Σελίδα 74 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124174 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

διαβασα λιγο που προλαβα τον φοβερο διαλογο ακατανομαστου-βλακbusa

2-3 γρηγορες παρατηρησεις αν επιτρεπεται....

- ακατανομαστε οταν δεν εχεις ενα αθλημα....μην το πιεζεις. το ιδιο ισχυει και για μια λαθος γνωμη...οταν ΔΕΝ...αστο...

- βουσα το οτι δεν εχει δεξι ποδι ΔΕΝ ειναι κριτηριο. ναι πρεπει να το διορθωσει..αλλα δεν ειναι κριτηριο ακομα...Επισης...εχει χρονο να το διορθωσει οποτε θελει....αρκει να θελει...μην ακουω βλακιες(που λενε καποιοι) οτι δεν προλαβαινει πλεον)

- μου φαινεται λιγο αστειο να λεει καποιος (οποιοσδηποτε!!!) που ξεσκιζει την ορθογραφια σε καποιον αλλον(οποιονδηποτε!!!) οτι δεν κατεχει τα ελληνικα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

- ακατανομαστε οταν δεν εχεις ενα αθλημα....μην το πιεζεις. το ιδιο ισχυει και για μια λαθος γνωμη...οταν ΔΕΝ...αστο...

- βουσα το οτι δεν εχει δεξι ποδι ΔΕΝ ειναι κριτηριο. ναι πρεπει να το διορθωσει..αλλα δεν ειναι κριτηριο ακομα...Επισης...εχει χρονο να το διορθωσει οποτε θελει....αρκει να θελει...μην ακουω βλακιες(που λενε καποιοι) οτι δεν προλαβαινει πλεον) :
    καλα

ακριβως αυτο λεω στον black busa

τωρα αν οταν το λες εσυ που ξερεις μπαλα ειναι σωστο

και οταν το λεω εγω ο αμπαλος ειναι λαθος και παραμενω αμπαλος

δεν ξερω τι να πω

αυτα ειναι δικα σας κολπα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα

ακριβως αυτο λεω στον black busa

τωρα αν οταν το λες εσυ που ξερεις μπαλα ειναι σωστο

και οταν το λεω εγω ο αμπαλος ειναι λαθος και παραμενω αμπαλος

δεν ξερω τι να πω

αυτα ειναι δικα σας κολπα
    den exei kamia sxesi to an to leei kapoios pou kserei i den kserei bala.
    kai esy pou ksereis an egw kserw bala? borei na sas lew psemata kai na min exw asxolithie pote. den einai auto to thema mas, min berdeuesai.

o βλακ an katalava den se leei murwdia sxetika me to thema aristerou-deksiou podiou kai tetoia.

milise gia sinoliki eikona tis apodosis tou paikti. (an kanw lathos diorthwste me) kai kapou ekei eixate tin diafwnia.

osos gia kolpa pou les, min ta vlepeis ekei pou den uparxoun. skeuwries- sinomwsies - simaxies kai tetoia pragmata vlepeis esy kai oi alloi duo abaloi - murwdiades pou kukloforoun edw mesa mono

den exei kamia sxesi to an to leei kapoios pou kserei i den kserei bala.
    kai esy pou ksereis an egw kserw bala? borei na sas lew psemata kai na min exw asxolithie pote. den einai auto to thema mas, min berdeuesai.

o βλακ an katalava den se leei murwdia sxetika me to thema aristerou-deksiou podiou kai tetoia.

milise gia sinoliki eikona tis apodosis tou paikti. (an kanw lathos diorthwste me) kai kapou ekei eixate tin diafwnia.

osos gia kolpa pou les, min ta vlepeis ekei pou den uparxoun. skeuwries- sinomwsies - simaxies kai tetoia pragmata vlepeis esy kai oi alloi duo abaloi - murwdiades pou kukloforoun edw mesa mono
    το 1ο το λεω ειρωνικα
    για να δειξω οτι γενικως επειδη εχεις παιξει μπαλα, μπορει να λεμε το ιδιο πραγμα εγω και συ
    και να ψαρωνουν ολοι με σενα, επειδη το λεει και καλα η "αυθεντια"
    ενω οταν το λεω εγω να ειναι μπαρουφα

εγω προσωπικα δεν ψαρωνω ουτε με σενα ουτε με κανενα, εχω προσωπικη κριση και δεχομαι ή δεν δεχομαι συμφωνα με αυτη, και οχι με το ΠΟΙΟΣ λεει ΤΙ

2ο) ο βλακ με λεει μυρωδια και δεν ξερει και αυτος γιατι
    γιατι εκανε ενα σχολιο περι δεξιου ποδιου
    και εγω δεν αντεξα να μην του πω οτι δεν μπορεις να λες οτι ενας παιχτης με τετοιο ταλεντο, και παιζοντας μονο με το αριστερο ΕΤΣΙ, θα χαθει
    η συνολικη εικονα της αποδοσης του παιχτη που λες δεν ξερω απο που προκυπτει, αφου ο μπουσα απο τι ειπε τον εχει δει 1 φορα να παιζει..

δεν μιλαω για συνωμοσιες αδερφε, ουτε ΟΥΛΙΜΙΝΑΤΙ του αθλητικου θρεαντ..
    μιλαω για τα απλα,
    οτι το φιλαρακο σου τον μπουσα,(και τον καθε μπουσα) δεν θα τον κραξεις οπως εμενα τον αγνωστο,
    στα @@ μου στην τελικη, απλα να μην λεμε οτι δεν συμβαινει κιολας,
    μην τρελαθουμε
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

το 1ο το λεω ειρωνικα

2ο) ο βλακ με λεει μυρωδια και δεν ξερει και αυτος γιατι
    γιατι εκανε ενα σχολιο περι δεξιου ποδιου

οτι το φιλαρακο σου τον μπουσα,(και τον καθε μπουσα) δεν θα τον κραξεις

για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους.....ΟΝΤΩΣ δεν διαβαζεις....αρχιζω και αμφιβαλλω και εγω για το ποσο καταλαβαινεις τα ελληνικα....

εξηγω....

- ειτε το ειπες ειρωνικα ειτε οχι δεν εχει σημασια....σου ξεκαθαρισα οτι ΔΕΝ παιρνουν αλλιως την δικη σου αποψη και αλλιως την δικη μου. οπως εσυ ετσι και οι υπολοιποι εχουν δικη τους κριση....ΤΕΛΟΣ αυτο.

- ο βλακ σε λεει μυρωδια (και παλι αν κανω λαθος ας με διορθωσει) οχι για το δεξι ή το αριστερο ή το τριτο μακρυτερο ποδι που διαφωνείτε....αλλα για την συνολικη σου ""παρουσια"".

- και τελος, αν ψαξεις ποσες φορες εχω κραξει τον ""φιλαρακο"" μου τον μπουσα οπως και τον ""φιλαρακο" μου τον cirus θα εκπλαγεις και θα δεις οτι γραφεις βλακιες.....ειναι μεγαλα παιδια και δεν χρειαζονται σιγονταρισμα...αλλα εαν ετσι θες να πιστευεις γιατι σε βολευει...δικαιωμα σου

.σου ξεκαθαρισα οτι ΔΕΝ παιρνουν αλλιως την δικη σου αποψη και αλλιως την δικη μου. οπως εσυ ετσι και οι υπολοιποι εχουν δικη τους κριση....ΤΕΛΟΣ αυτο.
    αυτο το λες εσυ, εγω διαφωνω,
    καλα δεν μιλαω για ολους, αλλα για αρκετους..

κοιτα αυτο δεν σημαινει κατι κακο για τα παιδια, μην παρεξηγηθει κανεις

μαλλον και συ εχεις ενα προβληματακι με τα ελληνικα ε?

- ο βλακ σε λεει μυρωδια για την συνολικη σου ""παρουσια"".

milise gia sinoliki eikona tis apodosis tou paikti. kai kapou ekei eixate tin diafwnia.
    τελικα με λεει μυρωδια για την κριση μου για την συνολικη αποδοση του παιχτη φετφατζιδη
    η
    για την δικια μου συνολικη αποδοση?

τελος

κραζει τους φιλους σου σε μεταξυ σας συζητησεις
    αυτο το κανεις οκ

οταν ομως εχουν διαφωνια με τριτους
    το σιγονταρισμα πεφτει συννεφο

μην στραβωνεις μωρε
    ολοι το κανουμε λιγο πολυ στην ζωη μας

αν δεν στηριξεις τον φιλο σου ποιον θα στηριξεις?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αυτο το λες εσυ, εγω διαφωνω,
    καλα δεν μιλαω για ολους, αλλα για αρκετους..

κοιτα αυτο δεν σημαινει κατι κακο για τα παιδια, μην παρεξηγηθει κανεις

μαλλον και συ εχεις ενα προβληματακι με τα ελληνικα ε?
    τελικα με λεει μυρωδια για την κριση μου για την συνολικη αποδοση του παιχτη φετφατζιδη
    η
    για την δικια μου συνολικη αποδοση? [/B][/QUOTE]

ante μπας και το καταλαβεις.......

διαφωνει μαζι σου αναφορικα με την συνολικη αποδοση του παικτη και κατα το πόσο τον κρινετε "ετοιμο" .....και σε λεει μυρωδια, πραγμα που πηγαζει απο την συνολική σου παρουσια.
    ενταξει τωρα?

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    - και τελος, αν ψαξεις ποσες φορες εχω κραξει τον ""φιλαρακο"" μου τον μπουσα οπως και τον ""φιλαρακο" μου τον cirus θα εκπλαγεις και θα δεις οτι γραφεις βλακιες.....ειναι μεγαλα παιδια και δεν χρειαζονται σιγονταρισμα...αλλα εαν ετσι θες να πιστευεις γιατι σε βολευει...δικαιωμα σου
    Έτσι, έτσι... βάζελος, χανούμι και γάβρος... είστε κολλητάρια και μας το παίζετε και αντίπαλοι βρωμοΠΟΚίτες ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!

Κατά τα άλλα έτσι και συνεχίσουν να φωνάζουν όλοι σα μαλάκες όποτε ακουμπάει τη μπάλα ο μικρός τον βλέπω σύντομα να καίγεται, μιας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έχουμε πολλά, αλλά σίγουρα δεν έχουμε επαγγελματισμό και σοβαρούς ανθρώπους να προστατεύουν τους πιτσιρικάδες... Και τί απίθανη σέντρα και καταπληκτική πάσα και ονειρώδες (!) κοντρόλ... Δηλαδή κάτι παικτάκια που σήκωναν ΤΣ.Λ. στα 18-19 (Κλάιφερτ, Κασίγιας, Ραούλ κλπ) τί έπρεπε να κάνουν;;;

ΥΓ Ερώτησις: Ο Σάπλι το ήθελε το πλασέ;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έτσι, έτσι... βάζελος, χανούμι και γάβρος... είστε κολλητάρια και μας το παίζετε και αντίπαλοι βρωμοΠΟΚίτες ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!

Κατά τα άλλα έτσι και συνεχίσουν να φωνάζουν όλοι σα μαλάκες όποτε ακουμπάει τη μπάλα ο μικρός τον βλέπω σύντομα να καίγεται, μιας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έχουμε πολλά, αλλά σίγουρα δεν έχουμε επαγγελματισμό και σοβαρούς ανθρώπους να προστατεύουν τους πιτσιρικάδες... Και τί απίθανη σέντρα και καταπληκτική πάσα και ονειρώδες (!) κοντρόλ... Δηλαδή κάτι παικτάκια που σήκωναν ΤΣ.Λ. στα 18-19 (Κλάιφερτ, Κασίγιας, Ραούλ κλπ) τί έπρεπε να κάνουν;;;

ΥΓ Ερώτησις: Ο Σάπλι το ήθελε το πλασέ;

τωρα δεν ξερω πως να σου απαντησω κιολας......γιατι μπορει να θεωρηθει οτι σε σιγονταρω κιολας....

λοιπον....κανε μας την χαρη κολοπαοκι που εχεις και το θρασος να μιλας ρε....

οι καταστασεις στην ελλαδα ειναι χαλια φιλε....αλλα όλα εξαρτωνται απο τον χαρακτήρα του καθενος!!!!!!! ΟΛΑ. αν θελει να μεινει σεμνος και να δουλεψει θα το κανει..

και κατι ασχετο τωρα που ειπες για εξωτερικο....το εμαθες για τον παικτη των τρικαλων-νομιζω- που τον ειδε ο σκαουτερ της μπαγερν και τον πηραν για δοκιμαστικά??? 16-17 ετών νομιζω.....

και μιλαμε για σκαουτινγ στην ελλαδα.....

εδιτ......αελ είναι http://sport24.gr/football/omades/Ae...rn.577336.html

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Εγώ ξέρω ότι όποιος μένει εδώ καίγεται και δε θεωρώ ότι ένα καλό ταλέντο πρέπει να αρκείται στο να πάει σε κάποιον από τους μεγάλους και να παίξει 10 χρόνια εκεί.

Κατά τη γνώμη μου, σταθερή και πολυετής καριέρα ακόμη και σε μικρομεσαία ομάδα Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Γερμανίας είναι πιο σημαντική από την "μεγάλη" καριέρα στην Ελλάδα, γιατί το ένα θέλει επαγγελματισμό και αφοσίωση και το άλλο σχετικά καλή μπαλίτσα κι από ένα σημείο και μετά τσατσιλίκια, βουτιές, κλίκες στα αποδυτήρια και κολλητηλίκια με ΑΡΔ.

Πώς μπορεί ένας φετφά να μπορέσει να συγκρατηθεί αν δεν έχει προστασία από την ομάδα. Άντίθετα, πώς ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες της Μπάρτσα ή του Άγιαξ (τα είδαμε πρόσφατα) θα παρασυρθεί όταν σε όλη του τη ζωή έχει μάθει να έχει συγκεκριμένο ρόλο στα πλαίσια ενός συνόλου.

Βλέπω τη Μπάρτσα να ξεκολλιάζει τους αντιπάλους και σκεπτόμενος ότι αυτά τα παιδιά παίζουν και ζουν μαζί από 10 χρόνων τους χαίρομαι. Φαίνεται άλλωστε στον τρόπο που πανηγυρίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. Είναι φιλαράκια και χαίρονται αυτό που κάνουν...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εγώ ξέρω ότι όποιος μένει εδώ καίγεται και δε θεωρώ ότι ένα καλό ταλέντο πρέπει να αρκείται στο να πάει σε κάποιον από τους μεγάλους και να παίξει 10 χρόνια εκεί.

Κατά τη γνώμη μου, σταθερή και πολυετής καριέρα ακόμη και σε μικρομεσαία ομάδα Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Γερμανίας είναι πιο σημαντική από την "μεγάλη" καριέρα στην Ελλάδα, γιατί το ένα θέλει επαγγελματισμό και αφοσίωση και το άλλο σχετικά καλή μπαλίτσα κι από ένα σημείο και μετά τσατσιλίκια, βουτιές, κλίκες στα αποδυτήρια και κολλητηλίκια με ΑΡΔ.

Πώς μπορεί ένας φετφά να μπορέσει να συγκρατηθεί αν δεν έχει προστασία από την ομάδα. Άντίθετα, πώς ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες της Μπάρτσα ή του Άγιαξ (τα είδαμε πρόσφατα) θα παρασυρθεί όταν σε όλη του τη ζωή έχει μάθει να έχει συγκεκριμένο ρόλο στα πλαίσια ενός συνόλου.

Βλέπω τη Μπάρτσα να ξεκολλιάζει τους αντιπάλους και σκεπτόμενος ότι αυτά τα παιδιά παίζουν και ζουν μαζί από 10 χρόνων τους χαίρομαι. Φαίνεται άλλωστε στον τρόπο που πανηγυρίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. Είναι φιλαράκια και χαίρονται αυτό που κάνουν...
    σου ξαναλεω...αν θελεις να μεινεις σεμνος, μενεις, απο σενα εξαρταται.

τωρα για το εξωτερικο....δεν τιθεται θεμα.....
    ΔΕΝ ειναι επιτυχια να διαπρεψεις σε ελληνικο συλλογο και να μεινεις εκει.
    εκτος και αν σε εμποδιζουν αλλοι παραγοντες να φυγεις...

ελληνικο ποδοσφαιρο-νοοτροπια-επαγγελματισμος κλπ κλπ απλα ΔΕΝ υπαρχουν

o katsou exigei????an itan penaltu i oxi

Για τα πέναλτι στο παιχνίδι με το Ισραήλ:

"Δε νομίζω πως ήταν πέναλτι. Η φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρή. Η πρώτη φάση που έχουμε επαφή, υπάρχει πέναλτι τη στιγμή της επαφής, η επαφή όμως δεν ήταν για να ρίξει τον παίκτη. Κατάλαβα πως θα τον βρω και έτσι έκοψα τη φορά του ποδιού μου, απλά για να τον σταματήσω. Εκανε θέατρο. Μποερούσε να δώσει πέναλτι τη στιγμή της επαφής. Αλλά η επαφή δεν ήταν δυνατή, γιατί δεν έβαλα δύναμη, θεώρησα καλύτερο να τραβήξω το πόδι μου, αυτός πάτησε τα πόδια του σωστά και έπεσε με θέατρο".

αντε να το γραψω μια τελευταια φορα οσο πιο απλα μπορω...

ο Φετφ ειναι ενα μεγαλο ταλεντο...βαση των ελληνικων δεδομενων παντα...το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα...ολα αυτα ειναι καλα και σουπερ...το προβλημα ειναι οτι τα κανει ΟΛΑ με το αριστερο...με το δεξι δεν τολμαει να την ακουμπησει καν την μπαλλα...στο κοντινο μελλον οταν θα παιζει βασικος και θα παιζει μονοπατα θα ειναι ευκολο (κατα την γνωμη μου) για καποιον να τον μαρκαρει...οσο και να βελτιωση φυσικη κατασταση και δυναμη θα ειναι πολυ προβλεψιμος...αρα ενα μεγαλο ταλεντο που εχει ολες τις δυνατοτητες να παιξει στο εξωτερικο θα παραμεινει στην Ελλαδα...γιατι οσο και καλος και να ειναι/γινει δεν θα μπορεσει να σταθει σε ενα σοβαρο ευρωπαικο πρωταθλημα...αυτο σημαινει το θα χαθει...δεν θα κανει την καριερα που ολοι (και εγω μαζι) περιμενουνε...αυτο ουτε κολοτουμπα μου φαινετε ουτε τιποτα...και εχω δειξει εδω μεσα αν κολοτουμπιαζω η οχι...ποσο πιο απλα να το γραψω...

πχ ο Τοροσιδης αν και αριστεροποδαρος οταν παιζει δεξια προωθει την μπαλλα στις κουρσες που κανει με το δεξι...δεν ειναι το καλο του...μπορει αν σουταρει με αυτο να παει η μπαλλα στο ΣΕΦ...αλλα να την κλωτσησει και να παει μπροστα του μπορει...ο Φετφ δεν...και φανηκε χτες...

για τον Τερενς που εγραψε για μεγαλους παιχτες μονο με ενα ποδι...πχ Τσαρτας...last century...αλλο ποδοσφαιρο...αλλη θεση (οχι οτι τα σημερινα 10αρια που δεν υπαρχουν βεβαια επισημα θα μπορουσαν να σταθουν επαξια σε ενα παιχνιδι κλωτσοντας μονο με και αποκλειστικα με το ενα ποδι)...

μην λετε πραγματα που δεν ειπα...απλα ξαναλεω οτι κατα την γνωμη μου αν δεν δουλεψει ΤΩΡΑ που ειναι μικρος (και παλι δυσκολο γιατι αυτα τα μαθαινουν στα 10-12) να μαθει και το δεξι ποδι θα ειναι ισως ενας καλος παιχτης για την Ελλαδα...εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...εσας μπορει...

δεν χρειαζομαι ουτε συνηγορους και βεβαια το κραξιμο που ριχνουμε με τον κολλητο Καλ οταν ειμαστε face to face ειναι πολυ χειροτερο απο οσα γραφουμε (περισσοτερο αυτος) εδω μεσα...απλα δεν ειναι απαραιτητο να συνφωνουμε σε ολα...οπως και να ''μαλωνουμε για ολα...

Ακατανομαστε σε θεωρω μυρωδια( ασχετο...οκ Terens)...απο γνωσεις ποδοσφαιρου απο τα γραφομενα σου εδω μεσα...αποψη μου...μπορει να ειμαι εγω πιο ασχετος...

τελος απο εμενα...

υγ σφερο...ο κοντος φανηκε οτι ηθελε να την κλωτσησει...αν ηθελε να του βγει ετσι η οχι δεν θα μαθουμε ποτε...το θεμα ειναι οτι μπηκε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    kalgeorge... σε φωνάζουν ρεεεε....xaxaxaxaxaxa

http://www.sentragoal.gr/article.asp...pubid=72342768

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αντε να το γραψω μια τελευταια φορα οσο πιο απλα μπορω...

ο Φετφ ειναι ενα μεγαλο ταλεντο...βαση των ελληνικων δεδομενων παντα...το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα...ολα αυτα ειναι καλα και σουπερ...το προβλημα ειναι οτι τα κανει ΟΛΑ με το αριστερο...με το δεξι δεν τολμαει να την ακουμπησει καν την μπαλλα...στο κοντινο μελλον οταν θα παιζει βασικος και θα παιζει μονοπατα θα ειναι ευκολο (κατα την γνωμη μου) για καποιον να τον μαρκαρει...οσο και να βελτιωση φυσικη κατασταση και δυναμη θα ειναι πολυ προβλεψιμος...αρα ενα μεγαλο ταλεντο που εχει ολες τις δυνατοτητες να παιξει στο εξωτερικο θα παραμεινει στην Ελλαδα..
    το θεμα μπλακ μπουσα ειναι να μην γραφουμε ΑΛΛΑ χτες
    και ΑΛΛΑ σημερα για να φανουμε σωστοι καταλαβες?

μας λες λοιπον

"το βασικο του προσον ειναι οτι φαινετε να ξερει τι να κανει την μπαλα...ειναι αρκετα εξυπνος...μπορει να κανει μια τριπλα...φαινετε να εχει και το καταλληλο ποδοσφαιρικο θρασος...μπορει και να πασαρει σωστα στα 2 μετρα.."

ενω χτες ελεγες οτι
    ΜΟΝΟ "τριπλες και κολπακια ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ" κανει..

ολα τα παραπανω που ειπες ΤΩΡΑ για ΠΡΩΤΗ φορα

ειναι τα χαρακτηριστηκα που για μενα τον κανουν ενα ταλεντο
    βαλε επισης οτι ΔΕΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ αλλα εχει πολυ καλη καθετη και σε περισσοτερα μετρα

με αυτα λοιπον ακομα και οπως παιζει με το αριστερο μονο, μπορει να σταθει σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ =ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ και ας μην ειναι στην μιλαν, ιντερ και οτι αλλο ειπες, αρκει να δυναμωσει
    και να μην χασει αυτην την φλογα που εχει για μπαλα

ελπιζω να καταλαβες ποια ειναι η ενσταση μου
    η ενσταση μου δεν ειναι μια διαφωνια σε αποψεις ποδοσφαιρικες
    γιατι ο καθενας βλεπει διαφορετικα την μπαλα και δεν χαρακτηριζω κανεναν (τουλαχιστον στα σοβαρα) αμπαλο γιατι λεει την αποψη του

η ενσταση μου ειναι στο οτι πολλα ατομα τα γυριζετε και τα φερνετε τα πραγματα οπως βολευουν..

υ.γ. δικαιωμα σου να με θεωρεις οτι θελεις μπλακ
    και γω σε θεωρω πολλα πραγματα που τα χω γραψει κιολας κατα καιρους
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων