σε ειδα με το στρωμα που ειχες ορεξη πρωινιατικα στην Καλλιρόης..γκαζια, καντηλια, πλαγιασματα..ωραίος
αλλα πάρε ένα μεγαλύτερο κράνος η μύτη σου βγαίνει απ έξω, στανταρ δεν κλέινει η ζελατίνα.
![]()
σε ειδα με το στρωμα που ειχες ορεξη πρωινιατικα στην Καλλιρόης..γκαζια, καντηλια, πλαγιασματα..ωραίος
αλλα πάρε ένα μεγαλύτερο κράνος η μύτη σου βγαίνει απ έξω, στανταρ δεν κλέινει η ζελατίνα.
![]()
Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
μη γελας εχω και εγω φιλους που ισα που κλεινει η ζελατινα λεμε....ε καλα γελα και εγω αυτο κανωΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
(οχι δε τους πειραζει το ξερουν *
)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μίτινγκ :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σας είδα την Κυριακή το πρωί στην Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου….
Δεκάδες BMW …
Όλες για Σοφικο πηγαίνατε ..ε?
spot on! χρειαζεται να πω για το κολλημένο-πατηκωμένο στόμα στο κάτω γείσο?Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Κάπως έτσι ??
δλδ οκ, κρίση, αλλά αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι, καλύτερα να μη το φοράει το ρημάδι, πιο μεγάλη ζημιά θα πάθει.
Μπατ, ήταν ΑΡΑΙ νεβερδελές...
Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=
Σε είδα π@π@ρα στη Γαλατσίου σήμερα 3.30, να μου βγαίνεις κάθετα με την μπλε πάπια, το μαύρο μπουφάν, και την σακούλα με τα ψώνια στο τιμόνι, ανάμεσα από δυο σταματημένα τουτου κινδυνεύοντας να μου φύγει το μπροστινό και να σε εμβολίσω με το τέρας.
Σε είδα μετά κι απ τον καθρέπτη που γύρευες τσαμπουκά επειδή άκουσες "#%$&(@&*&$@" μέσα
απ το κράνος μου, άλλα όταν σταμάτησα κοτεψες κι έστριψες στενό γιατί είσαι και ΚΑΦΡΟΣ.
Φόρα και κράνος ρε καραγκιόζη.
Γιατί να σε πληρώνει πιο ακριβά αυτός που θα σε πατήσει κάτω στο επόμενο στενό?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Σε είδα σήμερα το απογευμα στις στροφές ανέβαινες προς Δομοκό με Fazer!!Χαιρετηθήκαμε,καλούς δρόμους φίλε!
Είσαι απο δω??
εγω δεν ημουν παντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Σε είδα σήμερα το απογευμα στις στροφές ανέβαινες προς Δομοκό με Fazer!!Χαιρετηθήκαμε,καλούς δρόμους φίλε!
Είσαι απο δω??![]()
εγω ημουν το σαββατο μεσημερι εκει....κ μαλλον θα ειμαι κ αυριο μεσημερι εκει![]()
θες να δωκουμε ραντεβου?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εγω δεν ημουν παντως![]()
εγω ημουν το σαββατο μεσημερι εκει....κ μαλλον θα ειμαι κ αυριο μεσημερι εκει![]()
θες να δωκουμε ραντεβου?![]()
κατεβαινες Κυριακη μεσημερι το Δομοκο προς Λαμια?
Το Fazer ειναι σκουρο χρωμα?
![]()
εχμ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κατεβαινες Κυριακη μεσημερι το Δομοκο προς Λαμια?
Το Fazer ειναι σκουρο χρωμα?
![]()
ναι...........
:a13:
![]()
εχμ..........
ναι...........
:a13:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εισαι εσυ χρωστας στο λογιστη μου μια σαλιαρα, μια πάνα βρακακι και ενα φιλι!
Σας ειδα με την εξής σειρά:
1. Παπαρα με το GSXR 750 ασπρο με αριθμό Ο*Ι 172 στο Γαλάτσι, με το δερμάτινο το μπουφανάκι, και ξεκράνωτε, να ξεκινάς από το φανάρι δίπλα μου γκαζωμένος και τελικά να σου σηκώνεται σούζα χωρίς να το θέλεις και να σου φεύγουν ποδια κωλοι αλλού νταλού.....πέθανα στο γέλιο χαμένε, αλλά όχι και οι ΔΙΑΣ που με ακολουθούσαν!!!
2. Ταξιτζή που σταμάτησες παραχωρόντας μου προταιρεότητα ενώ ήμουν αρκετά μακρυά...Μάλλον δικός μας εισαι
3. Σκούτερ Beverly στην Κηφισιας, με άσπρο κράνος με μαύρη ρίγα στην μέση...Ασπρόμαυρο σακκάκι γυναικείο, και μαύρο παντελόνι...ρε μπας και ησουν εσύ ρε φίλε Ερρικας? Αν ναι...εισαι πολυ κουλάδι παιδάκι μου, ολόκληρη ουρά πίσω σου απο μηχανές δεν την είδες?
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
what?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν εισαι εσυ χρωστας στο λογιστη μου μια σαλιαρα, μια πάνα βρακακι και ενα φιλι!
![]()
με αυτη τη συγκεκριμενη σειρα?![]()
να ξερω κ τον λογο βρε παιδι μ![]()
what?![]()
με αυτη τη συγκεκριμενη σειρα?![]()
να ξερω κ τον λογο βρε παιδι μ![]()
ερχεται χτες μαγαζι...
- "πωπω ρε μλκ..."
- "τι θε ρε π00στη παλι? Λεφτα? Δεν εχω!!!"
- "α γ@μησου ρε, κατσε να σου πω..."
- "...."
- "Κατέβαινα προχτές από Τρίκαλα και στο Δομοκό εχω πέσει σε τραινάκι με ένα λεωφορείο μπροστά και 2-3 ακόμη αμάξια...εγώ 4ος με το Focus...βλέπω απ τον καθρέφτη να ανεβαίνει ένα μοτό (μετά κατάλαβα οτι ήταν Fazer και μάλλον 1000αρι, δε θυμάμαι χρώμα, σκουρόχρωμο πάντως)...τον κόβω οτι τό χει...κάνω λίγο δεξιά και αρχίζω να παρατηρώ...μιλάμε ρε μλκ το άτομοοοοοο...πώωωω τι να σου λέω!!!....καλά, από εξοπλισμό όχι και πολλά πράγματα, μπουφάν και κράνος σίγουρα, τζήν κτλ όμως...πέφτει στα φρένα, σηκώνει κεφάλι να δεί, κατεβάζει κεφάλι, βγάζει πόδι, βγάζει σώμα και κεφάλι, στρίβει και ανοίγει γκάζι...ξανασηκώνεται, ξανά πάλι ίδιες κινήσεις..."
- "τελείωνε ρε μλκ, την ξέρω τη διαδικασία! επειδή εσυ είσαι κουλός και δεν αποφασίζεις ούτε σκούτερ να πάρεις παρ ότι γουσταρεις, μη μου τα πρήζεις..."
- "σκάσε μλκ, σου λέω έπαθα πλάκα!!! μιλάμε ο τύπος το έχει σου λέω!!! ξανά... μπλα μπλα μπλα...στο τέλος φτάνει το λεωφορείο, κάνει τα ίδια του σκάει μια και άντε γειά λεμε! ...και μένω εγώ μλκας, η γυναίκα να μου λέει τί έπαθες μωρέ, ώχου κι εμένα να μου τρέχουν τα σάλια, να έχω χ3στεί απ τη χαρά μου και να θέλω μιλάμε να τον πετύχω να του δώσω ένα φιλί έτσι για τη μαγκιά του μιλάμε!"
- "ντάξ, τελείωσες? Αϊντε βλάκα γιατί μπορεί να είναι κανένας δικός μας βαρβάτος και να τον πείσω να του δώσεις φιλί! μπουαααχχαχαχαχαχ!!!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά δεν πρέπει τελικά να ήσουν εσύ! Αυτός λεει "το είχε"!
![]()
![]()
![]()
![]()