Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: help

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το οτι είναι χρόνια κάποιος στον χώρο δεν σε διασφαλίζει σε τίποτα... αν θυμάστε και ο τύπος με τα πολυτελή αυτοκίνητα (νομίζω Απέργης λεγόταν) στα Β.Π. ήταν πολλάααααααα χρόνια στον χώρο αλλά το κανόνι έσκασε και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχασαν όσοι τα έδωσαν.

Μίλα μαζί του και θέσε ΕΣΥ χρονικό σημείο συναλλαγής για να πάρεις την μηχανή σου. Π.χ. να στην δώσει μέχρι το τέλος του μήνα. Αν δεν το κάνει , τότε φίλε μου, μην λυπάσαι τα 200 ευρώ γιατί μπορεί και να χάσεις τα 11.000 που έχεις δώσει συνολικά (ή θα δώσεις).

Ποτέ δεν στηριζόμαστε στην καλή θέληση κάποιου. Πάντα καλυπτόμαστε νομικά σε ζητήματα χρημάτων. Ούτε στους ίδιους σου τους συγγενείς μερικές φορές μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Καλά ξεμπερδέματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    Εγινε vanda ενημέρωσα με Π.Μ συγνωμη δεν το ειχα δει.

Gadalf εχεις απόλιτο δικιο απλα για μια τελευταία φορά θα περιμένω εως την τρίτη που είπε οτι θα είναι εντάξει αν και τα έχω ακούσει αυτά...3 βδομάδες αύριο θα το έχεις μου λέει τεσπα
    και μετά εχω σκοπό να κινήθώ νομικά δεν πάει άλλο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Έχω μερικές απορίες αλλά και μερικές συμβουλές .....

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1

άλλαξε άμεσα δικηγόρο. Δικηγόρος που ζητάει 200 ευρώ για να στείλει εξώδικο έχει πολύ καιρό να δει πελάτη.

Απορία

Πως έβαλε ο έμπορος στο χέρι τα λεφτά που προέρχονται από δάνειο??? Ακόμα κι αν αυτός έχει συνεργασία με την τράπεζα (που πιθανότατα έχει), τα χρήματα τα παίρνεις εσύ και η τράπεζα κάνει παρακράτηση κυριότητας. Υπέγραψες καμία εξουσιοδότηση ή κάτι παρόμοιο για να εκταμιεύσει ο έμπορος το ποσό του δανείου?? Κοίτα το λίγο το θέμα αυτό μ' έναν καλό δικηγόρο, γιατί αν τελικά στραβώσει το θέμα με την αγορά της μηχανής, ίσως είναι πάτημα για να εναντιωθείς απέναντι στην τράπεζα κι άσε τον έμπορο να τρέχει μετά στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Συμβουλή 2

Αν τελικά τα πράγματα είναι όπως τα λένε κάποιοι από εδώ μέσα και ο έμπορος δεν είναι απατεώνας, κάνε λίγο υπομονή (αλλά διασφάλισε εγγράφως ότι σου χρωστάει 5000 που κράτησε από την πώληση της παλιάς σου μηχανής + 6000 το ποσό του δανείου + χ ποσό οι τόκοι του δανείου) και όλα θα λήξουν ομαλά. Μην το πιέσεις πάρα πολύ και μην απειλήσεις,βρίσεις φωνάξεις, χάνεις αυτόματα το όποιο δίκιο σου.

Ελπίζω τελικά να ολοκληρωθεί η αγορά σου και να έχεις τη μηχανή που πλήρωσες, όσο γίνεται πιό σύντομα στα χέρια σου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Για το δικιγόρο μάλλον έχεις δίκιο άλλα πήγα σε όποιον βρίκα για αρχή απλά για να ενημεροθώ πώς έχει η κατασταση.
    Παντα πέρνεις δάνειο πριν παραλάβεις τη μηχανή για να δεί και ο έμπορος άν θα στο εγκρίνουν να είναι καλυμένος. Το λάθος το έκανα μετα που υπεγραψα το δάνειο και δήλωση του 105 οτι παρέλαβα για να εκταμιευτή το ποσό γιατί μου το ζήτησε αυτός για να πληρώσει τη μηχανή ασχετα αν τα χρήματα τα έδωσε αλλου.
    Εχω ψιλο τσακωθει γιατι δεν αντέχω να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου οτι δεν εχει περασει τελωνειο η μηχανη δεν τη δινει η σουζουκι κ.τ.λ ενω εχω μιλισει ο ιδιος με σουζουκι και μου λενε περίμενουμε τα να έρθει να παραλαβει με τα χρηματα.
    Η μηχανη μου αυτη τη στιγμη βρισκετε στον σκουρτα σουζουκι παω τη βλεπω καθε μερα και τρελαινομαι δεν μπορω να την παρω ενω την εχω πληρωσει και ο σκουρτας απο την πλευρα του εχει απολυτο δικιο αν δεν παρω χρηματα δεν μπορω να στη δωσω μου λεει.
    εχω μια αποδειξη δικιά του με τη σφραγίδα του που λεει οτι εχει παρει προκαταβολη 5000ευρο (απο το Ζ750) δλδ που πουλιθηκε και παρελαβε 6000ευρο απο το δανειο ευροβανκ με υπογραφη του. στισ 15/9/2010 .....μπορω να επισιναψω και φοτο για τουσ δισπιστους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    Για το δικιγόρο μάλλον έχεις δίκιο άλλα πήγα σε όποιον βρίκα για αρχή απλά για να ενημεροθώ πώς έχει η κατασταση.
    Παντα πέρνεις δάνειο πριν παραλάβεις τη μηχανή για να δεί και ο έμπορος άν θα στο εγκρίνουν να είναι καλυμένος. Το λάθος το έκανα μετα που υπεγραψα το δάνειο και δήλωση του 105 οτι παρέλαβα για να εκταμιευτή το ποσό γιατί μου το ζήτησε αυτός για να πληρώσει τη μηχανή ασχετα αν τα χρήματα τα έδωσε αλλου.
    Εχω ψιλο τσακωθει γιατι δεν αντέχω να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου οτι δεν εχει περασει τελωνειο η μηχανη δεν τη δινει η σουζουκι κ.τ.λ ενω εχω μιλισει ο ιδιος με σουζουκι και μου λενε περίμενουμε τα να έρθει να παραλαβει με τα χρηματα.
    Η μηχανη μου αυτη τη στιγμη βρισκετε στον σκουρτα σουζουκι παω τη βλεπω καθε μερα και τρελαινομαι δεν μπορω να την παρω ενω την εχω πληρωσει και ο σκουρτας απο την πλευρα του εχει απολυτο δικιο αν δεν παρω χρηματα δεν μπορω να στη δωσω μου λεει.
    εχω μια αποδειξη δικιά του με τη σφραγίδα του που λεει οτι εχει παρει προκαταβολη 5000ευρο (απο το Ζ750) δλδ που πουλιθηκε και παρελαβε 6000ευρο απο το δανειο ευροβανκ με υπογραφη του. στισ 15/9/2010 .....μπορω να επισιναψω και φοτο για τουσ δισπιστους
    φιλε κινησου νομικα αμεσα...
    μην σκεφτεσαι τα 200 ευρω ή οσο κανει το εξωδικο..εξαλλου νομιζω μπορεις να τον καλεσεις να επιβαρυνθει αυτος τα εξοδα του εξωδικου καθως με δική του ευθυνη δεν πραγματοποιειται η ολοκληρωση της πώλησης

εμενα που εχω δραστηριοποιηθει στο χωρο της εμποριας αυτοκινητων μου μυρίζει κανόνι...
    κανενας σοβαρος έμπορος δεν περνει λεφτα απο δάνειο πελάτη για να καλυψει τρεχοντα έξοδα...

για την ολοκληρωση της διαδικασιας εκταμιευσης δανειου (στην αγορά μεταχειρισμενων τουλάχιστον) οι περισσοτερες τραπεζες απαιτουν κ το τιμολογιο πώλησης...
    μαθε αν εχει κοπει αυτο απο το μαγαζι...

απο οτι καταλαβα εσυ υπέγραψες μια εξουσιοδότησης εκταμιευσης του δανειου απο τον έμπορο για λογαριασμό σου?

Υ.Γ. οσο για την αθεώρητη αποδειξη εισπραξης μην ανησυχεις, δεν επιβάλλεται απο το νομο να θεωρεις τις αποδειξεις εισπραξης..
    εχουν κανονική ισχυη..εκτος βεβαια αν το εχει χοντρινει το παιχνιδι και παει για κανονι οποτε ειτε την εχεις είτε δεν την εχεις το ιδιο κανει..
    θα ψαχνεται να τον βρειτε εσυ και μερικες 10αδες ακομη...

υ.γ. το μεγεθος του πωλητη δεν αποτελει εγγυηση..οπως ειπε ο φιλος ο ΑΠΕΡΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..
    οπως και αλλη εμπορια αυτοκινητων 10 φορες μεγαλύτερη απο τον Απέργη ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ για να μην βαρεσει κανονι...

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Η αλήθεια είναι ότι οι περισότεροι μόλις πέρνουνε τα φράγκα βουλώνουνε τρύπες, είχα δώσει προκαταβολή για μηχανή 500 ευρό και μόλις ακύρωσα την αγορά για διάφορους λόγους, με πήγαινε από μέρα σε μερά να μου δώσει πίσω τα λεφτά, πέρνα αύριο, δεν τα έχω τώρα, κάτι που έτυχε κτλ κτλ
    Και μετά από την κουβέντα του "τα λεφτά σου τα έχω εγώ και δεν πέρνεις φράγκο, τ'ακούς ρε?"
    Θα το ξανασκεφτώ πολύ να δώσω προκαταβολή.

Καλα ξεμπερδέματα φίλε μου και γρήγορα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    Η αλήθεια είναι ότι οι περισότεροι μόλις πέρνουνε τα φράγκα βουλώνουνε τρύπες, είχα δώσει προκαταβολή για μηχανή 500 ευρό και μόλις ακύρωσα την αγορά για διάφορους λόγους, με πήγαινε από μέρα σε μερά να μου δώσει πίσω τα λεφτά, πέρνα αύριο, δεν τα έχω τώρα, κάτι που έτυχε κτλ κτλ
    Και μετά από την κουβέντα του "τα λεφτά σου τα έχω εγώ και δεν πέρνεις φράγκο, τ'ακούς ρε?"
    Θα το ξανασκεφτώ πολύ να δώσω προκαταβολή.

Καλα ξεμπερδέματα φίλε μου και γρήγορα.
    άλλο η προκαταβολή και άλλο η εκταμιευση δανειου για λογαριασμου άλλου για συγκεκριμένο λογο...

εκει χοντρενει το πραγμα και κανεις σοβαρος έμπορος δεν το κανει...ΕΚΤΟΣ ΑΝ....ΕΙΠΑΜΕ.......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ZZR ---> Υπεγραψα δηλωση του νομου 105 που ελεγε οτι παρελαβα το σουζουκι και αντι αρ πινακιδως ειχε βαλει αρ πλαισιου που μαλλον ειχε παρει απο σουζουκι, ειναι σαν να του εκανα εξουσιοδοτιση να παρει τα χρηματα του δανειου φανταζομε. Δεν του εκανα αλλη εξουσιοδοτιση για το δανειο.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    Υπεγραψα δηλωση του νομου 105 που ελεγε οτι παρελαβα το σουζουκι

Give me fuel, Give me fire

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    οχι ρε αγορι δε τα κανουνε αυτα.....δηλωση οτι το πηρες χωρις να το χεις στα χερια σου???:hypnotize :hypnotize

μακαρι να μην ετοιμαζει καμια πουστια....
    Throttle that mysterious friend of ours

αναγκαστηκα για να παρει τα χρηματα να φερει τη μηχανη

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    οχι ρε αδερφε για να παρει τα φραγκα δε χρειαζεται να υπογραψεις οτι πηρες τη μηχανη....
    πρεπει να χεις υπογραψει χαρτι για το δανειο οχι για τη μηχανη...μακαρι να βγω λαθος αλλα μου μυριζεται μαλακια..στην τελικη ας επερνες εσυ τα λεφτα και του τα δινες...πιστευω πως αν μεχρι την τριτη αν δεν την εχεις προχωρα σε δικηγορο γιατι αν ειναι τα πραγματα οπως μα τα πες τοτε βρομαει η υποθεση.. βασικα εχεις υπογραψει κατι που λεει πως τη μηχανη την εχεις παρει αρα αυτος ψιλοβγαινει καθαρος....μακαρι να λεω μαλακιες αλλα αυτο εχω καταλαβει....
    Throttle that mysterious friend of ours

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ... Δικηγόρος που ζητάει 200 ευρώ για να στείλει εξώδικο έχει πολύ καιρό να δει πελάτη.
    έτσι από περιέργεια:

τα 200 τα θεωρείς πολλά ή λίγα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    έτσι από περιέργεια:

τα 200 τα θεωρείς πολλά ή λίγα;
    Πάρα πολλά για μιάν επίδοση. Ο κλητήρας παίρνει 35 τα λοιπά είναι για να συντάξει ο δικηγόρος το εξώδικο?

Φίλε Rxakias

Πιθανότατα κάτι δεν πάει καλά με τον εν λόγω έμπορο. Όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω ίσως να ετοιμάζει κάτι αλλά κατά τη γνώμη μου εσύ πρέπει να είσαι διαλλακτικός μιας και τελικά αυτός έχει το πάνω χέρι. Και μονά και ζυγά όλα δικά του, με την δικιά σου συναίνεση αφού υπόγραψες ότι χαρτί σου ζήτησε. Θα μπορούσες να πας αντιπροσωπεία μαζί του και να δώσεις τα χρήματα του δανείου στην αντιπροσωπεία έναντι της αγοράς που θα έκανες από το μαγαζί του κυρίου. Τες πα μπορούμε να γράφουμε ώρες τι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε. Το ζητούμενο τώρα είναι να πάρεις το μηχανάκι σου και να τελειώσεις. Πιστεύω πως στην παρούσα φάση οι περισσότεροι έμποροι προσπαθούν να βουλώσουν τρύπες όπως έκανε και ο δικός σου. Πιστεύω λοιπόν ότι αν το πας πιο ήπια και του δώσεις λίγο χρόνο πιθανά θα καταφέρει να μαζέψει τα ρέστα και να πάτε στην αντιπροσωπεία να πάρεις το μηχανάκι σου.
    Οπότε οι οποιεσδήποτε κινήσεις τσαμπουκά μάλλον δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Λειτουργείς με το σκεπτικό ότι αν είναι να σκάσει κανόνι ας σκάσει λίγο μετά και όχι πάνω μου.

Τη γνώμη μου καταθέτω, σε καμία περίπτωση δεν υποδεικνύω κι επίσης δεν είμαι νομικός οπότε για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο, πήγαινε σε κάποιον δικηγόρο που εμπιστεύεσαι και δεν θα σε δει σαν τσέπη "ότι αρπάξουμε", συμβουλέψου τον και πράξε ανάλογα.

Ελπίζω να βρεις άκρη.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF