Kαλησπερα!
Οπως λεει κ το θεμα , ειχα ατυχημα με 0 χιλιομετρα, αλλα παρα πολυ ασχημο, κ εκανα εγχειρηση γιατι ειχα 2πλο σπασιμο στην ωλενη (στη περιοχη του δεξιου μου αγκωνα).{O σκελετός του πήχυ αποτελείται από δύο μακρά οστά, την κερκίδα και την ωλένη,wikipedia}
Tο ατυχημα ηταν ενα απο τα χαζα, οπως λεμε, που ισως να γινονται καθημερινα, αλλα ισως κ ποτε απο εναν εμπειρο μοτοσυκλετιστη! Αυτο ηταν το πρωτο μου πεσιμο σε 23 χρονια οδηγησης, εαν αυτο λεει κατι.
Το ατυχημα εγινε ως εξης,
Κατα πρωτον πιστευω,
οτι επειδη το παπακι μου εκανε 7μετρα ακριβως απο σταση, κ δεν ειχα αναπτυξει χιλιομετρα, πατησα απαλα το φρενο κ το παπι κοκαλωσε κ απλα επεσα χωρις να το περιμενω χτυπωντας με ολο μου το βαρος στον αγκωνα!.. ,
δεν εφταιγα εγω, αλλα το καταστημα πωλησης του παπιου.
Τα "χαρτια" του παπιου απο την εταιρια Γκοργκολης γραφουν αναλυτικα πως πρεπει να γινεται πριν την παραδοση στον πελατη, ρυθμιση κ ελεγχος ιδιαιτερος για την καλη λειτουργια του συστηματος πεδησης.
Εχει δε κ ενα 2 σελιδο εμπρος πισω γραμμενο,(4σελιδο δλδ) σελιδας Α4,με αναλυτικες οδηγιες ΕΛΕΓΧΟΣ Κ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ.
Εχω υπονοιες οτι αυτες οι οδηγιες δεν ακουλουθηθηκαν επακριβως, κ το παπι φτανοντας τα 220 km στο οδομετρο σε 10,12 μερες, "εσκασε" το προβλημα..
Tηλεφωνησα στον αντιπροσωπο, κ μου ειπε οτι θα ερθει ο μηχανικος του να το παρει κ να το ελενξει. ο οποιος μετα απο 2 τηλεφωνικα ραντεβου δεν ηρθε ποτε σπιτι μου για την παραλαβη..
Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.
Αν μπορει να σταθει καποια αγωγη κ εαν εχει τυχει κατι αναλογο σε εσας η εχετε ξανακουσει.
Ευχαριστω κ συγνωμη για το πολυ μεγαλο μου μηνυμα.