Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Τι γνωρίζετε για εταιρίες μεσάζωντες?

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13

Τι γνωρίζετε για εταιρίες μεσάζωντες?

Όπως ξέρετε, έχω βάλει αγγελία το μηχανάκι για πούλημα.

Μαζί με μερικούς ενδιαφερώμενους, με πήραν και 3-4 εταιρίες που θέλουν να κάνουν τους μεσάζωντες για να πουλήσουν τη μηχανή.

Ζητάνε 150? τα οποία και καλά τα επιστρέφουν όταν πουληθεί και δε σε δεσμεύουν να μην την πουλήσεις αλλού, απλά αν το κάνεις, χάνεις τα χρήματα.

Λένε επίσης, ότι η δέσμευση είναι για 15 μέρες, όπου αν δεν έχει πουληθεί, στα επιστρέφουν...

Τι ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ??

Και λέω γνωρίζεται, όχι φήμες, ράδιο αρβύλα, κλπ... Προσωπικές εμπειρίες και όχι "είχα ενα φίλο, που ο γιός του ξαδέρφου της μάνας του περιπτερά στο εξοχικό του πουλόυσε ένα μηχανάκι" ....
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε Γιώργο....

Τώρα θες απάντηση;

Έχει συζητηθεί το θέμα και παλιότερα εδώ μέσα...

Μακρυά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Τι γνωρίζετε για εταιρίες μεσάζωντες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Όπως ξέρετε, έχω βάλει αγγελία το μηχανάκι για πούλημα.

Μαζί με μερικούς ενδιαφερώμενους, με πήραν και 3-4 εταιρίες που θέλουν να κάνουν τους μεσάζωντες για να πουλήσουν τη μηχανή.

Ζητάνε 150? τα οποία και καλά τα επιστρέφουν όταν πουληθεί και δε σε δεσμεύουν να μην την πουλήσεις αλλού, απλά αν το κάνεις, χάνεις τα χρήματα.

Λένε επίσης, ότι η δέσμευση είναι για 15 μέρες, όπου αν δεν έχει πουληθεί, στα επιστρέφουν...

Τι ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ??

Και λέω γνωρίζεται, όχι φήμες, ράδιο αρβύλα, κλπ... Προσωπικές εμπειρίες και όχι "είχα ενα φίλο, που ο γιός του ξαδέρφου της μάνας του περιπτερά στο εξοχικό του πουλόυσε ένα μηχανάκι" ....
    kitakse file mou i mesazontes exoun mia tarifa 150 euro gia ta panta ite spiti poulas ite kilotes tosa 8eloune
    ke ine edo gia na vriskoune m@l@kes na ta pernoun ke na fevgoun mpori na exoun ke mia selida na anevazoun to idos pou poulane ke esi perimenis se psinoun de oti to poli se tris vdomades 8a exi pouli8i..:rotflmao:
    ke esi to skeftese i to kanis:rotflmao:

kitakse na dis pos exoun ta pragmata
    an sou perisevoun 150 euro ta perno ke ego
    ke kernao ke souvlaki me apola otan ta piaso...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Βασικά ψάχνω για κάποιον που ΕΧΕΙ συνεργαστεί μαζί τους για να μου πει τι παίζει....

Του έφαγαν τα λεφτα? Το πούλησαν?

Τα γραφεία τους που πήγα και τα είδα, θέλουν εκατομύρια για έξοδα.... Δεν πιστεύω ότι συντηρούντε με τα 150? που στην τελική δε δίνει και κανένας γιατί όλοι το θεωρούν απάτη.
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Βασικά ψάχνω για κάποιον που ΕΧΕΙ συνεργαστεί μαζί τους για να μου πει τι παίζει....

Του έφαγαν τα λεφτα? Το πούλησαν?

Τα γραφεία τους που πήγα και τα είδα, θέλουν εκατομύρια για έξοδα.... Δεν πιστεύω ότι συντηρούντε με τα 150? που στην τελική δε δίνει και κανένας γιατί όλοι το θεωρούν απάτη.
    Και είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνουν με τα 150? μήπως κάνουν και τίποτα άλλο; Λέω τώρα εγώ.......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κοίτα, ήρθαν το είδαν και τους έδιωξα. Απλά δεν έκλεισα την πόρτα.

Θέλω να το ψάξω καλύτερα. Στο κάτω κάτω, μίλησα με 4 ανθρώπους σε τηλέφωνα κι από κοντά. Όλοι αυτοί πρέπει να πληρωθούν. Αν πληρώνονται από καπου αλλού, γιατί να κάνουν αυτό?

Αν πληρώνονται από εδώ, δεν μπορεί να βγαίνουν τόσα έξοδα με το 150?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μακριάααααααααααα!!!!....

Μιλάμε για ιστορίες ακραίες που έχουν ακουστέι κατά διαστήματα με αυτούς τους μεσάζοντες.

Ακόμα και εικονικές πωλήσεις που στο τέλος ακόμα έψαχναν τα λεφτά τους οι ιδιοκτήτες (οχι τα 150 , αλλά απο την πώληση!!!) , όπου η εταιρία φυσικά δεν αναλάμβανε ευθύνη για επιταγές "μαιμού" που είχαν δώσει...

Μακριάααααα , φίλε μου...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μιλάμε για ιστορίες ακραίες που έχουν ακουστέι κατά διαστήματα με αυτούς τους μεσάζοντες.
    Όπως έγραψα και στην αρχή, δε με ενδιαφέρουν ιστορίες αλλά γεγονότα. Προς το παρών όλοι λένε μακριά, αλλά κανείς δεν έχει προσωπική εμπειρία.

Δεν κάνω καμμία κίνηση αν δεν έχω θετική άποψη από κάποιον, αλλά επίσης δε δέχομαι και αφορισμούς που βασίζονται σε ράδιο αρβύλα και όχι γεγονότα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ακόμα και εικονικές πωλήσεις που στο τέλος ακόμα έψαχναν τα λεφτά τους οι ιδιοκτήτες (οχι τα 150 , αλλά απο την πώληση!!!) , όπου η εταιρία φυσικά δεν αναλάμβανε ευθύνη για επιταγές "μαιμού" που είχαν δώσει...
    Αυτό είναι απο φίλο , οπότε αν θες το πιστέυεις...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αυτό είναι απο φίλο , οπότε αν θες το πιστέυεις...
    Kαι να το δεχθώ, δε με ενοχλεί, αφού η σύμβαση που μου έδειξαν, εμένα τουλάχιστον και η συγκεκριμένη εταιρία, γράφει ρητά, για μετρητά και όχι επιταγές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    ε αφου δεν πιστευεις οτι ειναι μουφα
    καντο
    να μας λες εσυ μετα απο προσωπικη σου εμπειρια....

Kαι να το δεχθώ, δε με ενοχλεί, αφού η σύμβαση που μου έδειξαν, εμένα τουλάχιστον και η συγκεκριμένη εταιρία, γράφει ρητά, για μετρητά και όχι επιταγές.
    den sou leme fantastikes istories
    apo empiries sou milame
    tora an den tin patisa ego ala i aderfi mou i o ksaderfos mou den exi simasia

milame gia moufa ke xontri konoma oi tipoi..

Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    ε αφου δεν πιστευεις οτι ειναι μουφα
    καντο
    να μας λες εσυ μετα απο προσωπικη σου εμπειρια....
    Το πιθανότερο...

Δεδομένου ότι έχω το μηχανάκι αγγελία εδώ και 3 μήνες και δεν με έχει πάρει ούτε ένας τηλέφωνο, δε χάνω τίποτα να το δοκιμάσω.

Άλλωστε αν με κοροϊδέψουν, τα πάω καλά με τους δικηγόρους και θα φάνε καλά. Δεν είμαι από αυτούς που θα τους αφήσουν γιατί "δεν αξίζει ν'ασχοληθείς για 150?"

Νέο μέλος
    Φίλε Wizard13

αν πραγματικά δοκιμάσεις θα ήθελα να μάθω τη συνέχεια πάντως σκέψου το εξής:

Ας υποθέσουμε οτι είναι απατεώνες, για κάθε πελάτη που κοροϊδεύουν έχουν κέρδος 150? και κόστος ελάχιστο συνεπώς μπορούν εύκολα να έχουν μια όμορφη βιτρίνα μετά από μερικούς πελάτες.

Φιλικά

Το πιθανότερο...

Δεδομένου ότι έχω το μηχανάκι αγγελία εδώ και 3 μήνες και δεν με έχει πάρει ούτε ένας τηλέφωνο, δε χάνω τίποτα να το δοκιμάσω.

Άλλωστε αν με κοροϊδέψουν, τα πάω καλά με τους δικηγόρους και θα φάνε καλά. Δεν είμαι από αυτούς που θα τους αφήσουν γιατί "δεν αξίζει ν'ασχοληθείς για 150?"
    ipografis simvoleo filarako tipota den mporis na tous kanis...
    min prospa8is na vgis apo pano se kati pou sou lene oli oti ine moufa pagida ke lipa

den pistevo oti ise toso.....
    ala na mou pis apo kati san ke esena zoune aftoi...

pigene fotografise mono ta 150 euro na ta 8imase
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι σημαίνει για εσάς το Forum?
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2014, 15:19
  2. Τι γνωρίζετε για την Yamaha Rieju rs2
    από AgelosEXP στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8