δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν ΑΥΤΗΝ τη σκοτεινη πλευραΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν αυτην τη σκοτεινη πλευρα
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν ΑΥΤΗΝ τη σκοτεινη πλευραΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν αυτην τη σκοτεινη πλευρα
ηλιε μου εσυ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όσοι λοιπόν έχουν σκοτεινή πλευρά, άς έχουν και σκοτεινό σπίτι. 2 μέτρα υπό του εδαφους.
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
re sis gia na kanis teties malakies prepi na ise arostos to na vlepis sexualika ta pedakia ine arostia.ke afto den pernai me filakisi afti 8a zoun mexri na vgoun ke na sinexisoun tin doulia tousΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν ΑΥΤΗΝ τη σκοτεινη πλευρα
kanonika i pini prepi na ine stirosi na min tous ksana sikonete oute me gerano ke fisika psixofarmaka na dis gia pote 8a kopi to a8lima
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
αυτο λεω και γωΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
εκτος και αν εννοεις κατι αλλο που δεν επιασα![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Όλοι έχουν τη σκοτεινή πλευρά.Το άν τη βγάζουν ή υπο ποιές προυποθέσεις ,είναι ένα θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αν και γραφω σπανια εδω, πολυ περισσοτερο για θεματα μη μοτοσυκλετιστικα, οι αποψεις σας εχουν καλυψει το ζητημα και απο τη μερια του μεσου νου-της κοινης λογικης αν θελετε, αλλα εχουν γραφει και πιο επιστημονικα αιτιολογημενες αποψεις, που εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον.
Εχω την αποψη οτι δεν ειναι δυνατο η κοινωνια να ενεργει ενστικτωδως, να αντιδρα οπως ενας πατερας που βλεπει αυτη τη τρομακτικη σκηνη που περιεγραψε γλαφυροτατα ο Rein (χαιρετισμους φιλε) μπροστα στα ματια του. Φυσικα σε αυτο το θεαμα ο οποιοσδηποτε πατερας (και εγω πιθανως) θα αντιδρουσε εξαιρετικα βιαια και απροβλεπτα και θα ειχε προφανως στο δκαστηριο που θα ακολουθουσε το ελαφρυντικο του βρασμου ψυχης κλπ κλπ. Δεν ειναι ομως δυνατο η συντεταγμενη κοινωνια να τιμωρει με ορους ατομικης εκδικησης και στιγμιαιας (δικαιολογημενης στη περιπτωση του πατερα πχ) παραφροσυνης. Και απορω που το συζητατε και το ζητατε αυτο. Ανοιγει ΠΟΛΥ επικινδυνους δρομους, που φανταζομαι οτι αν καθησετε να τους σκεφτειτε θα τους αντιληφθειτε αμεσως.
Σε 2 μετωπα νομιζω θα πρεπει να δρασει η κοινωνια. Το ενα ειναι το μετωπο της καταστολης, που απο οτι βλεπω γινεται δουλεια και σιγουρα μπορει να γινει και καλυτερη, αλλα με ορους και συνθηκες δημοκρατικες και δικαιοσυνης.
Το δευτερο ειναι πολυ πιο δυσκολο και συνθετο, ειναι η προληψη, δηλ. η δημιουργια κοινωνικων συνθηκων τετοιων που να αποτρεπουν το ατομο να αναπτυσσει τετοιου ειδους παραφιλιες.
Αυτο θελει χρονο και συλλογικη προσπαθεια. Χρεαζεται μια κοινωνια αλληλεγγυης που να λειτουργει με ορους ανθρωπισμου και συγκαταβασης σε πολλαπλα επιπεδα.
Σκεφτειτε πχ ποσοι απο εμας εδω ή εν πασει περιπτωσει, ποσους γνωριζετε εσεις, που στο περιβαλλον της εργασιας τους ή στο σπιτι τους με την οικογενεια τους, δρουν καταπιεστικα, ωφελιμιστικα, κουτοπονηρα, ρουφιανευουν, ψευδονται ασυστολως, υποτιμουν, εξευτελιζουν, κερδοσκοπουν-βιαιοπραγουν εν πασει περιπτωσει με οποιοδηποτε τροπο και μεσο πανω στον συνεργατη τους ή υπαλληλό τους. Μεγαλωστε το ολο αυτο σε ενα συνθετο περιβαλλον αλληλεπιδρασης μιας μεγαλουπολης οπως η Αθηνα. Βαλτε μεσα στην εξισωση και την κρατικη βια, επισης αμεση ή εμμεση. Την πιανετε την εικονα...
Δεν τα γραφω αυτα για να πω οτι οσοι τα υπομενουν αυτα θα καταληξουν παιδοφιλοι, ουτε θελω να δωσω δικαιολογια σε κανεναν.
Ομως ζουμε σε μια κοινωνια (ισως στην Ελλαδα να ειναι λιγο καλυτερα ακομα...) που ειναι εξαιρετικα βιαιη, συγκαλυμμενα ή φανερα, έμμεσα ή άμεσα.
Σε ενα τετοιο περιβαλλον, ευοδωνονται οι συνθηκες για να αντιδρασει καποιος εξισου ή περισσοτερο βιαια (βλ μαζικες δολοφονιες χωρις εμφανη λογο σε εμπορικα κεντρα στην Αμερικη) ή να παρει εναν αλλο δρομο, οπως η παιδοφιλια.
Τα ψυχολογικα προβληματα του ατομου δημιουργουνται απο ανθρωπους-κοινωνια και λυνονται παλι απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-κοινωνια.
Υ.Γ Η γονιδιακη προδιαθεση ειναι εξαιρετικα σπανια αποκλειστικα υπευθυνη για τετοιου ειδους διαστροφες, ολοι εχουμε μια σκοτεινη πλευρα, ορισμενοι εχουν τρομακτικη πλευρα, αλλα για να εκδηλωθει απαιτουνται οι καταλληλες κοινωνικες και οικογενειακες συνθηκες, οι καταλληλες συνθηκες περιβαλλοντος.
...ex 88 SS 600 GR
Symfonw!Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
re sis gia na kanis teties malakies prepi na ise arostos to na vlepis sexualika ta pedakia ine arostia.ke afto den pernai me filakisi afti 8a zoun mexri na vgoun ke na sinexisoun tin doulia tous
kanonika i pini prepi na ine stirosi na min tous ksana sikonete oute me gerano ke fisika psixofarmaka na dis gia pote 8a kopi to a8lima
Kai egw kernaw ta 100 prwta tetoia happia!
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βασίλη χωρίς να έχω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διάθεση να αμφισβητήσω αυτό που λες (ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ κρύβεις τέτοιου είδους αισθήματα προς την κόρη σου), με όποιον τρόπο και να ήθελα να απαντήσω σε αυτό (φέρνοντας όποιου είδους αντιπαράδειγμα) δεν θα μπορούσα να το κάνω από εδώ τουλάχιστον από σεβασμό προς εσένα (τέτοιας φύσης κουβέντας, ειδικά με προσωπικά ή σαφώς-προσωποποιημένα παραδείγματα, είναι για το κρεβάτι του ψυχαναλυτή, όχι για το φόρουμ). Θα παραμείνω λοιπόν στις γενικές παρατηρήσεις του προηγούμενου ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, θα διαφωνήσω. Μεγαλώνω μαζί με το φυσικό μου παιδί και μια κούκλα 18 ετών τώρα, από τον 1ο γάμο της γυναίκας μου. Την έχω στην αγγαλιά μου από τα 5 της χρόνια.
Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να "κρύβει" τη σκοτεινή του πλευρά. Πιθανά έχω καταφέρει να την κρύψω καλά. Από την άλλη μου προκαλεί τουλάχιστον απέχθεια (είναι ότι πιό ήπιο μπορώ να πω) και μόνο η σκέψη ότι κάποιος τη βρίσκει με βρέφος 9 μηνών.
ax pos entiposiastikame apo tis gnosis sou travame oloi ta vizia mas gia xari sou...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Αν και γραφω σπανια εδω, πολυ περισσοτερο για θεματα μη μοτοσυκλετιστικα, οι αποψεις σας εχουν καλυψει το ζητημα και απο τη μερια του μεσου νου-της κοινης λογικης αν θελετε, αλλα εχουν γραφει και πιο επιστημονικα αιτιολογημενες αποψεις, που εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον.
Εχω την αποψη οτι δεν ειναι δυνατο η κοινωνια να ενεργει ενστικτωδως, να αντιδρα οπως ενας πατερας που βλεπει αυτη τη τρομακτικη σκηνη που περιεγραψε γλαφυροτατα ο Rein (χαιρετισμους φιλε) μπροστα στα ματια του. Φυσικα σε αυτο το θεαμα ο οποιοσδηποτε πατερας (και εγω πιθανως) θα αντιδρουσε εξαιρετικα βιαια και απροβλεπτα και θα ειχε προφανως στο δκαστηριο που θα ακολουθουσε το ελαφρυντικο του βρασμου ψυχης κλπ κλπ. Δεν ειναι ομως δυνατο η συντεταγμενη κοινωνια να τιμωρει με ορους ατομικης εκδικησης και στιγμιαιας (δικαιολογημενης στη περιπτωση του πατερα πχ) παραφροσυνης. Και απορω που το συζητατε και το ζητατε αυτο. Ανοιγει ΠΟΛΥ επικινδυνους δρομους, που φανταζομαι οτι αν καθησετε να τους σκεφτειτε θα τους αντιληφθειτε αμεσως.
Σε 2 μετωπα νομιζω θα πρεπει να δρασει η κοινωνια. Το ενα ειναι το μετωπο της καταστολης, που απο οτι βλεπω γινεται δουλεια και σιγουρα μπορει να γινει και καλυτερη, αλλα με ορους και συνθηκες δημοκρατικες και δικαιοσυνης.
Το δευτερο ειναι πολυ πιο δυσκολο και συνθετο, ειναι η προληψη, δηλ. η δημιουργια κοινωνικων συνθηκων τετοιων που να αποτρεπουν το ατομο να αναπτυσσει τετοιου ειδους παραφιλιες.
Αυτο θελει χρονο και συλλογικη προσπαθεια. Χρεαζεται μια κοινωνια αλληλεγγυης που να λειτουργει με ορους ανθρωπισμου και συγκαταβασης σε πολλαπλα επιπεδα.
Σκεφτειτε πχ ποσοι απο εμας εδω ή εν πασει περιπτωσει, ποσους γνωριζετε εσεις, που στο περιβαλλον της εργασιας τους ή στο σπιτι τους με την οικογενεια τους, δρουν καταπιεστικα, ωφελιμιστικα, κουτοπονηρα, ρουφιανευουν, ψευδονται ασυστολως, υποτιμουν, εξευτελιζουν, κερδοσκοπουν-βιαιοπραγουν εν πασει περιπτωσει με οποιοδηποτε τροπο και μεσο πανω στον συνεργατη τους ή υπαλληλό τους. Μεγαλωστε το ολο αυτο σε ενα συνθετο περιβαλλον αλληλεπιδρασης μιας μεγαλουπολης οπως η Αθηνα. Την πιανετε την εικονα...
Δεν τα γραφω αυτα για να πω οτι οσοι τα υπομενουν αυτα θα καταληξουν παιδοφιλοι, ουτε θελω να δωσω δικαιολογια σε κανεναν.
Ομως ζουμε σε μια κοινωνια (ισως στην Ελλαδα να ειναι λιγο καλυτερα ακομα...) που ειναι εξαιρετικα βιαιη, συγκαλυμμενα ή φανερα, έμμεσα ή άμεσα.
Σε ενα τετοιο περιβαλλον, ευοδωνονται οι συνθηκες για να αντιδρασει καποιος εξισου ή περισσοτερο βιαια (βλ μαζικες δολοφονιες χωρις εμφανη λογο σε εμπορικα κεντρα στην Αμερικη) ή να παρει εναν αλλο δρομο, οπως η παιδοφιλια.
Τα ψυχολογικα προβληματα του ατομου δημιουργουνται απο ανθρωπους-κοινωνια και λυνονται παλι απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-κοινωνια.
Υ.Γ Η γονιδιακη προδιαθεση ειναι εξαιρετικα σπανια αποκλειστικα υπευθυνη για τετοιου ειδους διαστροφες, ολοι εχουμε μια σκοτεινη πλευρα, ορισμενοι εχουν τρομακτικη πλευρα, αλλα για να εκδηλωθει απαιτουνται οι καταλληλες κοινωνικες και οικογενειακες συνθηκες, οι καταλληλες συνθηκες περιβαλλοντος.
re ntalara se oles tis kinonies iparxoun ta panta iparxoun an8ropoi politismenoi ke aloi me zoodi enstikta i analisis epi ton analiseon kales ine ala an ine ka8e fora na skotonoume analites otan ginete ke mia tetia apotropea praksi nomizo pio efkola 8a eklipsi to provlima
ta zoa 8eloun na ta antimetopizis san zoa
ke as krivonte piso apo mandies politismenou idous
i pini prepi na gini fotia pou otan vazis to xeri sou kegete...
ke min pasa na ta pis afta se kanenos to kakopioimeno pedi giati se vlepo na petas....
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ax pos entiposiastikame apo tis gnosis sou travame oloi ta vizia mas gia xari sou...:rotflmao: :rotflmao:
re ntalara se oles tis kinonies iparxoun ta panta iparxoun an8ropoi politismenoi ke aloi me zoodi enstikta i analisis epi ton analiseon kales ine ala an ine ka8e fora na skotonoume analites otan ginete ke mia tetia apotropea praksi nomizo pio efkola 8a eklipsi to provlima
ke min pasa na ta pis afta se kanenos to kakopioimeno pedi giati se vlepo na petas....
O dimdoc είναι γιατρός ρε χαμένε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
O dimdoc είναι γιατρός ρε χαμένε...
![]()
to katalava re vremene apo ta grafomena tou
tous ksexorizo apo xiliometra...
gia afto ke tou ta leo etsi
tis xiroteres paparies tis lene giatri giati ine vivliografia
oti diavasane kseroun
emis den zoume me afta ta dedomena edo ine agria ta pragmata ama piraksoune to pedi mou na dis poses vivliografies 8a xoso se kolous...
afrotwin
Αυτο το παιδικο ποδηλατακι στο αβαταρ σου πως το εξηγεις? Μηπως εχεις κανα θεματακι? Τραμπαλα κανεις? Κουνια-μπελα?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ax pos entiposiastikame apo tis gnosis sou travame oloi ta vizia mas gia xari sou...:rotflmao: :rotflmao:
...ex 88 SS 600 GR
Τωρα που το λες....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Αυτο το παιδικο ποδηλατακι στο αβαταρ σου πως το εξηγεις? Μηπως εχεις κανα θεματακι? Τραμπαλα κανεις? Κουνια-μπελα?:rotflmao:
Leonida? tin bibliografia pws thn thes?![]()
![]()
![]()
ne ela gia kane mou mia analisi? giatre....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Αυτο το παιδικο ποδηλατακι στο αβαταρ σου πως το εξηγεις? Μηπως εχεις κανα θεματακι? Τραμπαλα κανεις? Κουνια-μπελα?:rotflmao:
ime ena mikro ke anoito pedaki
tra la la la
mia orea petalouza....
8a er8i kanis na mou vali alifi sta @@ ke talk sto poulaki pou sigkaika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
Πάντως εγώ θα έλεγα ευχαριστώ στο πατέρα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι πρωτότυπο.
Φυσικά επειδή όλοι εύχομαι μιλάμε υποθετικά. Εγώ δεν είμαι πατέρας αλλά έχω 3 αδέρφια εκ των οποίων μια αδερφή. Αλλά και συ που έχεις παιδί χαίρει άκρας υγείας.
Θα ήθελα να πας και να της πεις. Παιδί μου για σένα θα σκότωνα οποιονδήποτε σου έκανε κακό.Θα σου πει ευχαριστώ?