Σελίδα 94 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104144194 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    κανεις δεν ειπε οτι παιξαμε μπαλαρα

εκτος απο καποιο διαστημα στο 1ο ημιχρονο που εβλεπες την ομαδα να χει λιγο ορεξη

να τρεχει
    να κανει καποιους συνδυασμους

και τελικα να βγαζει καποιες φασεις

κακη εμφανιση στο β' ημιχρονο

το χω ηδη γραψει

δεν μπορει να κλεινεσε πισω στην εδρα σου με αυτον τον μπαοκ

αλλα οπως και να παιξε ο βαζελος

δεν ακυρωνει οτι ο παοκ εφαγε φουτσα καθως ψιλοτελιωνει και το οποιο ονειρο που ειχε ο τελευταιος αισιοδοξος παοκτζης για πρωταθλητισμο φετος
    Οι φάσεις που έκανες στο πρώτο ήταν από πάσες της άμυνας. Σε σοβαρή άμυνα, όπως ας πούμε η περσινή, δεν θα έφτανες καν στην περιοχή.

Καλά για το δεύτερο... Η απόλυτη τραγικότητα. Να κάθεστε και να περιμένετε το τουρλουμπούκι!!! Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί να παίζω εκτός τον βάζελο και να έχω κατοχή... Θέλω να δω αν η ξεκούραση του Νιόμπλια φανεί με την Ρούμπιν αν και πολύ αμφιβάλλω.

Σε ότι αφορά στον πρωταθλητισμό, έχω 5 βαθμούς κι τρίτος έχει 10-11 (δε θυμάμαι). Με τα χάλια που επικρατούν δεν είναι δα και δύσκολο να φτάσω τρίτος, αρκεί να βρεθεί σοβαρός προπονητής να συμμαζέψει το σκορποχώρι. Η ΑΕΚ είναι ακόμη νωρίς για να κριθεί, ο Άρης έιναι χάλια (3 γκολ με το ζόρι) και οι υπόλοιποι ας πούμε διεκδικητές των play off είναι απλά ανύπαρκτοι.

Πραγματικά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να μείνουμε εκτός πεντάδας, πολύ απλά γιατί δε βλέπω κάποιον άλλο να μπορεί. Φυσικά αν φτάσουμε στο σημείο να μπουν στα play off ο Εργοτέλης, ο γάβρος Βόλου και η Καβάλα... μάλλον θα έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα...

Πάντως όπως τα βλέπω τα πράγματα μάλλον εσείς είστε πιο επίφοβοι για γκέλα, παρά ο γάβρος (και γκέλα δεν εννοείται ήττα από την ΑΕΚ, αλλά από "μικρό"). Όχι γιατί παίζει μπάλα, αλλά λόγω προπονητή (κι όχι δήθεν προπονητή).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και μετα να διαβασεις και την κοκκινοσκουφιτσα ρε τζωρτζ....

λετε για τους αλλους οτι διαβαζουν παραμυθια...αλλα τελικα εσεις αναπαραγετε οτι παπαρια σας πουν
    Ψέματα είναι κι αυτό;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

παλουκάρια να ξεκαθαρίσω κάτι από την πλευρά μου για να μην δημιουργούντε εντυπώσεις

1) είμαι ΑΕΚ από πολύ,πάρα πολύ μικρός καθότι γιός παίκτη της ΑΕΚ.

2)δεν είμαι φίλαθλος του καναπέ (από τουλάχιστον 10 φορές σε όλα τα γήπεδα της ελλάδος

και σε αρκετά ευρωπαικά) χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είμαι προπονητής ή ξέρω πιό

πολλά από αρκετούς εδώ για το ποδόσφαιρο.

3)από το σπίτι/πληκτρολογιό μου πάντα κάνω καλοπροαίρετη πλάκα χωρίς να βρίζω/προσβάλω

τώρα εάν κάποιος με βρίση/προσβάλη θα απαντήσω ανάλογα αν και προτιμώ τις μαγκιές και

τους μάγκες από κοντά ..........

4)και τελευταίο και πιό σοβαρό απ όλα μία πρόταση προς όλους μας: πλάκα παληκάρια,αγνή

πλακίτσα μεταξύ ανδρών για την μπάλα που όλοι γουστάρουμε.

σε όλους εκτός από τους φίλους μας τους βάζελους

γι αυτούς θα έχει την κυριακή μπανάνες
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Φυσικά αν φτάσουμε στο σημείο να μπουν στα play off ο Εργοτέλης, ο γάβρος Βόλου και η Καβάλα... μάλλον θα έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα...

.

αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω......
    γιατι δηλαδη? ομαδα που επενδυει και προσπαθει (καβαλα) δεν αξιζει να μπει πενταδα?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    μαζι σου 100%

χαβαλε και πλακιτσα

οι κακοπροαιρετοι
    που ψαχνουν για να αρπαχτουν
    να το παιξουν εξυπνακηδες
    και να μειωσουν τους αλλλους

ας μην γραφουν καλητερα..και να βρουν αλλιως να ικανοποιησουν τον ανικανοποιητο εγωισμο τους και "αντρισμο" τους

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ψέματα είναι κι αυτό;
    οποτε θες..τα λεμε

παλουκάρια να ξεκαθαρίσω κάτι από την πλευρά μου για να μην δημιουργούντε εντυπώσεις

1) είμαι ΑΕΚ από πολύ,πάρα πολύ μικρός καθότι γιός παίκτη της ΑΕΚ.

exw tin entipwsi oti oloi se eixame gia paoki:hypnotize

αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω......
    γιατι δηλαδη? ομαδα που επενδυει και προσπαθει (καβαλα) δεν αξιζει να μπει πενταδα?
    Γιατί αν φτάσει να σε εκπροσωπεί η Καβάλα κι ο Εργοτέλης στην Ευρώπη σημαίνει ότι είσαι κάτω ακόμη κι από τον πάτο.

Δε λέω ότι πρέπει μόνο λόγω φανέλας να πηγαίνουν οι θεωρητικά μεγάλοι, το αντίθετο! Αλλά κάτι τέτοιο θα δείξει σε τί κατάντια βρισκόμαστε ως χώρα.

Γιατί αν φτάσει να σε εκπροσωπεί η Καβάλα κι ο Εργοτέλης στην Ευρώπη σημαίνει ότι είσαι κάτω ακόμη κι από τον πάτο.

Δε λέω ότι πρέπει μόνο λόγω φανέλας να πηγαίνουν οι θεωρητικά μεγάλοι, το αντίθετο! Αλλά κάτι τέτοιο θα δείξει σε τί κατάντια βρισκόμαστε ως χώρα.
    kai soy ksanalew....giati???
    mipws thumasai ti itan i Leeds otan arxise na ekproswpei tin agglia?
    i ti itan i chealse?
    kaneis den tis iksere .

kala tha kanoun kai makari....
    mipws diladi o paok ta paei kalutera?

4)και τελευταίο και πιό σοβαρό απ όλα μία πρόταση προς όλους μας: πλάκα παληκάρια,αγνή

πλακίτσα μεταξύ ανδρών για την μπάλα που όλοι γουστάρουμε.

σωστος...
    αλλά αντε να πείσεις ανθρώπους που νομιζουν ότι όλα περιστρέφονατι γυρω απο αυτούς...και την παραμικρή πλάκα την πε΄ρνουν εγωιστικά
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

exw tin entipwsi oti oloi se eixame gia paoki:hypnotize
    εγω τον είχα για γαυρο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

kai soy ksanalew....giati???
    mipws thumasai ti itan i Leeds otan arxise na ekproswpei tin agglia?
    i ti itan i chealse?
    kaneis den tis iksere .

kala tha kanoun kai makari....
    mipws diladi o paok ta paei kalutera?
    Δε συγκρίνω Ελλάδα με σοβαρά πρωταθλήματα γιατί με τη δική σου λογική κι ο ΠΑΟΚ μπορεί και δικαιούται να πάρει πρωτάθλημα, αλλά πέρυσι μας λέγατε "πού πας με Σάντος, Μαλεζά και Βιτόλο, εμείς έχουμε Σισσέ και γαμώ-τα-εκατομμύρια συμβόλαια" και διάφορα άλλα τέτοια.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι η Καβάλα της Αγγλίας ή της Ισπανίας τους δικούς μας μεγάλους τους έχουν για πρωινό, συνεπώς μπορούν κι εκπροσωπούν τη χώρα τους πολύ εύκολα στην Ευρώπη. Είναι ομάδες με γήπεδα, κόσμο και μέγεθος που καμία ελληνική ομάδα δε φτάνει. Η δική σου Καβάλα δε μπορεί.

Τέλος, ναι ο ΠΑΟΚ θα τα πάει καλύτερα απ' ότι θα τα πάει η Καβάλα και η κάθε Καβάλα!

Από και και πέρα, έχω ξαναπεί ότι οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα, απλά αν φτάσεις να σε εκπροσωπούν Καβάλες και Εργοτέληδες, σημαίνει ότι οι μεγάλοι είναι για τα μπάζα, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι το πρωτάθλημά σου γίνεται λιγότερο ανταγωνιστικό κι ενδιαφέρον, το οποίο σημαίνει ότι βυθίζεται ακόμη περισσότερο στον λάκο με τα σκ@τ@...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Φιλε μου κάτω απο τόν πάτο είσαι τώρα μήν τρέφεις αυταπάτες

Τι λογική είναι αυτή έχεις δεί το υλικό αυτών τόν ομάδον

άμα έχουν όμάδα και παιζόταν όλα 50-50 μαγκιά τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ακατονόμαστε είσαι φάουλ.Βγαίνεις και λες για ξέσκισμα στού Χαριλάου.Σού απαντάει ο Σάκης και ο Τέρενς ότι έπεσες μέσα,

κι εσύ τούς χώνεις ΠΡΩΤΟΣ ότι δεν έκαναν κι αυτοί κάποια πρόβλεψη,άρα είναι μετά Χριστόν προφήτες.Έλα,μαλακία είπες,παραδέξου το.

NA KAI ENAΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ........ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ

Τό μαλάκας......:rotflmao:

Διότι άν ήξερε άπό ποδόσφαιρο , έτσι κι άλλιώς μαλακία πέταξε....

Παρόλα αύτά τού γράφω σά φίλος ,όπως λέμε έλα ρέ μαλάκα
    κοτσάνα είπες......ΑΛΛΑ...!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ...!

Φταίω έγώ...?? κύριε πρόεδρε..??

Άφήστε μας ρέ κουφάλες νά χαρούμε,όπως είπατε κάθε 2 χρόνια
    τό κάνουμε αύτό.
    Καί δώ χολή...??
    ΑΝΤΕ........γαμηθείτε...
    Μέ συγχωρείτε.........κύριε μπούζα,μού ξέφυγε άλλά τό εύχαριστήθηκα.
    Παρεμπιπτόντως τά τρελλαμένα θά τά κατεβάσουν άπό κεί πάνω ε...??
    Τώρα έφυγε ό Γιούγκο καί δέν κινδυνεύουμε γιά ντού...:rotflmao:
    Μή ξεχάσεις τά ήρεμιστικά σου έκεί πέρα.
    Έγώ θάμαι άπέναντι ψηλά 12-14.

Μπορεί να είμαι λάθος ρε παιδιά, δεν ξέρω.

Απλά θυμάμαι εποχές που υπήρχαν 7-8 πολύ καλές ομάδες (οι 3 κάτω, οι 3 επάνω, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λάρισα και κατά καιρούς διάφοροι άλλοι με δυνατές έδρες) που έπαιζαν τουλάχιστον συμπαθητικό ποδόσφαιρο, ενώ και στην Ευρώπη έκαναν και κάτι ψιλά.

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει ελάχιστη καλή μπάλα και πάντοτε μα πάντοτε συζητάμε -όχι αδίκως- για παράγκες, κοράκια και στημένα.

Συγγνώμη, αλλά με βάση τη σημερινή εικόνα θεωρώ ότι αν φτάσει να εκπροσωπεί η Καβάλα την Ελλάδα στην Ευρώπη θα είναι γιατί χαμήλωσαν οι μεγάλοι κι όχι γιατί δυνάμωσαν οι μικροί (σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε σοβαρές ποδοσφαιρικά χώρες).

Κι όσο ισχύει το σημερινό σύστημα που από την τελική κατάταξη εξαρτώνται τα εκατομμύρια της επόμενης χρονιάς, πολύ φοβάμαι ότι δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο γιατί αφενώς οι μεγάλοι θα πηδάνε παντοιοτρόπως τους μικρούς και οι μικροί απλά θα φυτοζωούν, κάτι που σε καμία περίπτωση δε συμβάλλει στην πρόοδο του αθλήματος...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε