Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Ζωγραφιώτες Βοήθεια

Μαγκες το πρώτο πράγμα που θέλωνα κάνω αν τον σταμπαρω είναι να τον πιασω και να του μιλήσω ήρεμα.

Αν δεν παιρνει χαμπαρι και το παίζει παλαβη τοτε βλέπουμε.

Julius φιλε αυτό που λες με τα κουτσουβελα είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι ισα κι όμοια να χανεις τον υπνο σου για τα παιδιά σου και με τον καθε τριςμαλακα που γαμαει τον υπνο (και τα νεύρα) τοσων ανθρωπων οπου περασει....

και αν μερικοί δεν έχουν τη στοιχειώδη παιδεία να καταλαβουν οτι δεν είναι μονοι τους στον κόσμο, τουλάχιστο ας μην τους δινουμε πατηματα για δικαιολογίες του κώλου.

Sniper, XT καβαλάω, το Στρωμα είναι πολύ γρήγορο ... και φοβούμαι...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    η Διας δουλευει το βραδυ μετα την μια?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    η Διας δουλευει το βραδυ μετα την μια?
    Οχι ρε,σκιαζονται τα παληκαρια λεμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Μίλα του αν και δεν νομίζω να βγάλεις άκρη.
    Άνθρωπος ο οποίος κυκλοφορεί με τέτοιο τρόπο και δεν αντιλαμβάνεται ότι γαμάει στο διάβα του νέους, γέρους, αρρώστους και παιδιά, δεν νομίζω να καταλάβει τι θα του πείς. Είναι σαν να προσπαθείς να διδάξεις σε ένα μπαμπουίνο λύρική ποίηση.

Αν μπορείς να βγάλεις καμιά άκρη με την αστυνομία κάντο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μα καλά, που είναι οι μαχητές της ρουφιανιάς???
    εκτος τους μαχητες της ρουφιανιας

πρεπει να ρθουν και αυτοι που υπερασπιζοντε την "ελευθερια" ακομα και οταν αυτη ενοχλει τους γυρω

οπως καποιοι θελουν να καπνιζουν και να ενοχλουν
    και το παλικαρι με την μηχανη θελει να κανει θορυβο και να ενοχλει

LA JUNGLA που ελεγε και ο Μαλεζάνις
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εμενα Ζωγραφου και αν καταλαβα καλα ειναι ενα xt παλιουτσικο πρασινο.... κατι το θυμαμαι γιατι κανει υπερβολικο θορυβο και καθε βραδυ τον ακουγα κι εγω.
    Μενει ζωγραφου σε καποιο στενο καπου πανω απο τα Εβερεστ πιαστον και μιλα του.
    αν ειναι αυτο που λετε...ειναι συναδελφος και εχω ουκ ολιγες φορες τσκακωθει μαζι του. Γειτονας κ ερχεται στην πυλωτη κ βαζει μπρος και μαρσαρει. Απλα μενει πιο χαμηλα στον Κωτσοβολο κοντα οποτε το Μαρκετ ειναι πιο ψηλα. Παντως αν επιβαιβεωθει οτι ειναι αυτος που λεω ...σφυρατε μου! Θα του ξηγησω το ονειρο προσωπικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εκτος τους μαχητες της ρουφιανιας

πρεπει να ρθουν και αυτοι που υπερασπιζοντε την "ελευθερια" ακομα και οταν αυτη ενοχλει τους γυρω

οπως καποιοι θελουν να καπνιζουν και να ενοχλουν
    και το παλικαρι με την μηχανη θελει να κανει θορυβο και να ενοχλει

LA JUNGLA που ελεγε και ο Μαλεζάνις

Φιλε Ακατονόμαστε αν κατάλαβα καλά αυτά που λές, νομίζω οτι είσαι φάουλ... Η "ελευθερία" στην οποία αναφέρεσαι είναι ελευθερία της ζούγκλας (οπως σωστα είπες), όχι μιας "δημοκρατικής" κοινωνίας με νόμους και κανόνες.

Με την ίδια λογική, και ο δολοφόνος είναι το ίδιο δικαιολογημένος γιατι πρέπει να έχει τη "ελευθερία" να σκοτώσει...

Τεσπα, ελπίζω απλά να παρεξήγησα αυτά που είπες...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
    Φιλε Ακατονόμαστε αν κατάλαβα καλά αυτά που λές, νομίζω οτι είσαι φάουλ... Η "ελευθερία" στην οποία αναφέρεσαι είναι ελευθερία της ζούγκλας (οπως σωστα είπες), όχι μιας "δημοκρατικής" κοινωνίας με νόμους και κανόνες.

Με την ίδια λογική, και ο δολοφόνος είναι το ίδιο δικαιολογημένος γιατι πρέπει να έχει τη "ελευθερία" να σκοτώσει...

Τεσπα, ελπίζω απλά να παρεξήγησα αυτά που είπες...

προφανως ειμαι αντιθετος απο τους νομους της ζουγκλας εφαρμοσμενους εκτός αυτής

γραφω οτι γραφω για να κατακρινω οσους υπερασπιζοντε τα "δικαιωματα" τους οταν αυτα ενοχλουν τους γυρω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF