18 18 18 18 18 18 18 dekaokto dekaokto to gorgon kai xarin exei!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Κυριακή 18.4.2004
Κυριακή 25.4.2004
ΣΚ 24/25.4.2004
18 18 18 18 18 18 18 dekaokto dekaokto to gorgon kai xarin exei!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
apofasiste, enimeroste kai an de doulevw (kai an me thelete...) erxomai...![]()
Όλοι 18 λέμε, αλλα ισοψηφούμε με 25 του μηνός!γιατιι??
ρε αιντε λέμε πάμε στις 18!!!
Συμφωνώ με tatoo!! ααα μιχάλη εννοείται οτι η Αλεξία είναι must στην εκδρομή!!! Άντε να συνηθίζει σιγά σιγά!!
Δώσε χαιρετούρια!
Μαρκέλλο κάνε καμια πατέντα να μπορούμε να ψηφίζουμε για τις 18 περισσότερες φορές απο μία (χεχεχεχε τι κακός!!)
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μια χαρά μέχρι στιγμής είμαστε τρεις για φέρυ
μια ερώτηση - λεπτομέρεια ουσίας
το φέρυ πάει Γαλατά ή Πόρο;
4 για Φέρυ .... μαζί με μας. Πότε, τι ώρα και πού?*
Πότε, τι ώρα = πότε φεύγουμε απο Πειραιά ?
Πού = που θα βρεθούμε ? Πόρο ? Γαλατά ? ...
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Πολύ απλά γιατί ψήφισαν και παιδιά χωρίς να απαντήσουν τι ψήφισαν.Όπως εγώ ας πούμε! Πάντως και για τις τρεις ημερομηνίες υπάρχει ισοψηφία.Οπότε...Κάντε την όποτε γουστάρετε και όποιος έρθει ήρθε.![]()
Καλημερούδια σε όλους……………
Θα ήθελα να πω ότι παρόλο που δεν έχω μηχανή θα ήθελα πολύ να έρθω μαζί σας αν μπορέσει κάποιος να με πάρει δικάβαλο ή και με το αυτοκίνητο μου ………γαμώτο.
Δεν μπορώ στις 18 μπορώ όμως για Σαββατοκύριακο 24/25 ή 25 του μηνός.
Θα ήθελα όμως να σας πω ότι όπως πάντα μια εβδομάδα μετά το Πάσχα έχει αρκετή κίνηση στους δρόμους γιατί αρκετοί επιστρέφουν τότε με δεδομένο ότι τα σχολεία αρχίζουν την επομένη.
![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Χε χε μολις εσπασα την ισοψηφια....
Στις 18 Εχει motoGP reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
ta exit polls ti deixnoun re paidia.!!!!!!!!apo oti katalavaino tha pame ekromi kai tis 3 kuriakes xexe:smilea:
nefeli pos eisai ??????????dose akrivi stoixeia tis emfanisis soy na soy po an yparxei keni thesi![]()
ela vre plaka kano an psinesai na rtheis pes to kai tha pame mazi
![]()
![]()
yg1 an exeis kai diko soy kranos kai mpoyfan akoma kalytera
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
18 ρεεεεεε
έχει Trail Raid στις 25
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ θέλω πολύ να έρθω αλλά μπορώ στις 25. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ θέλω πολύ να έρθω αλλά μπορώ στις 25. Επίσης να σου πω ότι είμαι κοντή, γεματούλα, με καστανά μάτια, σκούρα κοντά μαλλιά, σμπαθητική φατσούλα (μην ανησυχείς θα φοράω το κράνος συνέχεια) και μαζί κε το κράνος και όλα τα υπόλοιπα τσόφλια ζυγίζω γύρω στα 65 κιλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από tatoo23
nefeli pos eisai ??????????dose akrivi stoixeia tis emfanisis soy na soy po an yparxei keni thesi![]()
ela vre plaka kano an psinesai na rtheis pes to kai tha pame mazi
![]()
![]()
yg1 an exeis kai diko soy kranos kai mpoyfan akoma kalytera
Αλλά να σου πω εκδρομούλα φιλική θα πάμε ή τίποτα άλλο??????????????
Κράνος δανεικό της Νίκης την ευχαριστώ……………..
Φιλάκια σε όλους…………
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.