Ο κλασσίκος ο μαλάκας γιδοβοσκός με το όπλο στο χέρι...έχει και mail ο Flinstone...α ρε Λεβεντογέννα κάτι παιδιά που βγάζεις ώρες-ώρες...θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας![]()
Ο κλασσίκος ο μαλάκας γιδοβοσκός με το όπλο στο χέρι...έχει και mail ο Flinstone...α ρε Λεβεντογέννα κάτι παιδιά που βγάζεις ώρες-ώρες...θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το κρύβουμε μη μας πούνε ρουφιάνους
Εδώ κάνουμε το ίδιο για την "κακοποίηση" των συνανθρώπων μας, στα ζώα θα βρούμε τ'@ρχίδι@ να μιλήσουμε
![]()
![]()
Μην ξανακούσω (ή δω) κανέναν να "βρίσει" κάποιον αποκαλόντας τον ΖΩΟ...η σωστή έκφραση είναι ΑΝΘΡΩΠΕ![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Στο Διαδίκτυο όσοι βασανίζουν τα ζώα
http://trelokouneli.blogspot.com/201...post_5288.html
Πρωτοποριακή νομοθεσία για την προστασία των ζώων θα υιοθετήσει η Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τα αυξανόμενα περιστατικά κακοποίησης.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, η κομητεία Suffolk, στο ανατολικό Long Island, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αναρτήσει στο Διαδίκτυο τον πρώτο ηλεκτρονικό κατάλογο με τα ονόματα, τη διεύθυνση και τη φωτογραφία των ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για κακοποίηση ζώων.
Όσοι από τους καταδικασθέντες δεν εγγραφούν στον...
κατάλογο, θα έρθουν αντιμέτωποι με υψηλά πρόστιμα ή ακόμα και ποινή φυλάκισης.
«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ στενή σχέση μεταξύ κακοποίησης ζώων και οικογενειακής βίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο νομοθέτης του Suffolk, Jon Cooper.
«Σχεδόν όλοι οι κατά συρροή δολοφόνοι ξεκινούν με τον βασανισμό ζώων, οπότε κατά μια έννοια θα μπορούσαμε με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές», προσέθεσε.
Όπως προαναφέρθηκε, η ηλεκτρονική λίστα θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο οπότε οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων θα μπορούν να γνωρίζουν αν κάποιος από τους γείτονές τους έχει καταδικαστεί για περιστατικό κακοποίησης ζώου.
Σημειώνεται ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που βασανίζουν ζώα συνηθίζουν να κλέβουν τα κατοικίδια των γειτόνων τους. Με τη νέα νομοθεσία που προωθείται, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο θα απαγορεύεται να αγοράζουν ζώα από pet shop, ή να τα υιοθετούν αδέσποτα από καταφύγια.
Οι οργανώσεις προστασία των ζώων ελπίζουν ότι ο νόμος που πέρασε ομόφωνα την Τρίτη στην κομητεία της Νέας Υόρκης θα λειτουργήσει ως παράδειγμα για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι το 2009 η Νέα Υόρκη συγκλονίστηκε από τη σύλληψη της Sharon McDonough, η οποία κατηγορείται ότι έθαψε γατάκια και περίπου 42 σκύλους στην αυλή της. Οι γείτονές της που είχαν χάσει τα κατοικίδιά τους φοβόντουσαν ότι τα είχε σκοτώσει ωστόσο όπως διαπιστώθηκε η διεστραμμένη McDonough αγόραζε τα κατοικίδια από pet shops ή τα έπαιρνε από καταφύγια αδέσποτων ζώων.
Accipere quam facere praestat injuriam
Αφού είναι @ρχιδατοι και Αφού βέβαια μισούν τα ζώα να πανε για διεθνή καρριερα. Να πανε σε κανά σαφάρι να πιάσουν με τα χέρια καμία λεοπαρδαλη και να τη γδαρουν, να της κόψουν τα αυτιά κλπ.. Στα κουτάβια κ στα γατια βγάζουν την ανωμαλία τους, την παντοφλια και το καρπαζοεισπρακτοριλικι τους...
toy lipoyn dyo mpalakia kai toy kremete to linari eleos me toys poystarades toys kompleksikoys
Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.
Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥
Αυτό και το άλλο θρέντ με τους παιδόφιλους, μακράν τα πιο άρρωστα θρέντ του ΜΟΤΟ. Δεν είχα δει το παληκάρι που έκοψε τ' αυτιά του σκύλου του και το είδα σήμερα. Είμαι από το μεσημέρι άρρωστος.
Έτσι σε κάνουν και φτάνεις στην αυτοδικία η οποία τιμωρείται από τον νόμο.
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρέπει να τους ακουμπαμε αυτούς τους τύπους. Κατάλαβα να λες.
Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα είμαι χαζός και βλάκας και το καλοκαίρι θέλω να κατέβω Κρήτη να δω φίλους από το ΜΟΤΟ.
Φαντάζομαι θα κάνουμε και μια βόλτα παραπάνω για να μου δείξουν τον παλίκαρο, τον άντρακλα, τον λεβέντη το καμάρι του νησιού.
Φτού σου ρε αναξιογάμητο μπασταρδάκι, με λιλί πετεινού που βγάζεις τη μαγκιά σου πάνω στο ζώο.
Αύριο θα κάνεις και οικογένεια γιατί αυτή η πουτάνα η εξέλιξη των ειδών που λέει ο Δαρβίνος δεν σε έκαμε στείρο (Υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες), κι έτσι θα διαιωνίσεις την αρρώστα σου.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
To μαλακα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
http://www.adespoto.gr/index.php?opt...news&Itemid=67
Οποιος δεν αντεχει ας μη δει το βιντεο καλυτερα...
Ciao Super Sic...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΩΩΩΣ??????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Να τα πιασουν αυτα τα μπασταρδα και να τα καψουν ζωντανα, οτι ακριβως εκαναν και στο ανυπερασπιστο σκυλακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Δεν αξιζει να αναπνεουν τον αερα του πλανητη τετοια ανθρωπακια, ντροπιαζουν το ειδος και ειναι επικινδυνα.
Καψιμο ζωντανοι και εκ των προτερων γραφω στα @@δια μου οποια μου αρχισει τις μαλακιες περι αντιδικιας, ανθρωπινων δικαιωματων, η ζωη του ανθρωπου αξιζει περισσοτερου απο του σκυλου και μπλα-μπλα-μπλα....
+1000 Σε οτι ειπες. Respect. Τα ιδια ακριβως, περασαν απο το μυαλο μου οσο εβλεπα το βιντεο.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Να τα πιασουν αυτα τα μπασταρδα και να τα καψουν ζωντανα, οτι ακριβως εκαναν και στο ανυπερασπιστο σκυλακι.
Δεν αξιζει να αναπνεουν τον αερα του πλανητη τετοια ανθρωπακια, ντροπιαζουν το ειδος και ειναι επικινδυνα.
Καψιμο ζωντανοι και εκ των προτερων γραφω στα @@δια μου οποια μου αρχισει τις μαλακιες περι αντιδικιας, ανθρωπινων δικαιωματων, η ζωη του ανθρωπου αξιζει περισσοτερου απο του σκυλου και μπλα-μπλα-μπλα....![]()
![]()
Ciao Super Sic...
Καλά τα λέμε και συνυπογράφω τα παραπάνω.
Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75.![]()
Καλα κατσε να το δει αυτο ο μαγος και θα σου πω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά τα λέμε και συνυπογράφω τα παραπάνω.
Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75.![]()
![]()
Περαστικα στον ανθρωπο.Τι τα πιανει ωρες ωρες τα γαμ@σκυλα δεν ξερω.Συνηθως οταν γινονται αγελη τσαμπουκαλευονται.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related