Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: ΟΜΑΔΑ "Δ" ΜΕ Bmw!!!!

ΟΜΑΔΑ "Δ" ΜΕ Bmw!!!!

Lewforo Nikhs Thessalonikh mplokarismenos me to autokinhto k pernane 2 BMW GS MONTELA 2009-10 alla Police o enas paraligo na epefte k o allos den mporouse na allajei taxuthtaaa ...

Epatha plakaaaaaa!!! ELEOSSSSS Poios edwse stous asxetous tetoia ergaleia????

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ΟΜΑΔΑ "Δ" ΜΕ Bmw!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sea_dweller
    Lewforo Nikhs Thessalonikh mplokarismenos me to autokinhto k pernane 2 BMW GS MONTELA 2009-10 alla Police o enas paraligo na epefte k o allos den mporouse na allajei taxuthtaaa ...

Epatha plakaaaaaa!!! ELEOSSSSS Poios edwse stous asxetous tetoia ergaleia????

Δωρεα της "Μιμής" ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    κριση σου λεει μετα. Εχουν αγορασει ολα τα bmw, aprilia και ducati που κυκλοφορουν στην αγορα..

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Κι εγω οταν τους βλεπω με τα dorsoduro μου σηκωνεται η τριχα

Αλλα απο οτι ακουσα...δεν ξερω αν ισχυει...ειναι δωρεα απο ολους τους ελληνικους τραπεζητες,ωστε να ειναι καλυτερη η προστασια των τραπεζων

Ενας θεος ξερει
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Κι εγω οταν τους βλεπω με τα dorsoduro μου σηκωνεται η τριχα

Αλλα απο οτι ακουσα...δεν ξερω αν ισχυει...ειναι δωρεα απο ολους τους ελληνικους τραπεζητες,ωστε να ειναι καλυτερη η προστασια των τραπεζων

Ενας θεος ξερει

Για τα Dorsoduro εγω ακουσα πως τους τα αγορασε ο Παλαιοκωστας... :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Πιο πιθανο μου ακουγεται παντως

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κανονική αγορά... καμία δωρεά. Εξού και έχουν τώρα πρόβλημα με τις συντηρήσεις τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κανονική αγορά... καμία δωρεά. Εξού και έχουν τώρα πρόβλημα με τις συντηρήσεις τους.

Gandalf

Λογικο!
    Με ποια νοοτροποια πας και περνεις dorsoduro για μια τετοια δουλεια ρπστμ?
    Σε λιγο θα σκαει μυτη και κανα hyper και θα τραβαμε τα βιζια μας....

επορεπε να τους τα κανουν δωρεα η αντιπροσωπειες..........
    μονο με ανταλλακτικα + συντιριση σε ενα χρονο τα πηραν πισω $$
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Λογικο!
    Με ποια νοοτροποια πας και περνεις dorsoduro για μια τετοια δουλεια ρπστμ?
    Σε λιγο θα σκαει μυτη και κανα hyper και θα τραβαμε τα βιζια μας....
    τα Aprilia παιδια ειναι τα μοναδικα που βγαινουν ετσι απο την μανα τους η οποια τα βγαζει για την Ιταλικη αστυνομια.

Ειδικα τα Pegaso επιλεχθηκαν ειδικα για αυτο το λογο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    κριση σου λεει μετα. Εχουν αγορασει ολα τα bmw, aprilia και ducati που κυκλοφορουν στην αγορα..
    σιγα και δεν τα αγορασανε!

το δωρισανε η τα δωσανε κατω του κοστους εταιρειες για να ξεστοκαρουνε! η ευκολη λυση απο το να μεινουν απουλητα. η φαση ηταν οτι συζητιοταν εντονα για Tiger αλλα ευτυχως επικρατησε η λογικη και δεν τα πηρανε! θα πηγαινε η μαλακια συννεφο με αυτα ...οχι οτι δεν παει τωρα...!!

τα Vesrys της εκατσε κουτι της KAWASAKI αφου εβγαλε καινουργιο facelift τη στιγμη της ζητησης απο την ΕΛ.ΑΣ οποτε απο το να μεινουν τα σκοτωσε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    σιγα και δεν τα αγορασανε!

το δωρισανε η τα δωσανε κατω του κοστους εταιρειες για να ξεστοκαρουνε! η ευκολη λυση απο το να μεινουν απουλητα. η φαση ηταν οτι συζητιοταν εντονα για Tiger αλλα ευτυχως επικρατησε η λογικη και δεν τα πηρανε! θα πηγαινε η μαλακια συννεφο με αυτα ...οχι οτι δεν παει τωρα...!!

τα Vesrys της εκατσε κουτι της KAWASAKI αφου εβγαλε καινουργιο facelift τη στιγμη της ζητησης απο την ΕΛ.ΑΣ οποτε απο το να μεινουν τα σκοτωσε!
    δεν το εννοεις αυτο που λες ετσι; Καπου εδω ηταν ενα thread που ελεγε για ενα δημο, οτι αγορασε 5 scooters 2 και 3 φορες πανω απο την κανονικη τους τιμη, γιατι ακουσον ακουσον θα ειχαν δωρεαν σερβις για 3 χρονια..!
    Ποιος ξερει τί μιζες εχουν πεσει για να αγοραστουν τα συγκεκριμενα μοτο εναντι αλλων. Ουτε που θελω να το σκεφτομαι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είπαμε και πριν... αγοράστηκαν χωρίς υποστήριξη - service, εξού και μερικές δεκάδες ήδη κοσμούν το parking της Αμυγδαλέζας μιας και δεν μπορούν να κινηθούν.

Α.. και μια διόρθωση στον τίτλο.. μιλάμε για την ΔΙ.ΑΣ.. οχι για την Δ(έλτα) που κινείται με παπιά και 200αρακια.

Οι μηχανές που αγοράστηκαν τώρα είναι TDM, DORSODURO, GS BMW, VERSYS, VSTROM, και ελάχιστα TIGER που όμως δεσμεύτηκαν αμέσως απο μονάδες συνοδείας υψηλών προσώπων απο όσο γνωρίζω πάντα.

Πιθανότατα να δείτε και κάποια Transalp και μερικά XTR που αν θυμάμαι πάλι καλά ήταν μηχανές της Α.Δ. αλλά πήγαν σαν ΔΙ.ΑΣ πλέον στην περιφέρεια.

Στο σύνολο είναι κάπου 1000 μηχανές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Οι μηχανές που αγοράστηκαν τώρα είναι TDM, DORSODURO, GS BMW, VERSYS, VSTROM, και ελάχιστα TIGER που όμως δεσμεύτηκαν αμέσως απο μονάδες συνοδείας υψηλών προσώπων απο όσο γνωρίζω πάντα.

Πιθανότατα να δείτε και κάποια Transalp και μερικά XTR που αν θυμάμαι πάλι καλά ήταν μηχανές της Α.Δ. αλλά πήγαν σαν ΔΙ.ΑΣ πλέον στην περιφέρεια.

Στο σύνολο είναι κάπου 1000 μηχανές.

Gandalf
    Πρόσθεσε και τα Μana στο στόλο. Η ομοιογένεια υλικού σε όλο της το μεγαλείο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF