Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Μετατροπή σε φλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Μετατροπή σε φλας

Αγόρασα κάτι φλασάκια αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι συμβατές οι φίσες.

Καμιά ιδέα? να πάω σε ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει τη φίσα στο φλας?

επίσης επειδή είναι led έχω ακούσει ότι θα πρέπει να μπει κάποιου είδους αντίσταση, ισχύει?

Ακολουθούν φωτό

φίσα μηχανής

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07102010003.jpg 
Προβολές:	936 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	214011

led φλασακι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10102010041.jpg 
Προβολές:	934 
Μέγεθος:	82,9 KB 
ID:	214012

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    led φλασακι
    δεν χρειάζεσαι κανενός είδους μετατροπή αν χωράνε σφηνωτά τα τσουτσούνια του νέου στην παλιά φίσα. Βάλε το κίτρινο στο καλώδιο που έρχεται από τον θετικό πόλο και το μαύρο στο άλλο (τα led για να δουλέψουν έχουν πολικότητα) και είσαι οκ. Φρόντισε όμως να μονώσεις την ένωση

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αν μενουν σταθερα αναμμενα,αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα η αργα θελεις αλλο ρελε(πως τη λενε αυτη τη μαλακια για τα φλασακια ποτε δεν θυμαμαι).flash relay ειναι?Αν συμβαινουν τα παραπανω παντως στειλε πμ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Θα χρειασυν αντιστάσεις (εκτος αν τα πηρες ακριβά και εχουν μεσα δικες τους.)

Τωρα, ή αντιστάσεις, ή ρελλαί!

Σου στελνω ΠΜ με το που θα βρεις.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Θα χρειασυν αντιστάσεις (εκτος αν τα πηρες ακριβά και εχουν μεσα δικες τους.)

Τωρα, ή αντιστάσεις, ή ρελλαί!

Σου στελνω ΠΜ με το που θα βρεις.
    Τοχουμε ξαναπει.Οι αντιστασεις θερμαινονται πολυ.Πρεπει να μπουν σε καταλληλο μερος λοιπον.Με το ρελεδακι δεν θαχει προβλημα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τοχουμε ξαναπει.Οι αντιστασεις θερμαινονται πολυ.Πρεπει να μπουν σε καταλληλο μερος λοιπον.Με το ρελεδακι δεν θαχει προβλημα.
    Υπάρχουν μονωμένες αντιστάσεις γι αυτή τη δουλειά.

Είναι μεν λιγο μεγαλούτσικες, αλλα δεν φερνουν θερμοκρασία.

Αυτές ειναι που είχαν μεσα τα δικά μου led φλας

http://img532.imageshack.us/img532/4346/pic0558.jpg

παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Οι αντιστασεις μπαινουν για να "βλεπει" το φλασερ καταναλωση αντιστοιχη με αυτην των πυρακτωσεως
    Η βασικη διαφορα των LED ειναι οτι δεν εχουν καταναλωση ,και δεν επιβαρυνουν την μπαταρια ...
    Τωρα αν μπουν αντιστασεις τοτε αυτο δεν ισχυει ...

Για μενα η γνωμη μου η καλυτερη λυση ,ειναι αλλαγη του φλασερ με καποιο συμβατο με τα LED.
    ετσι ωστε να υπαρχει και καποιο οφελος και οχι μονο¨"μουρη":rotflmao: (βεβαια καλη ειναι και αυτη ετσι?)

Τωρα το φις αυτο πιστευω οτι θα το βρεις το ιδιο αν πας σε κανενα μεγαλο (η ενημερωμενο) καταστημα ηλεκτρονικων
    Αλλα οπως σου ειπε ο Vaska μπαινουν και ετσι φτανει να ειναι η σωστη πολικοτητα και να μονωθουν σωστα μην εχεις καποιο ατυχημα
    Καλη επιτυχια
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

απο την στιγμη που βαζεις led καλο ειναι να κερδισης και στην καταναλωση,αν βαλης αντιστασεις απλα φερνης στα ιδια watt την καταναλωση με τις λαμπες πυρακτωσεως που ειχες.καλυτερα ηλεκτρονικο ρελε λοιπον οποτε σεταρεις σωστα το κυκλωμα και αποφωρτηζεις κυκλωματα και διακοπτες.(λεω εγω τωρα...)

κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις πολλές κ άμεσες απαντήσεις.

τώρα με μπερδεψατε με την διαμάχη ρελέ vs αντίστασης!

εγώ θέλω απλά το led φλας να αναβοσβήνει όπως και τα μαμά πυρακτώσεως πίσω.

επίσης όντως θα χρειαστώ φις γιατί τα τσουτσούνια του φλας δεν χωρούν στο φις της μηχανής

Απλό.

Πήγαινε σε καποιο μαγαζι.

Αν βρεις κανα ρελλαί, έχει καλώς. Προτίμησέ το

Αν δεν εχουν, παρε αντιστασούλες...

Δεν πιστεύω δα να εχεις και τόσο πρόβλημα με το ρεύμα...

Έγινε Τάσο. το πμ το έχω λάβει υπ'όψιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις πολλές κ άμεσες απαντήσεις.

τώρα με μπερδεψατε με την διαμάχη ρελέ vs αντίστασης!

εγώ θέλω απλά το led φλας να αναβοσβήνει όπως και τα μαμά πυρακτώσεως πίσω.

επίσης όντως θα χρειαστώ φις γιατί τα τσουτσούνια του φλας δεν χωρούν στο φις της μηχανής
    κοβης τα ακρα απο τα νεα φλασακια και γυμνωνης τα καλωδια στην ακρη περιπου εναν ποντο.(οχι ευξηνο εναι μεγαλος )βαζεις τα γυμνωμενα καλωδια μεσα στις οπες της φυσας του μοτο με προσοχη να μην μπερδεψεις τα χρωματα.το μαυρο με μαυρο και αν τα αλλο δεν ειναι ιδιο μην σε χαλαει,αν δεις πως τα καλωδια δεν σφυνονουν χρησιμοποιησε για σφυνα (αφου πρωτα εχεις βαλει τα καλωδια στις τρυπες)καμια οδοντογλυφιδα.(αν χρειαστη καντες 2-3...)τα φλας θα δουλεψουν αλλα λογικα αρκετα ποιο γρυγορα.ΕΔΩ λοιπον αποφασιζεις.βατικη αντισταση η' ηλεκτρονικο ρελε (φλασερ)???η γνωμη μου ειναι νεο ηλ/κο φλασερ.
    ΑΑΑΑΑ....μην ξεχασης οταν τελειωσεις με τα καλωδια στις φυσες να βαλεις και λιγη μονοτικη ταινια να μην εχεις τιποτα κεραυνους να σε κυνηγανε,και βαλε ολο το απογυμνωμενο συρμα μεσα στις φυσες μεχρι την μονοση του καλωδιου του φλας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    ante bres fisakia poy frakaroyn... stis opes poy exeis k afou kopseis k petaxhs aytes poy exoyn ta flas pano,xegimnoma to kalwdio k me mia pensoyla tsaprizma-patima to neo fisaki pano sto kalwdio..

pare k kana fisaki para panw,peiramatisoy kiolas me kana allo kalwdio k tha eisai ok.
    mhn mplekeis me monotikes(kapoia stigmi xekolan)odontoglifides k alles tetoioy idoys mpakalomontifies..min gamas to moto soy....alios ante se ena hlektrologio na kaneis doyleia soy

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF