Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 110

Θέμα: help

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    ZZR ---> Υπεγραψα δηλωση του νομου 105 που ελεγε οτι παρελαβα το σουζουκι και αντι αρ πινακιδως ειχε βαλει αρ πλαισιου που μαλλον ειχε παρει απο σουζουκι, ειναι σαν να του εκανα εξουσιοδοτιση να παρει τα χρηματα του δανειου φανταζομε. Δεν του εκανα αλλη εξουσιοδοτιση για το δανειο.
    τι εκανες????
    οπως ειπε και ο φιλος υπογραφεις δηλωση εξουσιοδοτησης για εκταμιευση δανειου...οχι δηλωση οτι παρελαβες το μηχανακι..
    ωστοσο μου φαινεται πολυ περιεργο να σου εδωσε να υπογραψεις τετοια δηλωση οταν δεν στεκει..

τρελα πραγματα ....

πηγαινε στην αντιπροσωπεια κ ρωτα αν το μηχανακι που εχουν εκει εχει τον αριθμο πλαισιου που γραφει στη δηλωση...
    γιατι υποψιαζομαι οτι θα εχει βαλει κανενα αριθμο πλαισιου απο κανα αλλο μηχανακι κ θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις...
    σκεψου να σου εχει πουλησει ενα κλεμμενο μεταχειρισμενο κ εσυ να εχεις υπογραψει οτι το παρελαβες...

ρωτα στην τραπεζα ή στην αντιπροσωπεια αν εχει κοπει τιμιλογιο-δελτιο αποστολης...

κατευθειαν δικηγορο....μηνυση για εξαπατηση κτλ..τραβα το στα ακρα τωρα που μπορεις..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Πάρα πολλά για μιάν επίδοση. Ο κλητήρας παίρνει 35 τα λοιπά είναι για να συντάξει ο δικηγόρος το εξώδικο?

και η σύνταξη του εξωδίκου;;

ο επιμελητής (κλητήρα τον έλεγαν παλιότερα) για μια τέτοια επίδοση παίρνει από 35 έως 80 αναλόγως αν θα το παραλάβει ή όχι ο άλλος. Το πιο λογικό είναι μια τέτοια επίδοση να πάει στα 50 ευρώ.
    Οπότε ο δικηγόρος θα πάρει 150.
    Δηλαδή πόσα θα έπρεπε να πάρει;

Το εξώδικο που θα συντάξει ο δικηγόρος θα ακολουθεί όλη την υπόθεση.

Μπορεί να το βοηθήσει, μπορεί όμως να τον κάψει.

Άρα είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει με σοβαρότητα.

Άρα είναι μια δουλειά που θα απαιτήσει κάποιο χρόνο. Δεν πρέπει να αμοιφθεί;

Αν θες τη γνώμη μου 200 ευρώ (με τα έξοδα της επίδοσης) είναι μια χαρά τιμή. Αρκεί βέβαια το εξώδικο να είναι σοβαρό.

ZZR ---> Υπεγραψα δηλωση του νομου 105 που ελεγε οτι παρελαβα το σουζουκι και αντι αρ πινακιδως ειχε βαλει αρ πλαισιου που μαλλον ειχε παρει απο σουζουκι, ειναι σαν να του εκανα εξουσιοδοτιση να παρει τα χρηματα του δανειου φανταζομε. Δεν του εκανα αλλη εξουσιοδοτιση για το δανειο.
    Άρα 99,99% έχει εισπράξει το δάνειο.

Τί θα πει δεν έχει λεφτά.

Να βρει.

Και εσύ ρε φίλε τί χαρτιά είναι αυτά που υπογράφεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

ο επιμελητής (κλητήρα τον έλεγαν παλιότερα) για μια τέτοια επίδοση παίρνει από 35 έως 80 αναλόγως αν θα το παραλάβει ή όχι ο άλλος. Το πιο λογικό είναι μια τέτοια επίδοση να πάει στα 50 ευρώ.

Αν θες τη γνώμη μου 200 ευρώ (με τα έξοδα της επίδοσης) είναι μια χαρά τιμή. Αρκεί βέβαια το εξώδικο να είναι σοβαρό.

και εγω απο ο,τι ξερω γυρω στα 300 ευρω κοστιζουν τα εξωδικα...
    αλλα μπροστα στο να κινδυνεψεις να χασεις τα λεφτα σου μην σκεφτεις τα 300 ευρω...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    Μου είπε οτι αυτή η δήλωση είναι μόνο για την τράπεζα γιατί όταν την είδα και εγώ απόρησα βασικά μου το είπε και η κοπέλα στο ΚΕΠ οτι δεν γραφει αριθμό πινακιδάς το "νού σου".Αλλα με καθησήχασε αυτος μετα . Με βλέπω αύριο απο εκεί πρωί πρωί με δικηγόρο μαζί. Επαθα εγκεφαλικό τώρα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Σέργιε δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου και ειδικά σε θρεντ που έχει άλλο λόγο ύπαρξης. Επιγραμματικά λέω ότι στην Πάτρα ο Δ. Επιμελητής ή Κλητήρας όπως θες πες τον έχει τιμοκατάλογο, 35 -50 για εντός πόλεως. Εκτός κι αν χρειαστεί να κάνει θυροκόλληση που τότε διπλασιάζεται το ποσό.

Τώρα ο δικηγόρος έχει σωσμένα στο pc εξώδικα, αλλάζει ημερομηνίες και ονόματα, προσθέτει και την απαραίτητη λεπτομέρεια της κάθε υπόθεσης και βουαλά, έτοιμο το εξώδικο, που σαφώς δεν έχει καμία μα καμία βαρύτητα στην έκβαση της όποιας δίκης αλλά ο σκοπός του είναι να γνωρίζει το δικαστήριο πέραν αμφισβήτησης ότι ο τάδε είχε λάβει γνώση για τις προθέσεις - απαιτήσεις του δείνα.

Τώρα εμένα μου φαίνονται πολλά τα 150 - 160 αμοιβή του δικηγόρου, αλλά πάλι η αγορά καθορίζει τις τιμές και μπορεί να κάνω και λάθος. Έχω 4 μεγάλα δικ.γραφεία πελάτες και κανένα δεν χρεώνει πάνω από 100 ευρώ μαζί με τα έξοδα επίδοσης (πλην θυροκόλλησης) το εξώδικο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σέργιε δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου και ειδικά σε θρεντ που έχει άλλο λόγο ύπαρξης.
    δεν το λες πάντως και άσχετο

Τώρα ο δικηγόρος έχει σωσμένα στο pc εξώδικα, αλλάζει ημερομηνίες και ονόματα, προσθέτει και την απαραίτητη λεπτομέρεια της κάθε υπόθεσης και βουαλά, έτοιμο το εξώδικο
    Αυτό λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως π.χ. οι καταγγελίες που κάνουν οι τράπεζες στα δάνεια, κάρτες κλπ, όπου πράγματι είναι πανομοιότυπα τα πράγματα.
    Δεν μπορείς να το κάνεις σε όλες τις περιπτώσεις.

που σαφώς δεν έχει καμία μα καμία βαρύτητα στην έκβαση της όποιας δίκης αλλά ο σκοπός του είναι να γνωρίζει το δικαστήριο πέραν αμφισβήτησης ότι ο τάδε είχε λάβει γνώση για τις προθέσεις - απαιτήσεις του δείνα.
    εδώ κάνεις λάθος.
    Το εξώδικο έχει ΠΟΛΥ μεγάλη βαρύτητα.
    Ό,τι πεις σε ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    Αν έχεις πει μ@λ@κία, μετά δεν μαζεύεται με τίποτα...

Η αγορά καθορίζει τις τιμές και μπορεί να κάνω και λάθος. Έχω 4 μεγάλα δικ.γραφεία πελάτες και κανένα δεν χρεώνει πάνω από 100 ευρώ μαζί με τα έξοδα επίδοσης (πλην θυροκόλλησης) το εξώδικο.
    Σαφώς και η αγορά καθορίζει τις τιμές.
    100 ευρώ για "τυποποιημένα" εξώδικα είναι μια χαρά.

Το συγκεκριμένο όμως ΔΕΝ είναι (ή τουλάχιστον δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως) "τυποποιημένο".

Παιδες πιστευω με λίγη τυχη θα το εχω αυριο το εργαλειο !! πηγα σημερα απο εκει χωρις να τσακοθω με ωραιο τροπο και του ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω αλλο και θα κινηθω νομικα και μου δηλωσε οτι εχει κανει ενας πελατης του ετηση για δανειο για να παρει μηχανη και εγκριθηκε μολις παει και υπογραψει θα μ φερει τη μηχανη. Αντε να δουμε....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παιδες πιστευω με λίγη τυχη θα το εχω αυριο το εργαλειο !! πηγα σημερα απο εκει χωρις να τσακοθω με ωραιο τροπο και του ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω αλλο και θα κινηθω νομικα και μου δηλωσε οτι εχει κανει ενας πελατης του ετηση για δανειο για να παρει μηχανη και εγκριθηκε μολις παει και υπογραψει θα μ φερει τη μηχανη. Αντε να δουμε....
    Άντε με το καλό. Αν και είναι λυπηρό να ξέρεις την τύχη του επόμενου πελάτη αλλά.....
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αλυσίδα πάει δηλαδή, ε?

Σου εύχομαι να ξεμπερδεύεις από αυτή την ιστορία...

Το άγχος και τα νεύρα σου ούτε να τα φανταστώ δεν μπορώ....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Ναι αλυσιδα παει δυστηχως ο επομενος ατυχος.... μια απο τα ιδια
    Οσο για νευρα και ανχος δεν εχεις ιδεα....εχω χασει τον υπνο μου.

κανά δωράκι του τσίμπησες τουλάχιστον ;;

Οχι τπτ δεν εφτασα ακομα εκει ας παρω το 750 πρωτα και καπακι του λεω για κανα δωρο.
    Μου εχει ταξει μονο συναγερμο meta.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    κανονικα θα πρεπε να σου ταξει τον ουρανο με τ αστρα αλλα τεσπα...μακαρι να ξεμπλεξες τωρα για τον επομενο κακομοιρη τι να πουμε...τουλαχιστων θα υπαρχει thred ετοιμο με απαντησεις...
    Throttle that mysterious friend of ours

χαχαχαχ ναι ναι
    να και μια φοτο το μωρο μου !!!
    το καμαρονω στην εκθεση

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	small.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	91,1 KB 
ID:	215200

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ