:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι πες μου τώρα εσύ.. μπορώ εγώ να μη γίνω μλκς μετά;:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι πες μου τώρα εσύ.. μπορώ εγώ να μη γίνω μλκς μετά;:rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μακη, σκραπας εισαι στο photoshop!
![]()
Δεν είναι το φιόρδ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
re mlk Maki
βαλτον πιο δεξια να μην κρυβει το φιορδ να πουμε![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Διαβασα και εγω ολο το ταξιδιωτικο και ευχαριστω για τον πλουτο των πληροφοριων και τις τοσες φωτογραφιες. Νοερα ταξιδεψα και εγω μαζι σας. Δεν νομιζω οτι θα αποφασισω ή θα καταφερω ποτε να παω στο Βορειο Ακρωτηριο, αλλα πηρα μια αρκετα σοβαρη αποψη του τι σημαινει ενα τετοιο ταξιδι. Η αισθηση που εμενα μου αφησατε, ειναι οτι ηταν ενα πολυ δυσκολο ταξιδι για το οποιο σε καμια περιπτωση δεν εχετε μετανιωσει, αλλα και που δεν καιγεστε να το ξανακανετε.
Ευχομαι και σε επομενα ταξιδια να εχετε την ικανοποιηση να τα φερετε εις περας παρα τις οποιεσδηποτε δυσκολιες μπορει να προκυψουν στην πορεια.
Προσωπικα δεν μπορω να φανταστω οτι μια ντιζα μπορει να ακυρωσει κατι τοσο μεγαλο και κακως κατα την δικη μου αποψη ο 3ος της παρεας γυρισε πισω απο εκει πανω μονος του. Δεν μπορω ουτε να φανταστω το μεγεθος του ξενερωματος αυτης της εξελιξης...Τελος παντων ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτο του και μονο αυτος αποφασιζει σταθμιζοντας τα + και τα -.
Να ειστε παντα καλα και να τραβατε φωτογραφιες ''χωριστά''...![]()
μόλις διαβάσεις και τη δική μου εκδοχή (όταν τελειώσει) θα καταλάβεις ότι:Αρχικά δημιουργήθηκε από FJ
Διαβασα και εγω ολο το ταξιδιωτικο και ευχαριστω για τον πλουτο των πληροφοριων και τις τοσες φωτογραφιες. Νοερα ταξιδεψα και εγω μαζι σας. Δεν νομιζω οτι θα αποφασισω ή θα καταφερω ποτε να παω στο Βορειο Ακρωτηριο, αλλα πηρα μια αρκετα σοβαρη αποψη του τι σημαινει ενα τετοιο ταξιδι. Η αισθηση που εμενα μου αφησατε, ειναι οτι ηταν ενα πολυ δυσκολο ταξιδι για το οποιο σε καμια περιπτωση δεν εχετε μετανιωσει, αλλα και που δεν καιγεστε να το ξανακανετε.
Ευχομαι και σε επομενα ταξιδια να εχετε την ικανοποιηση να τα φερετε εις περας παρα τις οποιεσδηποτε δυσκολιες μπορει να προκυψουν στην πορεια.
Προσωπικα δεν μπορω να φανταστω οτι μια ντιζα μπορει να ακυρωσει κατι τοσο μεγαλο και κακως κατα την δικη μου αποψη ο 3ος της παρεας γυρισε πισω απο εκει πανω μονος του. Δεν μπορω ουτε να φανταστω το μεγεθος του ξενερωματος αυτης της εξελιξης...Τελος παντων ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτο του και μονο αυτος αποφασιζει σταθμιζοντας τα + και τα -.
Να ειστε παντα καλα και να τραβατε φωτογραφιες ''χωριστά''...![]()
-τίποτα δεν ακυρώθηκε
-μια ντίζα δεν σταμάτησε ποτε κανένα
-κανείς δεν ξενέρωσε
-εξαιρουμένης της βροχής, όλες οι δυσκολίες είναι στο κεφάλι μας
![]()
-Δεν ακυρωθηκε το ταξιδι σου για το Nordcap οταν γυρισες πισω?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μόλις διαβάσεις και τη δική μου εκδοχή (όταν τελειώσει) θα καταλάβεις ότι:
-τίποτα δεν ακυρώθηκε
-μια ντίζα δεν σταμάτησε ποτε κανένα
-κανείς δεν ξενέρωσε
-εξαιρουμένης της βροχής, όλες οι δυσκολίες είναι στο κεφάλι μας
![]()
-Αυτο για την ντιζα το ειπα και εγω...
-Οταν εγραψα για το ξενερωμα βασικα εβαλα τον εαυτο μου στην θεση σου και εγραψα το πως θα ενιωθα εγω, υπολογιζοντας οτι οι περισσοτεροι ετσι θα ενιωθαν...
-Η βροχη ειναι προβλημα, οπως και το κεφαλι μας μερικες φορες...
Περιμενω με πολυ ενδιαφερον και την δικη σου εκδοχη(οταν τελειωσει), καλως ή κακως μας βαλατε ολους μεσα σε αυτο το ταξιδι...
τελείωνε ομως ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μόλις διαβάσεις και τη δική μου εκδοχή (όταν τελειώσει)
ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ
![]()
μπα...δεν τελειωσε???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μόλις διαβάσεις και τη δική μου εκδοχή (όταν τελειώσει).......![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
παντως αν μη τι αλλο αυτο ηταν και γαμω τα ταξιδια!!
αληθεια καπτεν.. το φανταζοσουν ποτε οταν ποσταριζες AYTO οτι 5 χρονια μετα θα εκανες κατι τετοιο?
Nαι (εβλεπα μακρια)
(τι πηγε και ξθαψε ο μλκας - εγω φταιω ρε που δε σου 'δωσα μια να φυγεις στο γκρεμο)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
αληθεια καπτεν.. το φανταζοσουν ποτε οταν ποσταριζες AYTO οτι 5 χρονια μετα θα εκανες κατι τετοιο?
ekrive xronia apo tote...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(τι πηγε και ξθαψε ο μλκας - εγω φταιω ρε που δε σου 'δωσα μια να φυγεις στο γκρεμο)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(αυτο το ποστ μου θυμησε καποιον που αποφασισε να τη δει μηχανοβιος στα 34...)
Άντε ρε, με έστειλες τώρα, πήρα σκούτερ στα 36 και μηχανή στα 38
Δεν θα ξεχάσω ότι έβρεχε και τις δυο φορές όταν τα παρέλαβα
(και φυσικά είχα αλλάξει δέκα χρώματα μέχρι να φτάσω σπίτι)
Travel, Grow, Share
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δλδ συμφωνα με τον νομο της εξελιξης 4 χρονια μας απομενουν ωσπου ο μικες να γινει καπταιν
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
μπααα δεν το βλεπω να γινομαι καπτεν ρε γαυριλη.. ποιο μηχανακι θα αντεξει να ανεβει νορβηγια με μενα πανω του??:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
δλδ συμφωνα με τον νομο της εξελιξης 4 χρονια μας απομενουν ωσπου ο μικες να γινει καπταιν
![]()