Δεν ανοιγουμε ενα poll thread πώς το θέλουμε το μηχανάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω παντως την ιδεα την εριξα...![]()
![]()
Δεν ανοιγουμε ενα poll thread πώς το θέλουμε το μηχανάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω παντως την ιδεα την εριξα...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ανοιγουμε ενα poll thread πώς το θέλουμε το μηχανάκι;![]()
ο φυτιλιας ρε πστ μου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατι ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ο φυτιλιας ρε πστ μου!![]()
Θα βαλουμε τις επιλογές και θα ψηφίσουμε, ας πουμε για 20 μερες.
- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Αντβεντιουρ Καζακσταν τουρινγ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο
Και οτι βγει ως αποτέλεσμα, αυτο θα φτιαξει ο Αντουάν
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
O Rein δεν χαλάει μηχανάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι λιγα μηχανακια εχεις χαλασει...να σου δωσουμε λ7 να χαλασεις κι αλλα...![]()
![]()
![]()
Αυτά σκορπάνε απο την ντροπή τους που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του μάστορα.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε που να μπορεί να το καβαλήσει ο χάλιας και να μην βροντάει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατι ρε;![]()
- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τον χάλια ρωταΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε που να μπορεί να το καβαλήσει ο χάλιας και να μην βροντάει;
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατι ρε;![]()
- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο
![]()
παπι δεν βλεπω να εβαλες!
![]()
ουτε και προκειταιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παπι δεν βλεπω να εβαλες!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ολως τυχαιως περαστικος απο το θρεντ, και επειδη μου αρεσουν τετοιου ειδους ιδεες ( ασχετα με το αν τελικα πραγματοποιουνται) εχω να προτεινω κι εγω τα ακολουθα:
Αμα τεθει προς τις καθαροτητες το γοητρο μπορω να κανω τα εξης:
Λοιπόν 1 : Μπορω να διαθεσω καποιο ποσον δια τον ευγενη σκοπο του κυριου rein οπως και των υπολοιπων που θα συμμετασχουν. Επισης μπορω να αφιερωσω προσωπικο χρονο (ανεκτιμητης αξιας αγαθον) για οποιες εργασιες θα γινουν δια του μηχανακιου.
Λοιπόν 2 : Μπορουμε να κανουμε μια εκρηκτικη μιξη στοιχειων σε ενα μηχανιδι τυπου CR500 οπως πχ η αγορα ενος κολλημενου και οι ακολουθες ενεργειες. Αυτο π.χ το φτιαχνουμε σιγα σιγα ή παιρνουμε το μοτερ και το πουλαμε οσο οσο και του κουμπωνουμε πανω υγιες engine απο CR500. Με καποιοες οικονομικες (βασικον) μετατροπες σε μοτερ και λοιπα μπορουμε να εχουμε ενα ασφαλτοκτονο ή μπουλντοζα μηχανακι με την απαραιτητη εμφανιση, στο τμημα της οποιας εχω και ατομα που ασχολουνται..
Λοιπον 3 : Το ξερω πεταξα τρελη ιδεα και επιτηδες δεν αφησα κινητο για να μη με καλειτε και με ρωτατε πως και μου ηρθε αυτη η επικη ιδεα...![]()
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
εγω επιμενω παντως...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aFtVhpoLBFg
frankly my dear, i dont give a damn...
Kαι η δική μου προσφορά για να απαντήσω στις νομικές ανησυχίες του Cpt: Δωρεάν σύσταση σωματείου με τίτλο, ας πούμε "Σύλλογος φίλων διαδικτυακού τόπου μοτο.γκρ" (δε χρειάζεται άδεια από κανέναν), με εισφορές μελών για την επίτευξη του (μη κερδοσκοπικού) σκοπού του σωματείου κλπκλπ (όλα στα φτιάχνω μάστορα). Α, και ψηφίζω busa dragster, είναι πολύ εντυπωσιακό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(...). Οποτε μετα πρεπει να δουμε τα νομικα του μαζέματος των χρηματων (δεν ειναι τοσο απλό) κλπ κλπ
Τα 'χουμε συζητήσει 100 φορές αυτα, ψαξτε το. Ξαναλεω (γραφω): Ενας διαδικτυακός τόπος δεν ειναι ουτε λεσχη, ουτε σωματείο.
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Λοιπόν rein έχω το cagiva το planet και κάθετε .....βάζουμε κανένα κινητήρα απο rd350 το στήνουμε cafe racer τι λές
αγαπω ερρικα και το δηλωνω δημοσιως...Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαι η δική μου προσφορά για να απαντήσω στις νομικές ανησυχίες του Cpt: Δωρεάν σύσταση σωματείου με τίτλο, ας πούμε "Σύλλος φίλων διαδικτυακού τόπου μοτο.γκρ" (δε χρειάζεται άδεια από κανέναν), με εισφορές μελών για την επίτευξη του (μη κερδοσκοπικού) σκοπού του σωματείου κλπκλπ (όλα στα φτιάχνω μάστορα). Α, και ψηφίζω busa dragster, είναι πολύ εντυπωσιακό.![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
:a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αγαπω ερρικα και το δηλωνω δημοσιως...![]()
Η αγάπη ξεπερνά όλα τα εμπόδια...![]()
Dura lex, sed lex.