Οι φάσεις που έκανες στο πρώτο ήταν από πάσες της άμυνας. Σε σοβαρή άμυνα, όπως ας πούμε η περσινή, δεν θα έφτανες καν στην περιοχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κανεις δεν ειπε οτι παιξαμε μπαλαρα
εκτος απο καποιο διαστημα στο 1ο ημιχρονο που εβλεπες την ομαδα να χει λιγο ορεξη
να τρεχει
να κανει καποιους συνδυασμους
και τελικα να βγαζει καποιες φασεις
κακη εμφανιση στο β' ημιχρονο
το χω ηδη γραψει
δεν μπορει να κλεινεσε πισω στην εδρα σου με αυτον τον μπαοκ
αλλα οπως και να παιξε ο βαζελος
δεν ακυρωνει οτι ο παοκ εφαγε φουτσα καθως ψιλοτελιωνει και το οποιο ονειρο που ειχε ο τελευταιος αισιοδοξος παοκτζης για πρωταθλητισμο φετος
Καλά για το δεύτερο... Η απόλυτη τραγικότητα. Να κάθεστε και να περιμένετε το τουρλουμπούκι!!! Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί να παίζω εκτός τον βάζελο και να έχω κατοχή... Θέλω να δω αν η ξεκούραση του Νιόμπλια φανεί με την Ρούμπιν αν και πολύ αμφιβάλλω.
Σε ότι αφορά στον πρωταθλητισμό, έχω 5 βαθμούς κι τρίτος έχει 10-11 (δε θυμάμαι). Με τα χάλια που επικρατούν δεν είναι δα και δύσκολο να φτάσω τρίτος, αρκεί να βρεθεί σοβαρός προπονητής να συμμαζέψει το σκορποχώρι. Η ΑΕΚ είναι ακόμη νωρίς για να κριθεί, ο Άρης έιναι χάλια (3 γκολ με το ζόρι) και οι υπόλοιποι ας πούμε διεκδικητές των play off είναι απλά ανύπαρκτοι.
Πραγματικά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να μείνουμε εκτός πεντάδας, πολύ απλά γιατί δε βλέπω κάποιον άλλο να μπορεί. Φυσικά αν φτάσουμε στο σημείο να μπουν στα play off ο Εργοτέλης, ο γάβρος Βόλου και η Καβάλα... μάλλον θα έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα...
Πάντως όπως τα βλέπω τα πράγματα μάλλον εσείς είστε πιο επίφοβοι για γκέλα, παρά ο γάβρος (και γκέλα δεν εννοείται ήττα από την ΑΕΚ, αλλά από "μικρό"). Όχι γιατί παίζει μπάλα, αλλά λόγω προπονητή (κι όχι δήθεν προπονητή).