Σελίδα 29 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 552

Θέμα: Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Ο Gerard ακόμα είχε την απορία πως θα την φέρναμε πίσω. Λίγο αργότερα, ανακάλυψε το ελληνικό πατάκι. Το σχέδιο είχε ως έξης, πατάκι μέχρι τα σύνορα, εκεί θα το βάζαμε μπροστά για να περάσει και μετά πάλι πατάκι μέχρι το γκαράζ. Ανέβηκα στο τουονο και ξεκινήσαμε για Ανδόρα. Πηγαίναμε με 80κμ περίπου και τρώγαμε όσο βροχή δεν είχαμε φάει σε όλο το ταξίδι. Απίστευτο δλδ, δεν είχαμε δει ούτε ένα σύννεφο σε όλο το ταξίδι, αλλά σήμερα είχαν ανοίξει οι ουρανοί.. Θυμάμαι οτι πονούσα από την βροχή, αφού ήμουν με σορτσάκι και φανελάκι… Λίγο πριν τα σύνορα, σταματήσαμε για να ηρεμήσει η βροχή και να κάνουμε την απόπειρα να το βάλουμε μπροστά..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	419.jpg 
Προβολές:	539 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	215279
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Γνωρίσαμε και κάποιους άλλους μηχανόβιους που περίμεναν και αυτοί να περάσει η μπόρα.

Ρίξε, ρίξε ρε μπουστη, να δούμε τι θα καταλάβεις…

Όνομα:	420.jpg 
Προβολές:	534 
Μέγεθος:	95,6 KB 
ID:	215280

Η βροχή δεν σταματούσε και έπρεπε να προλάβουμε το γκαράζ ανοιχτό, βάλαμε λοιπόν μπροστά τον έσπρωξα και λίγο και ξεκινήσαμε… Το απριλιακι έβγαλε την διαδρομή και παρέδωσε πνεύμα ακριβώς έξω από το συνεργείο!!! Μας είπαν ότι θα το έβαζαν αύριο στον εγκέφαλο για διάγνωση και ξενέρωσα. Σκεπτόμουν ότι δύσκολα θα την κάναμε την τρίτη, αλλά έλπιζα…

Στην έκθεση του μαγαζιού είχε και μια αρχαιοκαπηλία...

Όνομα:	421.jpg 
Προβολές:	530 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	215282

Ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο και περιμέναμε τους υπόλοιπους εκεί, να επιστρέψουν για να πάμε βραδινή βόλτα.

Υπάρχουν στην Ανδόρα κάτι οικόπεδα φιλέτα, στα οποία καλλιεργούνται καπνά. Στην ερώτηση γιατί ο ιδιοκτήτης τους δεν τα κτίζει, η απάντηση είναι : κερδίζει πολλά και με τον καπνό...

Όνομα:	409.jpg 
Μέγεθος:	99,0 KB 
ID:	215283

Θυμίζει Μονακό η Ανδόρα με τα διαφορετικά επίπεδα της...

Όνομα:	410.jpg 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	215284

Το περίεργο κτίριο στο βάθος, είναι το Caldea

Όνομα:	411.jpg 
Προβολές:	535 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	215285

Διαβάσεις υπέροχες και σωστά μελετημένες...

Όνομα:	412.jpg 
Μέγεθος:	93,3 KB 
ID:	215286

Καταλήξαμε σε αυτό το μπαράκι, το οποίο ήταν και το μοναδικό ανοιχτό, εργάσιμες μέρες σε όλη την Ανδόρα!!

Όνομα:	413.jpg 
Προβολές:	538 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	215287

Ήπιαμε τις μπίρες μας, κάναμε τουρνουά στο μπιλιάρδο και στα βελάκια και αφού έχασα πανηγυρικά, ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο μας..

Αυτή η Φώτο είναι για τον lspiros και για την όμορφη ανακατασκευή που έκανε πρόσφατα. Πολύ το γουστάρω αυτό το παπάκι....

Όνομα:	414.jpg 
Προβολές:	528 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	215288

Ένα από τα ποτάμια που διασχίζουν την Ανδόρα...

Όνομα:	415.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	215289

Κατά τις δέκα ήμασταν στο ξενοδοχείο, η ψυχολογία του Μαικ ήταν πεσμένη αρκετα.. Εγώ κατέβηκα στο κέντρο με το πλάσμα να φάμε μια μακαρονάδα.... Πήγαμε πάλι στο εστιατόριο Mama Maria το οποίο είναι στην παρακάτω διεύθυνση ,Av. Meritxell 25, Andorra la Vella, Andorra. Άμα βρεθείτε από εκείνα τα μερί, το εγκρίνω...

Όνομα:	416.jpg 
Προβολές:	520 
Μέγεθος:	92,8 KB 
ID:	215291

Επιστρέψαμε περνώντας παγωτό στα παιδιά να ανέβει η ψυχολογία… Είχαμε κάτσει μπροστά στην τηλεόραση όλοι και βλέπαμε κάτι στα ισπανικά σαν ζόμπι, όλοι όμως, είχαμε το μυαλό μας αλλού…
    Αποχώρησα στα ιδιαίτερα εγώ, ενημέρωσα το ημερολόγιο μου και κοιμήθηκα χωρίς να ξέρω τι μας περιμένει αύριο…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

υγ: Όλες αυτές τις ήμερες είχα συνηθίσει να κάνω χιλιόμετρα να βλέπω κάθε μέρα κάτι το διαφορετικό και τώρα με όλα αυτά που γινόντουσαν ένοιωθα τόσο παράξενα...
    υγ2: Πλέον η Γαλλία φάνταζε δύσκολη και στεναχωριόμουν πολύ που δεν θα έπαιρνα την δόση μου...

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σήμερα περιμέναμε τα νέα από το γκαράζ, και ευχόμουν να είναι μόνο ευχάριστα. Σήμερα ήθελα να ακούσω, μόνο, ευχάριστα νέα!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας πω την διάθεση της ομάδας. Από εκεί που κάναμε τον μοτοτουρισμο μας όμορφα και ωραία, ήμασταν 4η συνεχόμενη μέρα στο ίδιο μέρος χωρίς την μια από τις μηχανές και χωρίς να ξέρουμε πως θα γυρίσουμε κτλπ…

Προσπαθούσα να τους απασχολώ με διάφορα πράγματα και για σήμερα είχα κανονίσει επίσκεψη σε ένα αρχοντικό σπίτι της Ανδόρας του 16αιωνα, το όποιο είχε παραμείνει εσωτερικά και εξωτερικά άθικτο. Αυτές οι ενέργειες μου όμως, φαίνονταν στην παρέα σαν να είμαι στην κοσμάρα μου. Προτιμούσα να νομίζουν αυτό όμως, πάρα να μένουμε στο δωμάτιο όλη μέρα ,μεχρι να οξυνθούν τα πνεύματα από τα νεύρα και χαλάσει το πράμα.

Κάπως έτσι ,ξεκίνησα το πρωί και πήγα με τα πόδια στην δουλεία του Gerad να πάρω το μηχανάκι του, για να πάμε στο αρχοντικό που σας είπα. Αφού μου εξήγησε την διαδρομή ο Gerard, μου εδώσε τα κλειδιά και έφυγε… Καβάλησα το ninja και μεταμορφώθηκα στον Γκοστ ραιντερ της Ανδόρας. Θυμάμαι με πονούσαν οι καρποί μου, αλλά είχα βρει ένα τούνελ μονής κατεύθυνσης(ήταν στο δρόμο προς το ξενοδοχείο) και πρέπει να πέρασα καμία δεκαριά φορές!! Γούσταρα τον τρόπο που πλάγιαζε, την θέση οδήγησης, τον θορυβο και πάνω από όλα αυτό το ραμ ερ!! Αφού κατάφερα και ηρέμησα επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Στην ερώτηση προς το Μαικ ποιο μηχανάκι προτιμά, τζαπαν η το δικό μου, έγνεψε προς τον ιάπωνα. Μετά από μισή ώρα φτάσαμε στο Αρχοντικό όπου μας περίμενε η ξεναγός, για την οποία είχε φροντίσει ο Saint Gerard.

Όνομα:	422.jpg 
Προβολές:	435 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	215432

Η ξεναγός μας περίμενε και ξεκινήσαμε την επίσκεψη μας στα Αγγλικά. Βέβαια πολλές λέξεις δεν τις ήξερε(αγγλικά), αλλά έμαθε πολλές από εμάς… Δεν με άφηνε να βγάζω Φώτο αλλά σε ανύποπτο χρόνο, έβγαλα δυο , έτσι για την γεύση.

Το κελάρι

Όνομα:	423.jpg 
Προβολές:	434 
Μέγεθος:	98,2 KB 
ID:	215433

Και κάποιο από τα πολλά πολλά δωμάτια…

Όνομα:	424.jpg 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	215434

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ