Σελίδα 20 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Nαι, αυτος που τσιμπαει ενα ρωσιδακι 17 χρονων, που το φερανε εδω και καλα για δουλεια και βρεθηκε να το βιαζουν, κατ΄ουσιαν, ο καθεις κωλογερος με την παρεα του, ε αυτος πρεπει να ειναι στη κλιμακα της βαρβαροτητας 2, ο παιδοφιλος πρεπει να ειναι στο 10...στην ιδια κλιμακα κατατασσονται, απλα ο πρωτος ειναι στη βαση και ο αλλος στη κορυφη...
    Παλι για παιδεραστια μιλας.... !!!

Απλα θελεις να παιξεις με τις ηλικιες...

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Μπα φιλε, η παιδεραστια αφορα ατομα κατω των 14

...ex 88 SS 600 GR

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Πριν απο αρκετα χρονια ειδα μια ταινια,η οποια εστιαζε κυριως στα περι ρατσιμου(δυο λευκοι βιασαν ενα μαυρο κοριτσακι,του οποιου ο πατερας αργοτερα τους "καθαρισε"και δικαζοταν και ολοι θελαν την καταδικη του μονο και μονο επειδη ηταν μαυρος)και οπως ηταν φυσικο επικεντρωσα κι εγω το ενδιαφερον μου σε αυτο,αφου μαλλον ηταν το νοημα που ηθελε να περασει η ταινια στον θεατη.Επισης μου ειχε φανει αδικο τοτε,να τον καταδικασουν με μονο κριτηριο το χρωμα του.
    Προσφατα την ξαναειδα και ομως μου αφησε αλλη εντυπωση απο`τι ειχα αρχικα.τι αλλαξε? Ειμαι πατερας! και ξερετε τι ειπα? ποιος το γαμαει το χρωμα ρε αδερφε? δεν πα να ειναι ασπρος, μαυρος ,αλβανος,τσεχος,μωαμεθανος,βουδιστης,κουλος, ολοι στη θεση του το ιδιο θα εκαναν...θα τους γαμουσανε τα ραμματα!!!

Βαζω το link:
    http://www.youtube.com/watch?v=O90-DO9P6q0

Οσοι την εχετε δει ξερετε,οι υπολοιποι δειτε την! Αξιζει πραγματικα.
    Βαλτε λοιπον τον εαυτο σας στη θεση οποιου χαρακτηρα της ταινιας θελετε και πειτε μου τι βλεπετε στο προσωπο αυτου του πατερα που δικαζεται?!
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

kserete iparxi ke i apopsi pou leei.
    ise pederastis gine ekpedeftikos....
    :wacko:

:rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    εγω σαν πατερας εχω να πω μονο να ειμαστε κοντα στα παιδια μας.
    να τα ακουμε να τους μιλαμε να προσπαθουμε να ειμαστε "εκει" σε ολα να τα ετοιμαζουμε οσο καλυτερα γινεται για τον σκατοκοσμο που ζουμε και αυριο θα ειναι ακομα χειροτερος για αυτα.
    και εσεις που ακομα δεν εχετε παιδια εχετε ανηψια κτλ.
    δεν χαλασαμε τον κοσμο εμεις και δεν ξερω αν φτιαχνεται πια.
    ουτε με το να καταφερουμε να τους προσφερουμε χρημα μονο εχουμε κανει το χρεος μας.
    τα παιδια εμας εχουν προτυπο εμας αντιγραφουν εμεις ειμαστε οι μικροι θεοι τους και απο εμας θα παρουν τις πρωτες γραμμες σωστες οι λαθος.
    δεν εχει να κανει με μορφωση οικονομικη η κοινωνικη επιφανεια γτ αποδειχτηκε οτι η αρωστεια χτυπαει σε ολα τα στρωματα.
    σωστη και ουσιαστικη ενασχοληση με τα παιδια και αγρυπνο βλεμμα και αν ειμαστε τυχεροι θα προλαβουμε καταστασεις.
    δεν το διαπραγματευομαι το τι θα κανω αν πειραξει καποιος η κατι τον γιο μου.
    η κολαση θα ειναι αστεια μπροστα σε αυτα που θα περασει απο μενα.
    ΑΛΛΑ ξαναλεω το θεμα ειναι να προσπαθησω να προλαβω καταστασεις.
    δεν ειναι μονο η παιδοφιλια ειναι τα ναρκωτικα και ενα σωρο σκατα που ο καθε γονιος με καταλαβαινει.
    συγνωμη για τον τροπο που γραφω αλλα εχω συγχιστει.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε παιδια μην το κουραζουμε αλλο μια και ολοι συμφωνουμε ως προς το οτι στους παιδοφιλους αρμοζει η ανωτατη τιμωρια...

οι politically correct ,θα δωσετε οσους πιασετε στην αστυνομια,εμεις οι χασαπηδες,σε οσους πιασουμε θα βγαλουμε τα αντερα...

ολοι ευχαριστημενοι θα καταληξουμε...
    το προβλημα φιλε ειναι οτι σε αυτην την κουβεντα ειναι politically correct
    οσοι ειναι χασαπηδες και βγαζουν αντερα

και οσοι μιλαμε και λιγο με το μυαλο θα μας βγαλετε και παιδεραστες στο τελος(δεν μιλαω απαραιτητα για σενα)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τελικά υπάρχει και συσκευή για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anti-masturbation-device.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	22,1 KB 
ID:	214770
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    να το θεσω αλλιως το θεμα

αν εγω ειμαι αρρωστος και μου αρεσει να μαζευω βιντεακια με βασανισμους και στην συνεχεια δολοφονιες ανθρωπων

αλλα τα χω βρει στο ιντερνετ free

αλλα εχω πληρωσει και τα εχω αγορασει απο τυπους που τα εμπορευοντε

και για καποιο λογο αυτο πεσει στην αντιληψη της αστυνομιας

χωρις να ειμαι σιγουρος, δεν νομιζω να καταδικαστω για κατι,
    θα χαρακτηριστω ΑΡΡΩΣΤΟΣ και θα ειμαι, αλλα δεν θα καταδικαστω

τα βιντεακια αυτα εχουν ως περιεχομενο, κακοποιηση, ισως βιασμο, και δολοφονια προφανως χωρις την θεληση του θυματος

ειναι πανω κατω μια αναλογη ιστορια με τα βιντεο που συζηταμε στο θρεαντ

η διαφορα ειναι η ηλικια του θυματος
    αρρωστα τα μεν βιντεο,

αρρωστα, ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ τα δε..

εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι στην ουσια μιλαμε για το ιδιο εγκλημα το να χεις τετοιου τυπου βιντεο και να την βρισκεις με αυτα
    στην πρωτη περιπτωση δεν παθαινεις τιποτα, στην δευτερη ?

-γενικως δεν θεωρω πως πρεπει το κρατος να επιβαλλει θανατικη ποινη σε καμμια περιπτωση..
    -Απο την αλλη ομως θεωρω πως ο πατερας ενος παιδιου-θυματος ΟΦΕΙΛΕΙ να σκοτωσει τον δραστη
    -Για τα ατομα με υλικο στην κατοχη τους δεν ξερω τι να πω, ισως θα πρεπει να μπουν σε παρακολουθηση για να μην κανουν τιποτα, αλλα οποιαδηποτε τιμωρια σχετικη με θανατωση ή ισοβια παραπεμπει σε περιεργα καθεστωτα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε παιδια μην το κουραζουμε αλλο μια και ολοι συμφωνουμε ως προς το οτι στους παιδοφιλους αρμοζει η ανωτατη τιμωρια...

οι politically correct ,θα δωσετε οσους πιασετε στην αστυνομια,εμεις οι χασαπηδες,σε οσους πιασουμε θα βγαλουμε τα αντερα...

ολοι ευχαριστημενοι θα καταληξουμε...

+640
    Εεεμμ......εγω που ειμαι ενας politically corect χασαπης,θα ευχαριστηθω δυο φορες?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μακάρι να βρεθεί χωρίς να έχουν πειράξει ούτε τρίχα....

Αν όμως όχι, ας μας πούν οι κύριοι πιο πάνω που είναι κατά της βίας σε τέτοια εγκλήματίες, την γνώμη τους.

Γιατί το έγκλημα δεν είναι κάτι φανταστικό που διαβάζουμε εδώ μέσα αλλά πραγματικό όπως αυτό.

Η ΝΑΝΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	67350_115876121804899_100001475341597_119095_4564377_n.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	45,9 KB 
ID:	214805
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μακάρι να βρεθεί χωρίς να έχουν πειράξει ούτε τρίχα....

Αν όμως όχι, ας μας πούν οι κύριοι πιο πάνω που είναι κατά της βίας σε τέτοια εγκλήματίες, την γνώμη τους.

Γιατί το έγκλημα δεν είναι κάτι φανταστικό που διαβάζουμε εδώ μέσα αλλά πραγματικό όπως αυτό.
    Το παραπάνω είναι μούφα. Hoax mail κάποιων που απλά μαλακίζονται και το φέρνουν κατά καιρούς στην επιφάνεια.
    Δεν χρειάζεται να το ψάξουμε πολύ όμως. Πότε βίασε και σκότωσε το κοριτσάκι ο τύπος στην Αρκαδία? 2-3 μήνες?

Τεσπά...πολύ το κουράσαμε.
    Θα φτάσουμε στις 100 σελίδες συζητώντας τα δικαιώματα και τρόπους αντιμετώπισης κάποιου που καβλώνει βλέποντας στο pc ένα μωρό 6 μηνών δεμένο και βιασμένο.
    6 μηνών ρε μαλάκες !!! Και αντί να ξερνάει τα άντερα του, τη βγάζει και τη παίζει.

Τι στο διάλο συζητάμε μου λέτε?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δεν ξέρω ρε Βύρωνα...

πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...

Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...

Δικαιώματα πρέπει να έχουν οι Ανθρωποι. Αυτά τα υποκείμενα δεν έχουν καν το δικαίωμα να ζουν.

Τέλος από μένα.

@Vaska: μην του δίνεις αξία, ρε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν ξέρω ρε Βύρωνα...

πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...

Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...

Δικαιώματα πρέπει να έχουν οι Ανθρωποι. Αυτά τα υποκείμενα δεν έχουν καν το δικαίωμα να ζουν.

Τέλος από μένα.

@Vaska: μην του δίνεις αξία, ρε.

Και να ήθελα φίλε μου να τους δώσω αξία δεν μπορώ, μου το απαγορεύουν οι κόρες μου και η ενήλικη και η ανήλικη (είμαι γονιός).

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το παραπάνω είναι μούφα. Hoax mail κάποιων που απλά μαλακίζονται και το φέρνουν κατά καιρούς στην επιφάνεια.
    Δεν χρειάζεται να το ψάξουμε πολύ όμως. Πότε βίασε και σκότωσε το κοριτσάκι ο τύπος στην Αρκαδία? 2-3 μήνες?

Θα φτάσουμε στις 100 σελίδες συζητώντας τα δικαιώματα και τρόπους αντιμετώπισης κάποιου που καβλώνει βλέποντας στο pc ένα μωρό 6 μηνών δεμένο και βιασμένο.
    6 μηνών ρε μαλάκες !!! Και αντί να ξερνάει τα άντερα του, τη βγάζει και τη παίζει.

Όπως το λες Βύρωνα. 6 μηνών.....

Τι θέαμα κι αυτό σκέτη κ@υλα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

πω πω ρε συ βυρωνα,πως τα γραφεις ετσι ρε αδερφε μου...και μονο που το διαβασα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι
    τι να πω...δεν ξερω...πραγματικα δεν ξερω με τι να τσαντιστω περισσοτερο,με το καθε αποβρασμα που το κανει,με τον αλλο που το βλεπει και γουσταρει η` με αυτον που τασσεται υπερ των δικαιωματων τους?
    τι να πω...πολλα τα μετωπα αδερφε και δεν ξερω που να στρεψω τα πυρα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF