Kαι μιλάμε για μηχανάκια παραγωγής... άμα αρχίσουμε να βάζουμε ιδιοκατασκευές.... τελειωμό δεν θα έχουμε!
Αprilia Tuono
KTM Super Duke
Triumph Speed Triple
Ducati Streetfighter
Yamaha FZ1 Fazer
BMW K1300R
Kawasaki Z-1000
Honda CB1000R
Suzuki B-King
Buell XB
Kαι μιλάμε για μηχανάκια παραγωγής... άμα αρχίσουμε να βάζουμε ιδιοκατασκευές.... τελειωμό δεν θα έχουμε!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Aprilia tuono..., τα κανει ολα (ταξιδι, χαλαρη βολτα, πιστα) και τα κανει παραπανω απο ικανοποιητικα.
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
δλδ το τουονο δεν εχει ακτινικη τρομπα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς η ακτινική δουλεύει ακόμα καλύτερα, αλλά τα φρένα στα Tuono απλά σκοτώνουν.
![]()
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
δλδ το τουονο δεν εχει ακτινικη τρομπα ?![]()
![]()
δεν το εχω οδηγησει ουτε εγω το ντουκατι αν και πολυ θα ηθελα ...παντως οταν εμφανιστηκε , ο κολλητος μου δουλευε σε dealership ντουκατι στο νταλλας και μαζεψανε μπολικα γυμνουλια και τα βαλανε σε μια πιστουλα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το Ducati Streetfighter επίσης δεν μου αρέσει καθόλου... αισθητικά... τόσο πολύ που μου είναι αδιάφορο αν έχει εκπληκτικό στήσιμο ή κινητήρα κλπ
οι εντυπωσεις (οι πραγματικες) ηταν μετριες σε σχεση με το τουονακι και τον αγγλο ...
ιως τα 20.000 και τα ολινια και τα μονομπλοκια να δινουν το κατιτις στον ψυχολογικο παραγωντα , αλλα στην ουσια , ισως να ειναι μονο μπλιν μπλιν ...
PROzacRIDER
ένα αμερικάνικο περιοδικό είχε συγκρίνει το τουόνο και το στριτφαιτερ όταν είχε πρωτοβγεί.
αν εξαιρεθεί ο μοτέρ όπου ήταν καλύτερο του ντουκάτι, σε όλους τους άλλους τομείς το τουόνο το χαν βγάλει πρώτο
μα σου λεω δεν το ειχα προσεξει-ενδιαφερθει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
No mate....
PROzacRIDER
στο εν λόγω ''ψηφοδέλτιο'' λειπουν δύο σημαντικοι διεκδικητες - θεωρω - ως προς την ανάδειξη της most liked naked, οπως το mv brutale 1090rr κ benelli tnt...ούτε σε τιμη απέχουν απ' την ομοιως δυσθεωρητη streetfighter, ούτε βεβαια κ σε εξωτικη ομορφια, επιδοσεις, περιφερειακα καλουδια....λιγο που googl-αρισα στο mcn εχει τις προαναφερθεισες σε μεταξυ τους διαμαχη κ συγκεκριμένα αναδεικνυεται το 1090rr συνολικα ως καλυτερη απ' την ducati, χωρις να θελω να μειωσω την εγνωσμενη αξια της......:a13:
speed triple..μακραν the best!!![]()
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
Το factory του Μπάμπη έχει. Δεν έχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
No mate....
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το factory του Μπάμπη έχει. Δεν έχει?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
No mate....
αμα βαλεις και μια αΧτινικη θα δεις τι παει να πει φρενα![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρα, μεταχειρω παιζουν σε πολυ καλες τιμες...και με κατοσταρικο βρισκεις...
κατα συμπτωση, ειδα σηνυχτα στη Βουλιαγμενης αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/810453/
Η συμπτωση εγκειται στο οτι κατα καιρους κοιταω για κανενα τετοιο και το ειχα μπανισει στις αγγελιες. Ενδιαφερον εργαλειο θα ελεγα...
υγ δεν προκειται περι διαφημησης/δυσφημησης και καμια σχεση δεν εχω με τον πωλητη
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν παιζεται λεμε ρε η κακια του....![]()
και το μονομπρατσο ειναι....![]()
τσ σ.σ.σ.σ.σ.σ.σ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να λεμε...τους στελνεις για τσαι κ καληνυχτα σας!!.![]()
![]()
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...