Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    το θεμα της "ενσωματωσης" μεταναστων στην Ευρωπη ειναι πολυ μεγαλο και πολυπλοκο για να αναλυθει με απλες κουβεντες και τσιτατα ειδικα στη συγχρονη εκ των πραγματων λογω τεχνολογιας παγκοσμιοποιημενη υφηλιο.
    για καθε "δυσκολη" κουλτουρα -πχ ισλαμικος φονταμενταλισμος -που ερχεται σε αντιθεση με βασικες αρχες ευρωπαικων ανθρωπιστικων αξιων υπαρχουν και τα γκετο του ΣενΝτενι με 2ης3ης γενιας μεταναστες που τωρα που τελιωσαν οι δουλειες της μεταπολεμικης ανασυγκτροτησης της χωρας εχουν παγιδευτει σαν πολιτες σε μια χωρα που δεν τους θελει και τους το δειχνει με αποτελεσμα να αισθανονται ...μεταναστες στην ιδια τους τη....χωρα!

το σιγουρο παντως ειναι κ οτι οι δυτικες κοινωνιες -με καλυτερη οργανωση και δομες απο τη δικη μας -υπερεκτιμησαν εκτος των αλλων και τις δυνατοτητες τους ...

καιρο ειχα να τ ακουσω...
    http://www.youtube.com/watch?v=76wSk1j02_4
    +ολα!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ολα αυτα ειναι μπλα μπλα μπλα και θεωριες....
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι αυτη που ζουμε.
    Το απλο ερωτημα που εθεσε ο Σαρκοζυ και η Μερκελ και ο Μπερλουσκα μεσω αλλων ειναι
    Σου αρεσει εσενα Γερμανε,Γαλλε,Ιταλε να ζεις μαζι με ολους τους "μεταναστες" απο τις 3οκοσμικες χωρες και οχι μονο ???
    Η απαντηση ειναι και βεβαια ΟΧΙ!!
    Αυτο που φοβουνται ολοι να πουν μηπως και χαρακτιρηστουν φασιστες κλπ το λεει η Γαλλια,Γερμανια,Ιταλια,Αυστρια,Ελβετια,Βελγιο και πρατει αναλογα...ολοι οι υπολοιποι οπ-ως ο δημαρχος Αθηνας Κακλαμανης που δεν καταλαβεναι απο υποβαθμιση γιατι δεν την βλεπει -στο κολωνακι- η ο Τριανταφυλλοπουλος που δεν την βλεπει στον Αγ.Παντελεημωνα γιατι δεν μενει εκει...το παιζουν ανθρωπιστες και σουπερ προοδευτικοι...
    Και βεβαια η Ελλαδαρα τους δεχεται ολους γιατι για καθε εναν απο αυτους παιρνει $ απο την ΕΕ για να τους εχει σε "στρατοπεδα συγκεντρωσης" και να τους νταντευει μεχρι να....και τα $ αυτα ειναι και αυτα που "φαγατε"και "τρωτε" μαζι με τον Παγκαλο
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Θελουν δεν θελουν δεν εχουν αλλη επιλογη απ το να εχουν-με μεταναστες. Τωρα αν θα ναι λευκορωσοι ή πακιστανοι λιγο νοιαζει. Για την υποβαθμιση φταιει το Ελληνικο κρατος.
    done.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ολα αυτα ειναι μπλα μπλα μπλα και θεωριες....
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι αυτη που ζουμε.
    []
    Δηλ. Ολα τα δικα σας μπλα μπλα, είναι μπλα μπλα ,ενω τα δικά μου μπλά μπλά ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Οκ μεγάλε!

Δε με λες? Πειράζει αν εγω ζω σε αλλη πραγματικότητα απο τη δική σου?
    Δηλ.
    1200... , να τ'αφησώ?
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δηλ. Ολα τα δικα σας μπλα μπλα, είναι μπλα μπλα ,ενω τα δικά μου μπλά μπλά ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Οκ μεγάλε!

Δε με λες? Πειράζει αν εγω ζω σε αλλη πραγματικότητα απο τη δική σου?
    Δηλ.
    1200... , να τ'αφησώ?
    Στην απομονωση σε εχουν?
    Δεν λες και σε εμας την δικη σου πραγματικοτητα να δουμε τι δεν εχουμε καταλαβει ολοι οι υπολοιποι?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    για μια καλυτερη ελλαδα λοιπον...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	96karatzaferis.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	15,7 KB 
ID:	215266
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για μια καλυτερη ελλαδα λοιπον...
    :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο μουντιάλ δεν ήταν καθολου αποτυχημενο παντως το μοντέλο

σωστος ,λιτος και καυστικος ο ΚΑΠ10...

ο σβαινσταιγκερ και ο κακαου .... σαν δυο σταγονες νερο...

Και άμα σήκωναν και την κούπα , να σου οι αγκαλιές , τα φιλία , τα πανηγύρια από την Αγκελα…

Στην απομονωση σε εχουν?
    Δεν λες και σε εμας την δικη σου πραγματικοτητα να δουμε τι δεν εχουμε καταλαβει ολοι οι υπολοιποι?
    Αμα δε καταλαβαίνεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ζηστε οπως γουστάρεται πιστέψτε οτι θέλεται.

Δουλευα στο Ψυρρη , πρόσφατα, μες στους Μαροκινους. Απο εγκληματικότητα ,κομπλε. Ειμαι τακτικός στα πατήσια , στον αϊ Παντελεημονα. Εχω δουλέψει με αλβανούς ,αιγίπτιους,ρωσους, πολονούς, ρουμάνους, στο στρατο ειχα αποσπαστει σε μονάδα που κυνηγαγε μετανάστες στα βουνα (κήποι), εχω μαζέψει σκουπίδια παρέα με αφγάνους, έχω πάει σε πάρτι κουρδών. Το αγαπημένο σουβλατζίδικο μου είναι τούρκικο.Ο φίλος μου ο τουρκος είναι απο τους πιο προκομένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Εχει τυχει στο δρόμο μου να παιζουν μπουγέλο μαυράκια απο τη Γκάνα και να χουν μετατρεψει το δρόμο σε παιδικη χαρα,που δεν τον είχα δει ποτέ μου ετσι, Ζω στο κέντρο. Εχω φοβηθεί μετανάστες ,εχω λυπηθει μετανάστες ,Κι οταν πέρασα τελευταια φορα μέσα απο το κολωνάκι το ποιο οικιο προσωπο που αντικρησα ήταν ενας μεταναστης που πουλούσε ομπρέλες.Είχα περισσοτερη σχεση με αυτόν παρά με τους ξιπασμένους καλοντυμένους δηθεν

Ξερω τι πάει να πει παγκοσμιοποίηση. Αποδεχωμαι το γεγονός της μετανάστευσης ,τους ιδιους τους μετανάστες, τους θεωρώ νέο αιμα. Τι να μου πει η καλοταισμένη γερμανιδα αγελάδα για τη ζωη μου?

Re: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε στη Γερμανία, τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη σε νέους-μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματός της.

Οταν το λεει η Γερμανια...η Ελλαδα τι πρεπει να πει και να κανει?

Οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα-είπε η Μέρκελ-όμως θα πρέπει να μάθουν τη γλώσσα και να δεχτούν τα πολιτισμικά στοιχεία μας.

Η προηγούμενη προσέγγιση να οικοδομηθεί μια πολυπολιτισμική κοινωνία που επιτρέπει σε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς «να ζουν ο ένας δίπλα στον άλλον...απέτυχε. Απέτυχε πλήρως»,
    Δεν της ειπαν της Κας Μέρκελ ότι ο πολιτισμός κι η γλώσσα έχουν τη δική τους δυνάμικη και δεν επιρεάζονται απο πολιτικες "επιθυμίες".
    Πως οι Ρωμαιοι κάποτε μαθαιναν ελληνικα και λάτρευαν ελληνικούς θεούς? Ο ελληνικος πολιτισμος ήταν γιγαντας.αναποφευκτο ήταν να επιρεαστούν οι Ρωμαίοι. Το μάθαμε και στο σχολειο.Κάπου στη πεμπτη δημοτικού.

Γι αυτο καλη μου Θεία Μέρκελ ,δε φταινε οι μετανάστες αλλα ο πολιτισμός σου. Δεν είναι αρκετα ισχυρος παρα τους Γκαιτε ,χαινε, νιτσε κλπ. Δε τσιμπάει ο τούρκος.

Ομοια κι εδω αμα ο πολιτισμός μας είναι για τα μπάζα δε θα αφομιωσει κανένα. Προσεχτε μονο εσεις που φωνάζεται μη γινεται μουσουλμανοι

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

σωστος ,λιτος και καυστικος ο ΚΑΠ10...

ο σβαινσταιγκερ και ο κακαου .... σαν δυο σταγονες νερο...

Και άμα σήκωναν και την κούπα , να σου οι αγκαλιές , τα φιλία , τα πανηγύρια από την Αγκελα…

afti isos ...oxi...

ala o Miler,o Ozil ,o Kedira,o Kros,o Boateng NE!

to multi-culti tis podosferikis germanias ,ti simeni ke pos egine afto ine paradigma pros mimisi -para tis adidrasis tou apotelesmatos apo "proodeftikous" edos k ektos Germanias....

Αμα δε καταλαβαίνεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ζηστε οπως γουστάρεται πιστέψτε οτι θέλεται.

Δουλευα στο Ψυρρη , πρόσφατα, μες στους Μαροκινους. Απο εγκληματικότητα ,κομπλε. Ειμαι τακτικός στα πατήσια , στον αϊ Παντελεημονα. Εχω δουλέψει με αλβανούς ,αιγίπτιους,ρωσους, πολονούς, ρουμάνους, στο στρατο ειχα αποσπαστει σε μονάδα που κυνηγαγε μετανάστες στα βουνα (κήποι), εχω μαζέψει σκουπίδια παρέα με αφγάνους, έχω πάει σε πάρτι κουρδών. Το αγαπημένο σουβλατζίδικο μου είναι τούρκικο.Ο φίλος μου ο τουρκος είναι απο τους πιο προκομένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Εχει τυχει στο δρόμο μου να παιζουν μπουγέλο μαυράκια απο τη Γκάνα και να χουν μετατρεψει το δρόμο σε παιδικη χαρα,που δεν τον είχα δει ποτέ μου ετσι, Ζω στο κέντρο. Εχω φοβηθεί μετανάστες ,εχω λυπηθει μετανάστες ,Κι οταν πέρασα τελευταια φορα μέσα απο το κολωνάκι το ποιο οικιο προσωπο που αντικρησα ήταν ενας μεταναστης που πουλούσε ομπρέλες.Είχα περισσοτερη σχεση με αυτόν παρά με τους ξιπασμένους καλοντυμένους δηθεν

Ξερω τι πάει να πει παγκοσμιοποίηση. Αποδεχωμαι το γεγονός της μετανάστευσης ,τους ιδιους τους μετανάστες, τους θεωρώ νέο αιμα. Τι να μου πει η καλοταισμένη γερμανιδα αγελάδα για τη ζωη μου?
    Ναι...οκ
    Το οτι ζουν αναμεσα μας και οτι καποια στιγμη καποιος παιρνει ενα αναπτηρα απο Κινεζο,αγοραζει χαρτομαντηλα στο φαναρι απο εναν πακιστανο,παιρνει εναν αλβανο να του κανει ενα μερεμετι στο σπιτι,εναν πολωνο στην οικοδομη..αφγανους ΔΕΝ εχω δει ποτε να δουλευουν..μονο τα φεσια να φορανε τις κελεμπιες και να κοβουν βολτες,μαυρους να πουλανε σιντι και παει λεγωντας ΔΕΝ σημαινει οτι αυτο ειναι η πολυπολιτισμικοτητα η ηπαγκοσμιοποιηση...αυτα ειναι η μιζερια σε ολο της το μεγαλειο!!!
    Οταν ΟΛΟΣ ο κοσμος προσπαθει για ενα καλητερο βιοτικο επιπεδο δεν μπορεις να μου λες οτι το να κανεις παρεα με τον Πακι που ακομα ζει στα δεντρα οτι ειναι προοδος.
    Γιατι ο Πακι και στην πατριδα του τα ιδια εκανε...οπου βρει δεντρο η παρκαρισμενο αυτοκινητο κατουραει,χεζει φτυνει οπου ναναι,πλενεται 1 φορα οποτε εχει ραμαζανι και μου λες τωρα οτι ειναι παραδειγματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!???
    Οχι ρε φιλε....δεν με νοιαζει πως θα το πεις,φασιστα η οτι αλλο θελεις αλλα εγω ΔΕΝ θελω τετοιους να εχω στην γειτονια μου!!
    Στο Πακισταν ας κανουν οτι γουσταρουνε δεν με ενδιαφερει...εδω ειναι αλλο μερος.αλλος τροπος ζωης.
    Οι Αυστραλοι ειναι μαλακες που ΔΕΝ τους δεχονται ολους αυτους?
    Αυστραλια ειναι μια Ηπειρος με μολις 21εκ. κατοικους...για να πας εσυ Ελλανας/Ευρωπαιος να μεινεις εκει μονιμα...ειναι πολυ δυσκολο γιατι ΔΕΝ θελουν ξενους -Ιαπωνια το ιδιο-
    Οι Αραβες του,κουβειτ,Σ.αραβιας, και ενωμενα εμιρατα ειναι μαλακες που δεν θελουν ουτε να τους βλεπουν...ρωτα κανεναν που εχει παει στην αραπια να σου πει τι τους εχουν τους Αφγανους,Κουρδους κλπ κλπ...
    Οι Αμερικανοι που ειναι οτι πιο μιξερ υπαρχει ειναι μαλακες που δεν τους θελουν?
    Οι Ελβετοι,οι Αυστριακοι,Ιταλοι,Ισπανοι ακομα και η ΜΑΛΤΑ προτιμαει να τους αφηνει να βουλιαζουν στις βαρκες παρα να τους "φιλοξενησει"!!!!
    Ποιος!?η Μαλτα!!!!!
    Με ολα αυτα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το θετικο και ποιο το νεο αιμα απο αυτη την εισοδο μεταναστων.
    Ρουμανια,Πολωνια,Τσεχια,Αλβανια,Βουλγαρια,Σκοπια,Σλοβ ενια,Μαυροβουνιο,Σερβια ειναι μερικα απο τα κρατη που σε λιγο εκτος των 2 πρωτων που ειναι ηδη θα μπουν στην ΕΕ...ξερεις τι πλυθησμο εχουν ολα αυτα μαζι?
    Ξερεις τι ανεργια εχουν ολα αυτα?
    Ξερεις ποσο ειναι ο βασικος μισθος εκει?
    Πρωτα θα επρεπε να αναπτυχθουν αυτα που ειναι του "οικου"μας -Ευρωπη- και μετα ΑΝ δεν μας εφτανε το ανθρωπινο δυναμικο θα επρεπε να γινει "εισαγωγη" απο την Ασια και την Ανατολη.

Αυτο που αντιλαμβανεσαι σαν παγκοσμιοποιηση ειναι κινεζοποιηση προκειμενου να πεσουν οι μισθοι και να μην ζητας πολλα...γιατι με τετοιους ρυθμους οπως ειπε και ο Κανταφι πριν απο 2 μηνες αν δεν του τα σκασει η ΕΕ θα αφηνει να ερχονται εδω τα μουσουλμανακια -που δεν τα πολυνοιαζει να κανουν και 15 παιδια και οσα ζησουν - και σε 20 χρονια η ΕΕ θα ειναι γεματη στους μουσουλμανους με οτι αυτο συνεπαγεται -το προβλημα με αυτη την θρησκεια ειναι οτι ΔΕΝ δινει ελευθεριες...εσυ,εγω σημερα μπορουμε να λεμε οτι θελουμε για την βιβλο,τον Θεο,την εκκλησια....οι μουσουλμανοι οχι...θυμησου το σκιτσο του Αλαχ και πως ζει σημερα ο Σουηδος σκιτσογραφος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: Re: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

Δεν της ειπαν της Κας Μέρκελ ότι ο πολιτισμός κι η γλώσσα έχουν τη δική τους δυνάμικη και δεν επιρεάζονται απο πολιτικες "επιθυμίες".
    Πως οι Ρωμαιοι κάποτε μαθαιναν ελληνικα και λάτρευαν ελληνικούς θεούς? Ο ελληνικος πολιτισμος ήταν γιγαντας.αναποφευκτο ήταν να επιρεαστούν οι Ρωμαίοι. Το μάθαμε και στο σχολειο.Κάπου στη πεμπτη δημοτικού.

Γι αυτο καλη μου Θεία Μέρκελ ,δε φταινε οι μετανάστες αλλα ο πολιτισμός σου. Δεν είναι αρκετα ισχυρος παρα τους Γκαιτε ,χαινε, νιτσε κλπ. Δε τσιμπάει ο τούρκος.

Ομοια κι εδω αμα ο πολιτισμός μας είναι για τα μπάζα δε θα αφομιωσει κανένα. Προσεχτε μονο εσεις που φωνάζεται μη γινεται μουσουλμανοι

Πολύ σωστό αυτό φίλε, οι Έλληνες δεν μπορούν να αφομοιώσουν κανέναν γιατί ο πολιτισμός που έχουμε εδώ και κάποια χρόνια είναι για τα μπάζα. Και αν αφομοιώθεί κανείς σαν τα μούτρα μας θα γίνει.

Όμως το παράδειγμα σου με τους Ρωμαίους είναι άστοχο. Εντελώς διαφορετικά πράγματα.
    Επίσης η ιστορία έχει δείξει ότι δεν επικρατεί πάντα ο πιο πολιτισμένος αλλά η πιο ισχυρή κουλτούρα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Re: Re: Re: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πολύ σωστό αυτό φίλε, οι Έλληνες δεν μπορούν να αφομοιώσουν κανέναν γιατί ο πολιτισμός που έχουμε εδώ και κάποια χρόνια είναι για τα μπάζα. Και αν αφομοιώθεί κανείς σαν τα μούτρα μας θα γίνει.

Όμως το παράδειγμα σου με τους Ρωμαίους είναι άστοχο. Εντελώς διαφορετικά πράγματα.
    Επίσης η ιστορία έχει δείξει ότι δεν επικρατεί πάντα ο πιο πολιτισμένος αλλά η πιο ισχυρή κουλτούρα.
    Στο πρωτο συμφωνω εν μερει...γιατι καποιοι μας οδηγουν προς τα εκει και αυτοι ειναι 300 ατομα που αποφασιζουν το πως θα ζεις με τι ορους...δηλ αποφασιζουν για εσενα αλλα δεν σημαινει οτι οι ιδιοι νομοι και αποφασεις ισχυουν για αυτους.

Στο 2ο διαφωνω
    Κουλτουρα βγαινει απο τον πολιτισμο και ειναι η απορροια της σκεψης που παραγει ο πολιτισμος...
    Ο πολιτισμος τον Βικινγκ ηταν τετοιος που ειχαν και την αναλογη κουλτουρα.
    Των Ρωμαιων το ιδιο με την διαφορα οτι οπως πολυ σωστα ειπε ο stavrogin πηρε τα καλητερα απο τον Ελληνικο οπως και οι Ελληνες απο αλλους και εγινε η Ρωμαικη αυτοκρατορια.
    Πιο προσφατο παραδειγμα ειναι η αμερικη μετα τον 2ο παγκοσμιο...δεν ηταν υπερδυναμη...εγινε γιατι πηρε και απο τους Γερμανους,φτανει να σκεφτεις ποιος εφτιαξε την ΝΑΣΑ,ποιος Αινσταιν ηταν σε αμερικανικα πανεπιστημια κλπ κλπ...γιατι τα πανεπηστημια/σχολεια ειναι αυτα που φτιαχνουν πολιτισμο.
    Οταν η αρχαια Ελλαδα ηταν στα φορτε της ποια αλλη χωρα του κοσμου ειχε "Ακαδημια" η σχολειο λεξη που βγαινει απο την σχολη/σχολαω(οταν σχολαω απο την δουλεια ασχολουμε με κατι..που στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν φιλοσοφια,μαθηματικα κ.α βλ. ολους τους αρχαιους ελληνες συγγραφεις) και υπαρχει σημερα σε ολες τις γλωσσες σκουλ στα αγγλικα,σκουολα στα λατινικα!??

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x

den exis adiko ala pai ke....anapoda!-afto tis apodoxis oxi tis geladas-

ekana tosa ...xronia na apalago apo tis...pedikes asthenies tou xristianismou gia na peso sti louba neon fodamedilstikon thriskeftikon stixion!-pos ta leo o ...p@ustis!-

ps.akreo paradigma :den boris na sixtirizis -sosta -ton kathe Anthimo gia kathe..p@paria pou lei ke na min sxoliazis ti mousoulmana ekprosopo pou lei stin eliniki tileorasi oti emis i mousoulmanes prepi na zitame tin adia tou ...sizigou gia oti kanoume...-pao na kapso kana soutien tora-

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF