Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: Αγορά μηχανής..

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Λοιπόν για να σου εξηγείσω να καταλάβεις γιατί τα παιδιά θέλουν το καλό σου θα σου πώ μια ιστορία :

πρίν κάποια χρόνια ενώ είχα 1 125 δίχρονο με αρκετό γκάζι έπεσε στό μάτι μου ένας μπάρμπας με rg500 κάποια στιγμή το πούλαγε και το είχα δει έξω απο τήν αυλη του , μιλήσαμε και το πέρνω μια βόλτα
    (τώρα που το σκεύτομαι μάλλον να με σκοτώσει ήθελε :rotflmao: με το υφάκι μου σάν παιδάκι )

μετά απο κανένα 10λεπτο επέστραψα εκτός απο τρομοκρατομένος είχα πάθει σόκ εννοοιτε ότι του είπα ξερείσ καλό αλλά μάλλον θα έχει ακριβει συντήρηση άν είναι θα ξαναπεράσω (δέν ξαναπέρασα ποτέ )

και δέν είχα δει όλες τής δυνατότητες του

το ίδιο σου λένε το GSXR είναι κάπος απότομο για ss θα σου έλεγα ninza 250 , vtr , για 600ρια δέν κοιτάς κανένα cbf ,gsr ,bandit , η ακόμα καλήτερα monster 620 (είναι πολυ καλό σχολείο .....η μηχανή να ξέρεις δέν είναι αυτοκίνητο δέν παίζουν ρόλο μόνο τα άλογα )

φιλε εγω σου προτεινω ενα ωραιοτατο xt600....
    ειναι αρκετα ευκολοοδηγητο...
    παει παντου...
    φορτωνεται καργα...
    εχει αποδειξει την αξια του τοσο χρονια...

μην πας απο τωρα σε ss θα το μετανιωσεις...

η μηχανη ειναι καυλα το ξερω αλλα θελει παντα την αναλογη εμπειρια προσοχη και σεβασμο...

φιλικα...

Φίλε GSF δες και XJ6 Diversion

Και 600cc είναι και σπορ εμφάνιση έχει και ταξιδάκια μπορείς να κάνεις.

Ότι και να αποφασίσεις καλά και όρθια χλμ να έχεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    σε αυτές τις 2 σελίδες θα προτιμούσα να είχα ακούσει, η τάδε μηχανή έχει αυτό το καλό, η άλλη μηχανή έχει το άλλο καλό.. αφου σαρέσουν αυτές οι δύο κοίτα και αυτήν, την έχω εγώ και έχει αυτό το καλό... το σχόλιο για το 1000άρι δηλαδή ήταν σοβαρή απάντηση... ??

ολες οι μηχανες ειναι καλες για την χρηση που εχουν κατασκευαστει...οπως και για το τη χρηση την θελει ο καθενας...το να σου πει καποιος για τα φρενα...το γκαζι...κλπ δεν εχει καμμια ουσια μιας και ακομα δεν εχεις καβαλησει ποτε σου για να καταλαβεις τι παιζει...

ελπιζω ο εκνευρισμος σου και ο τσαμπουκας να μενει μονο πισω απο τον υπολογιστη...στον δρομο αυτα τα 2 ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...

καλη τυχη οτι και να αποφασησεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    για ss θα σου έλεγα ninza 250 , vtr , για 600ρια δέν κοιτάς κανένα cbf ,gsr ,bandit , η ακόμα καλήτερα monster 620 (είναι πολυ καλό σχολείο .....η μηχανή να ξέρεις δέν είναι αυτοκίνητο δέν παίζουν ρόλο μόνο τα άλογα )
    το monsteraki μου αρέσει απο αυτά που ανέφερες.. ειδικά το καινούριο.. το έχω στο νού μου.. !! και το XT μου αρέσει, πράγμα περίεργο γιατι είναι το μοναδικό απο την "κατηγορία" του που μου αρέσει.. (άντε και τα KTM λίγο) ...

το XJ6 Diversion φαίνεται όμορφο αλλα μήπως είναι λίγο τεράστιο για μένα...?? και βαρύ..? ή έτσι δείχνει ?

υ.γ συμφωνώ οτι δεν είναι μόνο τα άλογα.. δεν κοιτάω μόνο αυτό. πολύ ρόλο στην επιλογή μου παίζει και η εμφάνιση (με πρώτες επιλογές ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Ducati 848 και μετά daytona 675 SE).. και η ποιότητα κατασκευής τους. γενικά θέλω να πάρω αυτό που μου ταιριάζει 100%.. γιαυτό το ψάχνω πολύ.

έτσι για την ιστορία και αφου ηρέμησε λίγο το κλίμα.. για να μην νομίζει κανείς οτι είμαι τρελός.. κάποτε είχα (στα 20 μου) την επιλογή να πάρω ένα ibiza Cupra 1.8 με revo πάνω 215 άλογα.. το μόνο που δεν είχαν πέσει ήταν οι υπογραφές.. το είχα πάρει και βόλτα και ήμουν σίγουρος οτι αυτό θέλω.. τελευταία στιγμή το ακύρωσα και πήρα ένα golf v 90 άλογα.. και είμαι ακόμα απόλυτα ευχαριστημένος με αυτο που πήρα.. 4,5 χρόνια δεν έχει βγάλει το παραμικρό.. με έχει πάει παντού.. με έχει κρατήσει ζωντανό.. μου έχει δώσει μαθήματα ζωής.. σε βροχές.. σε χιόνια.. σε ζέστες.. σε κρύα.. παντού. ξέρω οτι με το άλλο θα ήμουν νεκρός τώρα. και μπορεί και κανείς άλλος μαζί μου. γιαυτό και δεν το πήρα.
    έχω ζήσει σκηνικά άσχημα με τρακαρίσματα (και απο λάθη δικά μου και απο άλλων) και έχω περάσει μέρες κλεισμένος στον εαυτό μου να σκέφτομαι τι πήγε στραβά και τι όχι.. αν έφταιγα η αν φταίγαν.. τι θα γινόταν αν δεν είχα τόσο "τύχη"..
    έχω σταματήσει να πίνω ακόμα και 1 σφηνάκι όταν οδηγάω επειδή θέλω να έχω τα μάτια μου 44 στον δρόμο.. προς θεού δεν γράφω οτι ΕΒΑΛΑ μυαλό. γιατι δεν έχω βάλει.. αλλα έχω μάθει πολλά και έχω δεί πολλά. και δεν τα ξεχνάω. δεν απολογούμαι σε κανέναν ούτε δικαιολογούμαι απλώς ήθελα να τα γράψω.. επειδή ξέρω οτι πολλοί εδω μέσα έχουν περάσει παρόμοια σκηνικά και νομίζω καταλαβαίνουν..
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    για SS θέλω κάτι σε 600άρι ούτε πολύ παραπάνω ούτε παρακάτω.. για κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να συνδιαστεί και για μικρά ταξιδάκια με άνεση δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς παίζουν τα κυβικά εκεί.. αν υπάρχει θέληση να μου ανοίξει κάποιος τα μάτια για τα συγκεκριμένα SS και μή είναι ευπρόσδεκτη..

υ.γ δηλαδή εσύ θα πήγαινες με το ninjaki στην Β. εύβοια ..??
    εγώ έχω το 675. θες τη γνώμη μου?

πάρε ένα δυομισαράκι και πολύ σου είναι

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Εγώ θα πρότεινα Daytona πάντως..... Dy 125 RS

Το καλύτερο σχολείο είναι ένα παπάκι ή ένα 250αράκι. Λίγα χρήματα αγοράς, άκομη λιγότερα συντήρησης.
    Όταν το μάθεις, το πουλάς και δεν έχεις χάσει πολλά χρήματα.

Επίσης, ελπίζω να καταλαβαίνεις ποιό είναι το κόστος συντήρησης ενός ss, γιατί αλλιώς σε βλέπω να πουλάς το Golf.
    "Qu ils mangent de la brioche"

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Που να πρωτοκάνεις quote????
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ