Ρε παιδιά υπάρχει εισαγωγέας για τα Shoei στην Ελλάδα, άν ναί υπάρχει κανένα link με τιμές, ή να κοιτάξω κατ'ευθείαν για αγορά από εξωτερικό;
Thanks προκαταβολικά!![]()
Ρε παιδιά υπάρχει εισαγωγέας για τα Shoei στην Ελλάδα, άν ναί υπάρχει κανένα link με τιμές, ή να κοιτάξω κατ'ευθείαν για αγορά από εξωτερικό;
Thanks προκαταβολικά!![]()
kai egw auto tha sou proteina. Psakse sto forum...exoun ginei sxetikes syzitiseis gia agores online!Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
Εγώ θα σου πρότεινα εξωτερικό.Εγω πήρα το XR-1000 από Αυστρία 350 ευρω.Ο ΤΖ το είχε 530 ευρώ.
Ευχαριστώ παιδιά, θα το ψάξω. Παρεπιπτόντως, αυτό ακριβώς το κράνος ερωτεύτηκα!
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜ!!!ΠΑΡ'ΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ!
dodos to pires apo net mesw austrias i kateutheian apo ekei?
thx
Basil
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Κι είμαι σίγουρος πως από κοντά θα είναι χίλιες φορές ομορφότερο απ'ότι στις ιντερνετοφωτογραφίες!Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜ!!!ΠΑΡ'ΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ!
Μου τρέχουν τα σάλια να το χαϊδέψω κι από κοντά.
Αχρείαστο νά'ναι και υγεία νά'χουμε να μαζεύουμε τέτοια αριστουργήματα!
![]()
kai egw to XR-1000 exw...rikse k mia matia sta 2 diabolic :a39: !
einai k g...w ta krani!!!! krima pou otan to pira molis eixe protovgei k den ypirxe stin agora k pira to mayro..![]()
Βασικά, εκτός από τον Τζωρτζόπουλο, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε τα εν λόγω κράνη.
Ριξε μια ματιά, γενικά κα΄νουν καλύτερες τιμές από τον εισαγωγέα.
Εγώ το xr1000 το πήρα 345 ευρώ (χωρίς γραφικά) από τα mac.
Φυσικά στο νετ θα βρεις και καλύτερες τιμές απλά σθγουρέψου για μεταφορικά-μέγεθος.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ευχαριστώ για τη συμβουλή φίλε adam αλλά να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εγώ το xr1000 το πήρα 345 ευρώ (χωρίς γραφικά) από τα mac.
Τί ακριβώς είναι τα mac για να ρίξω μια ματιά, γιατί το μυαλό μου πάει στα Macdonalds και μάλλον κάνω λάθος...![]()
Και πάλι ευχαριστώ!![]()
einai alysida katastimatwn me mixanes k askesouar...(exei k ducati)...me aksesouar exei stin arxi tis vouliagmenis, kai stin kymis.
το mac ειναι στη λεωφ.βεικου στο γαλατσι λιγο πριν τη σπυρου λουη το δρομο για το ολυμπιακο σταδιο.
εχει καλες τιμες για ριξε μια ματια και εκει!!![]()
Ξέρεις Μάκη, όπως βγαίνεις απ' το καράβι, ανέβα προς Μεταμόρφωση, μπες Αττική Οδό, βγες στην έξοδο που λέει Βεϊκου και θα το βρεις...
Παλικάρια, Χανιά μένει ο άνθρωπος!