 7 ipiron 8a er8i mia gineka mazi sas gia ta ilika aga8a sas
diladi ama mini i porse apo lastixo den exete gineka ke am tin pate gia service den g@m@te?
![]()
![]()
ka8orizi tin sxesi sas to aftokinito i mixani?
ke ama vgi kenourio montelo ti kanete trexete na to agorasete gia na diatirisete tin gkomena?
AAAAA!!!!!! gia afto meriki trexete ke pernete ta v-strom?
entelos pliroforiaka i perisoteres ginekes 8a goustaran ena solexaki me krosia sto timoni para tin paparia pou kavalate
poli apla giati i ginekes ine fovitsiares sintiritikes ke se oli tous tin zoi psaxnoun afta pou den exoun ena apo afta ine asfalia
ke fantastite oti exoun alaksi ta dedomena pia gia ka8e 1000 mixanovious antistixoun 10 mixanovies...:rotflmao:
giati den kratate ta lefta tis agoras mia arxidopagidas opos lete na parete kati ftino ke me ta ipolipa na petageste se kamia rosida na ksedinete?
fovaste mipos den ta kataferete eki?
genika opiadipote dinamiki gineka ine evnouxistiki gia esas e?
8a protimousate ton eafto sas se mia mersedes cabrio me mia gatoula xoris apetisis na trivete epano sas
ke na pernate ke apo tin sinikiaki kafeteria sto peristeri na poulate mouri..:rotflmao:
i mipos sto egaleo?....
pantos ena ine sigouro oti gia ka8e ili8io antistixi mia ili8ia gia afto min anxoneste
:rotflmao:![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Από την απάντηση μου δεν φαίνεται αν γενίκευσα ή όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Πάλι τα μπλέκεις. Δεν έχω κάτι να μάθω πάνω στο θέμα. Συ γιατί γενίκευσες;
Μάλλον έχεις τη μύγα που λένε…
Τώρα μετά τη διευκρίνιση σου ότι δεν έχεις να μάθεις τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τι τις θέλεις τις απαντήσεις μου ? να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου απαντώντας σε έναν που τα ξέρει όλα ( πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ε? )
![]()
![]()
![]()
Course captain?
afro ΣΩΣΤΟΣ !
Course captain?
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
.........
AAAAA!!!!!! gia afto meriki trexete ke pernete ta v-strom?
........
Υπάρχει λόγος τελικά..... :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω δεν εγραψα στην εσκασα....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το ότι κάθεστε και γράφετε σε αυτό το thread σημαίνει ότι:
1ον: Δε βγαίνετε έξω να κυνηγήσετε γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
2ον: Δε δουλεύετε να βγάλετε λεφτά, να σας κυνηγούν οι γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
Κοντολογίς, είστε μπακούρια που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους!
![]()
Ωπ μαλακια εκανα.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kapote ixa ena ford escord tou 84 aspro
o 8eos na to kani aspro apo trakarisma ta mprostina ftera itan alagmena ke mavra ke to kapo asimenio ke pezane kati skouries
ke os epitopliston itan gemato ginekes mesa
![]()
![]()
![]()
Αντρες δεν επαιρνε το ταξι![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
lalaki ama itane taxi ego 8a imoun 60 xronon...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
Αντρες δεν επαιρνε το ταξι![]()
ke ta taxi itan asimenia aspa itan ta mpatsadika
oute mia malakia sosti den mporis na pis...
:rotflmao: :rotflmao:
ke den mou aresoun i andres
giati lene malakies san tis dikes sou
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna