Διάβασα την τελευταία σελίδα 4 φορές κι έδωσα έμφαση στα λεγόμενα του DrBIG. Τελικά αυτό που ήπια χθες πρέπει να ήταν δυναμίτης ακόμα μεθυσμένος είμαι.......
Πραγματικά έχουμε ξεφύγει αν βάζουμε στην ίδια μοίρα την κλοπή μιας μοτο με το πισθάγκωνο δέσιμο και τον βιασμό ενός βρέφους.
Δεν θα κάτσω να ψάξω πιά κυβερνητική πρόθεση βρίσκεται πίσω από την δημοσιοποίηση των ονομάτων.Πραγματικά δεν μ' ενδιαφέρει και φυσικά τέτοια υποκείμενα που τη βρίσκουν με βρέφη πρέπει να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, μα πολύ ειδικής μεταχείρισης. Δεν τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "άρρωστος".
Σταματάω εδώ επειδή τώρα θέλω πολύ να βρίσω κι επειδή γ@μήθηκε η μέρα μου πρωί πρωί.
Κλείνω με μια ευχή. Τους εύχομαι να τους φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο φέρεται το "κύκλωμα" στα βρέφη. Γιατί φίλοι μου, αν δεν υπήρχε από αυτούς τους αχρείους "που απλά βλέπουν" το χρήμα να τροφοδοτήσει τη μηχανή, πολύ απλά δεν θα υπήρχε η μηχανή, δεν θα γυρίζονταν ταινίες προς τέρψιν κλπ. Και ναι τελικά για μένα είναι ακριβώς το ίδιο βαρύ το "βλέπειν" με το "πράττειν". Οποιαδήποτε συμμετοχή στο ειδεχθές αυτό κύκλωμα για μένα είναι εγκληματική και μου προκαλεί εμετό.
![]()
![]()