απαντηθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
εχεις πμ.![]()
![]()
end of spam![]()
![]()
απαντηθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
εχεις πμ.![]()
![]()
end of spam![]()
![]()
Ο συνδιασμός captain στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι καλύτερο. Με όποια σειρά και αν το κάνεις (πρώτα το σήριαλ μετά το βιβλίο ή το αντίστροφο) αξίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλή η σειρα, αλλα προτιμήστε το βιβλιο![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Ένα απλό emoticon είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
μπορείς να το αιτιολογήσεις;;;
Αν είχε λόγια θα ήταν "no comment".
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
επιλεξτε τι θα δειτε στην tv καλυτερα...οπως καποιος επιλεγει τι θα επικεφθει στο internet, τι εφημεριδα / περιοδικο θα διαβασει, ετσι και στη τηλεοραση...Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
κόψτε την tv!
προσωπικα, ειχα να κατσω να δω στη τηλεοραση κατι περα απο ντοκυμαντερ, εδω και παααααρα πολυ καιρο.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω με τιποτα να βαλω nova...με animal planet, national geographic, discovery δεν θα ξεκολαω...
Περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα. Προσωπικά σήμερα μετά απο υπηρεσία το μόνο που θα δώ στην TV είναι την Εθνική... για τα υπόλοιπα.. παγερά αδιάφορος. Αν μπορώ να δώ κάτι να περάσει η ώρα , έχει καλώς .....
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Tώρα μεταξύ μας μάγε, αν για να δω ποιότητα περίμενα την Εθνική...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα. Προσωπικά σήμερα μετά απο υπηρεσία το μόνο που θα δώ στην TV είναι την Εθνική... για τα υπόλοιπα.. παγερά αδιάφορος.![]()
πολύ καλό
δείτε κι αυτό συμπληρωματικά
http://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage
(πρωταγωνιστές, για το σήριαλ και την ιστορία της σπιναλόγκα)
Επιτέλους μετά από μία 20ετία ιδιωτικής τηλεόρασης ένα σήριαλ που έχει κάτι να δείξει , κάτι να πει , κάτι να περάσει στο κόσμο .
Είναι μία βουτιά στο παρελθόν , στο ρατσισμό, στην άγνοια , στο πόνο , αλλά και στη ζωή , στην ελπίδα , στην αναγέννηση , και στο μέλλον !!!
Όλα αυτά πλαισιωμένα από εξαιρετική φωτογραφία, σκηνοθεσία , ηθοποιούς .....κτλ .
Μπράβο !!!
υγ . Βέβαια για τους πραγματικά ποιοτικούς υπάρχει και το big brother και η Ελίνα !!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
:a31:
Tόσο καιρό αναρωτιόμουν αν ''είσαι'' ή ''το παίζεις''. Είχα κατασταλάξει στο ''είσαι'' αλλά με το εμοτικόν που έβαλες, πήραν νέα τροπή τα δεδομένα.
Όταν αποφασίσεις λοιπόν να σταματήσεις να ''το παίζεις'' και μπορέσεις να σκεφτείς, θα δεις πως την παράθεση την έκανα στο σχόλιό σου για το face-book και τις 1000/λεπτό εγγραφές, και όχι για την σειρά.
Και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι τυχαίο π.χ. πως τόοοσα σκουπίδια έχουν ανάλογες εγγραφές στο face-book. Να τις θεωρήσουμε κι αυτές Γαμάουα? Κι αν όχι... γιατί?
Επίσης θα συμφωνήσω με τον Καπ10.
Αν διαβάσεις πρώτα το βιβλίο και μετά δεις την σειρά/έργο...![]()
Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν διάβασμα, οπότε οι απαιτήσεις μου (τουλάχιστον ως προς το πρόσωπό σου) θα πρέπει να μειωθούν.
Πάρε λοιπόν δύο![]()
και κέρασε μία και τον Sergio.
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Χαλαρώστε μωρέ παιδιά, βάλτε μια τελεία κι ας πούμε για τη σειρά μόνο..ή ότι τέλος πάντως αφορά "Το Νησί".![]()
πως λεει το αφεντικο στο σπιτι
"η τελεοραση παιζει μονο παιδικα, μαφαλντα και αεκ"
και εννοειται οτι
οπως ειπε ο yesyou
κοψτε την τιβι
υπαρχουν παντα καλυτερα πραματα να κανουμε
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Απορω τι σας ενθουσιασε![]()
Μια ακομη δραματικη σειρα, που απλα βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα.
Πολυ σαλτσα με κλαμα, πονο, απογνωση, απαιδιοδοξια...
αν θελετε xanax να κανονισω ενα group buy.
Εγω ο,τι ηταν αν μαθω με αφορμη τους ''πρωταγωνιστες'', το εψαξα στο νετ, στο ομωνυμο βιβλιο και καλυφθηκα.
Αφηνω σε'σας τα ποσοστα της AGB.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Έλα ντε.....????Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Απορω τι σας ενθουσιασε![]()
Αργοί διάλογοι, μακρόσυρτα ατελείωτα πλάνα , παύσεις όπου και νάναι (για να τονιστεί η δραματικότητα), και σκοτάδι πολύ σκοτάδι ρε παιδάκι μου για να μελαγχολίσουμε........
Αισθάνθηκα σαν να βλέπω την λίστα του Σίντλερ, σε Ελληνική έκδοση, προς το χειρότερο.....
Δεν κατάφερε να με κρατήσει μπροστά στο κουτί για να το δω όλο...
Just my two cents.....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
...έχοντας επισκεφθεί δύο φορές το νησί , και ιδιαίτερα τη πρώτη μου φορά στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής με τη σχολή μου ,Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
απαιδιοδοξια...
μπορώ με βεβαιότητα να σου πω , πως η ιστορία της Σπιναλόγγας μόνο με την απαισιοδοξία δεν συσχετίζεται .![]()
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
...έχοντας επισκεφθεί δύο φορές το νησί , και ιδιαίτερα τη πρώτη μου φορά στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής με τη σχολή μου ,
μπορώ με βεβαιότητα να σου πω , πως η ιστορία της Σπιναλόγγας μόνο με την απαισιοδοξία δεν συσχετίζεται .![]()