Σελίδα 19 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πολύ αξιέπαινο αυτό που κάνεις. Όμως δεν υπάρχει καμία σχέση με αυτό που βιώνει ένας γονιός.

Τώρα για τα υπόλοιπα που λες δεν ξέρω γιατί θα πρέπει εφόσον συζήτάμε κάτι πολύ συγκεκριμένο να το αντιπαραβάλουμε με άλλου είδους εγκλήματα που συμβαίνουν.
    Δεν ενδιαφέρει αυτό που βιώνει ο γονίος αλλα αυτό που βιώνει το παιδί.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δεν ενδιαφέρει αυτό που βιώνει ο γονίος αλλα αυτό που βιώνει το παιδί.
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Η κουβέντα ξεκίνησε για το πως αντιλαμβάνεται ένας γονιός την ιστορία με την παιδεραστία και πως το αντιλαμβάνεται ένας άτεκνος. Και γνώμη μου είναι ότι ο δεύτερος δεν μπορεί να μπει στη θέση του πρώτου.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Ωραια τα λες

Αν κ το σημειο με τους αστυνομικαριους μου φαινεται λιγο υπερβολικο, κ αυτοι ανθρωποι ειναι σαν εσενα κ εμενα, απλως δεν ειναι κ τοσο "προοδευτικων αποψεων", με την εξης εννοια:

Αν λειπουν καμια 10ρια στοιχεια για να καταδικαστει καποιος... Ε... μη φανταστεις οτι δεν θα φυτευτουν εκει που πρεπει... αααπαπαπα αυτα μονο σε ταινιες με τον Σταλονε γινονται.

Απο τις λιγες φορες που η αστυνομια αποτελει "λειτουργημα", μη ξεχνας μιλαμε για μωρα που δεν εχουν γνωρισει τον κοσμο ακομα. :smilea:

Δεν μιλώ για υποκειμενικές προθέσεις ανθρώπων, μιλώ για λειτουργία μηχανισμών και κοινωνικές σχέσεις που τους στηρίζουν. Το να θέλει κάποιος να βρει και να τιμωρήσει τους παιδόφιλους υποκειμενικά, αλλά βρισκόμενος εντός αυτού του μηχανισμού, είναι διαφορετικό και απέχει πόρρω από μια καλή πρόθεση έτσι γενικά. Εδώ με πρόσχημα την παιδοφιλία το βλέπω θα πάει η δουλειά να μπούνε κάμερες μέσα στα σπίτια μας και βάλε...

Μιλάω για την ύπουλη εκείνη σκέψη της εξουσίας (ας μου επιτραπεί) μέσω της οποίας παίρνουμε μια κοινά αποδεκτή αξία και με πρόσχημα την προστασία της πάμε τα όρια της δικαιοδοσίας της πολύ μέσα. Παλιό και κλασσικό, αλλά η ανθρωπότητα δεν μαθαίνει...

[Δεν μιλούσα για στημμένη καταδίκες, δεν τους ενδιαφέρει να στήσουν τέτοια υπόθεση εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά με τον κατηγορούμενο (εκτός δικαστηρίου) και του την φοράνε έτσι. Έχουν γίνει τέτοια.]

Αν ήθελα επίδειξη έχω και καλύτερα, αλλά τα φυλάω για την πάρτη μου να γουστάρω μόνος μου...αν είναι δυνατόν..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios

tespa pola atoma me ipsilo dikti noimosinis (oso ke an sas fenete periergo)
    den ikanopiounte me ta kina erotika mpla mpla

oi pio poli apo aftous pernane stin sfera tis paranias ke ksefevgoun sexualika me diaforon tipon anomalies

i poli megali gnosi ke dianoisi poles fores dini sto atomo mia es8isi kinismou ke i8ikis pera apo tou ka8imerinou an8ropou

8eoroun lipon oti exoun ton elenxo katastaseon dianoitika pou enas kinos an8ropos den exi

etsi lipon me olon ton anoterismo pou tous diakatexi 8eoroun tous eaftous tous kati san eksousiastes mias anoteris dinamis i8ikis ke nomikis poles fores

den ine tixeo pou poli dikastes ine pedomanis..

aftoi ine i mia opsi tou nomismatos
    Ηταν ανάγκη να το μαρτυρίσεις?

Η βουτία στην ήδονη πάει πολυ μακριά, συνδέεται άμεσα με την άσκηση εξουσίας. Με κορύφωση-κατάληξη οχι τόσο την εξουσία πάνω στο θύμα όσο στον έλενχο της ζώης του δηλ. της συνοχής του σώματος του (διαμελισμός), της συνοχής της προσωπικότητας του (βιασμός).
    Κι όλο αυτό γιατι; για ένα παιχνίδι με το θάνατο των ίδιων των εξουσιαστών. Σε σκοτώνω σημαίνει προτίστως επιβιώνω εγώ,σκοτώνω το θάνατο μου.
    Το να τα κάνει κανείς αυτα σε παιδιά ειναι σα να επιτίθεται στο ιερότερο της ζωής, την γέννηση. αυτο μπορει να σημαίνει όχι μία μη ηθική στάση αλλά μια σύγκρουση με την ηθική. Όχι την τρέχουσα της κοινωνίας αλλα την προσωπική και είναι φαντάζομαι τόσο βαθιά που ούτε οι ίδιοι είναι συνειδητοι κατα την διάρκεια τέλεσης των εγκλημάτων τους .Τα πάθη αναλαμβάνουν.

πχ Ντε Σαντ. 120 μέρες στα σόδομα.(το βιβλίο, όχι την ταινία) περιγράφει πολλά τέτοια εγκλήματα,μα υπάρχει μιά μικρη λεπτομέρεια. όσο ο Ντε Σαντ έγραφε τα βιβλία του στη φυλακή, (30 χρόνια έκανε συνολικά) για ανηθικότητα κάτω απο το παράθυρο του κελιού του αποκεφαλίστηκαν 18000 άνθρωποι, δινοντας του τροφη για σκέψεις, πάνω στο τι στα αλήθεια είναι η ήθικη και πώς εξυπηρετει τα έργα μας.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    ο θανατος για αυτους δεν ειναι τιμωρια,αλλα λυτρωση

πριν καιρο ειχε μπει και αυτο
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

@7gibernau:
    σαν χαρη θα το εβλεπε ο παιδεραστης η ο καθε ανωμαλος αν καποιος του τιναξει τα μυαλα....

η μεγαλυτερη τιμωρια για μενα......

κλεισιμο σε ενα κελλι 1χ1 γεματο με φωτο απο το θυμα η τα θματα.......

θα παρει το δρομο του απο μονος του........

@...........ή θα τον παίζει....

σιγά μην έχουν συνείδηση τέτοια ζώα.....

@.........: Αυτό το περσικό μου είχε διαφύγει.....
    --------------------------------------------------------------------------------

7gibernau
    θα τον παιξει μια..
    θα τον παιξει δυο.....
    θα τον παιξει δεκα......

καποια στιγμη το μυαλο του θα αρχησει να παιζει τα δικα του παιχνιδια.........

οι τυψεις και η στερηση ελευθεριας θα επικρατησουν......
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε δεν υπάρχει τιμωρία αρκετή για τα τέρατα αυτά. Τους έκοβα ευχαρίστως τα καλαμπαλίκια τους και τους τα έβαζα στο στόμα και στη συνέχεια θα γινόμουνα χειρότερος από αυτούς αν είχε ακουμπήσει κάποιος έστω και μια τρίχα από το κεφάλι του παιδιού μου. Τώρα αν θέλετε να με πείτε χρυσαυγίτη, ανήθικο, αντιδημοκρατικό υπάνθρωπο κλπ, πείτε με δεν με νοιάζει.

Όπως δεν με νοιάζει για το αν προσβάλω τα χρηστά και δημοκρατικά ήθη κάποιων. Άντε γιατί πολύ δημοκράτες και υπερ άνω γίναμε. Και όπως λέει και ο πατέρας μου "από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο".

Θα γίνει δίκη, θα πουν συγνώμη αλλά έχουμε ψυχολογικά προβλήματα και χρίζουμε ψυχιατρικής βοήθειας και όλα καλά. Αμ δεν σφάξανε. Θα τους διδάξω ψυχολογία εγώ με τον δικό μου τρόπο.

τες πα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε δεν υπάρχει τιμωρία αρκετή για τα τέρατα αυτά. Τους έκοβα ευχαρίστως τα καλαμπαλίκια τους και τους τα έβαζα στο στόμα και στη συνέχεια θα γινόμουνα χειρότερος από αυτούς αν είχε ακουμπήσει κάποιος έστω και μια τρίχα από το κεφάλι του παιδιού μου. Τώρα αν θέλετε να με πείτε χρυσαυγίτη, ανήθικο, αντιδημοκρατικό υπάνθρωπο κλπ, πείτε με δεν με νοιάζει.

Όπως δεν με νοιάζει για το αν προσβάλω τα χρηστά και δημοκρατικά ήθη κάποιων. Άντε γιατί πολύ δημοκράτες και υπερ άνω γίναμε. Και όπως λέει και ο πατέρας μου "από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο".

Θα γίνει δίκη, θα πουν συγνώμη αλλά έχουμε ψυχολογικά προβλήματα και χρίζουμε ψυχιατρικής βοήθειας και όλα καλά. Αμ δεν σφάξανε. Θα τους διδάξω ψυχολογία εγώ με τον δικό μου τρόπο.

τες πα.

+1000000 (allos enas me ta apopano psixologika xarismata edo)

isos to monadiko thema poy den mporo na "syzitiso" h' na kano dialogo isos prin apo 5 xronia na elega ta idia theoritika peri anthropon me psixologika provlimata klp... megalonotas kai orimazontas dipla sta pedia mou den to xoraei o nous mou pos mporei kapoios na dei "diaforetika" ayta ta aggeloudia.

theoro oti tetoi anthropoi prepei napernoun isovia vasanistiria, oxi na thn glitonoun me thanato mpam kai ekso...
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Το θέμα ΔΕΝ είναι αν θα πρέπει να καταδικάζονται οι παιδεραστές με την δυνατόν μεγαλύτερη ποινή …αυτό είναι σίγουρο…

Το θέμα είναι ότι σε μια χώρα που (απ όσο ξέρω) ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και πρέπει να αποδειχτεί η ενοχή ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ έχουμε αρχίσει και βγάζουμε νόμους για νόμιμη διαπόμπευση κατηγορούμενων…

Το θέμα είναι ότι σε μια χώρα που έχει ξεκινήσει σταυροφορία για την σωτηρία των παιδιών , καθημερινά στο δρόμο μπροστά στα μάτια μας υπάρχουν εκατοντάδες παιδάκια που είναι θύματα εκμετάλλευσης …. Αλλά αυτά είναι γυφτακια και δεν πουλανε στα κανάλια..

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν ανάψει τις δάδες και είναι έτοιμοι να πυρπολήσουν τους παιδεραστές , θα έχουν παρακολουθήσει σίγουρα αισθησιακό χορό απο ρωσιδακι (και θα του έχουν ρίξει και κανένα «μανίκι») ….
    Φαντάζομαι στο μυαλό τους έχουν πειστεί ότι το ρωσιδακι είναι μια αχόρταγη νυμφομανής που το ονειρο της ήταν να ερθει στο Ελλαντα να την φυστικωνει ο κάθε πατριωτης ….
    Το ότι είναι θυμα κακοποιησης και εκβιασμου από τους νταβαδες της , δεν μας περνά από το μυαλό όταν την πηδάμε… το κάνει γιατί γουστάρει…

Α. στΑ διαλΑ ….

Ζουμε σε μια χωρα που μας κυβερναει το δελτιο των 20:00

Εχεις δει πολλα ....

2χρονα

4χρονα...

6χρονα...

10χρονα...

Ρωσιδακια να χορευουν αισθησιακους χορους και μετα να τα παιρνεις σε ενα δωματιο και να τα πεθαινεις στο μανικι...????

Δεν διαφωνω σε καποια απο αυτα που λες .....

Αλλα αλλο η βουρτσα.....

Καμμια σχεση με το θεμα μας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εχεις δει πολλα ....

2χρονα

4χρονα...

6χρονα...

10χρονα...

Ρωσιδακια να χορευουν αισθησιακους χορους και μετα να τα παιρνεις σε ενα δωματιο και να τα πεθαινεις στο μανικη...????

Δεν διαφωνω σε καποια απο αυτα που λες .....

Αλλα αλλο η βουρτσα.....

Καμμια σχεση με το θεμα μας....

Θα συμφωνήσω μαζί σου ….
    Και για εμένα η ηλικία των ρωσίδων δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας…

Θα συμφωνήσω μαζί σου ….
    Και για εμένα η ηλικία των ρωσίδων δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας…
    Ολα στο ιδιο τσουβαλι λοιπον....

Τι 5 ... Τι 35... Σωστα...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ολα στο ιδιο τσουβαλι λοιπον....

Τι 5 ... Τι 35... Σωστα...??
    Λάθος.... άλλο 5 , άλλο 35…

Απλώς , η «ευαισθησία» μας σε σχέση με την κακοποίηση δεν πρέπει να «εξαντλείται» μόνο σε ανήλικα…. Αν γίνεται αυτό είμαστε υποκριτές …αυτός ήταν και ο σκοπός του παραδείγματος μου..

ρε παιδια μην το κουραζουμε αλλο μια και ολοι συμφωνουμε ως προς το οτι στους παιδοφιλους αρμοζει η ανωτατη τιμωρια...

οι politically correct ,θα δωσετε οσους πιασετε στην αστυνομια,εμεις οι χασαπηδες,σε οσους πιασουμε θα βγαλουμε τα αντερα...

ολοι ευχαριστημενοι θα καταληξουμε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε παιδια μην το κουραζουμε αλλο μια και ολοι συμφωνουμε ως προς το οτι στους παιδοφιλους αρμοζει η ανωτατη τιμωρια...

οι politically correct ,θα δωσετε οσους πιασετε στην αστυνομια,εμεις οι χασαπηδες,σε οσους πιασουμε θα βγαλουμε τα αντερα...

ολοι ευχαριστημενοι θα καταληξουμε...
    Όταν παίρνεις το σκληρό ύφος του χασάπη..... με τρελαίνεις ρε κιορατά..

:rotflmao: :rotflmao:

Ασήκωτο το θέμα και δεν το αντέχω άλλο. Εγώ τέλος από εδώ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Λάθος.... άλλο 5 , άλλο 35…

Απλώς , η «ευαισθησία» μας σε σχέση με την κακοποίηση δεν πρέπει να «εξαντλείται» μόνο σε ανήλικα…. Αν γίνεται αυτό είμαστε υποκριτές …αυτός ήταν και ο σκοπός του παραδείγματος μου..

Η ευαισθησια δεν εχει διακοπτη on-off...

Σορρυ που δεν μπορω να κανω ατελειωτα βασανιστηρια μεχρι τερμα σε εναν ανθρωπο που βασανιζε πχ ενα ζωο, ( οπως διαβαζουμε σε αλλο θρεντ ) εν αντιθεση με αυτα που θα εκανα σε εναν ανθρωπο σαν του θεματος μας.....

Για αυτο σου ειπα.... Ναι μεν συμφωνω με καποια απο τα λεγομενα σου αλλα οπως και να το κανουμε.... Αλλουνου παπα ευαγγελιο....

Καμμια σχεση το παραδειγμα σου και ο συσχετισμος του με τους εν λογο βαρβαρους τουτου του θρεντ...

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Nαι, αυτος που τσιμπαει ενα ρωσιδακι 17 χρονων, που το φερανε εδω και καλα για δουλεια και βρεθηκε να το βιαζουν, κατ΄ουσιαν, ο καθεις κωλογερος με την παρεα του, ε αυτος πρεπει να ειναι στη κλιμακα της βαρβαροτητας 2, ο παιδοφιλος πρεπει να ειναι στο 10...στην ιδια κλιμακα κατατασσονται, απλα ο πρωτος ειναι στη βαση και ο αλλος στη κορυφη...

...ex 88 SS 600 GR

Σελίδα 19 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ