Κακώς γελάς![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κακώς γελάς![]()
τα ξερεις?
αυτα χρησιμοποιεις καλη μου και ειναι τα χερια σου τοσο απαλα?
:wacko:
Οχι, αλλα φλέρταρα πολλές φορές στη Νορβηγία με το να τα αγοράσω, σε μεγαλο νουμερο για να τα βαλω πανω απο τα γαντια γιατι είναι τα μονα πραγματικα αδιαβροχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τα ξερεις?
αυτα χρησιμοποιεις καλη μου και ειναι τα χερια σου τοσο απαλα?
:wacko:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχι, αλλα φλέρταρα πολλές φορές στη Νορβηγία με το να τα αγοράσω, σε μεγαλο νουμερο για να τα βαλω πανω απο τα γαντια γιατι είναι τα μονα πραγματικα αδιαβροχα.
![]()
το ξερω αυτο ρε συ, το διαβασα, αλλα...
...λες να παω με το παπι Νορβηγία?
![]()
![]()
![]()
Γιατι όχι; Αλλοι πήγαν με τρανσαλπΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...λες να παω με το παπι Νορβηγία?![]()
Εγω το αναφέρω γιατι βλεπω πολλους με παπια όταν βρεχει να φοράνε πλαστικες σακουλες στα χερια ενω με αυτα τα γαντια θα ειχαν λύσει το πρόβλημά τους.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατι όχι; Αλλοι πήγαν με τρανσαλπ![]()
Εγω το αναφέρω γιατι βλεπω πολλους με παπια όταν βρεχει να φοράνε πλαστικες σακουλες στα χερια ενω με αυτα τα γαντια θα ειχαν λύσει το πρόβλημά τους.
![]()
Μη το γυρναμε ρε στο σοβαρο!
![]()
Εμενα με νοιαζει η ασφαλεια πρωτιστως!
![]()
Θα συμφωνήσω με το γνωστό μη εξαιρετέτο συμφορουμίτη, τα γάντια αυτά είναι ό,τι καλύτερο για την περίπτωσή σου. Είναι όντως αδιάβροχα, κάνουν και για το πλύσιμο των πιάτων, συν ότι γλυτώνεις χρόνο (βάλε-βγάλε) από την κουζίνα στο παπί και τούμπαλιν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γνωστός και μη εξαιρετέος συμφορουμίτης, μετα απο τηλεφωνική μας συνομιλία για επαγγελματικους λογους και σε γενική συζήτηση ως προς την αναζήτηση μου για γάντια για το παπί, μου προτεινε τα παρακάτω...
Εχει κανεις αποψη???
Θα συμπληρώσω, να προτιμήσεις αυτά με την επένδυση από ταλκ, για να απορροφά τον ιδρώτα από τα χεράκια σου.
Α! Μιας και ζητάς την άποψή μας, προτίμησε το μεσαίο, σιροζάκι.![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Θα συμφωνήσω με το γνωστό μη εξαιρετέτο συμφορουμίτη, τα γάντια αυτά είναι ό,τι καλύτερο για την περίπτωσή σου. Είναι όντως αδιάβροχα, κάνουν και για το πλύσιμο των πιάτων, συν ότι γλυτώνεις χρόνο (βάλε-βγάλε) από την κουζίνα στο παπί και τούμπαλιν.
Θα συμπληρώσω, να προτιμήσεις αυτά με την επένδυση από ταλκ, για να απορροφά τον ιδρώτα από τα χεράκια σου.
Α! Μιας και ζητάς την άποψή μας, προτίμησε το μεσαίο, σιροζάκι.![]()
τραβα πλυνε κανα πιατο εσυ!
![]()
Έχω ένα σαν κι εσένα σπίτι και μου τα πλένει.... ::a39: :a39: :a39: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τραβα πλυνε κανα πιατο εσυ!
![]()
Dura lex, sed lex.
Έχω ένα σαν κι εσένα σπίτι και μου τα πλένει.... ::a39: :a39: :a39: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τον καημένο!
![]()
Εγώ την έκανα όλη αυτή τη ζημιά????
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εμενα με νοιαζει η ασφαλεια πρωτιστως!
[....], σε μεγαλο νουμερο για να τα βαλω πανω απο τα γαντια γιατι είναι τα μονα πραγματικα αδιαβροχα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχω ένα σαν κι εσένα σπίτι και μου τα πλένει.... ::a39: :a39: :a39: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εγώ την έκανα όλη αυτή τη ζημιά????
τελικά είσαι ζημιάρης και δεν το ξερες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()