Σελίδα 26 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 552

Θέμα: Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Φτάσαμε και στο εστιατόριο, το οποίο τελικά ήταν αδιάφορο(καλά να πάθω που ρωτάω, ξενοδόχους). Πήρα ένα ντόπιο πιάτο εγώ σαν τολμηρός και ήταν τόσο απαίσιο, που δεν θέλω να θυμάμαι καν τι ήταν!!!Αφού οι υπόλοιποι έφαγαν ακομα και την δύναμη τους, συνεχίσαμε την νυχτερινή ποδαροβόλτα μας.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

- Νομίζω ότι πατάς αυτό το κουμπί εδώ και μετά….τρεέεεχειςςςςςς

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	366.jpg 
Προβολές:	627 
Μέγεθος:	96,5 KB 
ID:	214685

- Πρόλαβα την δεύτερη?

Όνομα:	367.jpg 
Προβολές:	625 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	214686

Πάντως αν και Ιούλιος μηνάς, δεν μπορώ να πω ότι είχε πολύ τουρισμό. Άμα θέλετε να κάνετε σουρπραιζ στο πλάσμα σας, πάρτε ένα αεροπλανάκι(τι είπα?αεροπλάνο??πάω να πάρω ένα ντεπον να μου περάσει!) για Μαδρίτη και από εκεί είναι 80κμ το Τολέδο. 4 μέρες αρκούν

Όνομα:	368.jpg 
Προβολές:	622 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	214687

Πειράματα με τον φακό...

Όνομα:	369.jpg 
Προβολές:	620 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	214688

Αυτή την φώτο, όσο να προσπάθησα, δεν κατάφερα να την βγάλω σωστή…Είχε ένα προβολέα με υπερβολικό φως. Κατά τα άλλα βλέπετε την είσοδο του καθεδρικού..

Όνομα:	370.jpg 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	214689

Γυρίσαμε στο Ξενοδοχείο και ανεβήκαμε να κάτσουμε στην ταράτσα που είχε πολύ όμορφη θεά. Μετά από κάνα τέταρτο(ήταν 11 το βραδάκι) το διαλύσαμε αλλά εμένα το μάτι μου ήταν γαρίδα. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να κρατήσω τον Βουνό για παρέα, μέχρι να βγάλω καμιά καλή φωτογραφία.

Οσο βγάζαμε τις φώτο λοιπόν, ανέβηκε και ένα ζευγαράκι Ισπανών και κάτσανε. Στα πέντε λεπτά μας είχαν πλησιάσει ρωτώντας μας, άμα θέλουμε ρούμι. Βεβαίως απάντησα και κατέβηκα στο δωμάτιο να πάρω ποτηριά. Η κοπέλα έδινε εξετάσεις σαν εκπαιδευτικός(για κάποιο σχολειό της περιοχής) και είχαν ταξιδέψει έως εδώ από την Algerica(το λιμάνι που θα περνάγαμε Μαρόκο…) Πιάσαμε την κουβέντα για όλα, σε σπαστά Αγγλικά και αδειασαμε το ρούμι. Προηγουμένως μας είχαν προσφέρει και λίγο σοκολατιτσα καπνιστή αλλά αρνηθήκαμε ευγενικά. Αν και παφα πουφα τόση ώρα, με είχαν πάρει τα σκάγια.

Το Αλκαθάρ

Όνομα:	371.jpg 
Προβολές:	615 
Μέγεθος:	70,8 KB 
ID:	214691

Ο καθεδρικός

Όνομα:	372.jpg 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	214692

Και ένα πείραμα..

Όνομα:	373.jpg 
Προβολές:	627 
Μέγεθος:	98,9 KB 
ID:	214693

Είχε πάει αργαμιση, χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά και κατεβήκαμε για νάνι. Αύριο το μενού είχε ραντεβού με Gerard έξω από την Σαραγόσα. Δεν ξέρω τι χάσαμε που δεν πήγαμε τελικά προς Γρανάδα και Βαλένθια, αλλά ξέρω τι θα χάναμε αν δεν βλέπαμε το Τολέδο…Αυτήν την φορά το ρούμι ανέλαβε και αποκοιμηθηκα σε 5sec από την στιγμή που ξάπλωσα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

υγ: Βλέποντας τις φωτογραφίες από το Τολέδο, δεν μπορώ να πω ότι αιχμαλώτισα αυτό που είδα εκεί..... Είναι παρά πολύ εντυπωσιακό αλλά δεν βγήκε στις φωτογραφίες.. Αν ταξιδέψετε προς Ισπανία προσπαθήστε να μην το παραλείψετε.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σήμερα ανοίγοντας τα μπιρμπιλοτά ματάκια μου, αντίκρισα τον καθεδρικό ναό του Τολέδου από το παράθυρο.

Όνομα:	374.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	215150

Για κάποια κλάσματα του δευτερόλεπτου νόμιζα ότι ξύπνησα σε μια άλλη εποχή, αλλά το περιβάλλον του δωματίου, με επανέφερε στο παρόν.
    Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν ήταν με μπουφέ, σου έφερναν αυτοί διάφορα μπισκοτάκια καφέ και χυμούς.. Μου στεναχώρησαν το Βουνό πρωί, πρωί..:rotflmao:
    Ενώ είχα σηκωθεί το πρωί σε τρομερή φόρμα με δάγκωσε ενα ζουζούνι και κάνα τέταρτο πριν φύγουμε ένιωθα τρομερή αδυναμία, σκεπτόμουν και τα 490χλμ και είχα πάθει!!Δεν είχα, ουτε δύναμη να κατεβάσω τις βαλίτσες μέχρι το υπόγειο. Όσο έκανα το checkout(είχα μπουκωθεί και κάτι καραμέλες) προσπαθούσα να βρω τον τρόπο, που θα έλεγα στα παιδιά να μην φύγουμε, τόσο χάλια ήμουν.

Πάρτε μούρη...

Όνομα:	375.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	215151

Αν μεναμε, θα άλλαζε το πρόγραμμα για άλλη μια φορά, θα εστηνα τον Gerard και δεν ήθελα. Ανέβηκα στην μηχανη και είπα όσο αντέξω. Στην χειρότερη άμα δεν την πάλευα καθόλου θα εριχνα έναν ύπνο στα καταπληκτικά παρκιν στην εθνική, που έχουν οι Ισπανοί. Ξεκινήσαμε στις 11 λοιπόν για το Castle το οποίο βρίσκεται 100κμ ΝΑ της Σαραγοσας. Η θερμοκρασία είχε προλάβει και φτάσει στους 30 και εγώ σκεφτόμουν την πρώτη στάση των150κμ. Ζοριζόμουν πολύ αυτήν την φορά και τα 150 πρώτα χιλιόμετρα, δεν περνούσαν με τίποτα. Επιτελούς, είχε έρθει η ώρα του ανεφοδιασμού, σταματήσαμε βάλαμε βενζίνη, βρήκα μια σκιά και έκατσα να ξεκουραστώ. Έφτιαξα και ένα isostar με την σκόνη που είχα, έφαγα μια σοκολάτα και χαλάρωσα.

Όνομα:	376.jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	215152

Κάτσαμε καμιά ώρα και αφοί ένιωσα πολύ καλύτερα ξεκινήσαμε . Μας περίμενε ένα δεύτερο πέρασμα από το ερημικό τοπίο της Ισπανίας, παρέα με τις 40αρες Κελσίου.

Όνομα:	377.jpg 
Προβολές:	437 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	215153

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ