R1200R
Αprilia Tuono
KTM Super Duke
Triumph Speed Triple
Ducati Streetfighter
Yamaha FZ1 Fazer
BMW K1300R
Kawasaki Z-1000
Honda CB1000R
Suzuki B-King
Buell XB
R1200R
Triumph Speed Triple γιατί μ΄αυτό το εργαλείο είμαι ανίκητος στο Tourist Trophy.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Speed triple,πάνω κάτω το ίδιο καλό με τα υπόλοιπα(αλλού μειονεκτεί αλλού υπερτερεί) αλλά με τον πιο γαμάτο ΗΧΟ!!!!
Δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον. Ούτε γκάζι εχει ούτε παροιμιώδη αξιοπιστία πλέον, ούτε τίποτα άλλο που να με εξιτάρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Και να γιατί !
Α ναι, εχει το σήμα με την προπέλα, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο και είναι και λίγο άσχημο.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Είναι κυμπαρομήχανο...δεν είναι για πολλά πολλά (βέβαια μέχρι 240 είδα κοντέρ), άνετο, μπορεί να πάει αξιοπρεπώς αν χρειαστεί αλλά δεν υπάρχει λόγος...καλό για ταξιδιάρικο...αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον. Ούτε γκάζι εχει ούτε παροιμιώδη αξιοπιστία πλέον, ούτε τίποτα άλλο που να με εξιτάρει.
Α ναι, εχει το σήμα με την προπέλα, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο και είναι και λίγο άσχημο.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Tuono γιατί είναι και Grand Turismo...
Πέρα από την πλάκα, είναι όμορφο, στριφτερο, γκαζερο και μας αρέσει... Αυτά
Me gusta la moto, me gustas tu....
Με αυτα τα λεφτά παίρνεις ενα Τuono και σου μένουν και 1500 Ευρω για Track day και λάστιχα για για 2 χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Είναι κυμπαρομήχανο...δεν είναι για πολλά πολλά (βέβαια μέχρι 240 είδα κοντέρ), άνετο, μπορεί να πάει αξιοπρεπώς αν χρειαστεί αλλά δεν υπάρχει λόγος...καλό για ταξιδιάρικο...αυτά.
Case closed.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ακούω συχνά τέτοια σχόλια, με την καλή έννοια πάντα, εντάξει, δεν είναι και λιγα 240+ για να εντυπωσιάσεις κάποιον με 170 κιλά μηχανάκι. Όταν όμως ξεδιπλώσει τα σχεδόν 13 κιλά ροπής του κλείνει σπίτια, και στόματα. Θέλει "χέρια" αλλά έχει φανταστικό "στήσιμο" και οι OHLINS με τα φρένα του δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία του(στρογκυλοφάναρα).
Δώστης καλή άσφαλτο και θα σου αφήσει μόνιμο χαμόγελο!
"η ζωή στο διάβα της ξοδεύει τους καλύτερους"
Καταρχας να δηλωσω οτι δεν θεωρω χρησιμη αυτη τη κατηγορια.....απορω πραγματικα.
Απο εκει κ περα ΑΝ ποτε αγοραζα τετοιο οχημα θα επαιρνα το BUELL απλα κ μονο για να γουσταρω βολτα στη πολη κ σε κοντινα στροφιλικια κ να εχω κ τη διαφορετικοτητα.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
για το XJR μιλάς ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από bull13
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ακούω συχνά τέτοια σχόλια, με την καλή έννοια πάντα, εντάξει, δεν είναι και λιγα 240+ για να εντυπωσιάσεις κάποιον με 170 κιλά μηχανάκι. Όταν όμως ξεδιπλώσει τα σχεδόν 13 κιλά ροπής του κλείνει σπίτια, και στόματα. Θέλει "χέρια" αλλά έχει φανταστικό "στήσιμο" και οι OHLINS με τα φρένα του δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία του(στρογκυλοφάναρα).
Δώστης καλή άσφαλτο και θα σου αφήσει μόνιμο χαμόγελο!
Κόψε κάτι κόψε κάτι..... σιγα τα παραμύθι Ohlins, και σιγα το στήσιμο, σουμιές είναι και θεόβαρο.
Αν το βάλεις δίπλα σε ενα ZRX θα βάλει τα κλάμματα το καυμένο και θα αρχίσει τους καρσιλαμάδες πριν την ωρα τους.
Ασε το Hornet 900 που είναι τούμπανο μπροστά του, δεν εχει 13 κιλά ροπή, αλλά εχει 9,5 στις 6500 και είναι μόνο 35 κιλά ελαφρύτερο, ασε που στρίβει κιόλας χωρίς να βρίσκει κάτω με το παραμικρό.
Στην κατηγορία των βασισμένων σε UJM ανω των 1000cc το ZRX είναι το καλύτερο με διαφορά.
Το XJR eίναι πολύ όμορφο κι εχει φανταστική ροπή, ιδανικό για βόλτες αλλα οχι ζοριλίκια.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kαι η γνώμη σου και η επιλογή σου είναι εξ ίσου άκυρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Καταρχας να δηλωσω οτι δεν θεωρω χρησιμη αυτη τη κατηγορια.....απορω πραγματικα.
Απο εκει κ περα ΑΝ ποτε αγοραζα τετοιο οχημα θα επαιρνα το BUELL απλα κ μονο για να γουσταρω βολτα στη πολη κ σε κοντινα στροφιλικια κ να εχω κ τη διαφορετικοτητα.
Στο καλό.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
για το Ducati δεν μας είπατε κάτι κύριε μου![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ΗΟΝDA γιατι αν εξαιρεσεις το playmobil τιμονι και κατι αλλα ψιλα ειναι ομορφο και δεν κοστιζει 65.000.000 ευρω .
![]()
![]()
sapila racing, να υποθέσω ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δυο, ή έτσι απλά έβγαλες γνώμη από τις φώτο?
Καρσιλαμά, χμμ μάλλον ΔΕΝ το έχεις οδηγήσει.
"η ζωή στο διάβα της ξοδεύει τους καλύτερους"