Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Οι μοτοσυκλετιστές να προσέχουν πολύ στην Εγνατία οδό

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εκτύπωση και κατευθείαν σε δικηγόρο για να κινηθούν δικαστικώς όσοι έχουν πάθει ζημιά εξαιτίας πλημμελούς/ανεπαρκούς καθαρισμού οδοστρώματος από μαζική διαρροή λιπαντικών-ελαίων.

Φονιάδες
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Πολύ άσχημη κατάληξη...και τέτοια σύμπτωση...μου είναι πολύ δύσκολο...καλή δύναμη........
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

μπορεις να μου πεις αν εβρεχε η οχι ? το σημιο αυτο ειναι νομιζω μετα τα καλά στροφιλικια στις στροφες που δεν εχεις καλη ορατοτητα απο τους θαμνους προσοχη παιδια... και εγω απο εκει τάπα περναω γαμωτο τωρα μετις εκλογες ειναι ευκαιρια να πιεσουμε λιγο
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εγω περασα μετα απο βροχη και παλι φαινεται οτι κατι δεν παει καλα στο οδοστρωμα....

Θυμιζει εισοδους πρατηριων ή συνεργειων που εχει πεσει πετρελαιοειδες και γυαλιζει περιεργα....

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Δυστυχώς στο σημείο εκείνο μπαίνεις ανετότατα με 200+ στο κοντέρ, .....

Αν ήταν κάποιος οδηγός αυτοκινήτου και την γλύτωνε θα μπορούσε να το κυνηγήσει, εμείς οι αναβάτες έχουμε και την προκατάληψη εναντίον μας.
    Το πρόβλημα (για όποιον κινηθεί νομικά) δεν θα είναι η προκατάληψη,
    θα είναι αυτό το 200+

παιδια καλο ειναι να μπει καποια σημανση ιδιετερη εκει που να προιδοποιει τους οδηγους για το προβλημα,αν ο φιλος με το χχ μιλησει με τροχαια η τους αρμοδιους της εγνατιας οδου να γινει κατι
    FAZER 1000

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ