Η ερώτησης μου είναι η εξής, εάν από Αθήνα πάμε Ναύπακτο ο δρόμος μέχρι την Κυδωνιά είναι συνέχεια στρωμένη με άσφαλτο ή υπάρχουν κομμάτια με χώμα, διότι τα οχήματα που σκέφτομαστε να πάμε δεν το θέλουν καθόλου το χωματάκι
Η ερώτησης μου είναι η εξής, εάν από Αθήνα πάμε Ναύπακτο ο δρόμος μέχρι την Κυδωνιά είναι συνέχεια στρωμένη με άσφαλτο ή υπάρχουν κομμάτια με χώμα, διότι τα οχήματα που σκέφτομαστε να πάμε δεν το θέλουν καθόλου το χωματάκι
Αν πατε απο Αρτοτινα,εχει ενα κομματι χωματινο(συνηθως βατο,αυτο ειναι σιγουρα χωμα)
Απο Ελατοβρυση πιθανα να το εχουν ασφαλτοστρωσει,αλλα δεν εχω παει τελευταια απο εκει(ο 2010 της Αναβασης απο εκει και μετα το εχει χωμα)
Οποτε πιθανοτατα ενα κομματακι μικρο θα εχει χωμα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
για γίνε ποιό συγκεκριμένος για την 1η περίπτωση γιατί θα πάμε με ss και κάποιοι θα έχουν slick επάνω, όταν λές κομμάτι χωματόδρομουΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αν πατε απο Αρτοτινα,εχει ενα κομματι χωματινο(συνηθως βατο,αυτο ειναι σιγουρα χωμα)
Απο Ελατοβρυση πιθανα να το εχουν ασφαλτοστρωσει,αλλα δεν εχω παει τελευταια απο εκει(ο 2010 της Αναβασης απο εκει και μετα το εχει χωμα)
Οποτε πιθανοτατα ενα κομματακι μικρο θα εχει χωμαμιλάς για απόσταση γιατί εάν είναι να το σπάσω να πάνε μόνοι τους
Ο χωματόδρομος αυτός είναι περίπου 10 χλμ.
Είναι σχετικά βατός, σίγουρα όμως ένα ss δε θά ναι στα καλύτερά του...
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ??? Εδώ στα χιόνια πήγαμε με λιωμένα σλίκ, για 10χλμ χώμα θα κολήσουμε ???
Έλα και δε θέλω δικαιολογίες...
ασε τις μαλακιες και κανονισε εσυ!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ??? Εδώ στα χιόνια πήγαμε με λιωμένα σλίκ, για 10χλμ χώμα θα κολήσουμε ???
Έλα και δε θέλω δικαιολογίες...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...