Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 105

Θέμα: "Το Νησί"

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν το καλοκεφτεις, οποιαδηποτε μορφη τεχνης το ιδιο περιττη και ανουσια ειναι...δεν μπορει να σου εξασφαλισει το ενοικιο δυστυχως.

Συμφωνοι,αλλα εχει τυχει να δω φωτογραφια και να αισθανθω τυχερος που την ειδα,
    ενω, ολο αυτο μου φανταζει σαν διαλειμμα απο τις διαφημισεις.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ναι ρε μαν εχεις δικηο βουνο.Παω να δω το big brother τωρα που τοχω γραμμενο στο σουπερ ντουπερ dvd recorder μου,μετα θα δω Πανια και το βραδυ μπουζουκια.
    Να ευθυμησουμε λιγο βρε αδερφε.

@hymador :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    diladi re xazemene to na ksilosis tin kerea ke na tin exis mono gia o8oni opote goustaris esi den pezi prepi sony ke kala
    na vlepis kapio programa

pane xese re asta diala vlakentie
    pou nomizis oti dia8etis ke pnevma xorto radiki gladiole

oust
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    Συμφωνοι,αλλα εχει τυχει να δω φωτογραφια και να αισθανθω τυχερος που την ειδα,
    ενω, ολο αυτο μου φανταζει σαν διαλειμμα απο τις διαφημισεις.
    Ε ωραια μην το βλεπεις τοτε...δεν σε εχει κανενας δεμενο μπροστα στο χαζοκουτι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    diladi re xazemene to na ksilosis tin kerea ke na tin exis mono gia o8oni opote goustaris esi den pezi prepi sony ke kala
    na vlepis kapio programa

oust
    Αν θελεις ξηλωσε τη δικη σου κεραια.Ασε εμας τους βλακεντιους κλπ να βλεπουμε οτι γουσταρουμε.Αν δεν εχεις γνωμη μη μας κανεις τα @@ ζεπελιν.Πανε παιξε με τις κουκλες σου τωρα παληογιδι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αν θελεις ξηλωσε τη δικη σου κεραια.Ασε εμας τους βλακεντιους κλπ να βλεπουμε οτι γουσταρουμε.Αν δεν εχεις γνωμη μη μας κανεις τα @@ ζεπελιν.Πανε παιξε με τις κουκλες σου τωρα παληογιδι.
    Άσ'τονε μωρέ να λέει, αφού βλέπεις πως ούτε ο ίδιος δεν ξεκολλά!

sony kai kala
    :rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Άσ'τονε μωρέ να λέει, αφού βλέπεις πως ούτε ο ίδιος δεν ξεκολλά!

:rotflmao: :rotflmao:
    Εσενα δεν σου μιλω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εσενα δεν σου μιλω.
    Επειδή μου αρέσει το Νησί;

Άντε καλά, δεν μ'αρέσει.

Tο μακρύ σας και το κοντό σας .Άλλο πράγμα είναι να βλέπεις κάτι που βλέπεται στην ΤV και άλλο αυτό που λέτε ορισμένοι .Δεν είπαμε να κάτσουμε όλοι και να ακυρώσουμε τα πάντα εκείνη την ώρα για να το δούμε ,αλλά όταν κάποιος στο σπίτι θέλει να δει TV είναι κάτι που αξίζει ! Η σειρά είναι αξιόλογη για τα Ελληνικά δεδομένα και πάλι κάτι δεν μας αρέσει . ΟΚ.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Για όσους θέλουν να μάθουν την ιστορία του "Κάστρου"...:

re pate kala 8elete na empedosete stin kata8lipsi ston pesimismo stin 8lipsi ke ton 8anato?
    http://www.youtube.com/watch?v=C7yg9E6WAm0
    Αυτός ήταν ο Ρεμουντάκης που αν και σε αυτό το βίντεο φαίνεται να λέει ότι λέει ,στην παργματικότητα ήταν ένας από τους παρακινητές για την ανάπτηξη του νησιού , για να μην καταντήσει τάφος ζωντανών νεκρών .
    Δες αν θέλεις το βίντεο από Πρωταγωνιστές ποιός ήταν ο Ρεμουντάκης (στο τέλος του βιντεο)
    και πως γενικά την πάλευαν οι κάτοικοι .http://www.youtube.com/watch?v=4RjWF...eature=related

O ψυχαναγκασμος σε ολο του το μεγαλειο.
    Εντονως υποφωτισμενα πλανα και ομορφα ταλαιπωρημενοι ηθοποιοι να αναπαριστουν μια θλιβερη ιστορια.
    Αναρωτιεμαι σαν παρατηρητης τι πρεπει να νιωσω ,τυχερος? (που δεν ειμαι στην θεση τους),
    ασχημος? που παροτι οι πρωταγωνιστες ειναι ασθενεις ειναι ομορφοι,
    η,λιγος σαν ανθρωπος ,οταν οι πρωταγωνιστες ασχολουνται με αυτα τα σοβαρα θεματα,
    εγω σαν κοινος θνητος αναλωνομαι , στο πως θα βρω χρηματα για το ενοικιο?
    πραγματικά απορώ !!

πρόκειται για μία δραματική σειρά , γιατί να μην ακολουθεί και ο φωτισμός και τα πλάνα το δράμα ??

σκοπός είναι να μπεις στο δράμα και να νιώσεις , και όλα τα μέσα στοχεύουν εκεί !!!

....δηλαδή την ασθένεια τη είχαν στα πρώτα στάδια μόνο άσχημοι άνθρωποι και απαγορεύοταν να την έχουν όμορφοι , ή μήπως τότε δεν υπήρχαν όμορφοι άνθρωποι και η ομορφιά μοιράστηκε στο πλανήτη απλόχερα μόλις γεννηθήκαμε εμείς ???

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    πραγματικά απορώ !!

πρόκειται για μία δραματική σειρά , γιατί να μην ακολουθεί και ο φωτισμός και τα πλάνα το δράμα ??

σκοπός είναι να μπεις στο δράμα και να νιώσεις , και όλα τα μέσα στοχεύουν εκεί !!!

....δηλαδή την ασθένεια τη είχαν στα πρώτα στάδια μόνο άσχημοι άνθρωποι και απαγορεύοταν να την έχουν όμορφοι , ή μήπως τότε δεν υπήρχαν όμορφοι άνθρωποι και η ομορφιά μοιράστηκε στο πλανήτη απλόχερα μόλις γεννηθήκαμε εμείς ???
    Ο καθενας μπορει να παρακολουθησει αυτο που τον ενδιαφερει.
    Σταθηκες στα επιμερους του σκεπτικου μου για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα φιλτατε ,
    το δραμα,η βια,η απογνωση και πολλα αλλα ,σιγουρα δεν χρειαζονται δεκαπεντε κλικ του στοπ υποφωτισμο για να σε κανουν να νιωσεις .
    Εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο ομως ,οτι ειναι ωμα και αγρια και στην συγκεκριμενη περιπτωση,
    ενω το νησι ηταν τοπος εξοριας ,οπως το παρουσιαζουνε μοιαζει με προορισμο διακοπων.
    Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της σειρας ,απλα δεν εχει να μου προσφερει κατι σαν αντιδωρο,
    για τον χρονο που θα της διαθεσω.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Ο καθενας μπορει να παρακολουθησει αυτο που τον ενδιαφερει.
    Σταθηκες στα επιμερους του σκεπτικου μου για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα φιλτατε ,
    το δραμα,η βια,η απογνωση και πολλα αλλα ,σιγουρα δεν χρειαζονται δεκαπεντε κλικ του στοπ υποφωτισμο για να σε κανουν να νιωσεις .
    Εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο ομως ,οτι ειναι ωμα και αγρια και στην συγκεκριμενη περιπτωση,
    ενω το νησι ηταν τοπος εξοριας ,οπως το παρουσιαζουνε μοιαζει με προορισμο διακοπων.
    Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της σειρας ,απλα δεν εχει να μου προσφερει κατι σαν αντιδωρο,
    για τον χρονο που θα της διαθεσω.
    στάθηκα σε αυτά που έγραψες , και αυτά που διάβασα , δεν σε έχω δίπλα για να καταλάβω το βάθος της σκέψης σου .

σαφέστατα κατά τη γνώμη μου το ανάλογο είδος χρειάζεται και τον ανάλογο φωτισμό και την ανάλογη φωτογραφία ...κτλ

η ουσία της σπιναλόγγας είναι πως από νησί εξορίας μετατράπηκε σε νησί αναγέννησης , όπου αυτοί οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες τους κατάφεραν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν μία λειτουργική κοινωνία .

....αυτό διαπραγματεύεται η σειρά παράλληλα με έννοιες όπως ο ρατσισμός , ο φόβος , η άγνοια ...κτλ

Δεν είναι απαραίτητο ότι θέαμα βλέπουμε να μας προσφέρει αντίδωρο , μπορεί να το βλέπουμε μόνο και μόνο καμιά φορά για να ταξιδέψουμε και να ξεχάσουμε έστω και για μία ώρα τα προβλήματα μας !!!

στάθηκα σε αυτά που έγραψες , και αυτά που διάβασα , δεν σε έχω δίπλα για να καταλάβω το βάθος της σκέψης σου .

σαφέστατα κατά τη γνώμη μου το ανάλογο είδος χρειάζεται και τον ανάλογο φωτισμό και την ανάλογη φωτογραφία ...κτλ

η ουσία της σπιναλόγγας είναι πως από νησί εξορίας μετατράπηκε σε νησί αναγέννησης , όπου αυτοί οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες τους κατάφεραν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν μία λειτουργική κοινωνία .

....αυτό διαπραγματεύεται η σειρά παράλληλα με έννοιες όπως ο ρατσισμός , ο φόβος , η άγνοια ...κτλ

Δεν είναι απαραίτητο ότι θέαμα βλέπουμε να μας προσφέρει αντίδωρο , μπορεί να το βλέπουμε μόνο και μόνο καμιά φορά για να ταξιδέψουμε και να ξεχάσουμε έστω και για μία ώρα τα προβλήματα μας !!!
    Ναι, αλλα τα λεφτα για το νοικι παλι θα τα χρωστας και μετα το τελος της σειρας

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ναι, αλλα τα λεφτα για το νοικι παλι θα α χρωστας και μετα το τελος της σειρας
    αυτό εννοείτε ....

αλλά το χρώσταγα και πριν τη σειρά ....:rotflmao:

αυτό εννοείτε ....

αλλά το χρώσταγα και πριν τη σειρά ....:rotflmao:
    αφοπλιστικη απαντηση!

na vlepis kapio programa

oust
    ta idia lene kai oi xortofagoi gia tous kreatofagous re

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας